Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün böleee oldu

sabah 08.30
biraz peynir
3 çatal omlet
5 zeytin
1 boyoz
domates

öğlen 12.45
dana ciğer
100 mlt ev yoğurdu
domates salatalık
1 bardak acı şalgam suyu

ara
1 ceviz
1 kuru kayısı

akşam 19.00
2,5 kepçe yayla çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
salata

1,5 lt su
1 madensuyu

tarif verebilir misin canım?

Hayırlı akşamlar güzeller
Bende menü yazmaya başlasam kendimi kısıtlamaya başlarım belki
Hatırladığım kadarıyla

Sabah
2 yumurta
1 fincan kahve

Öğle
Böl tarçınlı bir mini kâse sütlaç

Ara
1 avuç leblebi

Akşam
3 kaşık tas kebabı
Tabağı sıyıracak kadar ekmek
3 kuru yufkadan yaptığım pizzadan 1 dilim yedim
2 bardak soğuk çay
4 kaşık sütlaç

Aldı aldı. Kolum 30 cm. Belim 95 cm kalça 101 göğüste 101 de galiba ..

Selamun aleyküm güzeller
Ben sürünüyorum daha toparlayamadım.
Henüz kahvaltı etmedim. Iki yumurta haşladım ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor.
Ne zaman kendime gelir silkelenirim bilmiyorum

Bu deliyi eniste ile birlikte uçan balonla uçurcagidim Eskisehir semalarinda ama
sabahin besinde es es ayazinda rüzgardan dolayi ucus iptal

Yena vucut olculerini alman iyi olmus
Bende metak ediyorum 3 ayin sonunda ne kadar toparliycak

Bonus isini birazda olsa halledebilmene sevindim arada uzanarak dinlenmende iyi olmus bunu sık sık yap canim. Agrilarin ustune inatla is yapmayi birak :)

Dafi hadi bekliyoz

Ogulcuklarim nerelerde

Frida hadi hadi bak artilarin cogalmadan

Simi geldinmi yoksa tam anlayamadim

Allah ne verdiyse :) apartmana, okula ve eve yapacağım nasipse. Çoğu dağıtılır zaten, bana ne kadar kalır bilmiyorum :) kasmicam valla açıkçası. Bol bol yerim diğer öğünleri kısarak..
Epey bi dagitacagin icin eve pek kalmiycak
Gecen yil ben cay kasigi ile yerken kase kase yiyen kimdi

ceviz silkelemeye gidinceye kadar burdayım inşallah canım
Bu sene ceviz az birde makinayla çıkartırsak çok durmam köyde herhalde

Aldı aldı. Kolum 30 cm. Belim 95 cm kalça 101 göğüste 101 de galiba ..
Oooooo sen ideal ölçülere yaklaşmışsın yaaa :)))
Maşallah arkadaşıma
Ay çok güldüm bel göğüs kalça derken :)))

Eminin sıkılaşacaksın tabiside ben kolları merak ediyorum işte bendede büyük sorun olduğu için pilatesi Dr.unmu tavsiye etti ?

60kiloyum
3 kilo kırmızı biber
3 kilo topan patlıcan
1 kg havuc
1.5 kg domates

Patlıcan ve biberler kozlenir ben fırın da közledim. Onlar közlenirken domatesin kabuklarını soyup pişirdim Havuçları soyup halka halka doğrayıp hasladım. .
Kozlenmis biber ve patlıcanlari da doğrayıp diğer malzemelerle karıştırıp bir miktar daha pişirdim. . Bu arada tuz kimyon karabiber pul biber ve 1 su bardağı civarı zeytinyagi ekledim. Domatesleri pişirirken 4 dış sarımsakla birlikte pişirmistim. . Daha fazla ekleniyor ama benim hoşuma gitmiyor yoğun sarımsak kokusu...
Sonra malzrmeler bir güzel ozlesince blendirla bizzzt yaptım :) sıcak sıcak kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatıp ters çevirdim. .

Ideal ölçü.? Latife ediyorsun dimi:))
Banu Alkan gibi 90 60 90 diyeyim en iyisi...

Sahi niye güldün merak ettim :)

Afiyet olsu bereketli olsun kuzuu :)

Yenacım kahvaltılıkmı yaptın

Sen hala farkında değilsin ideal ölçülere ne kalmış işte senin ölçüleri okurken 90 60 90 geldi aklıma şimdilerde farklı değerlendiriyorlar herhalde gerçi ama bildiğimiz bir 90 60 90 vardı

Fransada görsel basında artık mankenlerin görüntüleri düzenlenmeyecekmiş birde normalden çok zayıf olan manken önce uyarılıp sonra görevden men edilmeye kadar gidicekmiş .... geçenlerde arabada haberlerde dinledim sağlık yönünden gençlere kötü örnek olmasın diyeee yine bir iç çamaşırı markası karar almıştı aşırı zayıf manken kullanmıycaz diyeee nerden aklıma geldiyse ......

Çok şükür bizde cami imamları varda genç kızlarımız için babalara ağbilere kocalara tv den öğütler veriyorlar ....

Kızın pantulon giymesin ortalıkta dolanmasın cehenemde parçalanacaksııııın

Kızın üniversitedemi okuyacaaaaak

Kaşını almasıııın

Adam milletin karısını kızını kapatıp üzerinde baskı uygulatınca iyi müslüman olunuyooo zannediyor ne günlere kaldık daha neler görücez bakalım .....

Yok adamın tek hedefide cennetteki huriler başka derdide yok bu dünyada kadınlara işkence edelim diğer tarafta yaşasın huriler ......

Karmakarışık bir mesaj oldu dimii yaaaa :)))))

Banu Alkan deyince aklıma geldi nedir acaba o son programı anlamadım gitti bülent Ersoy Safiye soyman ......:)))

Yeni nesil program yapıyorlar herhalde ben anlamadım gittii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…