Ne güzel kısa bir tatil olmuş. .. gerekiyor da...
Umarım tartisma yansimamistir kaçamakları. ..
Akupunktur zayıflama içinmi.?
Beslenme listesi verdimi peki. ?
Banu Alkan deyince aklıma geldi nedir acaba o son programı anlamadım gitti bülent Ersoy Safiye soyman ......:)))
Yeni nesil program yapıyorlar herhalde ben anlamadım gittii
Banu Alkan deyince aklıma geldi nedir acaba o son programı anlamadım gitti bülent Ersoy Safiye soyman ......:)))
Yeni nesil program yapıyorlar herhalde ben anlamadım gittii
Gocmen sosu nedirKahvaltilik göçmen sosu yaptım bakalım nasil olacak. Fakat cok ugrastiriyor.. belim agridi geldigimden beri ayaktayim,mutfaktayım... artik ayak topuklarim agiriyor uzerine basamiyorum...birazdan limonata da yapicam daha sonra oturucam inş. ..
Epey bi dagitacagin icin eve pek kalmiycak
Gecen yil ben cay kasigi ile yerken kase kase yiyen kimdi
Bonus senmiydin :)))
Sen hala farkında değilsin ideal ölçülere ne kalmış işte senin ölçüleri okurken 90 60 90 geldi aklıma şimdilerde farklı değerlendiriyorlar herhalde gerçi ama bildiğimiz bir 90 60 90 vardı
Fransada görsel basında artık mankenlerin görüntüleri düzenlenmeyecekmiş birde normalden çok zayıf olan manken önce uyarılıp sonra görevden men edilmeye kadar gidicekmiş .... geçenlerde arabada haberlerde dinledim sağlık yönünden gençlere kötü örnek olmasın diyeee yine bir iç çamaşırı markası karar almıştı aşırı zayıf manken kullanmıycaz diyeee nerden aklıma geldiyse ......
Çok şükür bizde cami imamları varda genç kızlarımız için babalara ağbilere kocalara tv den öğütler veriyorlar ....
Kızın pantulon giymesin ortalıkta dolanmasın cehenemde parçalanacaksııııın
Kızın üniversitedemi okuyacaaaaak
Kaşını almasıııın
Adam milletin karısını kızını kapatıp üzerinde baskı uygulatınca iyi müslüman olunuyooo zannediyor ne günlere kaldık daha neler görücez bakalım .....
Yok adamın tek hedefide cennetteki huriler başka derdide yok bu dünyada kadınlara işkence edelim diğer tarafta yaşasın huriler ......
Karmakarışık bir mesaj oldu dimii yaaaa :)))))
Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede atlattırsiniz. Bu arada herbalife a yenimi başladın nasıl yapabiliomusun. Ben çok eskiden başlamıştım ama yapamadım ama veren güzel veriyor.Slm kizlar
Dun zeynebi doktora getirdim aguz ici bogazi ve poposu yara oldu hep ilac basladik dun cok yorgundum giremedim uyukladim hep
Dun 100.5 kiloyla herbalife basladim menulerde onun karisimina kisaca mama dicem mama gibi cunku ☺
Pazartesi dis bugdayi yaptigim icin ikramlardan hep yedim
Sali gunu
Sabah: muzlu mama
Ara 4 kayisi 5 badem
Ogle corba firinda kofte patates havuclu yogurt 1 sekerpare
Ara 1 muz
Aksam seftalili mama
Ara 2 mandalina
Bugunude kapanisi yapinca aksam yazarim insallah
YENA ellerine sağlık sağlıkla afiyetle yiyin inşallah baya uğraştırıı bişeymiş.
Bu arada deli deli olma ölçülerin gayet iyi 4-5 ayda daha iyisi olamazdı. Hatırlat bana bende kendimi ölçüyümde sende nerden geldiğini hatırla
Bu arada konuyla ilgisi yok ama yazmak istedim.
Güzel bakan gözünü, hassas kalbini, ince düşünceni her zaman hissettirdiğin için burdan bi teşekkür etmek istiyorum.
