Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeğenine geçmiş olsun yenacım

Sen niye kıyafet bulamadınki artık fazla kilonda kalmadı

Oyyy zor işler kolay gelsin cnm

hava değişikliğindenmi oldu acaba çakılcım çok geçmiş olsun
Mutluysan huzurun yerindeyse gerisini boşver :))

Günaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorumm Dün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir
Anam herkeslermi hasta :))sana da geçmiş olsun cnm

Yiğenine geçmiş olsun canım bugün istediğin biley bulursun inşallah bende ayın 7 sinde Ankaraya düğüne gidicem bişey almayı düşünmüyorum ama evden ayarlama yapmam lazım ne giyeceğimi bilmiyorum

Cok gecmis olsun magzayi sikayet edebilecegini biliyorsun degil mi is guvenligi bu konida cok ciddi bakiyor

Biliyorum canımda sinirlendimde hatda bildiğin su dökülüydü silinmiş filan değildi büsürü çalışan silsene o suyu yok ilk başta ağrım yoktu da bende üzerinde durmadım geçer inşallah bekliyorum

Günaydınnnn kızlar

Mübarek perşembe gelmiş
Yarın tartı günü unutmayalım bugün daha da çok dikkat edelim
Sabah 3 yumurta biraz peynir birazda domatesle kahvaltı yaptım öğlen ne yerim bilmiyorum marketten semiz otu filan alıcaktım yoktu ofiste elle tutulur bişeyde Yok pooff

Kolay gelsin canım taşınma zor iş Yen'i evinde güle güle otur

Az kaldı yarın cuma hafta sonu dinlenirsin artık ne iyi tatil yaramış ben hiç tatile gitmemiş gibiyim desem yeri var...

Sabah 3 yumurta biraz peynir birazda domatesle kahvaltı yaptım öğlen ne yerim bilmiyorum marketten semiz otu filan alıcaktım yoktu ofiste elle tutulur bişeyde Yok pooff
dışardan alma imkanın varsa ızgara falan söylesen cnm salata ayranla iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…