Karniyarik için hazırladığım kiymayı eşim ekmek arası yedi patlıcan i domatesli tava şeklinde yapacağım artık hem daha hafif olur. Bugün markete gittim kısır yaptım karışık kiymasi hazırladım çamaşır astım sanki dünyaları sırtimda taşımış gibi yorgunum. Kilodan dolayi mi hareketsizlik mi neden bu kadar çabuk yorumluyorum
Bu hafta patlıcan aldım et aldım tavuk aldım bu hafta menüyü şimdiden hazır yapım diyorum markete gidip alışveriş yapmayacağım ve 1 haftadır hazır yemek yemiyorum usenmeyip kendim pişiriyorum. Yeni subem evime uzak geç geleceğim artık onun için yemeği şimdiden yapmam gerek.
Bu hafta patlıcan yemeği deneyecegim ama kozlenmis patlicanla 2sinden birini
Eki Görüntüle 2048571 Eki Görüntüle 2048572
Bununla ilgili bize bir eğitim vermişlerdi size bir örnek olay anlatacağım olayı 15 sn de çözmesi gerekiyor bana cevabı evet ya da Hayır olarak sorular sorabilirsiniz
Örnek olay
Pencere açık yerde cam kırıkları ve Ayşe ve Ahmet yerde cansız yatıyor sizce ne olmuş olabilir
Bende çok gülerim :)) ama nazar değmesin diye söylenen bir söz annenin sütü kesilmesinayy ışılduru içim bi tuhaf oldu... Lohusayken bebek görmeye her gelen yahut yolcularken ''sütünle kal'' derdi ne gülerdim ama.. Şimdi ben de söylüyorum..
Hepsini bizde yaptık yedik doyduk :)) artık çok kibariz yapmıyoruz azcık yiyoruz yemek saatini bekliyoruz kendimi çok narin gördümKarnıyarık içini ben de çok severdim.. Hazırlarken yarım ekmekle götürürdüm...
Patates kızartırken ekmek arası yapardım... Allahım ne oburmuşum yaa.. Şimdi neler çekiyorum pisboğazlığım yüzünden...
Aynen yenacim benim kiziminda:)
Kızının adı ne karar verdiniz mi çok meraklı gördüm kendimi :)))Tam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Hepsini bizde yaptık yedik doyduk :)) artık çok kibariz yapmıyoruz azcık yiyoruz yemek saatini bekliyoruz kendimi çok narin gördüm
Napim ya domates sicramasin diye sofra bezi falan seriyim dedim e halilari kaldirmisim ne zamandir ortu durmaz cocuklar git gel tastaki izler dokulenlerde fena halisini serdim bende bide hali ortusunu.
Bide sofra bezi serdimmi 5 yildizli koruma olur.
Bittikten sonrada doplari silerim sonrada kis temizligi allahimmmm
Cumartesi asure gunutehlikenin farkindamisiniz
Tam dogum esnadnda yazmışsn bu msj :)kızlar msjları tek tek alıntılayamadm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.gebelik boyu herkes yanimda oldu tanıyan tanımayan herkes dua etti zor stresli bir gebelikti.esim ailem arkadaşlarım sizler herkes güzel haberi dört gözle bekliyordu.cok şükür bugünü yasamak nasip oldu.bebek de iyi ben de iyiyim cok şükür.hastaneden taburcu olduk evimizdeyiz.klasik sezaryan ağrılarım dışında hersey yolunda..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Ilacini ne sekilde alman önerildiyse oyle alman daha iyi olur. Bide miden kotu oluyorsa ac iken mide koruyucu içsen daha iyi olmaz mi. Tabi druna danismalisin.
Biri aşuremi dediiii... Ayy aşure zamanı geldi dimiiii... Napcammm allaaaaammm bennnn napcaaammmm. Aşure düşkünü hastası falan değilim ben, resmen kimyamın yuzde 90 ı aşure benim...Ay aşure çok severim nerden söyledin
son bi haftam kötü geçti bugun tartılınca bi şok geçirdim strestenmi şiştim anlamadım baya bi artıdayım bonus kişisi listeden atar herhal ama yapcak bişey yok önümüze bakıcaz artık...
Bol malzemos bir kase aşureosDoktor birşey demedi ilaç alımıyla gunde iki kez dedi ama aç tok ne zaman başlıcan falan bişi demedi farketmezmiş..
Mide korucudan ziyade dun yediklerim beni zorladı galiba canım yaa... Neyse buhun daha iyiyim en azından
Biri aşuremi dediiii... Ayy aşure zamanı geldi dimiiii... Napcammm allaaaaammm bennnn napcaaammmm. Aşure düşkünü hastası falan değilim ben, resmen kimyamın yuzde 90 ı aşure benim...
Ben kendimi zor tuttum o yarim kilo kiymayi yedi kalkti ve hala fit erkek olmak varmisKarnıyarık içini ben de çok severdim.. Hazırlarken yarım ekmekle götürürdüm...
Patates kızartırken ekmek arası yapardım... Allahım ne oburmuşum yaa.. Şimdi neler çekiyorum pisboğazlığım yüzünden...
On yargi ile ilgiliBen de hep planlar ve hazırlarrım yemekleri büyük rahatlık hatta çalışanlar için gereklilik...
Bugünden patlıcanlarını közleyebilirdin hazır olurdu...
Merak ettim... aklıma da bişey gelmiyor şu an...
Cam kırıkları varsa pencere neden açık...?
Hayircakil80 kız bu ne cinayet dedektifi gibi evde biri varmış ikisinide öldürüp camı acamayinca camı kırıp atlamış diyek
Sanirim ben de o yas grubuna girdim ben de seviyorumHadi yaa :) demek o yaş grubun da pek gözde :)
Melodisi çok iyi, ailecek biz de sevdik,aile şarkımız oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?