Geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç sabah kendini daha iyi hissedersin inşallahİyi akşamlar
Yataktan bildiriyorum çok hastayımmm
Sabah hiçbir şey yoktu ama ögle sonu kötü oldum,bogazlarım fenaa acıyor..
Ayyy ne dertlendimm,:)hastaykende hiç çekilmiyorum heeee,kendime tahammülüm yok o derece
Yarına toparlarım inş..
Bende din dil ırk ayrımı yapanları sevmiyorumda o kadar çoklarkii bir süre sonra senin yaşam alanını daraltıyorlar kendi özgürlükleri için kendileri gibi düşünmeyene yaşam hakkı tanımıyorlar o kötü....Onca yogunlugunun arasinda telde mesgul edenlerde olmayaydi iyiydi ama neyse:) Güzel günlerde,huzurla tüketin kuzuum,ellerine saglik..
Degisik bir sosa benziyor topraam ama tadi güzeldir kesin,makarna ile güzel ikili olur sanki:) Teee Allam aklim fikrim yemekte,Allah cezami verecek:)
Bu ara ne cok türedi böyle insanlar,hocalar yazik gercekten..Din,dil,irk,ideoloji,fikir,kiyafet vb ayrimlari yapanlari sevmedim,sevemeyecegim..
İnan dün akşam o mesajı yazarken fena gülüyordum hani derlerya ağlanacak halimize gülüyoruz diye aynen öylee :)Çayımı içerken az laf yetiştireyim pek keyifliyim bu sabah hoş her zamanki halim
Hep bi laf sokmalar bi şakalar bişeyler Bende seni seviyorum bahar
Sonuç itibariyle çay kaşığıyla yiyen ve kaseyle yiyen olarak hala aynı yerdeyizdur bi vurayım ikimizinde ağzına yüzüne
Ne güzel menü yazıyodun sen dur bi daha vurayım
Bende menü yazmadım kaç gündür öz vuruş yapayım
İşlerim var gelemiyorum diye eyice boşlamadınız dimibonusun dediğini yapın yaptığını yapmayın KK atasözü
Yenanın ölçüleri...
Fransada görsel basın ve mankenler....
Bizde ki hocalar....
Kendini iyi müslüman sananlar...
Mesajı yazarken ne içiyodun kuzuÇok mu doldun sen gıyamam sık sık gelde dertleşek frida bende bazı konularda fena doluyum.
Hele gündemi düşünnce gülüşlerimiz boğazımıza diziliyo...
Olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi açlık hissetmedim bugun inşallah boyle devam eder sadece 17 30 da ara öğün yapıp eve gelince yoğurt yeme arası açlık değil ama mide bulantısı yasadım bi tık ama öyle zindan değildi yani... Sevdim bunu şuan uzandım sun bu saatte uzandıpımda midem gurulduyordu şuan gayet mutluyum...güzel menü.. afiyet olsun...
Peki nasıl iştahını kontrol altına alıyormu gerçekten...
İyi akşamlar
Yataktan bildiriyorum çok hastayımmm
Sabah hiçbir şey yoktu ama ögle sonu kötü oldum,bogazlarım fenaa acıyor..
Ayyy ne dertlendimm,:)hastaykende hiç çekilmiyorum heeee,kendime tahammülüm yok o derece
Yarına toparlarım inş..
Yediklerim
Sabah
İncir
Fındık
Kahve
Ara
1 armut + adaçayı
Akşam
Yarım kase çorba
Az taze fasulye
Ara
Ihlamur+nar çiçegi çayı
Yavrum çok lezizse zaten yapmayim zayıflamaya çalışıyorum malum :)) geçende eltim bir sos yapmış acuka diye çok lezzetli tarifini vereyim dedi onunda kilosunun maşallahi var yok anacım dedim istahimi açar neme lazım zaten zor dizginliyorum iştahı bir acukam eksik dedim nasıl gülüyor velhasıl leziz şeylere son verdim yoksa ipin ucunu kaçıranlardanimKarışık ama olsun. . Her şekil de kendini ifade edebiliyorsun :)
Dünyada güzelliğine kilosuna en dikkat eden millet fransizlar imis. Böyle bir uygulamanın söz konusu olmasi pek ironik... dukan amca falan hep fransız. . Ayrıca millet olarak Faşistler cogunlukta hiç almiim. :)
Diğer Huri konusun da ne desem bilemedim ki .. dini,inancın suistimal edilmesi kanayan yaramiz..o yüzden ailelere çok iş düşüyor.. Milli eğitim dişin da aile eğitimi çok onemli..bu gerek genel kültür olur gerek dini eğitim olur..iyi vatandaş olarak yetistirmeliyiz ki iyi kararlar versinler her söylenilene inanmasınlar. (ogretmenimizin dediği gibi bunun yolu sokaktan geçiyor. ) Çocuğu izole bir şekilde yetiştirirsek buda Huriyle başlar Nuriyle biter...
