Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç sabah kendini daha iyi hissedersin inşallah

Bende din dil ırk ayrımı yapanları sevmiyorumda o kadar çoklarkii bir süre sonra senin yaşam alanını daraltıyorlar kendi özgürlükleri için kendileri gibi düşünmeyene yaşam hakkı tanımıyorlar o kötü....

İnan dün akşam o mesajı yazarken fena gülüyordum hani derlerya ağlanacak halimize gülüyoruz diye aynen öylee :)

güzel menü.. afiyet olsun...
Peki nasıl iştahını kontrol altına alıyormu gerçekten...
Olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi açlık hissetmedim bugun inşallah boyle devam eder sadece 17 30 da ara öğün yapıp eve gelince yoğurt yeme arası açlık değil ama mide bulantısı yasadım bi tık ama öyle zindan değildi yani... Sevdim bunu şuan uzandım sun bu saatte uzandıpımda midem gurulduyordu şuan gayet mutluyum...
Birde kızlar bu akşam neyi anladım bu arada azda olsa verdiğim kilo beni resmen kuş gibi yapmış ya. Her akşam ıkına tıkana yuruduğum bayır yol merdiven vs bana resmen çayda çıra misali sektire sektire tıkanmadan bitiverdi ben şok beeenn iptal...

Yediklerim

Sabah
İncir
Fındık
Kahve

Ara
1 armut + adaçayı

Akşam
Yarım kase çorba
Az taze fasulye

Ara
Ihlamur+nar çiçegi çayı

Canım çok geçmiş olsun yanlız bu hastalığa bu menü olmuşmu hiç. Tamm diyet miyet ama hastayken yorma vucudunu en azından bi iki lokma girsin boğazından da direncin artsın. Dikkat et canım ıhlamur a devam et bol bol hatta az bişi bal ve limon bile katabilirsin içine boğazın için iyi gelir.

Yavrum çok lezizse zaten yapmayim zayıflamaya çalışıyorum malum :)) geçende eltim bir sos yapmış acuka diye çok lezzetli tarifini vereyim dedi onunda kilosunun maşallahi var yok anacım dedim istahimi açar neme lazım zaten zor dizginliyorum iştahı bir acukam eksik dedim nasıl gülüyor velhasıl leziz şeylere son verdim yoksa ipin ucunu kaçıranlardanim

Kızlar küçük kizimdan hepimize grip bulaştı kafam bı dünya boğazım yanıyor cayır cayır hapsuruk tiksirik evi sardı kış gelmeden pertiz ailecek, ufaklığın ateşi geçti şükür büyük ateşli sanki şimdide okuldan kalmasa bari Allah şifa versin kuzularima ve tüm hastalara iyi geceler öperim hepinizi gripli gripli dermişim

çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versin

Canim ben gittim eger 750 veriyorsan baska birsey dene bence eger yeme bagimliligin varsa akupunktur cozum degil .

Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede atlattırsiniz. Bu arada herbalife a yenimi başladın nasıl yapabiliomusun. Ben çok eskiden başlamıştım ama yapamadım ama veren güzel veriyor.
Canim her hafta kontrole gidebilecegin iyi bir dietisyen bul kendine cunku sen de benim gibi hamile kalmaya calisiyorsun bebek oncesi yeme seklinde degismeli hamilelik oncesi 6 ay guzel dofru bealenmelisin sonra 9 ay da devam edeceksin. Bebek dusunmesen herseyi yap ama bebek oncesi kalsik yontemle zayiflamalisin

Inşallah canım ya... İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alalim diyetlerimizden yöntemlerimizden...
Saat 10 da kahvalti ettim ama hala acıkmadım ama genede bi meyve yemem lazım. Sabahtan kalan domateslerim var yesem nolurki
Domates de yiyebilirsin benim doktor domates salatalik yesilligi hep veriyordu meyve yerine

Kesinlikle yeme duzenimiz degismesse hicbirsey degismiyor

Gunaydin dun ogleden beri duygu atesliydi aksam onunla ugrasmaktan gelemedim.
1 kasik calpolu nasil verdim bana sorun.
Hasta cocuga kizilmaz ama hem hasta hem simariksa bal gibi kizilir.
Babasi dr goturdu gribalmis bademcik degil dedi.
Boyle gecircez iste.

Amethyst_1 ISILDURU sizede cok gecmis olsun.

Kis caylarina baslamak lazim simdiden duzenli icersek baya koruyomus.

Kızlar gunaydın öncelikle kendileri ve bebişleri hastalanan tum arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Canim ben gittim eger 750 veriyorsan baska birsey dene bence eger yeme bagimliligin varsa akupunktur cozum degil .

Canım haklısın elbet çözüm değil. Zaten amacım 10 seans gitmek değil sadece döngümü kırmak istiyorum çünkü normal şartlarda iştah kontrolü yapamıyorum. En azından denemek istedim ve iştahımı kestiğini bariz hissettim. Şu tahlilllerimi yapayımda gidişata göre zaten 2 3 hafta sonra tekrar eski halime donerim olmazsa

YENA iyi oldu hatirlattigin belimdi domatesti derken tablo gecikmis olabilir ama geciksede o tablo bizim tablomuz.

Ve kuralim kural haberiniz olsun.
1 ay sabit kalani cikaracagim tablodan.
2 hafta eksi olursa tekrar ekleyecegim.
Tabloda kalanlar tikir tikir eksilirken cikanlar melül melül bakicaklar.
Bu tablo cok onemli bizim icin.
Hayatimizda sinirimizi bozan bizi uzen kimse dahil degil tabloya.
Sadece biz ve hedefimiz.

Bocalamaksa hic bana demeyin ben alasini yasiyorum.
Dun iki hurma icin nefsimle savastim ve dayamadim yedim yemesem ölmezdim ama yedim ekmeksiz gecirdim gunu diye avuttum kendimi.
Bocalasakda arada yorulsakta devam edicez.
Etmek zorundayiz.
Bu seneyi bitirirken kendimize koydugumuz hedefi basaramiycak kadar aciz gucsuz sorumsuz degiliz hamdolsun.
Aciz gibi davranmiycaz.
Yeni seneye 2018 e şu halimizden eksik girecegiz.
Milletin agzini kapatip gozlerini portleticez insallah.

Bogazimizi tutucaz el birligiyle.
Birimiz yerken kaçircakken hep digerini dusunsun.
O yemedi bende yemiyim diye diye destek olalim.

YENA
baharnaz
asumanzeynep
E eboe
y.o.l.c.u
@HasibeG
cakil80
dafi
DelyDoly
cydnz_1
simeranya7
Amethyst_1
hergaf
OGULCUKLARIM
Derin

ISILDURU
Walkers

Unuttugum varsa ekleyin hatirlatma icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…