Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Topraaaaam,canimsinnn
Bugun yapamadim tursu'yu yarina kaldi araya baska isler girince,not aldim tarifi deneyecegim ins..Coook tesekkür ederim kuzummm..

Rakibem,kaybolma ortaliklardan gözlerim seni ariyor heee:) Yogunluklarinda kolayliklar diliyorum canisi:)

Selamunaleykum güzeller
Nasılsınız
Kimler buralarda kimler benim gibi karahiplerde
Ben bu haftayida atlatayım sonra buralardayim inşallah

Ablacim hosgeldin,özledik seni

Al benden de o kadar mefkurem,bir kacamakta + 2 görme potansiyeline sahibim
Alisveris merkezi konusunda yanliz degilsin,benim de nevrim dönüyor gidince :) malum cikeleta cennetinde yasayinca kacinilmaz bir durum tabi,hele bir de weihnacht yaklasinca daha cok sabir gerekiyor:)Allah'im bizi weihnacht cikelatalarinin cezbesinden koru,cok aminn

Kuzumm nicin kötü bir gün gecirdin?önemli birsey yoktur umarim..

Kizanim sen bağami laf sokuyon kiloyu sabitlemek en büyük başarım falan diyerekten yılbaşından beri aynı kilolardayim başimami kakiyon

Iyi geceler kizlar

Bugunum diyet acisindan iyi degildi dun aksam karnim agrimaya basladi sabah hala biraz agriyordu ve bulaniyordu oglen servis sakinken annemi ve cocuklari aldim dr gisterdim isimiz uzun surdu biraz yemekhaneden yemegimi aldim corbami fazla aldim corba cacik ve bulgur pilavindan onlara yedirdim
Aksam arkadasimiza veda yemegi verdik esi jandarma tayinleri cikti
Abuk sabuk bir gun oldu diyet acisindan bugun

Sabah simit cay
Ogle cacik su top seklinde hastane ekmeginden 3 tane islim kebabinin koftesi (patlican cok yagliydi icin almadi kidem bulaniyordu)
Aksam karisik izgara
Ara dondurma

30 dk yurudum bide su ne kadar ictim hesaplamadim

Dun haziranda mezun olan bir ogrencimi gordum masallah kiz guzel zayiflamis 16 kilo vermis herbalif.e kullaniyordu onu gorunce ozenmedim degil acikcasi dedim acaba bende kullansammi kiz gozumun onunde eridi gitti resmen

Günaydın
Maalesef toparlana mi yorum malum dönemde geldi tartınında pili bitti ne durumdayım hiç göremiyorum ama toparlanıcam inşallah tamamen vazgecmedım ama kosturmacadan kafamın toplayamıyorum
Simdi pazara gidiyorum barbunya tursu için malzeme falan alican
Gine uğramaya çalısırım inşallah

ellerine sağlık cnm sağlıkla yemek nasip olsun inş.

bi an dedimki acaba köyde yaşasak diyet yapmak dahamı kolay olur :)

Bugunki yediklerim:)

Sabah
yarim portakal + 10 findik+7 badem

Ara
latte

Aksam
2 tereyagli omlet
Domates+biber
biraz fazlaca beyaz peynir
4 zeytin

Ara
kahve+yesil cay+ yarim avuc kabak cekirdegi..
sabahına birazdaha bişeyler ekliyebilirsin kuzucum akşam güzel olmuş
Bence latte yerine başka bişey tercih et onda krema olmuyomu

akşamki dondurma olmasa kötü sayılmaz cnm

Eminim burdaki herkes kilo vermek adına biçok şey kullanmıştır tatlım
Bende biçok şey kullandım ve bunların gerçek çözüm olmadığını biliyoruz
Hiç kafanı bulandırma
En doğrusu sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtabilmek

Gunaydin
Bu küçük kacamak dedigimiz seyler bir gunde +500 gr koyar mı ya. Toplasan yedigin 200gr degil ama tartida 500 gr fazla geliyorsun,hani ne oluyor icerde biyerde uruyormu bu yediklerimiz
Zararlı karbonlar aynı zamanda vücutta su tutuyor tatlım
Hemen ertesi gün karbon yemeyerek telafi etmeliyizki yerleşmeden atılsın

Hayrişim daha tanışmadık ama ne kadar hassas ruhlu olduğunu hissedebiliyorum
Gel gitleri çok yaşayan biri olarak nacizane bu koşuşturma, hengamede kendini unutma cnm
Sen kendini düşünmez kendin için harekete geçmezsen senin için başkası bişey yapmaz

Selamün aleyküm...

bende geldim sonunda akşam okudum alıntı yaptım fakat yazamadım...dün çok gergin ve kızgındım küçük kızın öğretmeni çok canımı sıktı daha ilk gün okul pislik içinde wcler facia çocuk bi yere değmiyim derken biraz üstüne bulaştırmış aceleden çıkış saati okula bi gittim onca insanın içince bu böyle altınamı kaçırıyo alıştırın wcye anaokulu değil burası uğraşamam ben falan diye azarladı ben şok ve iptal tabi hiç bişey diyemedim beklemediğim bi tepki bütün gün geçmedi sinirim bu sabahta okulda gördüm ama selam bile vermek gelmedi içimden görmezden geldim...öğretmen olmuş ama insanlıktan nasibini almamış...ilk günün yoğunluğu oda gergindir diye düşünüyorum bi yandan ama böyle rencidemi etmeliydi...neyse bu arada gene dün k.validemler istanbula geldi akşam oraya gittik ziyarete ama bundan sonra daha sık buradayım inş..diyet mevzuda ehh iştee menü yazıcam zaten görürsünüz ama kendimi çok umutsuz vaka görüyorum...

wayy 20 kilo hee maşallah sana...

sağol canım benimde aklım burda oluyo ve her fırsatta gelmeye çalışıyorum...

Bugunki yediklerim:)

Sabah
yarim portakal + 10 findik+7 badem

Ara
latte

Aksam
2 tereyagli omlet
Domates+biber
biraz fazlaca beyaz peynir
4 zeytin

Ara
kahve+yesil cay+ yarim avuc kabak cekirdegi..

senin bu kahvaltılar niçın böyle ...bide bukadar az yersen ben senle nasıl rakip olucam arkadaş sen böyle zaten incecık olursunki...

akşamki alıntılarım hep gitmiş kime ne yazcaktım unuttum....

Hoşbuldum cnm teşekkür ederim

Keşke öğretmene uygun bi dille rahatsızlığını söyleseydin hem içine atmamış olurdun hem o da hatasının farkına varirdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…