Hashhahhhaaa kimmişşş kimmişş kızzNannDelyDoly senin yüzünden Eskisehir'e gelin gitcem zahaar.. Adamla yazisip dururuk
Gelince kayvede iccez la ne isler aciyon basima
Kuzumm inşallah benim kankaya gelirsemm sanada geleceğimmManisa-aydın gibi mesafe de olsaydınız damlardim yanınıza emin ol.. .
Belki siz izmir'e gelirsiniz. :)
Sağolasın canım haber için ...
Bu ara biraz dertliyim ... bacağım yandı ...tüm gün iki seksen uzatmış bacağı oturmaktan daral geldi ... buna da şükür diyorum da , sıkıldım ... sanki sıkılınca da azıcık yiyorum :))
sen nasılsın canım ?
Maşallahh güzelimm yapp yapp vücudun sıkılaşırr bende nasipse cumartesiden sonra başlayacagımm malum pansuman olayım bitmediHa bu arada plates aerobik işi tamam.. haftada 3 gün programım var artık. ..
Pazartesi, Çarşamba, Cuma. ..
Salon aktivitelerini Pek sevmesemde sıkılasmak için katlanmaliyim zira yumuş yumus olunca verilen kiloların bir anlamı olmuyor..
Maşallahh güzelimm yapp yapp vücudun sıkılaşırr bende nasipse cumartesiden sonra başlayacagımm malum pansuman olayım bitmedi
Nasipsee inşallah bakalım dr cmrts son pansumanı ool dedii inşallahh ondan sonra şimdilik bir sıkıntılı durum yokmuşIyileste yaparsın canım. Senin süreci biliyorum hic kolay degil...
Kızlar bişey rica edebilirmiyim
Burda genelde kilo bildirimi yapılırken sadece o günkü kilo yazılıyor
Geçen hafta
Bugün
Fark
Şeklinde yazılsa kim aldı, kim verdi daha iyi görebiliriz
Benim kimsenin kilosu aklımda kalmıyor sizin kalıyomu bilmiyorum :))
Çok geçmiş olsun.. ne zordur yanık.
Bir sürü öneride bulunulmuştur muhakkak. . Ben de eksik kalmiim :)
Kantaron yağı ve tahinin üzerin de biriken yağ iyi geliyor. .
Ben de iyiyim canım sağolasın. .Pozitif olmaya çalışıyorum hep...bazen canım sıkılsa da bulunduğum duruma geçici dönem de olduğumu hatırlayıp teskin ediyorum kendimi. ..
Çok iyi yapmışın cnmHa bu arada plates aerobik işi tamam.. haftada 3 gün programım var artık. ..
Pazartesi, Çarşamba, Cuma. ..
Salon aktivitelerini Pek sevmesemde sıkılasmak için katlanmaliyim zira yumuş yumus olunca verilen kiloların bir anlamı olmuyor..
Hehhh benimm oo sezeryann göbeğii gitti kuzummm spor kesinliklee şartisteyince oluyorr bencee sporlaa desteklee eğer yapmıyorsanEn çok korktuğum şey sarkmak o yüzden iki yıldır çok yavaş bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum, toparlanmaya vücut fırsat bulsun diye şuan tek sıkıntım sezeryan göbeğim, içime çekemiyorum eskiden çekiliyordu sezeryandan önce yani, artık olmuyor maalesef, yena sen ne durumdasın bilmiyorum yakında -60 kg olucaksin umarım herşey gönlünce olur
İlk gebelikten hiç bişey kalmamıştı hatta içe bile kaçmıştı göbek çünkü zayıf bir hamişdim, ikincide çok kiloluydum daha da kilo alınca bu kez göbek miras kaldıHehhh benimm oo sezeryann göbeğii gitti kuzummm spor kesinliklee şartisteyince oluyorr bencee sporlaa desteklee eğer yapmıyorsan
Verirsinn güzelimm üzülmee biraz karın kası felan çalışş sıkılaştırmalar felann güzel sonuç alırsınİlk gebelikten hiç bişey kalmamıştı hatta içe bile kaçmıştı göbek çünkü zayıf bir hamişdim, ikincide çok kiloluydum daha da kilo alınca bu kez göbek miras kaldı
Yürüyüş bacak ve kalçabiraz sıkıştırır canımm karın için videolar var bir bak istersenSadece koşu bandında yürüyorum uzun zamandır, mekik çeksem kuyruk sokumum acıyor yapamıyorum
Çok geçmiş olsun.. ne zordur yanık.
Bir sürü öneride bulunulmuştur muhakkak. . Ben de eksik kalmiim :)
Kantaron yağı ve tahinin üzerin de biriken yağ iyi geliyor. .
Ben de iyiyim canım sağolasın. .Pozitif olmaya çalışıyorum hep...bazen canım sıkılsa da bulunduğum duruma geçici dönem de olduğumu hatırlayıp teskin ediyorum kendimi. ..
Sağolasın canım haber için ...
Bu ara biraz dertliyim ... bacağım yandı ...tüm gün iki seksen uzatmış bacağı oturmaktan daral geldi ... buna da şükür diyorum da , sıkıldım ... sanki sıkılınca da azıcık yiyorum :))
sen nasılsın canım ?
En çok korktuğum şey sarkmak o yüzden iki yıldır çok yavaş bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum, toparlanmaya vücut fırsat bulsun diye şuan tek sıkıntım sezeryan göbeğim, içime çekemiyorum eskiden çekiliyordu sezeryandan önce yani, artık olmuyor maalesef, yena sen ne durumdasın bilmiyorum yakında -60 kg olucaksin umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?