Yokmu artiran :)) kilo almaktada iyiyimdirde en buyuk basarim sabitlemek o kiloyu mihlamaktir.
@hergaf abla zaten zorlandim ya ic bacak kasıklara dogru agriyor baya et kesigi derler ya oyle.
Hicte burdan et kesigi agrisi cekmemistim boyle yururken otururken bi hos oluyor
cydnz_1 oha didim yuh didim seni sersem didim. Ula 5 kilo alaydin bari.
Iste bunlar hep karatay ve dukan tarzinda beslenmede ortaya cikan durum.
Bir kisim gida cok fazla sinirlandigi icin bi yerde nefiste istiyor bunyede.
Ben dukani haftada 1-2 gun yapmayi hayatima soktum insallah ilerde de boyle devam ederim.
Sende oyle yap bence. Bu sefer bi tost yesen diyeti bozmus olmuyorsun.
20 kilo hedefli tek rakiben benim. O eski haaaalimden eser olsada senle rakip olmaya varim.
Sen ne dersin varmisin yokmusun?
Mefkurem yilbasi tablomuz var 15 eylul startlı.
15 haftada 15 kilo hedefli. Senide ekliyim olurmu?
@eflalim eflal seninde ocak hedefin varmis okudum. Yilbasi tablomuz var burda senide ekliyim istermisin?
Surekli gelmek zorunda degilsin zaten takima anca vakit oluyo. Sadece kilo takibi icin diyorum.
Ise gidiyordu ya :)hayırlı sabahlarr...
fridaya niye kolay gelsin nolduki ne kaçırdım ben genee....
e hadi gözün aydın ozaman..Rabbim işlerini rast getirsin gönlüne göre versin....
Canim sakinles bir derin nefes al herkes de cocuk olurken sorunlar oluyor bu normal eskidenmis hemencecik hamile kalmalar strea olma. Bana da dunyanin lafini diyorlar ben duymuyorum icinde kopan firtinayi bir ben biliyorum bi allah herkese vazife degil senin bebeginin olup olmamasi ve sunu sakin unutma illa cocuk sahibi olacagiz diye bisey de yok bu nedenle sakinles stresini bosalt ve dogru doktorla duzenli bir tedavi programi cikar mutlaka bir sebebi var henuz bulamiyorlar bak bana ben cok farkli degilim senden. Yeniden tedaviye baslayacagim ve 75 kiloya inmem isteniyor cunku 1 kalp durmasi 1 dis gebelik gecirdim bakalim daha neler olacak. 8 adet dusuk suan normal sayiliyor tedavini ihmal etme mutlakaMerhaba kızlar nasilsinız iki gundur doktor ara olmadı iptal et gene baskasına al olmadı tekrar iptal kafam ambale oldu evde yemek yapamıyorum artık sağda solda yiyoruz yemek hep dışarlardayız bu hafta tatilimden bişi anlamadım bu kadar yememe rağmen pazar sabah tartıldım 96.8 cıktım dun gene dikkat edemedim abur cubur yedim biraz ama bu sabah kendime gelmem gerektigini duşundum ve sadece 3 yumurta ve 2 dilim ekmek yedim. Bi yandan insanlarla uğraşıyorum buraya bi seferde dertsiz yazmak istiyorum ama insanlar bi değişik bana ndn sorunluymuşum gibi bakıolar anlamıyorum.. Çocuğum olmuyor olanda sürekli duşuyor gozuyle bakıolar 1 hafta 10 gundur anlatmaktan bıktım insanlara kendimi... Herkeste bi fikir bzim bilmemkimin çocuğu olmuyordu şu doktora gtti oldu, bilmemkim hp düşük yapıodu çocuk tutunamıodu bilmemkim hoca bi iğne vurdu çocuğu oldu. Bak şu doktor tüp bebekte çok iyiymiş... Ooffffff sıkıldım ama sorunlu değilim ben ya allah allah anlatamıosun insanlara burayıda bu yüzden hep ihmal ediyorum kendi kafamın derdine... Lan ben düşük yaptım hatta bebek tutunamadan düştü kim nerden anlıcaktıda oncacık şeyi kim dicekti al hadi tedavin şu git doğur çocuğunu. El insaf ya bi deyinki ya kendini yıpratma üzme dikkat et kendine yok. Saolsun bi kaç arkadaşım ve sizler bu yaklaşımda oldunuz. Hepinize teşekkür ederim. Sadece bu 1 hafta kafam bombos gezdim ama dünde eşimlede konuştuk ya ndn millet nere çekerse oraya gidelim ki bizim aklımız yokmu aklı başımda olgun insanlarız çocukta değiliz ndn sürüklesin insanlar zihnimizi oldu olcak cinci hocalarada gidelimde okutalım kendimizi te allahım ya... Yok karar verdim aklım nere isterse o yoldan gidicem çocuk işi kader işi sonuçta rabbim verirse olur en azından benim kaderim nere gidiyorsa o yolda olucaksa olsun bebişim. Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin olanlarda inşallah hayırlısıyla büyütsün yetiştirsin.
