Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım süreci ne kadar çok uzatırsam ve kaçamaklar olursa artılar çok hızlı geri geliyor yok dikkat edicem inşallah

Canim benimm cok güzel kilolar verdin sen,tekrar yapabilirsin..
Birkac gün protein günü patlatir kurtulursun artilardan:)

Ayy cok sevindim topraaaam,hayirli olsun..Plates belli bir kiloya düsünce benim de hep yapmak istedigim birsey..Eminim cok güzel sIkilasacaksin,kendini cok yorma ama..

Selamun aleyküm güzeller
Ben sürünüyorum daha toparlayamadım.
Henüz kahvaltı etmedim. Iki yumurta haşladım ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor.
Ne zaman kendime gelir silkelenirim bilmiyorum

Ablacim önemli olan niyet edip baslamak,gerisi kendiliginden gelir nasilsa yöntemi biliyorsun..

Rakibem,kendine haksizlik etme kuzuuum..Yarin yeni birgün yepyeni baslangiclar yaparak starti veriyoruz dimi:)Hem dün basaramamis olmamiz yarin basaramayacagimiz anlamina gelmez dimi

Selamsiz dalmisim sory...

Öhöm.... seelaaamm ( agiz yayarak okunur)

74FRIDA baharnaz Amethyst_1 sormussunuz sagolun.

Bugun daha iyiydim cok sukur ilac iyi geliyor dunden kalanlari bugun hallettim.
Okuldan sonra yine bir dizi diynendim.

Simdi bir ev supurmem lazim belimin en buyuk dusmani ama neydim ondanmi korkacam

Pratikten bir yemek ayarliyim bide bugunde beyle gecsin.

Bu sabah baslayan bir regl durumum var istahta ondan tabiki yoksa beni bilirsiniz ne kadar istahsizimdir

Artidayim hala elimden geleni yapiyorum sozde ama hep bi yiyesim var.

y.o.l.c.u zeynebim oyle olsada bozulsada sen birakma cok duzensiz bunyemiz alismasi zaman aliyo.
Tek ogun duzgunse tek ogun kardasin unutma. Bezme sakin.

inş canım...

Akapunkturlu Walkers merhabalar diyor kızlarrrrr...

Bu sabah gittim ve akapunktur yaptırdım... Sabah 9 00 da uyandım kahvaltı yaptım.

3 dilim kepekli ekmek
1.5 tavada yumurta
Domates salatalık
2 3catal ucuyla peynir

Sonra gittim saat 10 30 da akapunktur a gittim neyse işte yeni bir yeme düzeni falan dondum eve saat o ara oldu 13 00 eve gelince esimle bişiler yiyelim dedik

Çoban salata az yağlı
3 4 kaşık domates soslu kavurma

Akapunkturlarımla oynaya oynaya bu saat ettim ve şimdi elimde 1 kase narla size yazıyorum.

Bir zamanda boyle deneyelim bakalım.

Ben uni deyken giderdim 2 yil meditasyon da vardi 15 gunde bir kendimi iyi hisseserdim ozamanlar ama ist da yapamiyorum

Yorma kendini artik hasta olunca kimse bakmayacak emin ol

S.a hanimlar
İki gunluk hafta sonu gezi kacamagim ve sonrasinda dinlenme surecinden sonra döndüm. Kacamaklar yaptim ama cok da hareket ettim. Tartilmadim,yarin tartilip bakacağım. İnsallah hareketlerim kacamaklarima galip gelmistir.

Ne güzel kısa bir tatil olmuş. .. gerekiyor da...
Umarım tartisma yansimamistir kaçamakları. ..

Akupunktur zayıflama içinmi.?
Beslenme listesi verdimi peki. ?

Kahvaltilik göçmen sosu yaptım bakalım nasil olacak. Fakat cok ugrastiriyor.. belim agridi geldigimden beri ayaktayim,mutfaktayım... artik ayak topuklarim agiriyor uzerine basamiyorum...birazdan limonata da yapicam daha sonra oturucam inş. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…