Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karnıyarık içini ben de çok severdim.. Hazırlarken yarım ekmekle götürürdüm...
Patates kızartırken ekmek arası yapardım... Allahım ne oburmuşum yaa.. Şimdi neler çekiyorum pisboğazlığım yüzünden...

Ben de hep planlar ve hazırlarrım yemekleri büyük rahatlık hatta çalışanlar için gereklilik...
Bugünden patlıcanlarını közleyebilirdin hazır olurdu...

Merak ettim... aklıma da bişey gelmiyor şu an...
Cam kırıkları varsa pencere neden açık...?

Hepsini bizde yaptık yedik doyduk :)) artık çok kibariz yapmıyoruz azcık yiyoruz yemek saatini bekliyoruz kendimi çok narin gördüm

Kızının adı ne karar verdiniz mi çok meraklı gördüm kendimi :)))

bu ne hamaratlık domatesi naptın salçamı.?of bu sene ben bikaç paket bezelye ve barbunyadan başka bişey yapmadım hem yapmak istiyorum iyi oluyo hemde hiç halim yok eve yetemiyom onlamı uğraşayım diyorum...

canım çokk sevindim ikinizinde iyi olmasına Rabbim sağlık sıhhat bolca huzur versin yuvanıza...

y.o.l.c.u canım yazmıştın zaten telle ilgili sorun oldugunu. .
O yüzden önemli değil kuzum.

yazmışmıydım çok unutkanım ...bu ara nedir anlamadım zaten telefonum gitti tv gitti laptop bozuldu eylül ayı az masraf var gibi hep bi ekstra çıktı..he bide telefonum için servisi aradım anakart değişimi için sıra bekliyomuş nezaman gelir belli değil fi tarihinden kalma kapaklı telefonumla nostaljik takılıyoruz ama sıkıldım telefonumu istiyorumm...

Ilacini ne sekilde alman önerildiyse oyle alman daha iyi olur. Bide miden kotu oluyorsa ac iken mide koruyucu içsen daha iyi olmaz mi. Tabi druna danismalisin.

Doktor birşey demedi ilaç alımıyla gunde iki kez dedi ama aç tok ne zaman başlıcan falan bişi demedi farketmezmiş..
Mide korucudan ziyade dun yediklerim beni zorladı galiba canım yaa... Neyse buhun daha iyiyim en azından

Ay aşure çok severim nerden söyledin
Biri aşuremi dediiii... Ayy aşure zamanı geldi dimiiii... Napcammm allaaaaammm bennnn napcaaammmm. Aşure düşkünü hastası falan değilim ben, resmen kimyamın yuzde 90 ı aşure benim...

son bi haftam kötü geçti bugun tartılınca bi şok geçirdim strestenmi şiştim anlamadım baya bi artıdayım bonus kişisi listeden atar herhal ama yapcak bişey yok önümüze bakıcaz artık...

Once kendi artisini temizlesin temizlerse seni oyle atar bence

Hamarat falan degilim gizim kirk yilda bir is ettim yazdim her yere

Bol malzemos bir kase aşureos ne var korkcak allasen

Sen evde pisirme pisirirsende dagit. Anneden falanda eve getirme.

Ben kendimi zor tuttum o yarim kilo kiymayi yedi kalkti ve hala fit erkek olmak varmis

On yargi ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…