İnsan onu düşünen birinin elini hisseder ya hep üstünde sen tamda öylesin.
Kendimi kötü hissettiğim 2. gün bilmemki senden mesaj gelmesin.
Ben demesemde hissedersin, anlarsın, tahmin edersin.
Yargılamadan dinlersin halimi bilirsin.
Şans gibisin kimle karşılaşsan iyi bir etki bırakırsın.
Öyle işte
Geçmis olsun canım el ayak sendromu mu oldu çocuk sen daha iyi bilirsin ama onun ilaç tadavisi yok diye biliyorum canım. Sadece bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalışıyorlar. Birde birşeyler yiyebilsin diye ağzını uyustursun diye ağız içi spreyiSlm kizlar
Dun zeynebi doktora getirdim aguz ici bogazi ve poposu yara oldu hep ilac basladik dun cok yorgundum giremedim uyukladim hep
Dun 100.5 kiloyla herbalife basladim menulerde onun karisimina kisaca mama dicem mama gibi cunku ☺
Pazartesi dis bugdayi yaptigim icin ikramlardan hep yedim
Sali gunu
Sabah: muzlu mama
Ara 4 kayisi 5 badem
Ogle corba firinda kofte patates havuclu yogurt 1 sekerpare
Ara 1 muz
Aksam seftalili mama
Ara 2 mandalina
Bugunude kapanisi yapinca aksam yazarim insallah
Merhabalar canım...Merhabalar herkese:)
Kahvaltilik göçmen sosu yaptım bakalım nasil olacak. Fakat cok ugrastiriyor.. belim agridi geldigimden beri ayaktayim,mutfaktayım... artik ayak topuklarim agiriyor uzerine basamiyorum...birazdan limonata da yapicam daha sonra oturucam inş. ..
@60kiloyum
3 kilo kırmızı biber
3 kilo topan patlıcan
1 kg havuc
1.5 kg domates
Patlıcan ve biberler kozlenir ben fırın da közledim. Onlar közlenirken domatesin kabuklarını soyup pişirdim Havuçları soyup halka halka doğrayıp hasladım. .
Kozlenmis biber ve patlıcanlari da doğrayıp diğer malzemelerle karıştırıp bir miktar daha pişirdim. . Bu arada tuz kimyon karabiber pul biber ve 1 su bardağı civarı zeytinyagi ekledim. Domatesleri pişirirken 4 dış sarımsakla birlikte pişirmistim. . Daha fazla ekleniyor ama benim hoşuma gitmiyor yoğun sarımsak kokusu...
Sonra malzrmeler bir güzel ozlesince blendirla bizzzt yaptım :) sıcak sıcak kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatıp ters çevirdim. .
Sen hala farkında değilsin ideal ölçülere ne kalmış işte senin ölçüleri okurken 90 60 90 geldi aklıma şimdilerde farklı değerlendiriyorlar herhalde gerçi ama bildiğimiz bir 90 60 90 vardı
Fransada görsel basında artık mankenlerin görüntüleri düzenlenmeyecekmiş birde normalden çok zayıf olan manken önce uyarılıp sonra görevden men edilmeye kadar gidicekmiş .... geçenlerde arabada haberlerde dinledim sağlık yönünden gençlere kötü örnek olmasın diyeee yine bir iç çamaşırı markası karar almıştı aşırı zayıf manken kullanmıycaz diyeee nerden aklıma geldiyse ......
Çok şükür bizde cami imamları varda genç kızlarımız için babalara ağbilere kocalara tv den öğütler veriyorlar ....
Kızın pantulon giymesin ortalıkta dolanmasın cehenemde parçalanacaksııııın
Kızın üniversitedemi okuyacaaaaak
Kaşını almasıııın
Adam milletin karısını kızını kapatıp üzerinde baskı uygulatınca iyi müslüman olunuyooo zannediyor ne günlere kaldık daha neler görücez bakalım .....
Yok adamın tek hedefide cennetteki huriler başka derdide yok bu dünyada kadınlara işkence edelim diğer tarafta yaşasın huriler ......
Karmakarışık bir mesaj oldu dimii yaaaa :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?