Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Walkers canim akapuntur tedavin hayirli olsun,insallah güzel sonuclar alirsin..
Inşallah canım ya... İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alalim diyetlerimizden yöntemlerimizden...
Saat 10 da kahvalti ettim ama hala acıkmadım ama genede bi meyve yemem lazım. Sabahtan kalan domateslerim var yesem nolurki

Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede atlattırsiniz. Bu arada herbalife a yenimi başladın nasıl yapabiliomusun. Ben çok eskiden başlamıştım ama yapamadım ama veren güzel veriyor.

Tesekkur ederim cnm. Daha yeni basladim dun bir bugun iki yani ☺ insallah guzel sonuclar alirim

Biliyorum ablacim sagolasin
Simdilik el ayak degil gibi daha elinde ayaginda dokuntuler cikmadi. Agzi icin sprey kullanmaya basladim kan tahlilinde enfeksiyonu biraz yuksek ciktigi icin antibiyotik basladik insallah toparlar cok sukur simdilik yeme icmesi normal insallah bozulmaz

Ben yeme düzenimi henüz oturtamadım
Kahvaltı etmedim
Akşam üç kuru yufkadan pizza yapmıştım 1 dilim eşim 1 dilim ben yedim iki dilimi kalmıstı şimdi hem kahvaltı hem ögle yemeği niyetine 1 dilim yedim. Kalan 1 dilimide akşama yerim herhalde

ınşaallah degildir canım.
Çok kötü oluyor çocuklar. Yeğenimin bebeği oldu baştan anlamayıp antibiyotik başladılar döküntüler başlayınca hemen antibiyotiği kestiler sanırım kullanılmaması gerekiyormuş. Allah hayırlı şifalar versin kuzucuguna

Karışık ama olsun. . Her şekil de kendini ifade edebiliyorsun :)

Dünyada güzelliğine kilosuna en dikkat eden millet fransizlar imis. Böyle bir uygulamanın söz konusu olmasi pek ironik... dukan amca falan hep fransız. . Ayrıca millet olarak Faşistler cogunlukta hiç almiim. :)

Diğer Huri konusun da ne desem bilemedim ki .. dini,inancın suistimal edilmesi kanayan yaramiz..o yüzden ailelere çok iş düşüyor.. Milli eğitim dişin da aile eğitimi çok onemli..bu gerek genel kültür olur gerek dini eğitim olur..iyi vatandaş olarak yetistirmeliyiz ki iyi kararlar versinler her söylenilene inanmasınlar. (ogretmenimizin dediği gibi bunun yolu sokaktan geçiyor. ) Çocuğu izole bir şekilde yetiştirirsek buda Huriyle başlar Nuriyle biter...

Son yıllarda ateizmin çok yayginlastiğı gozlenmis. Iktidar uzerinden din kisvesi altin da yalan yanlış bir sürü akım peydahlandi .. Bu durum da dogal olarak çok keskin iki uç olusuyor..

Tüm bunların dışında bir de başka şeyler de var kafama takılan misal barzani..
Bu konuda kesin yorumun vardır senin :)

Ve son olarak hep amerikanin oyunu bunlar :)

Banu Alkan deyince aklıma geldi nedir acaba o son programı anlamadım gitti bülent Ersoy Safiye soyman ......:)))

Yeni nesil program yapıyorlar herhalde ben anlamadım gittii

Onlardan nefret ediyorum hiç izlemedim. ..

Niye rengarenk demeyin bu videonun ses kalitesi daha eyi :))

Renkleri görünce direk biji bonus diyesim geldi.

Yaaa
Sensin o

Faydasını görürsün ama açıkçası fiyati bana da epey tuzlu geldi..
Pek bilgim yok fiyat konusun da belirteyim..belki normaldir bilemiyorum....

Geçmiş olsun canım. ..

Selamun aleyküm güzeller

Aleyküm selam daficim. ..
Evet kahvaltılik sos yaptım ama çok uğraştırdi. ..

Topraam
Dediğin gibi makarnayla pek bi leziz oluyor...

Son düzenleme:
Elllerine sağlık canım .
afiyetle yiyin
Ben bu sene pek bir tembelim bu konularda

Ya şoyle bir arastırmıştım bi kaç yer seansa yuz tl falan dedi ama bura 75 dedi işte her hafta olunca insana tabi tuzlu geliyor. Inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısıyla da hem kalana kadar birax kilo vermiş olurum hemde 10 seans gitmeme gerek kalmaz.

Inşallah...dilediğin şekil de gelişir canım. .

yenacım çok teşekkür ederim. ellerine sağlık bu arada. tarif çok güzel görünüyor. valla aklıma girdi. dolaba bir bakayım yer açabilirsem yaparım. 2 dolap da çok dolu çünkü

Kuzum sen çok yoruldun bu sene..
Sahi KP nasıl sendemi. ?
Kp gayet iyi aynen devam ediyor. Üçbuçuk aydır köydéydik yanimdaydı. Bursaya dönerken oturup konuştum. Dugunde misafir gelicek evde bana bile yer yok sen evinde kal soğuklar çıkınca yine gelirsin dedim. Taman dedi. Gelirken annemide getirip kizkardesime biraktim. Arabada annemi görmüş bize geldigini düşünmüş. Düğün üstü burnumuzdan getirdi.hergun başka problem çikardı. Bizde olmadığından emin olunca sesini kesti. Bende hemen alacaktim yanimiza simdi biraz yalniz kalsin istiyorum.

canım ben 6,5 yıl önce gittim. doktorum da çok iyiydi ama sana şunu söyleyeyim: sağlıklı beslenmeyi öğrenemediğin ve uygulamadığın sürece, hareketi sporu hayatına sokmadığın sürece akapunkturdan yardım alarak da zayıflasan farketmiyor. en fazla benim gibi 1,5 yıl koruyup geri alıyorsun ki ben iyi başardım 1,5 yıl korumayı. çoğu insan 6 ay içinde geri alıyor.

şu an eski doktoruma gidebilirim ama gitmiyorum. neden? hala kaçamak yapma kapasitem var. gerçi eskiye göre çok iyiyim. ideal kiloma inme işini kendim başarmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…