Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim deli danam oğlum ocağın elektrikli gözünü yakmış farketmemişim yarım tencere çorba vardı kaynaya kaynaya biitmiş tencerem yanmış bi saat mutfağa girmedim duman altı olmuş bende koku dışardan geliyo sanıyom kapkara olan tencereyemi yanam iki saat boş yere giden elektiğimi yanam zayi olan çorbayamı yanam...bi yere bağlıcam sonunda çocuğu onun peşine dolanmaktan hiç bişi yapamıyom...

Canim benimm nicin araliklarla yiyorsun,yogunluktan mi? Atistirma tarzi yemek daha cok aciktiriyor beni,dolayisiylada cok yiyorum..
Yediklerin gayet güzel bu arada,afiyet olsun..

Ayyy Allah korumus rakibem,ocak cok tehlikeli Allah korusun..
Bosver sIkma canini tencere yikanir,corbanin yenisi yapilir da senin su yaramaz pasa'nin ocaga ulasmasini engellemek lazim:)

Allah beterinden korumuş canım

Ayyy Allah korumus rakibem,ocak cok tehlikeli Allah korusun..
Bosver sIkma canini tencere yikanir,corbanin yenisi yapilir da senin su yaramaz pasa'nin ocaga ulasmasini engellemek lazim:)

daha ne kadar engel olabilirimki wcler odalar mutfak balkon her yer kilitli ev bize hapishane gibi oldu....

Hepsi işte sen anladın onu mitoz bölünme ye gerek kalmamış zannimca çılgın simi

günahimi almayin leyn

he kesin öyleyim

Gecmis olsun simiiii..

Dün oy kullananlarda hep bas agrisi vardi zarrr bizimkide basim agriyi diyip durdu:)

sagol canim
yolda ben öyle kusunca bi ara nefes alamadim ölüyorum sandim
bi delikanli durdu cantasindaki suyu verdi acilmadi hic dedi iyi insanlar hala var ya

daha ne kadar engel olabilirimki wcler odalar mutfak balkon her yer kilitli ev bize hapishane gibi oldu....

Canim benim kücük henüz tam yaramazlik ve merak cagi,ablamda her odayi kitlerdi bu seferde kitliyor diye saatlerce aglardi bizim yaramaz afacan:)
Kücükken cok kök söktürdü ablama ama gecici bir dönem iste gecip gidiyor,hatirasi kaliyor sonra gülerek hatirliyor insan o günleri..
Demem o ki siz de ana ogul atlaticaksiniz bu günleri,hatirasi kalicak..

Selamun aleyküm güzeller
Pert olmuş bir dafi
Nasıl dinlenir toparlanırım bilmiyorum. Biraz bakayım dedim yorgunluktanmi bilmiyorum bütün kelimeleri yanlış okuyorum okuduklarimdan hiçbirşey anlamadım. Tek anladığım yanlış anlamadıysam bengisu022 nun bebeği olmuş. Çok sevindim canım. Güle güle büyütün. Hayırlı insan, hatırlı evlât olsun inşallah. Rabbim hep güzel günlerini göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…