Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo dahi hanımlarda burdaymis. ..

aynen canım böyle büyüyolar ve hepsi geçicek dediğin gibi gülerek anıcaz muhtemelen bugunleri...gerçi şimdide çok kızgın sinirli değilim sadece çok yorulduğum için dilime vuruyo yoksa bu gibi şeyler yaşadığımızda çocuklara tepkim sert olmuyo...

Baharnaza rakip geldi haaanimmm.

Tutulmaya yakin bir belim var. Gas gevsetici agri kesicilerim varrr

Dahada olmadi 3 tane igne hazirda bekliyo
Sarjim cabuk bitiyor okuyor ama yazamiyorum kardelen ayse gibiyim.

Ocakta yemek, sepette utu, dolapta domat var davranin zilgita

Selamun aleykum
Sabah 6 da başlayan maratonum an itibariyle totomu koltuğa koyunca bitti gıı görünsede daha yemek yapmam oğlanı yıkamam lazım çok cokkk çok yorgunum yaşamıyorum kusura bakmayın ne olur

bengisu022 canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla analı babalı büyüt canım prensesi

Önceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.

Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim

Günaydin hatunlar
Bayilma sende olur mu ben daha hic bayilmadim bayilirsam kesin hastayim demektir

Kolaygelsin asucum sendemi karayiplerdeydin

karnabahar çıksın diye bekliyorum
ama kısır için bekliyorum daha çok , dün nasıl canım istedi . olsa hemen yapardım
Ben yaptim bol marul ve yesillikle kalorisini dusurdum yag cok az koydum yanina da ayran bugun de yiyecegim. Subeye yemek getirme hayalim suya dustu cunku 1.5 saatte o yemek ne hale gelir bilmiyorum. Sandvic yapip idare edim diyorum

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız haliniz keyfiniz yerindedir inşallah

Bende yiyip yiyip evde artık bana olmayan kıyafetlere nasıl girebilirim diye düşünüyorum bu kiloda Yeni bişeyde almak istemiyorum neyse saat 17:00 gibi bir kumpir le bir zero yedim içtim yatana kadar bişey yemiycem de evdekilere yemek yapıyorum bir kase cacık yesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum .....

Canım sebze sevmiyormusun yoksa haftasonu diyemi böyle oldu menü.?
Karnabahardan pizza yapıyordu cydnz_1
Kışın onu da deneyelim. :)

yok sebzeyi severim. haftasonu diye böyle oldu. çok kuru olmadı aslında domates, salatalık, salata vardı.
karnıbahardan pizzayı yapmadım ama kısırı yapmıştım. sanırım farklı tarifle yaptım hiç beğenmedim. yiyememiştim. bu kış nasip olursa pizzasını deneyeceğim ama. ben kabaktan pizza yapıyorum çok güzel oluyor.

Önceki gün sporda basim döndü düstüm
Balkonda çamasir sererken de gözüm karardi cok fenaydim ama dün berbat bi migren atagim oldu.

Kusmasaydim daha kötüydü.
Kiz nilü yoksa hamile miyim

Günaydin hatunlar

geçmiş olsun arkadaşlar

karnabahar çıksın diye bekliyorum
ama kısır için bekliyorum daha çok , dün nasıl canım istedi . olsa hemen yapardım

ben kısırı hiç beğenmedim yiyemedim. bir tarif daha var ona göre yapacağım belki o zaman yiyebilirim.

bu da böyle bir menü

sabah 08.30
1 yumurta
peynir
domates salatalık
1 küçük protein muffin (3/4 lor, 1/4 bakliyat unu, yumurta, yoğurt)
2 kuru kayısı
2 ceviz

öğlen 12.30
1 büyük kase domates çorbası (ev yapımı)
1 büyük salatalık
2 kuru kayısı
2 ceviz

ara 16.00
2 kuru kayısı
2 ceviz

akşam 19.00
2 kepçe yayla çorbası
1 servis kaşığı karalahana
salata

ara 20.00
1 kk incirli badem unlu kurabiye (şekersiz unsuz)

100 mlt sulu ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt den fazla su

İyi akşamlar kizlar
Menum 25.09.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 adt zeytin
1 kk peynir
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Ara
1 avuç kayisi incir kara üzüm
Öğlen
1 por. Yoğurtlu doner
3 çatal pide
Akşam
1 kepce corba
1 biber dolma
1 kase yoğurt

4 lt su sade 70 dakika yürüyüş
Cumartesi 45 dk yürüyüş
Pazar 35 dk tüm gün temizlik spor sayılsa keskeeeeee
Geç bildirimm yaptim.tüm gün pestilim.çıktı eve geldim ütü yaptim simdii bitirdim size koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…