Hayırlı aksamlar
Menüm
Sabah 8.00, iki bardak ılık limonlu,balli su ,kombu çayı,kayisi, fındık,1 yumurta,cok az peynir,10zeytin, salatalık
Ara, sekersiz cay,kahve,yesilcay,kombu cayi, iki lokma simit,2-3 kayisi
Aksam,18.30, patlican yemegi(etli), cacik
Su 1,5 L,iki yaparim yatana kadar
Iyii akşamlar kızlar
Menum 27.09.2017 Çarşamba
Sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğlen
1 por. Tavuk sis
1 brdk ayran
Akşam
1 kepce corba
2 yk bamya
2 yk makarna
4.5 lt su 65 dakika yürüyüş
Bu günkü menü
Sabah 1 dilim pizza
1 fincan kahve
Öğle
4 kaşık sütlaç
Akşam
1 dilim pizza
5 zeytin
2 kaşık tahin pekmez
3 kaşık sütlaç
4 bardak çay
Çok haklısın bu zaten her diyette aynı değilmi. Bir çoğumuz malesef kilo verme işini belli bir şey için yapıyoruz. En azındam ben öyleyim. Ablamın düğünümü olcak ay kilo vermeliyim. Ay düğünüm olacak gelinlik giyecem zayıf olmalıyım ayy yaz geldi denize gircem eee sonra bitince olay homini gırtlak gömüldüm. Şuan da evet hamile kalmayı çok istiyorum ama kilo vermeyi gerçekten istediğimi 3 ay önce doktorum şuan kullandığım ilacı vermek istediğinde anladım. Kabul etmedim çünkü. Derdim hamile kalmam lazım değil de kalırsam ben bu halde ne yaparım oldu.. Ve doktorum yuzume karşı diyince senin işin diyet falan değil diyet yapamazsın spor yapman lazım diye o zaman daha net anladım ki ben hayat boyu boyle olmaya mahkumum. 97 kusur kiloyum boyum 1.65. Eğer diyet yapmazsam veririm belki ama yavaş veririm. Sadece acelem şu ki bir an önce kilo vermem lazım yada biraz toparlamam lazım ki daha sonra doktorun dediği gibi kontrolüm spor olsun. Çünkü kabul etmek lazımki hayat her daim diyetle sürmez mide küçülse bile hiçmi tatlı yemicem ben yicem zaten sorunum bu değilmi tatlı yedimmi insülinim coşmuyormu evet yeme ataklarına sebep olmuyor mu evet o zaman yesem bile spor yapmalıyım ki bir düzende gidebilmeliyim. Şuan dediğim gibi kafamda sadece bu var bir an önce zayıflamak ve belli bir düzene girmek. Gerçi hamile kalırsam bırakacam da neyse kar kardır o zamana kadar.canım ben 6,5 yıl önce gittim. doktorum da çok iyiydi ama sana şunu söyleyeyim: sağlıklı beslenmeyi öğrenemediğin ve uygulamadığın sürece, hareketi sporu hayatına sokmadığın sürece akapunkturdan yardım alarak da zayıflasan farketmiyor. en fazla benim gibi 1,5 yıl koruyup geri alıyorsun ki ben iyi başardım 1,5 yıl korumayı. çoğu insan 6 ay içinde geri alıyor.
şu an eski doktoruma gidebilirim ama gitmiyorum. neden? hala kaçamak yapma kapasitem var. gerçi eskiye göre çok iyiyim. ideal kiloma inme işini kendim başarmam lazım
Bu arada bugunki listemi toptan yazayım ya size kapanışı yaptım nasılsa
Ne demiştim
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik havuç
1 yumurtadan 2 dilim sucuklu omlet
5 minik etsiz zeytin
Ara
Azşekerli türk kahvesi
Öğlen
1 kutu ton balığı
Ara
Sütlü nescafe
Ara
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Akşam yani 09 35
200 ml yoğurda 5 tatlı kaşığı yulaf, 3 adet ufaklarından kıvırcık ve pul biber karışımı...
2 litre su
İyi akşamlar
Yataktan bildiriyorum çok hastayımmm
Sabah hiçbir şey yoktu ama ögle sonu kötü oldum,bogazlarım fenaa acıyor..
Ayyy ne dertlendimm,:)hastaykende hiç çekilmiyorum heeee,kendime tahammülüm yok o derece
Yarına toparlarım inş..
İki gündür azalttım birazDikkat etmeye başlamışsın daficim...
Tartıldınmı hiç durum nasıl.? :)
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar
Yataktan bildiriyorum çok hastayımmm
Sabah hiçbir şey yoktu ama ögle sonu kötü oldum,bogazlarım fenaa acıyor..
Ayyy ne dertlendimm,:)hastaykende hiç çekilmiyorum heeee,kendime tahammülüm yok o derece
Yarına toparlarım inş..
Geçmiş olsun canım..Yediklerim
Sabah
İncir
Fındık
Kahve
Ara
1 armut + adaçayı
Akşam
Yarım kase çorba
Az taze fasulye
Ara
Ihlamur+nar çiçegi çayı
Sizin öğretmen kafaymış yaa çözümü sokak göstermiş desin yavrum hakkı var İzmirde yaşıyor dikkat etsin görevden alınır vallaha :)Karışık ama olsun. . Her şekil de kendini ifade edebiliyorsun :)
Dünyada güzelliğine kilosuna en dikkat eden millet fransizlar imis. Böyle bir uygulamanın söz konusu olmasi pek ironik... dukan amca falan hep fransız. . Ayrıca millet olarak Faşistler cogunlukta hiç almiim. :)
Diğer Huri konusun da ne desem bilemedim ki .. dini,inancın suistimal edilmesi kanayan yaramiz..o yüzden ailelere çok iş düşüyor.. Milli eğitim dişin da aile eğitimi çok onemli..bu gerek genel kültür olur gerek dini eğitim olur..iyi vatandaş olarak yetistirmeliyiz ki iyi kararlar versinler her söylenilene inanmasınlar. (ogretmenimizin dediği gibi bunun yolu sokaktan geçiyor. ) Çocuğu izole bir şekilde yetiştirirsek buda Huriyle başlar Nuriyle biter...
Son yıllarda ateizmin çok yayginlastiğı gozlenmis. Iktidar uzerinden din kisvesi altin da yalan yanlış bir sürü akım peydahlandi .. Bu durum da dogal olarak çok keskin iki uç olusuyor..
Tüm bunların dışında bir de başka şeyler de var kafama takılan misal barzani..
Bu konuda kesin yorumun vardır senin :)
Ve son olarak hep amerikanin oyunu bunlar :)
Onlardan nefret ediyorum hiç izlemedim. ..
Renkleri görünce direk biji bonus diyesim geldi.
Yaaa
Sensin o
Faydasını görürsün ama açıkçası fiyati bana da epey tuzlu geldi..
Pek bilgim yok fiyat konusun da belirteyim..belki normaldir bilemiyorum....
Geçmiş olsun canım. ..
Aleyküm selam daficim. ..
Evet kahvaltılik sos yaptım ama çok uğraştırdi. ..
Topraam
Dediğin gibi makarnayla pek bi leziz oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?