Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşaAllah canım

Merhabalar
Yeni eğitim öğretim yılı çocuklarımıza bizlere hayırlı olsun inşallah..
Çok yoğun bir sene başladı benim için bu sene zayiflamazsam bir daha hiç zayiflayamam
Hafta sonu misafirlerle yediğim fıstıklı kuş üzümlü dolma ve su böreği sayesinde +2 kilo alarak haftaya basladim bu hafta heralde ancak artilari veririm...

Yarın nisaya kan tahlili yaptırmak gerekiyor içim ici mi yiyor nasıl yaptıririm bilemiyorum doktorumuz istedi...cok ağlayacak...

Maşallah çok güzel vermişin cnm
Olsun çok fazlada geri almamışın

Hiç kendini yerleşmiş kilo falan diye şartlandırma valla dikkat edince eski yeni demiyor gidiyor kilolar :))

Eczanedeyim tartildim 91. Kiloyum
kıyafet farkıda vardır onda tatlım

2 yila yakindir bi iki kilo oynayarak ayni kiloda kaliyorum. Keske 75 olaydi 75 te gidip geleydim

Merhaba kızlar nasilsinız iki gundur doktor ara olmadı iptal et gene baskasına al olmadı tekrar iptal kafam ambale oldu evde yemek yapamıyorum artık sağda solda yiyoruz yemek hep dışarlardayız bu hafta tatilimden bişi anlamadım bu kadar yememe rağmen pazar sabah tartıldım 96.8 cıktım dun gene dikkat edemedim abur cubur yedim biraz ama bu sabah kendime gelmem gerektigini duşundum ve sadece 3 yumurta ve 2 dilim ekmek yedim. Bi yandan insanlarla uğraşıyorum buraya bi seferde dertsiz yazmak istiyorum ama insanlar bi değişik bana ndn sorunluymuşum gibi bakıolar anlamıyorum.. Çocuğum olmuyor olanda sürekli duşuyor gozuyle bakıolar 1 hafta 10 gundur anlatmaktan bıktım insanlara kendimi... Herkeste bi fikir bzim bilmemkimin çocuğu olmuyordu şu doktora gtti oldu, bilmemkim hp düşük yapıodu çocuk tutunamıodu bilmemkim hoca bi iğne vurdu çocuğu oldu. Bak şu doktor tüp bebekte çok iyiymiş... Ooffffff sıkıldım ama sorunlu değilim ben ya allah allah anlatamıosun insanlara burayıda bu yüzden hep ihmal ediyorum kendi kafamın derdine... Lan ben düşük yaptım hatta bebek tutunamadan düştü kim nerden anlıcaktıda oncacık şeyi kim dicekti al hadi tedavin şu git doğur çocuğunu. El insaf ya bi deyinki ya kendini yıpratma üzme dikkat et kendine yok. Saolsun bi kaç arkadaşım ve sizler bu yaklaşımda oldunuz. Hepinize teşekkür ederim. Sadece bu 1 hafta kafam bombos gezdim ama dünde eşimlede konuştuk ya ndn millet nere çekerse oraya gidelim ki bizim aklımız yokmu aklı başımda olgun insanlarız çocukta değiliz ndn sürüklesin insanlar zihnimizi oldu olcak cinci hocalarada gidelimde okutalım kendimizi te allahım ya... Yok karar verdim aklım nere isterse o yoldan gidicem çocuk işi kader işi sonuçta rabbim verirse olur en azından benim kaderim nere gidiyorsa o yolda olucaksa olsun bebişim. Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin olanlarda inşallah hayırlısıyla büyütsün yetiştirsin.

Kızlar konu dışımı bilmiyorum ama birşey soracağım aranızda uzun zamandir burda olanlar var belki denk gelen vardır. Simdi bu herkesin dışladığı beni hamile bıraktıramayan doktorum bana gore iyi ve tatliş tabiki bana bi ilaç önerdi pco m yuzunden burda arattım takımlarda bu ilacı kullananlar var adı inofolic zayıflayanlar var bunu içip hemde yumurtaları çalıştırıp hamile kalmanı kolaylaştırıyormuş. Aranızda hiç duyan varmı bu ilacı kilo almaktan korkuyorum daha fazla ama millet 2 ayda 15 kilo verdim demiş gerçekten oylemidir duyan varmı aranızda

Walkers canım takma kafana kimseyi bu kolay olmuyo ama çabala en azından o insanlar herzaman herşeyi en iyi bilirler zaten ve her dediklerini yapsanda memnun edemezsin kaldıki bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez bebiş içinde Rabbim en hayırlı zamanda sağlıcakla nasip eder inş neticede kader kısmet...
aklımdan geçenleri kelimelere dökmekte zorlanıyorum ben bukadar diyim gerisini sen anla yada sevgili Bonus canım tercüme etsinler...

Aynen öyle kimseyi memnun edemem doğru o yüzden sustum herkese karşı biz kendi bildiğimizi yapmalıyız. Dunki son kararımda bu oldu zaten kimse için kendimi yıpratmıcam. Şu doktorun verdiği ilacı kullanıcam denicem bi en azından benim aklıma yatan bu olur olmaz. Inşallah kilo falan aldırmazda gerisi önemli değil ztn.

İştah açıklığıda oluyor ara ara ya bayanız sonuçta donemlerimiz var dimi ama :)

2 yila yakindir bi iki kilo oynayarak ayni kiloda kaliyorum. Keske 75 olaydi 75 te gidip geleydim
almamış olmanda çok güzel cnm
Ama vermek istiyosan demekki daha fazla çaba göstermen lazım :)

Geçmiş olsun cnm

Tatlım niye başkalarına kendini anlatmak zorunda hissediyosunki
Boşver kimseye bişey söyleme, kafanı boşa meşgul etme

Dr tavsiye ettiyse heralde bi bildiği vardır cnm
bide bugun fena iştahım açık hep bişeyler yiyesim var
Ama yemicen dimi güzellik :))

meyve yedim ve bişey yemek istedikçe su içip çıkıyom mutfaktan...

Mefkurem keşke elimde olsa umursamıyorum ama boyle sözler söylenince dayanamiyorum sanki sorunluymuşum gibi belkide bu yüzden geliyorlar üstüme. Bir süre kimseyle gorüşmek istemiyorum zaten kimse bilmesin konuşmasında aptal aptal... Moralim açıısndan da önemli sonuçta bu konu...

Akşama kapuska yemeği yapacam ama sular kesildi ne bulaşık yıkayabildim ne de yemek yapabiliyorum resmen hayat bana karşı ya..

menüm
kahvaltı 7,30 gibi bikaç çatal fırında pattis kızartması peynir zeytin 2 çatal ton balığı
arada bi salkım üzüm
arada bi elma
öğlen dünden ufak kase kısır kalmıştı onu yedim...
arada bi mandalin
akşam yani birazdan azcık hamsi bol salata yicem...bugünlük bukadar yeter sanırım...suyu çok içtim ama litre hatırlamıyorum...

Tahlil yapan yerde çizgi film vardı kızımin koluna bakmasına engel oldum hiç ses etmedi izledi kan alındı çok kısa sürdü inşallah ağlamaz kızın sen verilirse onlarda geriliyor ben hiç bişey yok gibi davranıyorum serum takilicak yada kan alınacak bana bak sadece diyorum sarılıyorum bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…