Belki öğretmende hemen kaynaşan bi tip değildir :))zamanla tanışırsınız artıkErken kalkmisin guzelde is yapmisin gule gule harcayasin Rabbim bereketini artirsin
Bizim okul isleri karisik 2 haftada 2 okul 2 ogretmen olunca :)) ogretmenimiz yeni gelmis bu okula ve toplanti yapamadik tanisip kaynasamadik :) 3 gundur goruyoz hic ipucu vermiyor kendisiyle ilgili sakli kutu bugun attigim msjada cvp yok. Sinif 30 kisi maalisef.oglenci.Tabi bu arada ben okul bahcesinde :)
eğer ihtiyaç duyuyosan tabiki ara öğün yapılabilir cnmGüzel beslenme şekliymiş benimde benimsediğim Yapmaya çalıştığım bu listelerin olursa takip ederim örnek alırım iyi olur aslında acıkınca ara öğünde yapıyorum ben ekmeksiz Karatay yapmak vardı ama bende o irade kalmadı artık ...
Görümcen tatil yerinde mi denk gelmiş eskisi kadar Alman Yok artık güneydeki Alman ötelerinin çoğu Rusyaya hizmet veriyor artık birde Almanlarla değilde artık Araplarla haşır neşiriz
Sizde varmı Türkiyeye dönme planları aslen nerelisin merak ettim mahsuru yoksa tabiii
Sanada iyi geceler cnm
Ayyy tam kötü yermiş keşke dr a gitseydin cnm röntgen falan çekerlerdiYok canım düştüğünün ilk günü pek anlamadımda ayıptır söylemesi kuyruk sokumumu diyorlar işte tam ortası ağrıyor geçer diye bekliyorum işte
Ama çok güzel yol katetmişin cnm maşallahKilo durumum işte canım 136 yı görmüştüm 2 yılda 97 ye düştüm şimdi 10 kilosunu geri aldım 107 gibi kilom işte çok can sıkıcı
Evet evet kesinlikle bir an önce adapte olmam lazım bu hafta bibraz dikkat Ettim sankide anlamıyorum mağlup dönem şişkinliği varAma çok güzel yol katetmişin cnm maşallah
Şimdi öyle oldu, böyle oldu demeyi bırakıp ilk hedefin ikili rakamlara düşmek olsun
Biliyorum o 99 çok anlam ifade ediyor
Ben 1 ekime kadar korunacagim sonrasinda tuplere bakacaklar benim sebebi bilinmiyor tum degerlerim normal hatta nasil hamile kalamiyorsun diye soran doktor bile oldu. Is stresi diyen oldu kilo diyen cok oldu yumurtanin etrafi yag kaplanincada olmuyormus. Ama genel kani is stresi. Istifa eden 3 arkadasim hemen hamile kaldi uzun sure tedavi gorsukten sonra olmuyor diye vazgecmislerdi isten ayrildilar hamile kaldilar. Ben stresten olduguna inaniyorum.Bu arada unutuuyordum senin kilo vermek dışında bebiş için gidişatın ne durumda yani sanada inofolic falan verdilermi merk ettim de
Cok gecmis olsun magzayi sikayet edebilecegini biliyorsun degil mi is guvenligi bu konida cok ciddi bakiyorKızlar bir haftaya yakındır totom fena acıyor ben düştüm geçmedi ağrısı avm de bir mağazaya girdim yere su dökülmüş silmemişler ayağım kaydı fena düştüm fena ...
Bu günde bir tanıdığım müşterim diyim ağaçtan düşmüş beli omuriliği zarar görmüş ayaklarını hissetmiyormuş eşi fizik tedavi Görücek dedi çok üzüldüm hastanede henüz eve bir gelsinde birkaç gün geçsin ziyaretine gideceğim
Gecmis olsun hastane isi zor gercektenGünaydın,
Ugrayamadim... hem yoğunluk hem yeğenimle alakali sağlık sorunu yaşadık. Bir gün onunla kaldım hastanede.... Durumu iyi şükür...
Acaip uykusuz ve yorgunum... cumartesi eşimin yeğeninin düğünü var...
Hala kıyafet ayakkabı bulamadim bir de o var.. Birtek kızımin tamam ayakkabı kıyafet onun dişin da biz açıktayız. . Akşam yine çıkıcaz bana ve evin erkeklerine bakmaya..
Beyleyken beyle işte :)
çok geçmiş olsun FridacımKızlar bir haftaya yakındır totom fena acıyor ben düştüm geçmedi ağrısı avm de bir mağazaya girdim yere su dökülmüş silmemişler ayağım kaydı fena düştüm fena ...
Bu günde bir tanıdığım müşterim diyim ağaçtan düşmüş beli omuriliği zarar görmüş ayaklarını hissetmiyormuş eşi fizik tedavi Görücek dedi çok üzüldüm hastanede henüz eve bir gelsinde birkaç gün geçsin ziyaretine gideceğim
düğün işi zor iş :)) kolay gelsin yenacım ve çok geçmiş olsunGünaydın,
Ugrayamadim... hem yoğunluk hem yeğenimle alakali sağlık sorunu yaşadık. Bir gün onunla kaldım hastanede.... Durumu iyi şükür...
Acaip uykusuz ve yorgunum... cumartesi eşimin yeğeninin düğünü var...
Hala kıyafet ayakkabı bulamadim bir de o var.. Birtek kızımin tamam ayakkabı kıyafet onun dişin da biz açıktayız. . Akşam yine çıkıcaz bana ve evin erkeklerine bakmaya..
Beyleyken beyle işte :)
biz de bir taşınmanın eşğinden döndük yine , gözüm almıyor hiç tekrar toplanmayaGünaydın.. Bugün taşınma günü. Ben betülle annemdeyim, eşim evde.. Çocukla zor olur diye ben buraya geldim. Bu akşam yeni eve geçeceğiz, sonra da yerleşme işleri başlayacak. Topiğe girip okudum çoğu zaman da yazamadım. İnşallah düzenimi oturtunca aktif olarak burda olacağım.
Bu süreçte dışardan, hazır ve abur cubur yemenin sonucu olarak kilo aldığımı hissediyorum, tartım olmadığı için bilmiyorum da.. İnşallah çok almamışımdır.
tatil yaramıştır canım hiç bişey yapmasan bile insana iyi geliyorBen tatilden dondugumden beri acaip hastayim hastanese serum ilac bidolu sey yedim daha yeni toparliyorum bir ter kopuyor anlatamam sanki beynim bosaliyor bu halde calisiyorum cuma olmasina cok ihtiyacim var dayanamiyorum artik. Ama stres degilim degisik birsey oldu sanki bana cok pozitif calisiyorum sanirim tatil iyi geldiginden isyan hallerim yok hasta olmasaydim mutlu bile olurdum
Eskişehir soğudu sanırımGünaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorummDün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?