Herseyin yoluna girmesi guzel olmus hersey gonlunce olsunBen geldiiiiiimmmm
Tüm işlerimi hallettim, bakıcıyı ayarladım, karşı komşumla tanıştım, mutluyum, sonunda istediğim gibi bi yer ve istediğim gibi bi komşu edindim. Çok konuşkan cana yakın bi kadın, sanki yıllardır tanışıyo gibi olduk 2 günde. Bakıcıyı da o ayarladı, bize kalsa bulamıyoduk. 23 yaşında bekar bi kız bakıcımız. Betülle de çok iyi anlaştılar, alışma çalışmalarına başladık. Daha önce de bakıcılık yapmış ablamız. Annesi babası ayrılmış, babasıyla görüşmüyomuş. Annesi çalışıyo 1000 liraya. 4 kardeşler, biri üniversitede. İhtiyacı olan biri belliki. Bizim de içimize sindi. İnşallah göründüğü gibi olur.. Artık sadece okula gidip ordaki arkadaşlarla ve öğrencilerle tanışmak kaldı. Öğrenciler de çok mütevazi, çok saygılılar dedi müdürümüz. Köyde biraz mahrumiyet, maddi durumu çok iyi olmayan bi yermiş. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak hissediyorum.
Bende durumlar böylee
Iyi akşamlar arkadaşlar
Bi süre özel nedenlerden dolayı gelemicem takımdanda izine çıkıyorum
Samimiyetiniz yakınlığınız için teşekkür ederim
Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
Ben geldiiiiiimmmm
Tüm işlerimi hallettim, bakıcıyı ayarladım, karşı komşumla tanıştım, mutluyum, sonunda istediğim gibi bi yer ve istediğim gibi bi komşu edindim. Çok konuşkan cana yakın bi kadın, sanki yıllardır tanışıyo gibi olduk 2 günde. Bakıcıyı da o ayarladı, bize kalsa bulamıyoduk. 23 yaşında bekar bi kız bakıcımız. Betülle de çok iyi anlaştılar, alışma çalışmalarına başladık. Daha önce de bakıcılık yapmış ablamız. Annesi babası ayrılmış, babasıyla görüşmüyomuş. Annesi çalışıyo 1000 liraya. 4 kardeşler, biri üniversitede. İhtiyacı olan biri belliki. Bizim de içimize sindi. İnşallah göründüğü gibi olur.. Artık sadece okula gidip ordaki arkadaşlarla ve öğrencilerle tanışmak kaldı. Öğrenciler de çok mütevazi, çok saygılılar dedi müdürümüz. Köyde biraz mahrumiyet, maddi durumu çok iyi olmayan bi yermiş. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak hissediyorum.
Bende durumlar böylee
:)))))Sanirim bizde bir sorun var bizi zayiflatabilecek son kisi de dayanamadi izin aldi
Günaydınnnn kızlarrr musmutluuu sabahların olsunn
Sanirim bizde bir sorun var bizi zayiflatabilecek son kisi de dayanamadi izin aldi
Haklısın canım süreci ne kadar çok uzatırsam ve kaçamaklar olursa artılar çok hızlı geri geliyor yok dikkat edicem inşallahFenaymis bu simii
Naif hatun seni:)
Ablam cogu kez dayanamayip kizar sonrada kizdigi icin oturup aglardi:)Simdi gülüyor o hallerine:)
Hayriyem yogunluklarin arasinda kendini ihmal etme kuzuuuum,cabucak atlatta gel yogunluklarini..
Biz de seni özledik ablacim
Sarki efsunlu galiba,hic bulusmasa miydik
Kumpir bayadir canim cekiyor benim de,afiyet olsun fridam..Sahalara dön artik kuzuuu,yazik etme o kadar verdigin emeklere lütfen..
Farkina varmiyor insan ama kacamaklarda süreyi uzattikca bir bir geliyor kilolar..
Mefkurem önemli bir durum yoktur umarim,Allah gönlüne yük ettigin her türlü sIkintidan feraha cikarsin tez vakitte..Özletme kendini lütfen,cabuk gel olur mu
Canını sıkan seni üzen bişey yoktur umarım varsada geçici İnan özel nedenin halolduğunda tekrar gelirsin bizler buralardayız kendine iyi bak :)Iyi akşamlar arkadaşlar
Bi süre özel nedenlerden dolayı gelemicem takımdanda izine çıkıyorum
Samimiyetiniz yakınlığınız için teşekkür ederim
Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
Günaydın arkadaşlar :)
1 saat önce bir kase haşlanmış nohut
2 yumurta 1 salatalık 1 salkım domates yedim evden çıktım
Annem bugün bizim yanımıza gelicek Elmalı ve puaça yapıcak yemeği düşünmüyorum bakalım
Nasılsın belin nasıl oldu işlerinden hangilerini haledebildin merak ettimBaharnaza rakip geldi haaanimmm.
Tutulmaya yakin bir belim var. Gas gevsetici agri kesicilerim varrr
Dahada olmadi 3 tane igne hazirda bekliyo
Sarjim cabuk bitiyor okuyor ama yazamiyorum kardelen ayse gibiyim.
Ocakta yemek, sepette utu, dolapta domat vardavranin zilgita
Yenoş hayırlı olsun sporun aksatmadan git inşallah akşamları mı gideceksin ? Ne güzel ben akşamları çıkamam zaten eve zor atıyorum kendimi eşim geç geldim diye surat asıyor birde spora gidicem desem adam kaldıramaz ...Oyy kızlar. Dün platesmi ne karın ağrısiysa mahfoldum. Bombelere geldim :)
Yürüyüş falan hikaye keşke daha erken başlasaymisim ama korktum açıkçası ameliyat yerlerime bişey olur diye...
Hoca pek şeker pozitif sevdim. Ölçülerimi aldı kiloma baktı 77.5 çıktım ordaki tartida.. 1 ay tartılma dedi artık demedim benim her cuma kilo bildirimi yapmam gerek hoca ne diyon sen...
Hocanın demesi uzun vadede toparlar kollarım ve gobegim ve iç bacaklarım. ..
Yenoş hayırlı olsun sporun aksatmadan git inşallah akşamları mı gideceksin ? Ne güzel ben akşamları çıkamam zaten eve zor atıyorum kendimi eşim geç geldim diye surat asıyor birde spora gidicem desem adam kaldıramaz ...
Kolarının sarkan yerlerini iyice ölçü al lütfen bakalım toparlayacak mı merak ediyorum
Çılgınnnn çılgınnnnah ah seni göklerde ucurabilmek, ayaklarini yerden kesebilmek icin ne fedakarliklar yaptim ah
Ben geldiiiiiimmmm
Bende durumlar böylee
Yolcu Allah korusun canim ya en hareketli dönemi ve evt onun pesinde koşmaktan bi is yapamiyosundur geçici bi dönem Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?