Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel kısa bir tatil olmuş. .. gerekiyor da...
Umarım tartisma yansimamistir kaçamakları. ..

Akupunktur zayıflama içinmi.?
Beslenme listesi verdimi peki. ?

Evet verdi baya az seyler verdi bu arada çokta zorlanmadım bugun yaptım hatta akşam yemeğimi tam yiyemedim bile ama bu saatler zorluyor yattım uyumam lazımki düşünmiyim...
Günde sabah 2 dilim ekmek var tek birde eger yersen bi ara öğünde 1 dilim ekmekle peynir yada grissini falan. Her sabah yumurta yok mesela 2 gun falan... Öğlen yemeklerini günlere bolmüş 2 3 gun protein 1 2 gun bakliyat 1 gun sossuz yagsız falan makarna diğer gunler sebze kendin ayarlıcan birde ekmek yerine çorba demiş öğlende ve birde ilk hafta akşam yoğurt ve salata var diğer haftalarda yoğurdu çorba yada sebze yemeği yapabiliyorum... Başladım bakalım nasıl gidicek.

Banu Alkan deyince aklıma geldi nedir acaba o son programı anlamadım gitti bülent Ersoy Safiye soyman ......:)))

Yeni nesil program yapıyorlar herhalde ben anlamadım gittii

Dünya güzellerimmi ayyy aman allahım geçen denk geldim otelde ütü üstünde sucuk pişirip sucuk ekmek yediler... Tıkınırken alarmın çalmalarından bahsediyorlardı ki aaaa ne tesssaadüfki konu bitti alarm çaldı... Gerçekten artık napıcaklarını şaşırdılar. Evlilik programları kaldırıldı diye sevinirken bir sürü abuk subuk insan beyniyle dalga geçen gundüz kuşağı programları ve dizi formatında saçma programlar başladı... Daha neler gorecez bakalım.

Gocmen sosu nedir

Çayımı içerken az laf yetiştireyim pek keyifliyim bu sabah hoş her zamanki halim

Epey bi dagitacagin icin eve pek kalmiycak
Gecen yil ben cay kasigi ile yerken kase kase yiyen kimdi

Bonus senmiydin :)))

Hep bi laf sokmalar bi şakalar bişeyler Bende seni seviyorum bahar

Sonuç itibariyle çay kaşığıyla yiyen ve kaseyle yiyen olarak hala aynı yerdeyiz dur bi vurayım ikimizinde ağzına yüzüne

Ne güzel menü yazıyodun sen dur bi daha vurayım

Bende menü yazmadım kaç gündür öz vuruş yapayım

İşlerim var gelemiyorum diye eyice boşlamadınız dimi bonusun dediğini yapın yaptığını yapmayın KK atasözü

Yenanın ölçüleri...
Fransada görsel basın ve mankenler....
Bizde ki hocalar....
Kendini iyi müslüman sananlar...

Mesajı yazarken ne içiyodun kuzu Çok mu doldun sen gıyamam sık sık gelde dertleşek frida bende bazı konularda fena doluyum.

Hele gündemi düşünnce gülüşlerimiz boğazımıza diziliyo...

YENA ellerine sağlık sağlıkla afiyetle yiyin inşallah baya uğraştırıı bişeymiş.

Bu arada deli deli olma ölçülerin gayet iyi 4-5 ayda daha iyisi olamazdı. Hatırlat bana bende kendimi ölçüyümde sende nerden geldiğini hatırla

Bu arada konuyla ilgisi yok ama yazmak istedim.

Güzel bakan gözünü, hassas kalbini, ince düşünceni her zaman hissettirdiğin için burdan bi teşekkür etmek istiyorum.
İnsan onu düşünen birinin elini hisseder ya hep üstünde sen tamda öylesin.
Kendimi kötü hissettiğim 2. gün bilmemki senden mesaj gelmesin.
Ben demesemde hissedersin, anlarsın, tahmin edersin.
Yargılamadan dinlersin halimi bilirsin.
Şans gibisin kimle karşılaşsan iyi bir etki bırakırsın.

Öyle işte

Gunaydınlar guzel hatunlar... Bugün hiç yataktan kalkasım gelmedi yaaaa çoğğ uykum var..

Neyse işte sabah kahvaltımnan huzurunuzdayım

2 dilim kepekli ekmek
1 adet yumurtadan omlet 2 ince dilim sucuklu
5 mini etsiz zeytin pek sevmem ama böle denk geldi bu sefer
Domates salatalik ve havuç
1 kk peynir

Kızlar akapunktur yaptrdim ama mutlu değilim ya sanki eşime çok masraf açtım gibi geliyor. Önce sakaya aldı beni sonra sen iyi olacaksan sakın düşünme dedi bunu içten dediğini biliyorum ama kendimi kötü hissediyorum işte doktor hamile kalırsan bırakırız dedi ama kalmazsam 10 hafta devam ve her hafta her hafta 750 tl yapıcak of ya bu kadar borcun içinde birde ben masraf çıkardım...

Slm kizlar
Dun zeynebi doktora getirdim aguz ici bogazi ve poposu yara oldu hep ilac basladik dun cok yorgundum giremedim uyukladim hep
Dun 100.5 kiloyla herbalife basladim menulerde onun karisimina kisaca mama dicem mama gibi cunku ☺

Pazartesi dis bugdayi yaptigim icin ikramlardan hep yedim

Sali gunu
Sabah: muzlu mama
Ara 4 kayisi 5 badem
Ogle corba firinda kofte patates havuclu yogurt 1 sekerpare
Ara 1 muz
Aksam seftalili mama
Ara 2 mandalina

Bugunude kapanisi yapinca aksam yazarim insallah

Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede atlattırsiniz. Bu arada herbalife a yenimi başladın nasıl yapabiliomusun. Ben çok eskiden başlamıştım ama yapamadım ama veren güzel veriyor.

Selamun aleyküm güzeller

Geçmis olsun canım el ayak sendromu mu oldu çocuk sen daha iyi bilirsin ama onun ilaç tadavisi yok diye biliyorum canım. Sadece bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalışıyorlar. Birde birşeyler yiyebilsin diye ağzını uyustursun diye ağız içi spreyi
Birşey yiyemezse en iyi çözüm serum 1 gecede ayağa kalkıyor çocuk. Kabarıklar 1 hafta on gün devam ediyor

Onca yogunlugunun arasinda telde mesgul edenlerde olmayaydi iyiydi ama neyse:) Güzel günlerde,huzurla tüketin kuzuum,ellerine saglik..

Degisik bir sosa benziyor topraam ama tadi güzeldir kesin,makarna ile güzel ikili olur sanki:) Teee Allam aklim fikrim yemekte,Allah cezami verecek:)

Bu ara ne cok türedi böyle insanlar,hocalar yazik gercekten..Din,dil,irk,ideoloji,fikir,kiyafet vb ayrimlari yapanlari sevmedim,sevemeyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…