Oraları geçtim bı sure 28 de bekleme yapmıştım :))) 32 iken bile kabullenememistim iki senedir kabullendim şimdiki hissim 33 :))) ammada kabullenmişimBen kendimi hiç 37 hissetmiyorum sanki hala 25 olmadı 27 gibi hissediyorum
Bir tencere yiyip annemden 5 kilo alarak eve döndüğüm aşure denmi bahsediyorsun
Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm
Cumartesi asure gunutehlikenin farkindamisiniz
Tam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.Gunaydin
Hayirli cumalar
Hicri yeni yilimiz mubarek olsun
bengisu022 guzel arkadasimiz aklimiz kalbimiz seninle allah hayirli bir dogum nasip etsin.
Saglikla yavrunu kucagina al insallah.
Gozlerimiz dolu duayla bekliyoruz inan.
oyyyy birden üzerimde aşırı sorumluluk hissettimBu grubun en vahim kişileriyiz bizi hirslandirir zayıflatırsan kocaman alkışlar derim her yolu deniyorum yeni umudumuz sensin
En güzelini yapıyosun cnmBu hafta patlıcan aldım et aldım tavuk aldım bu hafta menüyü şimdiden hazır yapım diyorum markete gidip alışveriş yapmayacağım ve 1 haftadır hazır yemek yemiyorum usenmeyip kendim pişiriyorum. Yeni subem evime uzak geç geleceğim artık onun için yemeği şimdiden yapmam gerek.
Bu hafta patlıcan yemeği deneyecegim ama kozlenmis patlicanla 2sinden birini
Eki Görüntüle 2048571 Eki Görüntüle 2048572
Geçmiş olsun cnm ne oldu bişeyemi canını sıktın da başın tuttuHayirli pazarlar,
Sabah bir basagrisi ile uyandim..Güzel bi melemen çekti canim. Ama oy kullanmaya giderken hepsini çikardim. Agrim migrene dönüstü sanirim.
yarim iskembe çorbasi ile eve geldim
ütü ve kagit isleri beni bekliyor
Ohh ne güzel eve de çıkmışınız cnmTam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Amin canım sağlıkla sıhhatli büyüt inşallah güzel günlerini görünTam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Yorgunluk icin kan degerlerine baktirsan bende oyleydim ferritinim düsuktu.Karniyarik için hazırladığım kiymayı eşim ekmek arası yedi patlıcan i domatesli tava şeklinde yapacağım artık hem daha hafif olur. Bugün markete gittim kısır yaptım karışık kiymasi hazırladım çamaşır astım sanki dünyaları sırtimda taşımış gibi yorgunum. Kilodan dolayi mi hareketsizlik mi neden bu kadar çabuk yorumluyorum
Feritinin kısaltması var mı kan tahlillerimin tamamı kısaltmaYorgunluk icin kan degerlerine baktirsan bende oyleydim ferritinim düsuktu.
Belirtileri aynı sanki doktor bu ara et ve süt ürünleri yediriyor bol c vitamini verdi. Tatilde mide ve bağırsak rahatsızlığı üstüne grip geçirdim ondan sanırım.Feritinin kısaltması var mı kan tahlillerimin tamamı kısaltma
Belirtileri aynı sanki doktor bu ara et ve süt ürünleri yediriyor bol c vitamini verdi. Tatilde mide ve bağırsak rahatsızlığı üstüne grip geçirdim ondan sanırım.Feritinin kısaltması var mı kan tahlillerimin tamamı kısaltma
Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm
Cumartesi asure gunutehlikenin farkindamisiniz
Gününüz aydın olsun...
Yeni uyandım hemen kahvaltı ve oğlanı yüzmeye götürme ...
Düğün güzeldi. eğlenceliydi çok oynadım
Ve bir sürü iltifat aldım.ummadigim bir iki kişi bile 5 yaş gençleştigimi falan söyledi ... saçlarda kısalinca çok değişik geldim gözlerine ..
Fakat görselliğin,kilonun zayıf olmanin bu denli ön plan da olmasi özellikle sosyal hayatta... ne dramatik...
Sistem belli bir kalıp belirliyor ve kadınlar,erkekler o yolda çok acımasız olabiliyor...
Gel de anarşik olma...
Bol moral toparlayıp gelmişin cnm :)maşallah devamı gelsin inş.
Kilo gerçekten insanı olduğundan daha yaş atıyor bu bi gerçek
Diğer acı gerçekte toplumumuzda insanların ambalajına göre değerlendirilmesi
Maşallah diyelim canım güle güle büyütün yavrunuzuda bol bol emzir sütünle kal :)) öyle der eskilerTam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
idare eder menüm. çok güzel değil ama yazayım artık bir yerden başlayayım.
sabah
bakliyat unundan bol malzemeli pizza (elim kadar)
domates salatalık
öğlen
bakliyat unundan bol malzemeli pizza (elim kadar)
domates salatalık
ara
kahve
1 kk incirli badem unlu kurabiye (şekersiz unsuz)
akşam
balık
salata
1 dilim ekmek
yatana kadar 2,5 lt su
Maşallah diyelim canım güle güle büyütün yavrunuzuda bol bol emzir sütünle kal :)) öyle der eskiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?