Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

simeranya7 geçmiş olsun canım .. Migrenden dolayımı kustun nooldu.?

Önceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.

Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim

Günaydin hatunlar

Aslinda cevap cok basit sadece on yargi ile yaklastigimiz icin cevabi bulamiyoruz. Ruzgar eser cami acar ve akvaryumu kirar icinde bulunan 2 balik yerde cansiz yatar. Olay bundan ibaret. Ama hep insan olarak bakinca algilar da kapali oluyor.
Kız Ayşe ve Ahmet diyince insan sandık balığa biz boncuk diyoruz

Feritinin kısaltması var mı kan tahlillerimin tamamı kısaltma

Benim bildigim kisaltmasi yok

Aslinda cevap cok basit sadece on yargi ile yaklastigimiz icin cevabi bulamiyoruz. Ruzgar eser cami acar ve akvaryumu kirar icinde bulunan 2 balik yerde cansiz yatar. Olay bundan ibaret. Ama hep insan olarak bakinca algilar da kapali oluyor.

:)) seni seni oyuna geldik

Rabbim şifa versin gecmis olsun canim

Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.

Günaydin hatunlar

Hiiii irezil seni. ..
Migren ayağına bizimi oyaliyorsun yoksa...

Kız Ayşe ve Ahmet diyince insan sandık balığa biz boncuk diyoruz

bizim balıkta portakal di..

Şimdi kaplumbağa var o da köpük :)

son bi haftam kötü geçti bugun tartılınca bi şok geçirdim strestenmi şiştim anlamadım baya bi artıdayım bonus kişisi listeden atar herhal ama yapcak bişey yok önümüze bakıcaz artık...

Neler oluyor bizee neler oluyor rakibemmm,neler oluyor sana bana neler oluyorrrrr:)

Kuzuuum bosver gecen haftayi,bak yeni birgün yepyeni bir haftaya basladik hadi bu hafta yeni baslangiclar yapalim ardimiza bakmadan olur muuuu

Günaydin hatunlar

Gecmis olsun simiiii..

Dün oy kullananlarda hep bas agrisi vardi zarrr bizimkide basim agriyi diyip durdu:)

hayırlı sabahlar dicem ama öğlen olmuş nerdeyse...

Neler oluyor bizee neler oluyor rakibemmm,neler oluyor sana bana neler oluyorrrrr:)

Kuzuuum bosver gecen haftayi,bak yeni birgün yepyeni bir haftaya basladik hadi bu hafta yeni baslangiclar yapalim ardimiza bakmadan olur muuuu

bilmiyom neler oluyo yaa...2 haşlanmış yumurta kızın bıraktığı tek lokmalık tost kuru üzüm kurur kayı kuru elma ile başladım güne hepsini yazdığıma bakma sen 7,30dan beri bi saat arayla yedim bütün bunları ayaküstü...şimdide 5li çay yaptım onu içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…