Kahvaltilik göçmen sosu yaptım bakalım nasil olacak. Fakat cok ugrastiriyor.. belim agridi geldigimden beri ayaktayim,mutfaktayım... artik ayak topuklarim agiriyor uzerine basamiyorum...birazdan limonata da yapicam daha sonra oturucam inş. ..
Allah ne verdiyse :) apartmana, okula ve eve yapacağım nasipse. Çoğu dağıtılır zaten, bana ne kadar kalır bilmiyorum :) kasmicam valla açıkçası. Bol bol yerim diğer öğünleri kısarak..Kac kase hedeflüyün
Aldı aldı. Kolum 30 cm. Belim 95 cm kalça 101 göğüste 101 de galiba ..
Selamun aleyküm güzeller
Ben sürünüyorum daha toparlayamadım.
Henüz kahvaltı etmedim. Iki yumurta haşladım ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor.
Ne zaman kendime gelir silkelenirim bilmiyorum
Bu deliyi eniste ile birlikte uçan balonla uçurcagidim Eskisehir semalarinda ama
sabahin besinde es es ayazinda rüzgardan dolayi ucus iptal
Epey bi dagitacagin icin eve pek kalmiycakAllah ne verdiyse :) apartmana, okula ve eve yapacağım nasipse. Çoğu dağıtılır zaten, bana ne kadar kalır bilmiyorum :) kasmicam valla açıkçası. Bol bol yerim diğer öğünleri kısarak..
ceviz silkelemeye gidinceye kadar burdayım inşallah canımYena vucut olculerini alman iyi olmus
Bende metak ediyorum 3 ayin sonunda ne kadar toparliycak
Bonus isini birazda olsa halledebilmene sevindim arada uzanarak dinlenmende iyi olmus bunu sık sık yap canim. Agrilarin ustune inatla is yapmayi birak :)
Dafi hadi bekliyoz
Ogulcuklarim nerelerde
Frida hadi hadi bak artilarin cogalmadan
Simi geldinmi yoksa tam anlayamadim
Oooooo sen ideal ölçülere yaklaşmışsın yaaa :)))Aldı aldı. Kolum 30 cm. Belim 95 cm kalça 101 göğüste 101 de galiba ..
Oooooo sen ideal ölçülere yaklaşmışsın yaaa :)))
Maşallah arkadaşıma
Ay çok güldüm bel göğüs kalça derken :)))
Eminin sıkılaşacaksın tabiside ben kolları merak ediyorum işte bendede büyük sorun olduğu için pilatesi Dr.unmu tavsiye etti ?
Afiyet olsu bereketli olsun kuzuu :)60kiloyum
3 kilo kırmızı biber
3 kilo topan patlıcan
1 kg havuc
1.5 kg domates
Patlıcan ve biberler kozlenir ben fırın da közledim. Onlar közlenirken domatesin kabuklarını soyup pişirdim Havuçları soyup halka halka doğrayıp hasladım. .
Kozlenmis biber ve patlıcanlari da doğrayıp diğer malzemelerle karıştırıp bir miktar daha pişirdim. . Bu arada tuz kimyon karabiber pul biber ve 1 su bardağı civarı zeytinyagi ekledim. Domatesleri pişirirken 4 dış sarımsakla birlikte pişirmistim. . Daha fazla ekleniyor ama benim hoşuma gitmiyor yoğun sarımsak kokusu...
Sonra malzrmeler bir güzel ozlesince blendirla bizzzt yaptım :) sıcak sıcak kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatıp ters çevirdim. .
Yenacım kahvaltılıkmı yaptın60kiloyum
3 kilo kırmızı biber
3 kilo topan patlıcan
1 kg havuc
1.5 kg domates
Patlıcan ve biberler kozlenir ben fırın da közledim. Onlar közlenirken domatesin kabuklarını soyup pişirdim Havuçları soyup halka halka doğrayıp hasladım. .
Kozlenmis biber ve patlıcanlari da doğrayıp diğer malzemelerle karıştırıp bir miktar daha pişirdim. . Bu arada tuz kimyon karabiber pul biber ve 1 su bardağı civarı zeytinyagi ekledim. Domatesleri pişirirken 4 dış sarımsakla birlikte pişirmistim. . Daha fazla ekleniyor ama benim hoşuma gitmiyor yoğun sarımsak kokusu...
Sonra malzrmeler bir güzel ozlesince blendirla bizzzt yaptım :) sıcak sıcak kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatıp ters çevirdim. .
Sen hala farkında değilsin ideal ölçülere ne kalmış işte senin ölçüleri okurken 90 60 90 geldi aklıma şimdilerde farklı değerlendiriyorlar herhalde gerçi ama bildiğimiz bir 90 60 90 vardıIdeal ölçü.? Latife ediyorsun dimi:))
Banu Alkan gibi 90 60 90 diyeyim en iyisi...
Sahi niye güldün merak ettim :)
Banu Alkan deyince aklıma geldi nedir acaba o son programı anlamadım gitti bülent Ersoy Safiye soyman ......:)))Ideal ölçü.? Latife ediyorsun dimi:))
Banu Alkan gibi 90 60 90 diyeyim en iyisi...
Sahi niye güldün merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?