Son yıllarda ateizmin çok yayginlastiğı gozlenmis. Iktidar uzerinden din kisvesi altin da yalan yanlış bir sürü akım peydahlandi .. Bu durum da dogal olarak çok keskin iki uç olusuyor..
Tüm bunların dışında bir de başka şeyler de var kafama takılan misal barzani..
Bu konuda kesin yorumun vardır senin :)
Ve son olarak hep amerikanin oyunu bunlar :)
Onlardan nefret ediyorum hiç izlemedim. ..
Renkleri görünce direk biji bonus diyesim geldi.
Yaaa
Sensin o
Faydasını görürsün ama açıkçası fiyati bana da epey tuzlu geldi..
Pek bilgim yok fiyat konusun da belirteyim..belki normaldir bilemiyorum....
Geçmiş olsun canım. ..
Aleyküm selam daficim. ..
Evet kahvaltılik sos yaptım ama çok uğraştırdi. ..
Topraam
Dediğin gibi makarnayla pek bi leziz oluyor...
Sagol canım.Siyah cayin kombocyo mantari ile mayalanmasiyla olusan sirkemsi bir cay. Çok hastaliga iyi geldiği soyleniyor. Ben de yeni deniyor sayilirim. Bakalim sonuclari nasil olacakAfiyet olsun... Çok başarılı..
Kombu çayı nedir.?
çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versinKızlar küçük kizimdan hepimize grip bulaştı kafam bı dünya boğazım yanıyor cayır cayır hapsuruk tiksirik evi sardı kış gelmeden pertiz ailecek, ufaklığın ateşi geçti şükür büyük ateşli sanki şimdide okuldan kalmasa bari Allah şifa versin kuzularima ve tüm hastalara iyi geceler öperim hepinizi gripli gripli dermişim
Canim ben gittim eger 750 veriyorsan baska birsey dene bence eger yeme bagimliligin varsa akupunktur cozum degil .Gunaydınlar guzel hatunlar... Bugün hiç yataktan kalkasım gelmedi yaaaa çoğğ uykum var..
Neyse işte sabah kahvaltımnan huzurunuzdayım
2 dilim kepekli ekmek
1 adet yumurtadan omlet 2 ince dilim sucuklu
5 mini etsiz zeytin pek sevmem ama böle denk geldi bu sefer
Domates salatalik ve havuç
1 kk peynir
Kızlar akapunktur yaptrdim ama mutlu değilim ya sanki eşime çok masraf açtım gibi geliyor. Önce sakaya aldı beni sonra sen iyi olacaksan sakın düşünme dedi bunu içten dediğini biliyorum ama kendimi kötü hissediyorum işte doktor hamile kalırsan bırakırız dedi ama kalmazsam 10 hafta devam ve her hafta her hafta 750 tl yapıcak of ya bu kadar borcun içinde birde ben masraf çıkardım...
Canim her hafta kontrole gidebilecegin iyi bir dietisyen bul kendine cunku sen de benim gibi hamile kalmaya calisiyorsun bebek oncesi yeme seklinde degismeli hamilelik oncesi 6 ay guzel dofru bealenmelisin sonra 9 ay da devam edeceksin. Bebek dusunmesen herseyi yap ama bebek oncesi kalsik yontemle zayiflamalisinGeçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede atlattırsiniz. Bu arada herbalife a yenimi başladın nasıl yapabiliomusun. Ben çok eskiden başlamıştım ama yapamadım ama veren güzel veriyor.
Domates de yiyebilirsin benim doktor domates salatalik yesilligi hep veriyordu meyve yerineInşallah canım ya... İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alalim diyetlerimizden yöntemlerimizden...
Saat 10 da kahvalti ettim ama hala acıkmadım ama genede bi meyve yemem lazım. Sabahtan kalan domateslerim var yesem nolurki
Kesinlikle yeme duzenimiz degismesse hicbirsey degismiyorcanım ben 6,5 yıl önce gittim. doktorum da çok iyiydi ama sana şunu söyleyeyim: sağlıklı beslenmeyi öğrenemediğin ve uygulamadığın sürece, hareketi sporu hayatına sokmadığın sürece akapunkturdan yardım alarak da zayıflasan farketmiyor. en fazla benim gibi 1,5 yıl koruyup geri alıyorsun ki ben iyi başardım 1,5 yıl korumayı. çoğu insan 6 ay içinde geri alıyor.
şu an eski doktoruma gidebilirim ama gitmiyorum. neden? hala kaçamak yapma kapasitem var. gerçi eskiye göre çok iyiyim. ideal kiloma inme işini kendim başarmam lazım
Canim ben gittim eger 750 veriyorsan baska birsey dene bence eger yeme bagimliligin varsa akupunktur cozum degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?