Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir tencere yiyip annemden 5 kilo alarak eve döndüğüm aşure denmi bahsediyorsun

Sabah kahvaltı olarak corbaciya gittik uzun zamandır kelle paça istiyordum sonrasinda kahve ve yeşil çay içtim market alışverişi yaptık eve geldik akşam yemeğini bekliyorum birazdan çıkıp dışarıda yiyicez kaçamak olmasın diye sadece kebap ve salata yiycem zaten reglim var coşmak istemiyorum he birde iki kaşık sıcak irmik helvası yedim çorbanın üzerine hepsini büyük kıza teptim yememek için :)))

Gunaydin

Hayirli cumalar
Hicri yeni yilimiz mubarek olsun

bengisu022 guzel arkadasimiz aklimiz kalbimiz seninle allah hayirli bir dogum nasip etsin.
Saglikla yavrunu kucagina al insallah.

Gozlerimiz dolu duayla bekliyoruz inan.
Tam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

Bu grubun en vahim kişileriyiz bizi hirslandirir zayıflatırsan kocaman alkışlar derim her yolu deniyorum yeni umudumuz sensin
oyyyy birden üzerimde aşırı sorumluluk hissettim
ama önce kişinin kendi azmedip çabalaması lazım cnm
Demekki benim daha da dikkatli olmam lazım
En güzelini yapıyosun cnm
Insan planlı olur yiyeceği hazır olursa çok acıkıp yanlış seçimler yapmaz
Ben patlıcanın her türünü fırında yapıyorum artık karnıyarık bile çok güzel oluyor

Geçmiş olsun cnm ne oldu bişeyemi canını sıktın da başın tuttu
Gerçi bu mevsimde sık olabiliyomuş
Havalar o kadar değişkenki

Ohh ne güzel eve de çıkmışınız cnm
Ağrıların gün gün hafifler
Sakın yorma kendini sadece bebişinle aşk yaşa yeter :))

Amin canım sağlıkla sıhhatli büyüt inşallah güzel günlerini görün

Karniyarik için hazırladığım kiymayı eşim ekmek arası yedi patlıcan i domatesli tava şeklinde yapacağım artık hem daha hafif olur. Bugün markete gittim kısır yaptım karışık kiymasi hazırladım çamaşır astım sanki dünyaları sırtimda taşımış gibi yorgunum. Kilodan dolayi mi hareketsizlik mi neden bu kadar çabuk yorumluyorum

Yorgunluk icin kan degerlerine baktirsan bende oyleydim ferritinim düsuktu.

Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm

Cumartesi asure gunu tehlikenin farkindamisiniz

heee farkındayız

Gününüz aydın olsun...

maalesef dış görünüşe çok önem veriliyor canım. şişman insanlar ikinci sınıf insan gibi oluyorlar. hatta kendimiz bile öyle görüyoruz. benim kiloluyken kendime güvenim azalıyor. zayıfladığımda nasıl da artmıştı ama

Bol moral toparlayıp gelmişin cnm :)maşallah devamı gelsin inş.
Kilo gerçekten insanı olduğundan daha yaş atıyor bu bi gerçek

Diğer acı gerçekte toplumumuzda insanların ambalajına göre değerlendirilmesi

evet zayıflayınca insan daha genç görünüyor. ambalaja göre insanları değerlendirenler boş insanlar canım. maneviyattan uzak insanlar

Maşallah diyelim canım güle güle büyütün yavrunuzuda bol bol emzir sütünle kal :)) öyle der eskiler

idare eder menüm. çok güzel değil ama yazayım artık bir yerden başlayayım.

sabah
bakliyat unundan bol malzemeli pizza (elim kadar)
domates salatalık

öğlen
bakliyat unundan bol malzemeli pizza (elim kadar)
domates salatalık

ara
kahve
1 kk incirli badem unlu kurabiye (şekersiz unsuz)

akşam
balık
salata
1 dilim ekmek

yatana kadar 2,5 lt su

Son düzenleme:
Yoğun ve hareketli bir günden sonra oturmuşken şöyle yediklerimi toparlıyayım...

Sabah,
Domates
Peynirli omlet
zeytin
roka

Öğle,
Sucuklu yumurta çok az
domates
2 ısırık kıymalı börek

Ara,
2 ceviz
Bir kaç tane üzüm..Takribi 7-8 adet
Kahve

Akşam,
Köfte
Salata
2 lokma ekmek

Canım sebze sevmiyormusun yoksa haftasonu diyemi böyle oldu menü.?
Karnabahardan pizza yapıyordu cydnz_1
Kışın onu da deneyelim. :)

Maşallah diyelim canım güle güle büyütün yavrunuzuda bol bol emzir sütünle kal :)) öyle der eskiler

ayy ışılduru içim bi tuhaf oldu... Lohusayken bebek görmeye her gelen yahut yolcularken ''sütünle kal'' derdi ne gülerdim ama.. Şimdi ben de söylüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…