Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ok canım 2.5 yapayım
Saolun
Ara yapmadsn veremiyorum ben 2 fındıkta olsa birsey yiyorum arada
İnşaAllah diyetimi bozduğumda pişmanlık duydugum günlere dönerim
Bugün mübarek diyete başlama pazartesisi cnm :))ayrıca sen diyet yapmıcan sağlıklı beslenecen

Fulyacım takımı meşgul etmeyim diye burdan yazayım dedim

Çok haklısın cnm. Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini ama uygulamakda sorun yaşıyoruz

Bende boşuna geçmiş için üzülmeyi bıraktım. Şöyle yada böyle olmuş bitmiş değiştiremeyiz.
Bizim yapmamız gereken önümüze bakıp kısa vadede yılbaşına kadar olabildiğince fazlalıklardan kurtulmak
Bu da ancak sabır ve azimle mümkün olur

güle güle tüketin canım

ben aldığım için alkışladın sanmıştım

kıyafet konusu gördüm alıntılamıştım ama kayboldu sanırım
benim de şu an herşeyim dar geliyor ve almak istemiyorum ,mayıs haziranda aldığında hiç bir şey olmuyor
nasıl böyle bir şey yaptım onu da anlamıyorum , aldığımı hissttiğim ve gördüğüm halde yemeye devam etmek nedir aklım almıyor şu an .

haftaiçi çok kararlı bir şekilde eski düzenime dönmüştüm , haftasonu kardeşime gidince yine yedim
tam sopalık durumdayım

Insan ipin ucunu bi koyverirse tutmak zorlaşıyor cnm
Hele bizim gibi kilo almaya elverişli bünyemiz varsa, kilolar hiç affetmiyor ışık hızıyla geri dönüyor
Benim 2 haftada 10 kilo almak gibi bi becerim var geçmiştende ders çıkarmıyorum

Neyse olan olmuş bitmiş cnm
Önümüze bakıp yılbaşı hedefine odaklanalım

Yorgun savasci geldi...

Biraz negatif ve gergin basladik ama olsun yarina insallah daha iyi olur.

Kizi ana sinifina biraktim orda sorun yokta bebek arabasi yoktu unutmusum sabah biraz eziyetli oldu.
Kv ye gectim eltimle kahvalti cay orda bekledim okul saatini gittim aldim eve donmek ayri sıkıntı oldu.

Slm kizlar

Emineyi dr getirdim bogazlari kotu olmus baya ilac basladi

Masallah zamaninda gizel kilo vermissin tekrari neden olmasin bir daha yapabilirsin

Selamunaleykum güzeller
Nasılsınız
Kimler buralarda kimler benim gibi karahiplerde
Ben bu haftayida atlatayım sonra buralardayim inşallah
bende şu an sıcak biyerlerde olmak için neler vermezdim :))

Masallah zamaninda gizel kilo vermissin tekrari neden olmasin bir daha yapabilirsin
inş.cnm
Eski sabrım azmim olmadığı için zorlanıyorum
Yoksa o dönemde 6 ayı sıfır kaçamakla geçirmiştim
Ahhh nerde o Zühal şimdi
Bende bulamadım :))

Selamlar
Dun diyet adina kötü bir gun geçirdim. Aksam ogunumde ekmek arasi doner yiyerek 3 ayda yaptigim en büyük kacamagimi yaptim,niye yaptim bilmiyorum,insallah devami gelmez

Menum
Sabah 8.00,iki bardak ilik su,kombu cayi,kayisi,badem,2 yumurta,zeytin,peynir,domates,kefir

Ara,sekersiz icecekler
Aksam,17.30, ton baligi,kisir,domates salatasi,bir kase yogurt,
Su,2 litre oldu

Aman dikkat et bonuscugum,sen fitlere uyma,sakin sakin yap sporunu,hic yapamamaktan iyidir

Uzun sure yumosun konsantre mavisini kullandim. Kokusu guzel. Sonra yumusaticilarin cok zararli oldugunu ogrenince cok az kullanmaya basladim.sadece renklilerde kullaniyorum. Kolay utulensin diye Simdi ucuz olanlari aliyorum,en son abc ninkini aldim

Hadi bakalim az kalmis. Rabbim minigini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…