Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 günde 3 kilo nasıl oldu canım? çok mu yedin birden yoksa ödem mi?
cumaya eksi olursun iyi toparlamışsın
yok cnm ödem değil
Cuma cumsrtesi hem fazla hemde geç yemiştim
Çok şükür kurtuldum artılardan
2 günde de bşraz eksiye düşerim inş.
Sıkı yönetim var :))

fulyacım bunu önceden de konuşmuştuk
Insan yedikçe yiyesi geliyor
Benim geçen hafta birinciliğimde rengli haftamdı :))

Hayirli geceler kizlar
Insallah herkes iyidir
Ben iyiyimde canısı
Ben topiğe başladım millet kayboldu sanki :))
Uğursuzmuyum neyim :))

Senin nasıl gidiyor herşey yolundamı

Yok yok kaybolmadıkta muhakkak arkadaşların bir işleri filan vardır yanii sohbetin muhabbetin iyi geliyor :)

Napıyorsun nasıl besleniyorsun 6 öğün beslenmemi karataymı nasıl merak ettim

Bende epey kilo vermiştimde 10 kilosunu geri aldım dikiş tutturamıyorum

Almanyadaydın dimii bugün bir Alman vatandaşına villa sattık aslen arap emekli olup Türkiyeye yerleşecekmiş bu akşam Almanyaya gitti...

Ahh canim sen tabi torun buyutuyosun biz cocugumuzu coguda okula basladi ilk gunler yogunluk telas vardir diye umuyorum ben biraz oyleyim de
Igneler bitti ehh biraz gecti agrilar tamamen gecmedigi icin yarin insallah bi mani olmazsa dra gitmem gerekiyo bende haberler boyle

Hayirli geceler kizlar
Insallah herkes iyidir
İyiyiz canım ben 3 gündür sabah erkende kalkıyordum çok yoruldum bu akşam saat 7 de geldim direk yattım saat 10 da kalktım ...

Sen nasılsın okul nasıl gidiyor öğretmeninizden memnunmusunuz sınıf kaç kişilik oğlan sabahçı mı öğleni mi naptınız ?

Belin nasıl oldu geçti mi ?

Aldım haberlerini bahar tamam canım :))

Ben normalde 3 öğün besleniyorum cnm
Ekmekli karatay diyebiliriz :))
Yersem sadece sabahları 1-2dil ekm.yiyorum
Diğer öğünler sebze yada et türü salata yoğurt şeklinde
Bu hafta artıda olduğum için sıkı yönetim uygulamam gerekiyordu o yüzden menü yazmadım :))

Toplamda ne kadar vermiştin cnm
Valla her geri aldığımızı düşünürsek zaten işin içinden çıkamayız
O yüzden pes etmeden, gelen kiloları kabullenmeden hemen atmaya çalışmalıyız

Evet Almanyadayım cnm
Benimde görümcem geçen hafta TR deydi
Oteller hep alman doluymuş
Halk, hükümeti dinlemiyor heralde :)))

Kızlar bir haftaya yakındır totom fena acıyor ben düştüm geçmedi ağrısı avm de bir mağazaya girdim yere su dökülmüş silmemişler ayağım kaydı fena düştüm fena ...

Bu günde bir tanıdığım müşterim diyim ağaçtan düşmüş beli omuriliği zarar görmüş ayaklarını hissetmiyormuş eşi fizik tedavi Görücek dedi çok üzüldüm hastanede henüz eve bir gelsinde birkaç gün geçsin ziyaretine gideceğim

Oyyy kuzum tekrar geçmiş olsun inş.daha iyi olur
Bilirim bende bel ağrısını bikaç kere tutulmuştu benimde
Çok kötü, insan sanki hiç kalkamıcakmış gibi geliyor
Sende biraz daha dikkat etmeye çalış cnm
Biraz iyileşince netten bel için olan egzersizleri yapmaya çalış çok faydası olur

Neyse ilk haftayı atlatırsak haftaya herkesin daha yoluna girer heralde işleri

Avm de yer ıslak diye şilt koymamışlarmıydı cnm eğer yoksa onların hatası
Çok Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışın

Allah kazadan beladan korusun
Bazen lüzumsuz şeyleri kafaya takıyoruz halbuki en değerli hazine sağlık
Kıymetini kaybedince anlıyoz işte

Erken kalkmisin guzelde is yapmisin gule gule harcayasin Rabbim bereketini artirsin

Bizim okul isleri karisik 2 haftada 2 okul 2 ogretmen olunca :)) ogretmenimiz yeni gelmis bu okula ve toplanti yapamadik tanisip kaynasamadik :) 3 gundur goruyoz hic ipucu vermiyor kendisiyle ilgili sakli kutu bugun attigim msjada cvp yok. Sinif 30 kisi maalisef.oglenci.Tabi bu arada ben okul bahcesinde :)

Güzel beslenme şekliymiş benimde benimsediğim Yapmaya çalıştığım bu listelerin olursa takip ederim örnek alırım iyi olur aslında acıkınca ara öğünde yapıyorum ben ekmeksiz Karatay yapmak vardı ama bende o irade kalmadı artık ...

Görümcen tatil yerinde mi denk gelmiş eskisi kadar Alman Yok artık güneydeki Alman ötelerinin çoğu Rusyaya hizmet veriyor artık birde Almanlarla değilde artık Araplarla haşır neşiriz

Sizde varmı Türkiyeye dönme planları aslen nerelisin merak ettim mahsuru yoksa tabiii

Çok geçmiş olsun canim ya.bi hastaneye gecmedinmi agri kesici igne filan olurdun

Oy oy okul gülü seni gün gelir oğlan büyür sen okula gitmek istersin bu seferde oğlun izin vermez haberin olsun :)))

Aman iyi öğretmen olsun iyi eğitim versinde varsın mesaja cevap vermesin baksana Zeynebe ne anlayışsız öğretmen çıkmış

Amin canım sağol Allah işimi daim eder inşallah

Kilo durumum işte canım 136 yı görmüştüm 2 yılda 97 ye düştüm şimdi 10 kilosunu geri aldım 107 gibi kilom işte çok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…