Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Roka

Ara,
Beyaz nohut

Öğle,
Yarım krep
Peynir

Ara,
Kabak Çekirdeği

Aksam
Kıymalı bamya
Yoğurt
Yoğurt ve ayran midemi çok rahatsız ediyor bu ara... epeydir yemiyordum..yarım kaşık yedim yine eksimeye başladı...

Afiyet olsun... Çok başarılı..
Kombu çayı nedir.?

Iyii akşamlar kızlar
Menum 27.09.2017 Çarşamba
Sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğlen
1 por. Tavuk sis
1 brdk ayran
Akşam
1 kepce corba
2 yk bamya
2 yk makarna

4.5 lt su 65 dakika yürüyüş

Yeşimcim evine geçtinmi.?

Bu günkü menü

Sabah 1 dilim pizza
1 fincan kahve

Öğle
4 kaşık sütlaç

Akşam
1 dilim pizza
5 zeytin
2 kaşık tahin pekmez
3 kaşık sütlaç
4 bardak çay

Dikkat etmeye başlamışsın daficim...

Tartıldınmı hiç durum nasıl.? :)

Slm kizlar
Gozlerimden uyku akiyor emineyi anneannesiyle yatirdim zeynebin uykusunun gelmesini bekliyorum on bucukta yatircam insallah uyur

Menume gelince

Sabah cilekli mama
Ara 4 kayisi 5-6 badem
Ogle tavuk corbasi kapuska peynirli borek
Ara 1 çb beyaz leblebi
Aksam muzlu mama

Çok haklısın bu zaten her diyette aynı değilmi. Bir çoğumuz malesef kilo verme işini belli bir şey için yapıyoruz. En azındam ben öyleyim. Ablamın düğünümü olcak ay kilo vermeliyim. Ay düğünüm olacak gelinlik giyecem zayıf olmalıyım ayy yaz geldi denize gircem eee sonra bitince olay homini gırtlak gömüldüm. Şuan da evet hamile kalmayı çok istiyorum ama kilo vermeyi gerçekten istediğimi 3 ay önce doktorum şuan kullandığım ilacı vermek istediğinde anladım. Kabul etmedim çünkü. Derdim hamile kalmam lazım değil de kalırsam ben bu halde ne yaparım oldu.. Ve doktorum yuzume karşı diyince senin işin diyet falan değil diyet yapamazsın spor yapman lazım diye o zaman daha net anladım ki ben hayat boyu boyle olmaya mahkumum. 97 kusur kiloyum boyum 1.65. Eğer diyet yapmazsam veririm belki ama yavaş veririm. Sadece acelem şu ki bir an önce kilo vermem lazım yada biraz toparlamam lazım ki daha sonra doktorun dediği gibi kontrolüm spor olsun. Çünkü kabul etmek lazımki hayat her daim diyetle sürmez mide küçülse bile hiçmi tatlı yemicem ben yicem zaten sorunum bu değilmi tatlı yedimmi insülinim coşmuyormu evet yeme ataklarına sebep olmuyor mu evet o zaman yesem bile spor yapmalıyım ki bir düzende gidebilmeliyim. Şuan dediğim gibi kafamda sadece bu var bir an önce zayıflamak ve belli bir düzene girmek. Gerçi hamile kalırsam bırakacam da neyse kar kardır o zamana kadar.

Bu arada nette bir hikayeler dönüyor bilemedim gerçekmi. 3 haftada 7 kilo verdiriyor yada ayda 9 kilo verdim gibi. Sen yaptığında da oldumu boyle şeyler ne kadar zamanda ne verdin.

Bu arada bugunki listemi toptan yazayım ya size kapanışı yaptım nasılsa

Ne demiştim
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik havuç
1 yumurtadan 2 dilim sucuklu omlet
5 minik etsiz zeytin

Ara
Azşekerli türk kahvesi

Öğlen
1 kutu ton balığı

Ara
Sütlü nescafe

Ara
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir

Akşam yani 09 35
200 ml yoğurda 5 tatlı kaşığı yulaf, 3 adet ufaklarından kıvırcık ve pul biber karışımı...

2 litre su

güzel menü.. afiyet olsun...
Peki nasıl iştahını kontrol altına alıyormu gerçekten...

Ah Kıyamam neden öyle aniden hastalandın ki.?
Çok dikkat et canım. Az da Yemişsin...

Dikkat etmeye başlamışsın daficim...

Tartıldınmı hiç durum nasıl.? :)
İki gündür azalttım biraz
Tartılmadım canım

Geçmiş olsun canım

Sizin öğretmen kafaymış yaa çözümü sokak göstermiş desin yavrum hakkı var İzmirde yaşıyor dikkat etsin görevden alınır vallaha :)

Vallaha canım işte millet olarak dediğin gibi o kadarda kültürlü değilizkii genelde tv de görüp uygulayanımız çok İnan o yüzdende görsel basın önemli Zaten sistemde öyle istiyordur yazık inanki ben İstanbulun kültür ve gelir seviyesi yüksek bir kesiminde çalışıyorum iş itibari olaraktan kimler Evlerini satıp ailelerini nereye taşıyor görüyoruz işin açıkçası parası olan yurt dışına çocuğunu kendini kaçırıyor .......

Barzani konusu bomba yaaa :)))))

Ne diyim bakıp görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…