Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Bugün neler yedim
Sabah 7.30,iki bardak ilik limonlu su,kayisi,kombu cayi,findik,2 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalik

Ara,sekersiz cay,kahve,kombu cayi

Aksam 17.30, bir tabak etli kuru fasulye,salata,kefir
Su 2,5 litre

benim kızlarda kuru fasulye istiyo ama yarına yemeğim var öbür gün perşembe bana kötü olur haftasonu yapayım en iyisi...menünde güzeldi bu arada....

bende an itibari ile 5li çayımı içiyorum....

benim kızlarda kuru fasulye istiyo ama yarına yemeğim var öbür gün perşembe bana kötü olur haftasonu yapayım en iyisi...menünde güzeldi bu arada....

bende an itibari ile 5li çayımı içiyorum....
Afiyet olsun,sifa olsun canim. Genelde cocuklara gore yapiyoruz yemekleri zaten,misal bizde sebze az pisiyor gibi,oglum sebzeyle doymuyor ,mecburen onlara gore pisiriyoruz

Afiyet olsun,sifa olsun canim. Genelde cocuklara gore yapiyoruz yemekleri zaten,misal bizde sebze az pisiyor gibi,oglum sebzeyle doymuyor ,mecburen onlara gore pisiriyoruz
aynen canım benimkilerde sebze yemez bi büyük kız taze fasulye sever okadar...oyuzden hep makarna pilav patetes gibi şeyler oluyo evde yada kurular işte...

İnşallah canım su 75 i bı asabilsem devamı gelir belki. Sizleri okumaya calısıyorum menüler teşvik ediyo beni . Eskisi gibi bozunca pişmsn olacagım diyet günlerine dönmeyi umuyorum. Hep beraber ideal kilolarımıza ineriz inşallah

menu veriyorum:

sabah: 2 yumurta 1 simit
ögle: 2 yumurta 3 çeri domates
aksam: (komsuda) iki dilim ispanakli börek ve cacik
kek ve kizartma da vardi ama yemedim aferin bana

1,5 l su
2 latte ama kremali degil sütlü
çayi sayamadim bugün

veeee bomba haber su ki
deneme sürem bitti
parasizliga, çaresizlige, zorluklara ve en önemlisi de fadila ragmen atlattim çok sükür..
Büyük patrondan yazilim mimarisi egitimi de kopardim sanki..
Yalniz fadilin yerine gelen adam tam çakal..
Bugün tanisabildik
Gelen gideni aratir derler ya o cinsten..
Ama en azindan evli Obsesif kompulsif degil
ya da umarim öyle çikmaz
Fadilcim birakiyo alti ay sonra kendi firmasini kuruyor isim annesi de ben firmaya isim bulana kadar imanimi gevretti kaknem suratli
Valla bitti ya alti bucuk ay inanamiyorum

Simi birşeylerin düzene girmesine senin adına çok sevindim bol kazançların mutlu bir iş ortamın olsun inşallah

Ayyy ne güzel biz hastanede çocuk doktoruna yazdiracağiz tahlilleri özel doktorumuz istedi, hastanede alınacak mecburen hastaneyi ayağa kaldıracağız biliyorum ,ben daha çok gerginim umarım belli etmem ona...

Hadi gözün aydın cnm baya rahatlamışındır

Eee fadılla olan maceraları dinlemiyecezmi artık gelen gideni aratmasın inş.

Kız dedimya arada bakıyodum diye :))
Anacım hem şikayetcisin hemde yanınamı gitcen tekrar :)

Iyi maas teklif ederse niye olmasin
versin bi besbinbesyüz kayme hele
ya adam isinde çok iyi müthis baglantilari var
bu bölgede bütün firmalarla kontagi var yani
o bi bana ayarsiz
ona da alistim ben huyunu suyunu ögrenince
baslardaki kadar tirsmiyorum bi de sirket içi yetkiler degisince is anlaminda baskisi kalmadi

hayırlı sabahlarr...

Gunaydin

Frida kolay gelsin

fridaya niye kolay gelsin nolduki ne kaçırdım ben genee....

e hadi gözün aydın ozaman..Rabbim işlerini rast getirsin gönlüne göre versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…