Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun.. ne zordur yanık.
Bir sürü öneride bulunulmuştur muhakkak. . Ben de eksik kalmiim :)
Kantaron yağı ve tahinin üzerin de biriken yağ iyi geliyor. .

Ben de iyiyim canım sağolasın. . Pozitif olmaya çalışıyorum hep...bazen canım sıkılsa da bulunduğum duruma geçici dönem de olduğumu hatırlayıp teskin ediyorum kendimi. ..

Ha bu arada plates aerobik işi tamam.. haftada 3 gün programım var artık. ..
Pazartesi, Çarşamba, Cuma. ..

Salon aktivitelerini Pek sevmesemde sıkılasmak için katlanmaliyim zira yumuş yumus olunca verilen kiloların bir anlamı olmuyor..

Maşallahh güzelimm yapp yapp vücudun sıkılaşırr bende nasipse cumartesiden sonra başlayacagımm malum pansuman olayım bitmedi

Biz yazdiklarimizdan anliyoz o hafta kim vermis kim almiş :))))))

Bende kantorana ilaveten bulunayim uygulamadim ama 7 yumurtayi yagsiz tavada iyice kavurulana kadar pisiriyomusun öz yagi cikiyomus onu surüyomuşun iz birakmamasi icin verilen bir oneriydi

Geçmis olsun

Çok iyi yapmışın cnm
Senin artık sıkılaşmaya ağırlık verme zamanın geldi :))daha bizde çok yağ var

En çok korktuğum şey sarkmak o yüzden iki yıldır çok yavaş bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum, toparlanmaya vücut fırsat bulsun diye şuan tek sıkıntım sezeryan göbeğim, içime çekemiyorum eskiden çekiliyordu sezeryandan önce yani, artık olmuyor maalesef, yena sen ne durumdasın bilmiyorum yakında -60 kg olucaksin umarım herşey gönlünce olur

Hehhh benimm oo sezeryann göbeğii gitti kuzummm spor kesinliklee şartisteyince oluyorr bencee sporlaa desteklee eğer yapmıyorsan

Hehhh benimm oo sezeryann göbeğii gitti kuzummm spor kesinliklee şartisteyince oluyorr bencee sporlaa desteklee eğer yapmıyorsan
İlk gebelikten hiç bişey kalmamıştı hatta içe bile kaçmıştı göbek çünkü zayıf bir hamişdim, ikincide çok kiloluydum daha da kilo alınca bu kez göbek miras kaldı

İlk gebelikten hiç bişey kalmamıştı hatta içe bile kaçmıştı göbek çünkü zayıf bir hamişdim, ikincide çok kiloluydum daha da kilo alınca bu kez göbek miras kaldı
Verirsinn güzelimm üzülmee biraz karın kası felan çalışş sıkılaştırmalar felann güzel sonuç alırsın

evet canım sarı kantarona tavsiye üzerine bugün başladım ... bu işler içinmiş mübarek ...

teskin dünyası dünya yena .. yoksa başedilmez inan .

Kızz Ausencia güzelimmm ben okumamışımmmm geçmişş olsunnn çok üzüldümm

sağolasın delim , fena yandım hem deeeeeee

Çok geçmiş olsun canım yanık olayı kotudur ya.

Kızlar ben bugun yediklerimi sayayım..

Sabah9 30 da
1 yumurtadan sucuklu omlet
2 kk peynir
1 domates
2 dilim kepekli ekmek

Saat 13 30
1 elma

Saat 14 30
Orta şekerli turk kahvesi

Saat 16 30
2 kaşık melemen
5 zeytin
1 kk peynir
2. 5 dilim kepekli ekmek

Kızlar bugum yanıma yemek alamadım kahvaltılıklarımla idare ettim napim. 1.5 lt su içtim birde şimdiye dek

Kuzum ben çok yumuşadım. ..
Tüm suç cerrahi müdahale de değil. Öncesin de yaptığım hatalar.. sürekli alıp verdiğim kilolar düzensiz egzersiz yapmamam. ..

Yoksa benden çok hızlı kilo verenler var.. Ben normal düzeyde vermişim çünkü öyle diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…