Ceydabonusum benim başlangıç : 88
hedefimi 20 yapabilirsin .
vermem lazım
Hosgeldin canim, erken kalkip yol alanlardansin,ne guzel Allah bagislsin evlatlarini,torunlarini. Yasimiz yakin ama ben ele karisamadim daha. Korktugum bir durum,ele karismak sele karismak derler. Allah iyi insanlarla karsilastirsinMutlu haftasonları kaderdaşlarım
Bende sizler gibi yıllardır kiloyla cebelleşip duran bi garibanım :))
Rekorum 123. Bi ara 68 e düşmüş olsamda koruyamadım şimdi yine 90 civarıyım
Bu sefer inş.son olsun istiyorum
Ben Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
Almanyada yaşıyorum
Sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim sağolsun sevgili bonus cesaret verdi. Aynı zamanda 9.takımdayım
Zamanla tanışır kaynaşırız artık :)
Hoşgeldin mefkurem hepimizin kilo alımı aynı demekki bende 5 günde 5 kilo alanlardanimInsan ipin ucunu bi koyverirse tutmak zorlaşıyor cnm
Hele bizim gibi kilo almaya elverişli bünyemiz varsa, kilolar hiç affetmiyor ışık hızıyla geri dönüyor
Benim 2 haftada 10 kilo almak gibi bi becerim vargeçmiştende ders çıkarmıyorum
Neyse olan olmuş bitmiş cnm
Önümüze bakıp yılbaşı hedefine odaklanalım
Olur canımcım ekleYokmu artiran :)) kilo almaktada iyiyimdirde en buyuk basarim sabitlemek o kiloyu mihlamaktir.
hergaf abla zaten zorlandim ya ic bacak kasıklara dogru agriyor baya et kesigi derler ya oyle.
Hicte burdan et kesigi agrisi cekmemistim boyle yururken otururken bi hos oluyor
cydnz_1 oha didim yuh didim seni sersem didim. Ula 5 kilo alaydin bari.
Iste bunlar hep karatay ve dukan tarzinda beslenmede ortaya cikan durum.
Bir kisim gida cok fazla sinirlandigi icin bi yerde nefiste istiyor bunyede.
Ben dukani haftada 1-2 gun yapmayi hayatima soktum insallah ilerde de boyle devam ederim.
Sende oyle yap bence. Bu sefer bi tost yesen diyeti bozmus olmuyorsun.
20 kilo hedefli tek rakiben benim. O eski haaaalimden eser olsada senle rakip olmaya varim.
Sen ne dersin varmisin yokmusun?
Mefkurem yilbasi tablomuz var 15 eylul startlı.
15 haftada 15 kilo hedefli. Senide ekliyim olurmu?
Nego eflal seninde ocak hedefin varmis okudum. Yilbasi tablomuz var burda senide ekliyim istermisin?
Surekli gelmek zorunda degilsin zaten takima anca vakit oluyo. Sadece kilo takibi icin diyorum.
Olur canımcım ekle
Tabiki olur bebeğim
amin cnm cümlemizi inş.Hosgeldin canim, erken kalkip yol alanlardansin,ne guzel Allah bagislsin evlatlarini,torunlarini. Yasimiz yakin ama ben ele karisamadim daha. Korktugum bir durum,ele karismak sele karismak derler. Allah iyi insanlarla karsilastirsin
sağolasın tatlımHoşgeldin mefkurem hepimizin kilo alımı aynı demekki bende 5 günde 5 kilo alanlardanim
Dışardan farklı görünsede şişman insanlar daha hassas daha kırılgan olur bonusumHayirli aksamlar.
Kotu bir gun gecirdim kendimi tuttum direndim koyvermemek icin.
Kucuk bisey yeterdi kaptan degisikligi yetti direnisi bitirmeme.
Biz niye boyleyiz? Niye sanal ortamda sanal olamiyoruz herseyi gercek yasiyoruz?
Niye boylesine baglaniyoruz?
Bunlarda kilo yuzun heralde zayif olsaydim belki farkli biri olurdum
Bugün biraz dengesiz olmuş sanki tatlımmenu bildiriyorum:
Sabah: 2 yumurta
Ögle: 1 yumurta 60 gr beyaz peynir
Ara: biraz kuru üzüm
Aksam: Küflü peynir , 4 dilim ekmek, iki incir
1,5 l su, 2 latte, 4 büyük bardak cay
Fulyacım takımı meşgul etmeyim diye burdan yazayım dedim
Çok haklısın cnm. Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini ama uygulamakda sorun yaşıyoruz
Bende boşuna geçmiş için üzülmeyi bıraktım. Şöyle yada böyle olmuş bitmiş değiştiremeyiz.
Bizim yapmamız gereken önümüze bakıp kısa vadede yılbaşına kadar olabildiğince fazlalıklardan kurtulmak
Bu da ancak sabır ve azimle mümkün olur
sağolasın fulyacım
Sen yoksa benimi bekliyon aşağı inmek için :))
Işi sıkı tutalımda yılbaşına baya yol katedelim cnm
Güzelim yılbaşına 3.5 ay variyi yapmışsın. evet aynen öyle. herşeyi biliyoruz ama uygulamıyoruz. mesela ben 2 gün uygulasam mutlaka 3. gün bozuyorum.
ben de önüme bakıyorum artık. zaten öyle böyle derken 10-11 kilo da verdim. moral oldu bana. bakalım yılbaşına kadar kaç kilo verebileceğiz
aslında bana karatay iyi geldi. ama tam oturtamadım maalesefhergün sabır ve azim diliyorum. Rabbim inşallah 60-65 leri görmemi nasip eder
başlayacağım ama şu anki sıkıntım bu aralar işlerim yoğunlaştı yine. ne kahvaltımı tam yapabiliyorum ne öğle yemeğimi tam yiyebiliyorum. ne kahve ne çay ne suyu tam içebiliyorum. spor yok. 2 adım yürürsem o kadar. wc ye zor gidiyorum. çok dikkatli olmalıyım artıya geçmemeliyim. çünkü böyle zamanlarda düzen bozulunca ibre de şaşırıyor
Senin yolun daha kısa verirsin tabi
bilmem valla belki bekliyorumdurhiç belli olmaz belki şak diye kilolarımız aşağı iner. ikimiz bir araya gelince voltranı oluştururuz
yılbaşına 70 olsam zil takıp oynayacam o kadar yani
Güzelim yılbaşına 3.5 ay var
O zaman geldiğinde pişman olmak istemiyosak şimdiden işi sıkı tutmak lazım
15 kilo nedir ki kızz
Biraz dikkat etsen havada karada verirsin
Senin yolun daha kısa verirsin tabi
Ben kendi başımı düşüneyim :)
Bende 78 hedef koydum bakalım
Yaşayıp görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?