Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belki öğretmende hemen kaynaşan bi tip değildir :))zamanla tanışırsınız artık

eğer ihtiyaç duyuyosan tabiki ara öğün yapılabilir cnm
Ben yedikçe yiyesim geliyor o zaman hiç doymuyorum
Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini de uygulamada sıkıntı yaşıyoruz

Görümcemler sidedeydi, öyle dediler
Bide sezona göre değişiyor heralde

Yok cnm ne mahsuru olacak ben konyalıyım
Orda doğma büyümeyim
Evlenerek geldim
Şu anda geri dönme gibi bi planımız yok
Zaten çocuklar büyüyüp burda düzenlerini kurunca zor olur
Emeklilik içinde ooo daha çok var
Burda Emeklilik yaşı 67 :))

Sanada iyi geceler cnm

Bende su içip içip durdum açlığı bastırsın diye
Şimdi bitki çayı içtim yatıcam birazdan
Benim sabah okul derdim yok :))

Yok canım düştüğünün ilk günü pek anlamadımda ayıptır söylemesi kuyruk sokumumu diyorlar işte tam ortası ağrıyor geçer diye bekliyorum işte
Ayyy tam kötü yermiş keşke dr a gitseydin cnm röntgen falan çekerlerdi
Bel kuşağı falan yokmu belki iyi gelir

Kilo durumum işte canım 136 yı görmüştüm 2 yılda 97 ye düştüm şimdi 10 kilosunu geri aldım 107 gibi kilom işte çok can sıkıcı
Ama çok güzel yol katetmişin cnm maşallah

Şimdi öyle oldu, böyle oldu demeyi bırakıp ilk hedefin ikili rakamlara düşmek olsun
Biliyorum o 99 çok anlam ifade ediyor

Ama çok güzel yol katetmişin cnm maşallah

Şimdi öyle oldu, böyle oldu demeyi bırakıp ilk hedefin ikili rakamlara düşmek olsun
Biliyorum o 99 çok anlam ifade ediyor
Evet evet kesinlikle bir an önce adapte olmam lazım bu hafta bibraz dikkat Ettim sankide anlamıyorum mağlup dönem şişkinliği var

Bu arada unutuuyordum senin kilo vermek dışında bebiş için gidişatın ne durumda yani sanada inofolic falan verdilermi merk ettim de
Ben 1 ekime kadar korunacagim sonrasinda tuplere bakacaklar benim sebebi bilinmiyor tum degerlerim normal hatta nasil hamile kalamiyorsun diye soran doktor bile oldu. Is stresi diyen oldu kilo diyen cok oldu yumurtanin etrafi yag kaplanincada olmuyormus. Ama genel kani is stresi. Istifa eden 3 arkadasim hemen hamile kaldi uzun sure tedavi gorsukten sonra olmuyor diye vazgecmislerdi isten ayrildilar hamile kaldilar. Ben stresten olduguna inaniyorum.

Günaydın,

Ugrayamadim... hem yoğunluk hem yeğenimle alakali sağlık sorunu yaşadık. Bir gün onunla kaldım hastanede.... Durumu iyi şükür...

Acaip uykusuz ve yorgunum... cumartesi eşimin yeğeninin düğünü var...
Hala kıyafet ayakkabı bulamadim bir de o var.. Birtek kızımin tamam ayakkabı kıyafet onun dişin da biz açıktayız. . Akşam yine çıkıcaz bana ve evin erkeklerine bakmaya..
Beyleyken beyle işte :)

Cok gecmis olsun magzayi sikayet edebilecegini biliyorsun degil mi is guvenligi bu konida cok ciddi bakiyor

Gecmis olsun hastane isi zor gercekten

Günaydın.. Bugün taşınma günü. Ben betülle annemdeyim, eşim evde.. Çocukla zor olur diye ben buraya geldim. Bu akşam yeni eve geçeceğiz, sonra da yerleşme işleri başlayacak. Topiğe girip okudum çoğu zaman da yazamadım. İnşallah düzenimi oturtunca aktif olarak burda olacağım.

Bu süreçte dışardan, hazır ve abur cubur yemenin sonucu olarak kilo aldığımı hissediyorum, tartım olmadığı için bilmiyorum da.. İnşallah çok almamışımdır.

Ben tatilden dondugumden beri acaip hastayim hastanese serum ilac bidolu sey yedim daha yeni toparliyorum bir ter kopuyor anlatamam sanki beynim bosaliyor bu halde calisiyorum cuma olmasina cok ihtiyacim var dayanamiyorum artik. Ama stres degilim degisik birsey oldu sanki bana cok pozitif calisiyorum sanirim tatil iyi geldiginden isyan hallerim yok hasta olmasaydim mutlu bile olurdum

çok geçmiş olsun Fridacım
düğün işi zor iş :)) kolay gelsin yenacım ve çok geçmiş olsun

biz de bir taşınmanın eşğinden döndük yine , gözüm almıyor hiç tekrar toplanmaya
çok kolay gelsin canım

tatil yaramıştır canım hiç bişey yapmasan bile insana iyi geliyor
çok geçmiş olsun ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…