Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu mesaja cevap vermediğim gece geldi aklıma
dediğin doğru bonuscum ama aslında sorun yemek değil de abur cubur kısmı benim için
yani uzunca bir zaman eve giderken sürekli bir poşet abur cubur ile gidip," gerçeğin peşinde" yi izlerken hepsini yedim.
şimdi yine dukan gibi değilde protein & sebze ağırlıklı , yeterli miktarda sağlıklı karbonhidrat tüketerek devam edeceğim. yani yine bozmazsam

Canim sakinles bir derin nefes al herkes de cocuk olurken sorunlar oluyor bu normal eskidenmis hemencecik hamile kalmalar strea olma. Bana da dunyanin lafini diyorlar ben duymuyorum icinde kopan firtinayi bir ben biliyorum bi allah herkese vazife degil senin bebeginin olup olmamasi ve sunu sakin unutma illa cocuk sahibi olacagiz diye bisey de yok bu nedenle sakinles stresini bosalt ve dogru doktorla duzenli bir tedavi programi cikar mutlaka bir sebebi var henuz bulamiyorlar bak bana ben cok farkli degilim senden. Yeniden tedaviye baslayacagim ve 75 kiloya inmem isteniyor cunku 1 kalp durmasi 1 dis gebelik gecirdim bakalim daha neler olacak. 8 adet dusuk suan normal sayiliyor tedavini ihmal etme mutlaka

Çok haklısın canım moral çok önemli şuan moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum şuan başladım inofolic e umutluyum takmıcam beklemicem bu ay yordu çünkü beni ama moralman yuksek olmaya çalışıyorum lakin aksilikler beni buluyor illa ya bitane kuşum vardı kanarya sabah bir uyandım ölmüş agla agla canım çıktı sabah. Çok bağlanmak istemiodum hatta bakımlarını bile eşime yaptırtıodum ama ister istemez bi bağlılık olmuş işte kendimi biliyorum çünkü bağlanırsam iyice öldümmü iyice paralıyorum kendimi üzüntüden şimdide suçluluk duyuyorum kendimce ilgilenmedim diye ndn üstüstüste gelirki bişiler.

Bu arada unutuuyordum senin kilo vermek dışında bebiş için gidişatın ne durumda yani sanada inofolic falan verdilermi merk ettim de

Tünaydınnnn sevgili +90 lar grubu :)))

Pazar günü +3 ü görünce feleğim şaşmıştı

Çok şükür bugün cumaya göre sabite düşebildim
2 günde eksiler gelir bakalım ne kadar

Yalan olmasın bi 100 gr kalmış ama o kadar artıdan sonra hesap etmeye değmez

Kızlar dun kahvaltımdan sonra 1 avuç fıstık yedim öğlenden sonra gibiydi akşamda sular yuzunden biraz geç pişen zeytinyağlı kapuska yemeğimden 1 tabak yedim yanına 2 dilim kepekli ekmek ve salata yedim

Sabah 09 30 da

1 haslanmış yumurta
5 zeytin
1kk kaşar peyniri
1 domates
2 dlm kepekli ekmek

Saat 11 de sabit ilacımı içiyorum hem sabah hem akşam olarak

Şuan acıkmadım bol su içmeye çalışıyorum ama yinede elma yicem bitane

Kızlar bu arada ben dun elma pekmezi yapmaya çalışırken reçelle marmelat karışımı katı bişi elde ettim 0 şeker sadece elmanın şekeri ile şimdi ben atıyorum kahvaltılarda ondan yemek istersem arada ne kadar yemeliyim normalde reçellere 1 çay kaşığı deniyor ya bu şekersiz doğal şeker yani yine aynımı olur sizce

ben şimdiden yazıyorum yediklerimi

saf protein 1. gün:

sabah :
haşlanmış 2 yumurta
filtre kahve

öğle:
cacık
et yemeği

tam doymadığım için ayran + soda karışımımı içiyorum şu an 500 ml kadar

akşam :
haşlanmış tavuk
yoğurt

bu arada henüz spora başlayamadım , göğüs kımı ve biraz altında bişeyler çıkmıştı , onun geçmesini bekliyorum hala

Kızlar saat 13 30 gibi bir adet elma yedim

Az önce yani 17 de
Bir tabak susuz kapuska yemeği
2 dilim ekmek

Yanımda birde 200 ml lik yogurdum var onu da çıkmadan yada eve gidince yerim. Sıcaktan feci terledim birde üstüme de yemek doktüm ya bembeyaz gömlek yemekli oldu çok Sinir bozucu

Tünaydınnnn sevgili +90 lar grubu :)))

2 günde 3 kilo nasıl oldu canım? çok mu yedin birden yoksa ödem mi?
cumaya eksi olursun iyi toparlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…