Selamun aleyküm güzeller
Pert olmuş bir dafi
Nasıl dinlenir toparlanırım bilmiyorum. Biraz bakayım dedim yorgunluktanmi bilmiyorum bütün kelimeleri yanlış okuyorum okuduklarimdan hiçbirşey anlamadım. Tek anladığım yanlış anlamadıysambengisu022 nun bebeği olmuş. Çok sevindim canım. Güle güle büyütün. Hayırlı insan, hatırlı evlât olsun inşallah. Rabbim hep güzel günlerini göstersin.
Canim benim kücük henüz tam yaramazlik ve merak cagi,ablamda her odayi kitlerdi bu seferde kitliyor diye saatlerce aglardi bizim yaramaz afacan:)
Kücükken cok kök söktürdü ablama ama gecici bir dönem iste gecip gidiyor,hatirasi kaliyor sonra gülerek hatirliyor insan o günleri..
Demem o ki siz de ana ogul atlaticaksiniz bu günleri,hatirasi kalicak..
Bayilma sende olur mu ben daha hic bayilmadim bayilirsam kesin hastayim demektirÖnceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.
Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim
Günaydin hatunlar
On yargi boyle bisey isteKız Ayşe ve Ahmet diyince insan sandık balığa biz boncuk diyoruz
Kolaygelsin asucum sendemi karayiplerdeydinİyi akşamlar
Çok özledim buraları
bengisu022 çok sevindim gözün aydın hayırlı ömürlü olsun yavrun
@cydnz_1 karnibahar aldım ben bugün besamelli yaptım ama :)
Misafirler çarşamba gidecek galiba sonra burdayım inşallah
Çok yorgunum ben de
Ben yaptim bol marul ve yesillikle kalorisini dusurdum yag cok az koydum yanina da ayran bugun de yiyecegim. Subeye yemek getirme hayalim suya dustu cunku 1.5 saatte o yemek ne hale gelir bilmiyorum. Sandvic yapip idare edim diyorumkarnabahar çıksın diye bekliyorum
ama kısır için bekliyorum daha çok , dün nasıl canım istedi . olsa hemen yapardım
Ben soyleyene gicigim ama melodi hosuma gidiyor aklimda kaliyor
O sen olsan bariiiiii
Sarkiya gicik olurken kendimi dinlerken buldum
Kesinlikle agza takiliyor esim bile soyler olduHahaaaaa gizli gizli heeee
Yanliz sarki efsunlu sanirim,dinledikce dinleyeside gelmiyor degil insanin
Canım sebze sevmiyormusun yoksa haftasonu diyemi böyle oldu menü.?
Önceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.
Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim
Günaydin hatunlar
geçmiş olsun arkadaşlarGünaydın kizceler bol eksili sağlıklı bir hafta olsun küçük kızım üç gündür acaip grip boğaz ağrısı balgam öksürük ateş burun akıntısı hepsi var hiç uyumuyoruz Allah'tan acil şifalar diliyorum aminnn
karnabahar çıksın diye bekliyorum
ama kısır için bekliyorum daha çok , dün nasıl canım istedi . olsa hemen yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?