simeranya7 geçmiş olsun canım .. Migrenden dolayımı kustun nooldu.?
Kız Ayşe ve Ahmet diyince insan sandık balığa biz boncuk diyoruzAslinda cevap cok basit sadece on yargi ile yaklastigimiz icin cevabi bulamiyoruz. Ruzgar eser cami acar ve akvaryumu kirar icinde bulunan 2 balik yerde cansiz yatar. Olay bundan ibaret. Ama hep insan olarak bakinca algilar da kapali oluyor.
Feritinin kısaltması var mı kan tahlillerimin tamamı kısaltma
Aslinda cevap cok basit sadece on yargi ile yaklastigimiz icin cevabi bulamiyoruz. Ruzgar eser cami acar ve akvaryumu kirar icinde bulunan 2 balik yerde cansiz yatar. Olay bundan ibaret. Ama hep insan olarak bakinca algilar da kapali oluyor.
Günaydın kizceler bol eksili sağlıklı bir hafta olsun küçük kızım üç gündür acaip grip boğaz ağrısı balgam öksürük ateş burun akıntısı hepsi var hiç uyumuyoruz Allah'tan acil şifalar diliyorum aminnn
Önceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.
Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim
Günaydin hatunlar
Kız Ayşe ve Ahmet diyince insan sandık balığa biz boncuk diyoruz
Tamamına katılıyorumHiiii irezil seni. ..
Migren ayağına bizimi oyaliyorsun yoksa...
bizim balıkta portakal di..
Şimdi kaplumbağa var o da köpük :)
Hiiii irezil seni. ..
Migren ayağına bizimi
bizim balıkta portakal di..
Şimdi kaplumbağa var o da köpük :)
Tamamına katılıyorum
Hepsi işte sen anladın onu mitoz bölünme ye gerek kalmamış zannimca çılgın simiMitoz bölünme ile çogalicem ben
tamami derken?
Mitoz bölünme ile çogalicem ben
tamami derken?
son bi haftam kötü geçti bugun tartılınca bi şok geçirdim strestenmi şiştim anlamadım baya bi artıdayım bonus kişisi listeden atar herhal ama yapcak bişey yok önümüze bakıcaz artık...
Önceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.
Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim
Günaydin hatunlar
Neler oluyor bizee neler oluyor rakibemmm,neler oluyor sana bana neler oluyorrrrr:)
Kuzuuum bosver gecen haftayi,bak yeni birgün yepyeni bir haftaya basladik hadi bu hafta yeni baslangiclar yapalim ardimiza bakmadan olur muuuu
karnabahar çıksın diye bekliyorumCanım sebze sevmiyormusun yoksa haftasonu diyemi böyle oldu menü.?
Karnabahardan pizza yapıyorducydnz_1
Kışın onu da deneyelim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?