- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Bebemmm
Ne yapıyon fıstık nasıl gidiyor
Yarın tartı günü kaçamak yok dimi
Vayyy salonamı gidiyonyoktur yoktur
hatta dün aksam sekizde kardiyo yapmisligim vardir
valla pek bi bunaldim çalismaktan
Ben 1 ekime kadar korunacagim sonrasinda tuplere bakacaklar benim sebebi bilinmiyor tum degerlerim normal hatta nasil hamile kalamiyorsun diye soran doktor bile oldu. Is stresi diyen oldu kilo diyen cok oldu yumurtanin etrafi yag kaplanincada olmuyormus. Ama genel kani is stresi. Istifa eden 3 arkadasim hemen hamile kaldi uzun sure tedavi gorsukten sonra olmuyor diye vazgecmislerdi isten ayrildilar hamile kaldilar. Ben stresten olduguna inaniyorum.
Vayyy salonamı gidiyon
Burda salonlarda hocalar hiç ilgilenmiyo herkes kendi takılıyor sizin orda da öylemi
Yarın güzel bi bildirim gelecek desene :))
Haftasonu geldi sayılır zaten az daha sabret
Yiğenine geçmiş olsun canım bugün istediğin biley bulursun inşallah bende ayın 7 sinde Ankaraya düğüne gidicem bişey almayı düşünmüyorum ama evden ayarlama yapmam lazım ne giyeceğimi bilmiyorum
Biliyorum canımda sinirlendimde hatda bildiğin su dökülüydü silinmiş filan değildi büsürü çalışan silsene o suyu yok ilk başta ağrım yoktu da bende üzerinde durmadım geçer inşallah bekliyorum
Selamun aleykum güzeller
Çok yoğunum geçmiş yapamadın.
Yegenimin düğünü var. Köyden geldigimden beri koşturuyorum.
Oğlan evi bizde kalacak kaç gündür yatak yorgan telâşındayım. Yarin akşam kına var
Birdaha giremem belki bildirim yapayım.
Kilo 103. 4
Spor yok
Çılgın ekuriler muhakkak foto görmek istiyorum :)
Tabikiii Nilümm porsuk sefasıı felan fişmann hep etiketliyeceğim haa buu çılgın Simiyiii gondolaa bindircemmÇılgın ekuriler muhakkak foto görmek istiyorum :)
Tabikiii Nilümm porsuk sefasıı felan fişmann hep etiketliyeceğim haa buu çılgın Simiyiii gondolaa bindircemmHainn planlarımmda var hahahahhaa
Anaaaa anaa nanannanaaa baksennnn az değilsinn sennnnnKimin hain planlari var görcen sen
Üzerinde çalisiyorum su an lakin Türkiye'de isler bi cins yürüyo Laf anlatamiyorum adamlara
Elim kolum her yerde benim biliyin
Kalpten gitmelere hazir ol beybi
Ne güzel başlamışın tekrar cnm haftasonuda olsa hiç yapmamaktan iyidirBu sehre ilk geldigimde baya oturmustu programim
sonra tasinma ve belimden rahatsizligimdan dolayi ara vermistim
simdi yavastan basladim haftasonlari gidiyorum
hafta ici zor oluyor isten cikinca uzun da calisiyorum bu ara..
burda baslarken bi program yapiyorlar sonra kendin takiliyorsun ama arada vücudu sasirtmak icin farkli aletlerle calismak istersen yönlendiriyorlar 6-8 hafta sonra programini degistiriyorlar. ilgileniyorlar yani..
kurslarda hoca yok dijital dev ekranda yarim saatlik dönüsümlü kurslar var isteyen giriyor
Cuma'lari da Badminton'a basladim. bu ara her hafta gidemiyorum iki haftada bir ama çok eglenceli
yine de cok yavas kilo veriyorum bir senede 12 kilo verebildim..
Kolay gelsin cnm başın baya kalabalık olacakSelamun aleykum güzeller
Çok yoğunum geçmiş yapamadın.
Yegenimin düğünü var. Köyden geldigimden beri koşturuyorum.
Oğlan evi bizde kalacak kaç gündür yatak yorgan telâşındayım. Yarin akşam kına var
Birdaha giremem belki bildirim yapayım.
Kilo 103. 4
Spor yok
Anaaaa anaa nanannanaaa baksennnn az değilsinn sennnnn
Selamlar ahali , güzeller ...
Bu aus gelince de hep birini arıyor , soruyor diyeceksiniz biliyorum da
YENA canım sen görüşüyordun sanırım , bonus tan haber var mı ?
Tabikiii Nilümm porsuk sefasıı felan fişmann hep etiketliyeceğim haa buu çılgın Simiyiii gondolaa bindircemmHainn planlarımmda var hahahahhaa
Hazan mevsiminde bunalım takılıyor bonus kişisi :)
Bir de kızı okula başladı ya onun yoğunluğu birlikte okula gidip beklemesi de zamanını alıyor epey..
Sen nasılsın.? koruma programını merak ediyorum bir ara bakayım yeniden..
Kızlar bişey rica edebilirmiyim
Burda genelde kilo bildirimi yapılırken sadece o günkü kilo yazılıyor
Geçen hafta
Bugün
Fark
Şeklinde yazılsa kim aldı, kim verdi daha iyi görebiliriz
Benim kimsenin kilosu aklımda kalmıyor sizin kalıyomu bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?