72.5 du canımVov didim geri donusun ışık hızında olanı :)
Gecen cumaya ne yazim o zaman kilo?
Günaydın
Maalesef toparlana mi yorum malum dönemde geldi tartınında pili bitti ne durumdayım hiç göremiyorum ama toparlanıcam inşallah tamamen vazgecmedım ama kosturmacadan kafamın toplayamıyorum
Simdi pazara gidiyorum barbunya tursu için malzeme falan alican
Gine uğramaya çalısırım inşallah
Selamün aleyküm...
bende geldim sonunda akşam okudum alıntı yaptım fakat yazamadım...dün çok gergin ve kızgındım küçük kızın öğretmeni çok canımı sıktı daha ilk gün okul pislik içinde wcler facia çocuk bi yere değmiyim derken biraz üstüne bulaştırmış aceleden çıkış saati okula bi gittim onca insanın içince bu böyle altınamı kaçırıyo alıştırın wcye anaokulu değil burası uğraşamam ben falan diye azarladı ben şok ve iptal tabi hiç bişey diyemedim beklemediğim bi tepki bütün gün geçmedi sinirim bu sabahta okulda gördüm ama selam bile vermek gelmedi içimden görmezden geldim...öğretmen olmuş ama insanlıktan nasibini almamış...ilk günün yoğunluğu oda gergindir diye düşünüyorum bi yandan ama böyle rencidemi etmeliydi...neyse bu arada gene dün k.validemler istanbula geldi akşam oraya gittik ziyarete ama bundan sonra daha sık buradayım inş..diyet mevzuda ehh iştee menü yazıcam zaten görürsünüz ama kendimi çok umutsuz vaka görüyorum...
wayy 20 kilo hee maşallah sana...
sağol canım benimde aklım burda oluyo ve her fırsatta gelmeye çalışıyorum...
senin bu kahvaltılar niçın böyle ...bide bukadar az yersen ben senle nasıl rakip olucam arkadaş sen böyle zaten incecık olursunki...
akşamki alıntılarım hep gitmiş kime ne yazcaktım unuttum....
Hoşbuldum cnm teşekkür ederim
Keşke öğretmene uygun bi dille rahatsızlığını söyleseydin hem içine atmamış olurdun hem o da hatasının farkına varirdı
Zeynep ogretmen gerginligi falan anlamam kusura bakmasin ordaki cocuk nede olsa lafi isiten.
Ins bir gunluk biseydir. Hic tahamulum yok boyle insanlara. Benim zaten artik genel anlamda tahammulum yok hic biseye.
Cekilmez bir gadın oldum bu gunlerde..aksi huysuz nalettt
ellerine sağlık cnm sağlıkla yemek nasip olsun inş.
bi an dedimki acaba köyde yaşasak diyet yapmak dahamı kolay olur :)
sabahına birazdaha bişeyler ekliyebilirsin kuzucum akşam güzel olmuş
Bence latte yerine başka bişey tercih et onda krema olmuyomu
akşamki dondurma olmasa kötü sayılmaz cnm
Eminim burdaki herkes kilo vermek adına biçok şey kullanmıştır tatlım
Bende biçok şey kullandım ve bunların gerçek çözüm olmadığını biliyoruz
Hiç kafanı bulandırma
En doğrusu sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtabilmek
Zararlı karbonlar aynı zamanda vücutta su tutuyor tatlım
Hemen ertesi gün karbon yemeyerek telafi etmeliyizki yerleşmeden atılsın
Hayrişim daha tanışmadık ama ne kadar hassas ruhlu olduğunu hissedebiliyorum
Gel gitleri çok yaşayan biri olarak nacizane bu koşuşturma, hengamede kendini unutma cnm
Sen kendini düşünmez kendin için harekete geçmezsen senin için başkası bişey yapmaz
bende kremalı çukulatalı şeyleri çok severim cnmSagolasın mefkurem,inş güzel olurlar gidip gelip bakıyorum:)
Köyde yaşama konusunda çok haklısın,benim en büyük hayalimdir köyde yaşamak,diyet konusuda daha kolay olabilir tabisi:)
Sabah canım birşey istememişti,acil de çıkmam gerekince arabada atiştirdim birşeyler..
Akşam eve gelincede yemek yoktu:)kahvaltilik yedik..
Latte konusunda haklısın,kremali malesefÇok sevdigimden şimdilik bırakamıyorum tamemen ama eskisine nazaran daha az içiyorum:)
senin kilon çok yokmuş cnmGünaydın
Yolcu öğretmenin tavrı hiç hoş olmamış. Uğraşamamda ne demek. Rabbim yardımcın olsun okulla tatsızlık yasamak insanı çok yıpratıyor.
Orta sekerli diyete devam liste koymuyorum listem kabarık sporada başlıycam. Cumaya 78 olurum inşaAllah
İnşallah canım ilk hedefim 78 ama asıl hedefim70. 99 dan 75 e kadar inebildim sadece . Tasındıgım için hazır yiyip 81.5 çıktım ama yerlesmiş bi kilo deil. 78 e kolay inerim sıkıntı asagısı. 78 den sonra 70 i de görürüm inş.bende kremalı çukulatalı şeyleri çok severim cnm
Hatta filtre kahveyi bile içemezdim daha çok cappiçuna tsrzı
Çok şükür bıraktım onları
Seninde azaltmış olman iyi olmuş
senin kilon çok yokmuş cnm
Biraz azimle hedefine çabuk ulaşırsın
GünaydınnGünaydınnnn canlar nasılsınızz dün yoğundum bakamadım
Hahhahahhaa kızımm ne zamann dinlesemm bunu gözümdee sen canlanıyorsunn ben ne yapemmla çek sunu gözüm görmesin
bana asli yetiyi bi de kopyasini görmeye dayanamiyrem
Hahhahahhaa kızımm ne zamann dinlesemm bunu gözümdee sen canlanıyorsunn ben ne yapemm
Bakk şimdikii favorimmm hahhahaa
Yaniii kuzusuu ben seçerim şarkı da güzel olmazz mııı gene 2delii bizde topikk nerdesiniz kızçelergelmesin aklina
sende bi ayarsiz olup çikma basima more
o bana yetiyi ikinizle birden basedemem
sarki güzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?