hayırlı sabahlar dicem ama öğlen olmuş nerdeyse...
bilmiyom neler oluyo yaa...2 haşlanmış yumurta kızın bıraktığı tek lokmalık tost kuru üzüm kurur kayı kuru elma ile başladım güne hepsini yazdığıma bakma sen 7,30dan beri bi saat arayla yedim bütün bunları ayaküstü...şimdide 5li çay yaptım onu içiyorum...
benim deli danam oğlum ocağın elektrikli gözünü yakmış farketmemişim yarım tencere çorba vardı kaynaya kaynaya biitmiş tencerem yanmış bi saat mutfağa girmedim duman altı olmuş bende koku dışardan geliyo sanıyom kapkara olan tencereyemi yanam iki saat boş yere giden elektiğimi yanam zayi olan çorbayamı yanam...bi yere bağlıcam sonunda çocuğu onun peşine dolanmaktan hiç bişi yapamıyom...
ben de ben de
O sen olsan bariiiiii
Sarkiya gicik olurken kendimi dinlerken buldum
Eki Görüntüle 2048874
Gunaydin gecikmisinden :))
Allah beterinden korumuş canımbenim deli danam oğlum ocağın elektrikli gözünü yakmış farketmemişim yarım tencere çorba vardı kaynaya kaynaya biitmiş tencerem yanmış bi saat mutfağa girmedim duman altı olmuş bende koku dışardan geliyo sanıyom kapkara olan tencereyemi yanam iki saat boş yere giden elektiğimi yanam zayi olan çorbayamı yanam...bi yere bağlıcam sonunda çocuğu onun peşine dolanmaktan hiç bişi yapamıyom...
Ayyy Allah korumus rakibem,ocak cok tehlikeli Allah korusun..
Bosver sIkma canini tencere yikanir,corbanin yenisi yapilir da senin su yaramaz pasa'nin ocaga ulasmasini engellemek lazim:)
ben de ben de
dalga geçmesinler diye gizli gizli dinliyorum
eveeetHahaaaaa gizli gizli heeee
Yanliz sarki efsunlu sanirim,dinledikce dinleyeside gelmiyor degil insanin
Hepsi işte sen anladın onu mitoz bölünme ye gerek kalmamış zannimca çılgın simi
Meryem Ana :)
Gecmis olsun simiiii..
Dün oy kullananlarda hep bas agrisi vardi zarrr bizimkide basim agriyi diyip durdu:)
daha ne kadar engel olabilirimki wcler odalar mutfak balkon her yer kilitli ev bize hapishane gibi oldu....
eveeetbi de Edis'in şarkıları öyle ilk dinlediğimde hep ne saçma dedim , şimdi sürekli aklımda
o ne beAllah'tan "o kedi buraya gelecek" ya da "kafam japon pazari ne alirsan bi milyon" dinlemiyonuz
sükredin
eveeetbi de Edis'in şarkıları öyle ilk dinlediğimde hep ne saçma dedim , şimdi sürekli aklımda
Allah'tan "o kedi buraya gelecek" ya da "kafam japon pazari ne alirsan bi milyon" dinlemiyonuz
sükredin
o ne be
o ne be
Hakikaten simi onlar ne beyaa:)Fransiz kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?