Kuzumm dengesizleştiiiyice benim vücutta iyiyce dirençsiz sanırımm ondan kütledimEskişehir soğudu sanırımgeçmiş olsun
Yeğenine geçmiş olsun yenacımGünaydın,
Ugrayamadim... hem yoğunluk hem yeğenimle alakali sağlık sorunu yaşadık. Bir gün onunla kaldım hastanede.... Durumu iyi şükür...
Acaip uykusuz ve yorgunum... cumartesi eşimin yeğeninin düğünü var...
Hala kıyafet ayakkabı bulamadim bir de o var.. Birtek kızımin tamam ayakkabı kıyafet onun dişin da biz açıktayız. . Akşam yine çıkıcaz bana ve evin erkeklerine bakmaya..
Beyleyken beyle işte :)
Oyyy zor işler kolay gelsin cnmGünaydın.. Bugün taşınma günü. Ben betülle annemdeyim, eşim evde.. Çocukla zor olur diye ben buraya geldim. Bu akşam yeni eve geçeceğiz, sonra da yerleşme işleri başlayacak. Topiğe girip okudum çoğu zaman da yazamadım. İnşallah düzenimi oturtunca aktif olarak burda olacağım.
Bu süreçte dışardan, hazır ve abur cubur yemenin sonucu olarak kilo aldığımı hissediyorum, tartım olmadığı için bilmiyorum da.. İnşallah çok almamışımdır.
hava değişikliğindenmi oldu acaba çakılcım çok geçmiş olsunBen tatilden dondugumden beri acaip hastayim hastanese serum ilac bidolu sey yedim daha yeni toparliyorum bir ter kopuyor anlatamam sanki beynim bosaliyor bu halde calisiyorum cuma olmasina cok ihtiyacim var dayanamiyorum artik. Ama stres degilim degisik birsey oldu sanki bana cok pozitif calisiyorum sanirim tatil iyi geldiginden isyan hallerim yok hasta olmasaydim mutlu bile olurdum
Anam herkeslermi hasta :))sana da geçmiş olsun cnmGünaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorummDün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir
Mefkurem teşekkür ederimm güzelimm mevsimsel sanırımm
Nazz yapıyımm banaa tarhanaa pişir diyeben gelcem la ne hastaligi more
kaldi 8 gün
günaydins
Nazz yapıyımm banaa tarhanaa pişir diye
Günaydın,
Ugrayamadim... hem yoğunluk hem yeğenimle alakali sağlık sorunu yaşadık. Bir gün onunla kaldım hastanede.... Durumu iyi şükür...
Acaip uykusuz ve yorgunum... cumartesi eşimin yeğeninin düğünü var...
Hala kıyafet ayakkabı bulamadim bir de o var.. Birtek kızımin tamam ayakkabı kıyafet onun dişin da biz açıktayız. . Akşam yine çıkıcaz bana ve evin erkeklerine bakmaya..
Beyleyken beyle işte :)
Cok gecmis olsun magzayi sikayet edebilecegini biliyorsun degil mi is guvenligi bu konida cok ciddi bakiyor
Nazz yapıyımm banaa tarhanaa pişir diye
Seni bilmemde enisteye künefe sözüm var
Zopiclon'lu serbet hazirlaycem ona
Bebekler gibi uyuycek
Ene sizler buluşucaksınız heee iyi hadi resim bekleriz artık :)
Sabah 3 yumurta biraz peynir birazda domatesle kahvaltı yaptım öğlen ne yerim bilmiyorum marketten semiz otu filan alıcaktım yoktu ofiste elle tutulur bişeyde Yok pooffGünaydınnnn kızlar
Mübarek perşembe gelmiş
Yarın tartı günü unutmayalım bugün daha da çok dikkat edelim
Kolay gelsin canım taşınma zor iş Yen'i evinde güle güle oturGünaydın.. Bugün taşınma günü. Ben betülle annemdeyim, eşim evde.. Çocukla zor olur diye ben buraya geldim. Bu akşam yeni eve geçeceğiz, sonra da yerleşme işleri başlayacak. Topiğe girip okudum çoğu zaman da yazamadım. İnşallah düzenimi oturtunca aktif olarak burda olacağım.
Bu süreçte dışardan, hazır ve abur cubur yemenin sonucu olarak kilo aldığımı hissediyorum, tartım olmadığı için bilmiyorum da.. İnşallah çok almamışımdır.
Tabiikii canımmm nasipse yanımaa geliyorr çılgınımmEne sizler buluşucaksınız heee iyi hadi resim bekleriz artık :)
Az kaldı yarın cuma hafta sonu dinlenirsin artık ne iyi tatil yaramış ben hiç tatile gitmemiş gibiyim desem yeri var...Ben tatilden dondugumden beri acaip hastayim hastanese serum ilac bidolu sey yedim daha yeni toparliyorum bir ter kopuyor anlatamam sanki beynim bosaliyor bu halde calisiyorum cuma olmasina cok ihtiyacim var dayanamiyorum artik. Ama stres degilim degisik birsey oldu sanki bana cok pozitif calisiyorum sanirim tatil iyi geldiginden isyan hallerim yok hasta olmasaydim mutlu bile olurdum
Hahhahahaa kurtuluşunn yokk bendenn beybisiiiiiHa bu topik sardi basima bu deliyi
Çilgin simi taaa üçbin km dem geliyi onun için
dışardan alma imkanın varsa ızgara falan söylesen cnm salata ayranla iyi olurduSabah 3 yumurta biraz peynir birazda domatesle kahvaltı yaptım öğlen ne yerim bilmiyorum marketten semiz otu filan alıcaktım yoktu ofiste elle tutulur bişeyde Yok pooff
Bebemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?