Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh Bonuscan

Listemdir

1 yum 4 zeytin 2 kk peynir 1 dlm hrlva 1 cay k bal sekersiz cay b.ekmek
Turk kahv
Oglen 4 erik bi dilim peynirli borek
Turk kahv
Aksam fazla oldu
Bi tabagi dolu dolu doldurmadan makarna kizarmis patates citir minik tavuk parcalari 3 catal ciger tursu bi lokma ekmek

1 lt su insallah suyu artiririm

benim psikolocimi de bu adamlar bozuyi
epsini tanistircem psikologumlan
dely es es li yürümüyo bildigin kosuyo
fadil hala isim derdinde ömrümü yedi
valla dokuz kere dogururdum bu sürecte ben
minik minik fadillar tübe Allahim tübe
çokoprens Ankara'ya gelcem deyi tutturu
Allah'tan yeni isadami aday sessiz
kendimi yedikocali ürmüz gibi hissettim
sana da hangi rol düstü bil bakalim

Sabah 10 tane bademde vardı unutmadan şuraciga ilistireyim

Fenaymis bu simii

Naif hatun seni:)
Ablam cogu kez dayanamayip kizar sonrada kizdigi icin oturup aglardi:)Simdi gülüyor o hallerine:)

Hayriyem yogunluklarin arasinda kendini ihmal etme kuzuuuum,cabucak atlatta gel yogunluklarini..

Biz de seni özledik ablacim

Kesinlikle agza takiliyor esim bile soyler oldu

Sarki efsunlu galiba,hic bulusmasa miydik

Kumpir bayadir canim cekiyor benim de,afiyet olsun fridam..Sahalara dön artik kuzuuu,yazik etme o kadar verdigin emeklere lütfen..
Farkina varmiyor insan ama kacamaklarda süreyi uzattikca bir bir geliyor kilolar..

Iyi akşamlar arkadaşlar

Bi süre özel nedenlerden dolayı gelemicem takımdanda izine çıkıyorum

Samimiyetiniz yakınlığınız için teşekkür ederim

Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

Mefkurem önemli bir durum yoktur umarim,Allah gönlüne yük ettigin her türlü sIkintidan feraha cikarsin tez vakitte..Özletme kendini lütfen,cabuk gel olur mu

Ben geldiiiiiimmmm

Tüm işlerimi hallettim, bakıcıyı ayarladım, karşı komşumla tanıştım, mutluyum, sonunda istediğim gibi bi yer ve istediğim gibi bi komşu edindim. Çok konuşkan cana yakın bi kadın, sanki yıllardır tanışıyo gibi olduk 2 günde. Bakıcıyı da o ayarladı, bize kalsa bulamıyoduk. 23 yaşında bekar bi kız bakıcımız. Betülle de çok iyi anlaştılar, alışma çalışmalarına başladık. Daha önce de bakıcılık yapmış ablamız. Annesi babası ayrılmış, babasıyla görüşmüyomuş. Annesi çalışıyo 1000 liraya. 4 kardeşler, biri üniversitede. İhtiyacı olan biri belliki. Bizim de içimize sindi. İnşallah göründüğü gibi olur.. Artık sadece okula gidip ordaki arkadaşlarla ve öğrencilerle tanışmak kaldı. Öğrenciler de çok mütevazi, çok saygılılar dedi müdürümüz. Köyde biraz mahrumiyet, maddi durumu çok iyi olmayan bi yermiş. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak hissediyorum.
Bende durumlar böylee

Gunaydinnnn
2 gundur giremedim kizlar
Haftasonum temizlikle ve hazirlikla gecti
Dun aksam zeynebe dis bugdayi yaptim. Guzel oldu icime sindi arkadaslarla iyi vakit gecirdik.
Sizlerde umarim iyisinizdir bir sikinti yoktur 325 msj birikmis gecmis yapamiyorum
Simdi emineyi kaldircam onu hazirlayip servise bindirip dogru ise ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…