Çok haklısın canım moral çok önemli şuan moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum şuan başladım inofolic e umutluyum takmıcam beklemicem bu ay yordu çünkü beni ama moralman yuksek olmaya çalışıyorum lakin aksilikler beni buluyor illa ya bitane kuşum vardı kanarya sabah bir uyandım ölmüş agla agla canım çıktı sabah. Çok bağlanmak istemiodum hatta bakımlarını bile eşime yaptırtıodum ama ister istemez bi bağlılık olmuş işte kendimi biliyorum çünkü bağlanırsam iyice öldümmü iyice paralıyorum kendimi üzüntüden şimdide suçluluk duyuyorum kendimce ilgilenmedim diye ndn üstüstüste gelirki bişiler.Canim sakinles bir derin nefes al herkes de cocuk olurken sorunlar oluyor bu normal eskidenmis hemencecik hamile kalmalar strea olma. Bana da dunyanin lafini diyorlar ben duymuyorum icinde kopan firtinayi bir ben biliyorum bi allah herkese vazife degil senin bebeginin olup olmamasi ve sunu sakin unutma illa cocuk sahibi olacagiz diye bisey de yok bu nedenle sakinles stresini bosalt ve dogru doktorla duzenli bir tedavi programi cikar mutlaka bir sebebi var henuz bulamiyorlar bak bana ben cok farkli degilim senden. Yeniden tedaviye baslayacagim ve 75 kiloya inmem isteniyor cunku 1 kalp durmasi 1 dis gebelik gecirdim bakalim daha neler olacak. 8 adet dusuk suan normal sayiliyor tedavini ihmal etme mutlaka
Canim sakinles bir derin nefes al herkes de cocuk olurken sorunlar oluyor bu normal eskidenmis hemencecik hamile kalmalar strea olma. Bana da dunyanin lafini diyorlar ben duymuyorum icinde kopan firtinayi bir ben biliyorum bi allah herkese vazife degil senin bebeginin olup olmamasi ve sunu sakin unutma illa cocuk sahibi olacagiz diye bisey de yok bu nedenle sakinles stresini bosalt ve dogru doktorla duzenli bir tedavi programi cikar mutlaka bir sebebi var henuz bulamiyorlar bak bana ben cok farkli degilim senden. Yeniden tedaviye baslayacagim ve 75 kiloya inmem isteniyor cunku 1 kalp durmasi 1 dis gebelik gecirdim bakalim daha neler olacak. 8 adet dusuk suan normal sayiliyor tedavini ihmal etme mutlaka
Ise gidiyordu ya :)
herkesler neredeee
Allah kolaylık versin ne deyimbu sarkiyi daha gecen hafta kesfettim cok güzel
ben burda bitbucket, git ve admin arasinda kafayi yemekle mesgulum ceyda
İyi akşamlar canımiyi akşamlar
Tünaydınnnn sevgili +90 lar grubu :)))
Pazar günü +3 ü görünce feleğim şaşmıştı
Çok şükür bugün cumaya göre sabite düşebildim
2 günde eksiler gelir bakalım ne kadar
Yalan olmasın bi 100 gr kalmış ama o kadar artıdan sonra hesap etmeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?