Bugün mübarek diyete başlama pazartesisi cnm :))ayrıca sen diyet yapmıcan sağlıklı beslenecenOk canım 2.5 yapayım
Saolun
Ara yapmadsn veremiyorum ben 2 fındıkta olsa birsey yiyorum arada
İnşaAllah diyetimi bozduğumda pişmanlık duydugum günlere dönerim
Fulyacım takımı meşgul etmeyim diye burdan yazayım dedimevet çok şükür ibre yukarı çıkmadı benim. ama ben de yerimde saydım azcık. artık düz 70 i görmem gerek.
valla açıkça söyleyeyim senin geri 20 kilo aldığını görünce ben çok üzülmüştüm. çünkü doğrusu benden daha azimliydin. çok da güzel kilo vermiştin. ama işte dediğin gibi beyin obezliğini yenemeyince sonuç bu oluyor.
yani hepimiz için şu çok önemli: beynimize format atıp, beyni güzel bilgilerle kodlayıp sağlıklı beslenmeyi öğrenmeli ve sağlıklı bir şekilde zayıflayıp o kiloyu korumalıyız. kaçamaklarla en fazla 1-2 kilo alıp vermeli. böyle 10-20 kilo çok yıkıcı oluyor vücut için. hem fizyolojik olarak hem de psikolojik olarak.
takımdayken anlatmıştım biliyorsun ben de 2011 de yaklaşık 20 kilo verdim 65 e indim. ama sonra ne yaptım 1-1,5 yıl 67-68 lerde dolanıp, 2013 den 2016 haziranına kadar da 80-85 lerde dolanıp ağustos 2016 da en son 89,5 a kadar çıktım. tabi zayıflamam da hikaye oldu ki güya 5 kilo daha verip 60 ı görecektim. sonrasını biliyorsun eylül sonu sizinle tanıştım. ama minik minik kilolar verdim. neyse öyle böyle kk da 10-11kilo vermişim buna da şükür demeli belki de....
neyse hepsini geride bırakalım zühalcim. geleceğe bakalım. hiç belli olmaz belki 2017 nin sonu 2018 in başı bizim olur Allah çok büyüko nefis yenilecek
sağol fridamWaawws bravo ayakta alkışlıyorum
Kolay gelsin :)
güle güle tüketin canımGünaydın
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun öğretmenlerimşze ve biz annelere kolaylıklar dilerim
cumartesi sabah 6 da başladığım salça yapımı dun gece 12.30 sularında bitti
250 kılı domates 80 kilo biber toplandı yılantı cektırıldı kaynatıldı kendimi hıssetmiyorum hafta sonu dersi olduğu için bu evde kalan oğlum sağolsun burayı da batırmayı becermiş burayı da toplamak lazım yatma hayallerim suya düştü
Bu arada kızlar teog kalktı deniyor öğretmenlerimiz bir bilgi verse bize
Bonus kuzum bi bilgin varmı eşin tarafından
ben aldığım için alkışladın sanmıştımben yılbaşına kadar 20 kilo vericem dediği için alkışlıyoruuuuum :) yok bende yılbaşına +10 kilomu versem kendimide alkışlıycam :))
Sabah araba vardı bende okulun kapısına bıraktım zaten 2 haftadır İngilizce başlamışlardı hem benim işim vardı hemde yanında istemezdi beni ....
Insan ipin ucunu bi koyverirse tutmak zorlaşıyor cnmkıyafet konusu gördüm alıntılamıştım ama kayboldu sanırım
benim de şu an herşeyim dar geliyor ve almak istemiyorum ,mayıs haziranda aldığında hiç bir şey olmuyor
nasıl böyle bir şey yaptım onu da anlamıyorum , aldığımı hissttiğim ve gördüğüm halde yemeye devam etmek nedir aklım almıyor şu an .
haftaiçi çok kararlı bir şekilde eski düzenime dönmüştüm , haftasonu kardeşime gidince yine yedim
tam sopalık durumdayım
Selamunaleykum güzeller
Nasılsınız
Kimler buralarda kimler benim gibi karahiplerde
Ben bu haftayida atlatayım sonra buralardayim inşallah
Mutlu haftasonları kaderdaşlarım
Bende sizler gibi yıllardır kiloyla cebelleşip duran bi garibanım :))
Rekorum 123. Bi ara 68 e düşmüş olsamda koruyamadım şimdi yine 90 civarıyım
Bu sefer inş.son olsun istiyorum
Ben Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
Almanyada yaşıyorum
Sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim sağolsun sevgili bonus cesaret verdi. Aynı zamanda 9.takımdayım
Zamanla tanışır kaynaşırız artık :)
sağol fridam
Selamunaleykum güzeller
Nasılsınız
biz ne kasırgaları delip geçtik yine başarırız benim inancım tamBak bak birbirlerine iltifatlar kilolari aldiginiz icin mi
Ben o dedigin yerden donucemde kasirgaya yakalandim :)
bende şu an sıcak biyerlerde olmak için neler vermezdim :))Selamunaleykum güzeller
Nasılsınız
inş.cnmMasallah zamaninda gizel kilo vermissin tekrari neden olmasin bir daha yapabilirsin
Gecmis olsun canım,damdan düşen olarak seni anliyorum. Zordur bel agrisi,dinlenmek gerek.Gunaydin
Saglikli gunler
Sagliginizin bedeninizin kiymetini bilin. Yataga bagli olmak cok zorrr
Aman dikkat et bonuscugum,sen fitlere uyma,sakin sakin yap sporunu,hic yapamamaktan iyidirAnammm sana kim dedi yuruyusten sonra aletlere git orda fit bir bayanla ayni anda eliptik yada walker her ne zikkimsa ondan yap diyeciktigim icin hemende inemedim oyle hizli yapiyoduki şoku atlamam uzun surdu.
Az kaldi bacagimi ayiriyodum orda
Ah benim sisman ama narin bacaklarim
Uzun sure yumosun konsantre mavisini kullandim. Kokusu guzel. Sonra yumusaticilarin cok zararli oldugunu ogrenince cok az kullanmaya basladim.sadece renklilerde kullaniyorum. Kolay utulensin diye Simdi ucuz olanlari aliyorum,en son abc ninkini aldimBi soru sorup çamaşırları asayım. .
Yumuşatıcı ne kullaniyorsunuz Kuzular. . ?
Bayılıyorum güzel kokan camasirlara,kalıcı da olursa dadindan yinmez ..
Vernel mor olanı kullandım uzun süre. . Şimdi de Yumoş un beyazını aldım nasıl güzel kokuyor ve çamaşırların içine işliyor resmen.. tek handikap pahalı oluşu.. söyle hem uygun hem güzel kokan varsa alternatif değerlendireyim :)
Hadi bakalim az kalmis. Rabbim minigini saglikla kucagina almayi nasip etsin.Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?