Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herseyin yoluna girmesi guzel olmus hersey gonlunce olsun

Iyi akşamlar arkadaşlar

Bi süre özel nedenlerden dolayı gelemicem takımdanda izine çıkıyorum

Samimiyetiniz yakınlığınız için teşekkür ederim

Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

Sorun her neyse umarım bir an önce düzelir...
Fazla kilo alma :)

Ohh mis...
Çok sevindim senin adına gelişen guzelliklere
Bundan sonra artık zayıflıyoruz dimi

Haklısın canım süreci ne kadar çok uzatırsam ve kaçamaklar olursa artılar çok hızlı geri geliyor yok dikkat edicem inşallah

Iyi akşamlar arkadaşlar

Bi süre özel nedenlerden dolayı gelemicem takımdanda izine çıkıyorum

Samimiyetiniz yakınlığınız için teşekkür ederim

Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
Canını sıkan seni üzen bişey yoktur umarım varsada geçici İnan özel nedenin halolduğunda tekrar gelirsin bizler buralardayız kendine iyi bak :)

Oyy kızlar. Dün platesmi ne karın ağrısiysa mahfoldum. Bombelere geldim :)
Yürüyüş falan hikaye keşke daha erken başlasaymisim ama korktum açıkçası ameliyat yerime bişey olur diye...

Hoca pek şeker pozitif sevdim. Ölçülerimi aldı kiloma baktı 77.5 çıktım ordaki tartida.. 1 ay tartılma dedi artık demedim benim her cuma kilo bildirimi yapmam gerek hoca ne diyon sen...
Hocanın demesi uzun vadede toparlar kollarım ve gobegim ve iç bacaklarım. ..

Son düzenleme:

Yesen de akşam yemek yemezsin canım

Nasılsın belin nasıl oldu işlerinden hangilerini haledebildin merak ettim

Bendede ütü fena okullar açılıncada ütü işimizde çoğaldı birde kızın odası darmadağın Yeni bazanın içi temizlenip yerleşecek ....vs vs

Yenoş hayırlı olsun sporun aksatmadan git inşallah akşamları mı gideceksin ? Ne güzel ben akşamları çıkamam zaten eve zor atıyorum kendimi eşim geç geldim diye surat asıyor birde spora gidicem desem adam kaldıramaz ...

Kolarının sarkan yerlerini iyice ölçü al lütfen bakalım toparlayacak mı merak ediyorum

Aldı aldı. Kolum 30 cm. Belim 95 cm kalça 101 göğüste 101 de galiba ..

elifcim çok sevindim herşeyin gönlünce olmasına canım...

Yolcu Allah korusun canim ya en hareketli dönemi ve evt onun pesinde koşmaktan bi is yapamiyosundur geçici bi dönem Allah yardimcin olsun.

sağol canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…