Bennn hani ben
İyi geceler hanımınlaaar nasılsınıııız
Ben yine dikiş tutturamadım dün çok dikkat ettim o kadar Elmalı kurabiyeye normal puaçaya bakmadım bugün yenildim ikisindende yedim şu an bir şişkinlik var ve rahatsızım mağlesef ....
Yavrum çok lezizse zaten yapmayim zayıflamaya çalışıyorum malum :)) geçende eltim bir sos yapmış acuka diye çok lezzetli tarifini vereyim dedi onunda kilosunun maşallahi var yok anacım dedim istahimi açar neme lazım zaten zor dizginliyorum iştahı bir acukam eksik dedim nasıl gülüyor velhasıl leziz şeylere son verdim yoksa ipin ucunu kaçıranlardanim
Sagol canım.Siyah cayin kombocyo mantari ile mayalanmasiyla olusan sirkemsi bir cay. Çok hastaliga iyi geldiği soyleniyor. Ben de yeni deniyor sayilirim. Bakalim sonuclari nasil olacak
Gunaydindun ogleden beri duygu atesliydi aksam onunla ugrasmaktan gelemedim.
1 kasik calpolu nasil verdim bana sorun.
Hasta cocuga kizilmaz ama hem hasta hem simariksa bal gibi kizilir.
Babasi dr goturdu gribalmis bademcik degil dedi.
Boyle gecircez iste.
Amethyst_1 ISILDURU sizede cok gecmis olsun.
Kis caylarina baslamak lazim simdiden duzenli icersek baya koruyomus.
duyguya çok geçmiş olsun bonuscan. Çocuğumun hasta olduğuna yanmam huyunu değiştirir derler bizdeGunaydindun ogleden beri duygu atesliydi aksam onunla ugrasmaktan gelemedim.
1 kasik calpolu nasil verdim bana sorun.
Hasta cocuga kizilmaz ama hem hasta hem simariksa bal gibi kizilir.
Babasi dr goturdu gribalmis bademcik degil dedi.
Boyle gecircez iste.
Amethyst_1 ISILDURU sizede cok gecmis olsun.
Kis caylarina baslamak lazim simdiden duzenli icersek baya koruyomus.
Heeyyytt yürü be bonus kim tutar seniYENA iyi oldu hatirlattigin belimdi domatesti derken tablo gecikmis olabilir ama geciksede o tablo bizim tablomuz.
Ve kuralim kural haberiniz olsun.
1 ay sabit kalani cikaracagim tablodan.
2 hafta eksi olursa tekrar ekleyecegim.
Tabloda kalanlar tikir tikir eksilirken cikanlar melül melül bakicaklar.
Bu tablo cok onemli bizim icin.
Hayatimizda sinirimizi bozan bizi uzen kimse dahil degil tabloya.
Sadece biz ve hedefimiz.
Bocalamaksa hic bana demeyin ben alasini yasiyorum.
Dun iki hurma icin nefsimle savastim ve dayamadim yedim yemesem ölmezdim ama yedim ekmeksiz gecirdim gunu diye avuttum kendimi.
Bocalasakda arada yorulsakta devam edicez.
Etmek zorundayiz.
Bu seneyi bitirirken kendimize koydugumuz hedefi basaramiycak kadar aciz gucsuz sorumsuz degiliz hamdolsun.
Aciz gibi davranmiycaz.
Yeni seneye 2018 e şu halimizden eksik girecegiz.
Milletin agzini kapatip gozlerini portleticez insallah.
Bogazimizi tutucaz el birligiyle.
Birimiz yerken kaçircakken hep digerini dusunsun.
O yemedi bende yemiyim diye diye destek olalim.
YENA
@baharnaz
@asumanzeynep
@eboe
y.o.l.c.u
@HasibeG
cakil80
dafi
DelyDoly
@cydnz_1
simeranya7
Amethyst_1
@hergaf
OGULCUKLARIM
Derin
ISILDURU
Walkers
Unuttugum varsa ekleyin hatirlatma icin
Acuka cok guzel bisey ama cok tehlikeli. Ben de artik meze yapmiyorum cunku hepaini ekmekle yiyorum nerde kilo yapan var bilirimYavrum çok lezizse zaten yapmayim zayıflamaya çalışıyorum malum :)) geçende eltim bir sos yapmış acuka diye çok lezzetli tarifini vereyim dedi onunda kilosunun maşallahi var yok anacım dedim istahimi açar neme lazım zaten zor dizginliyorum iştahı bir acukam eksik dedim nasıl gülüyor velhasıl leziz şeylere son verdim yoksa ipin ucunu kaçıranlardanim
Ben bu yazilari anlayamiyorum.senin tesekkur mailin herkeain gecmis olsunundan once iletildi bana msjlar geriden geliyor kafam karisiyor suan kim hasta kim iyilesti bilemiyorum hala kullanmayi ogrenemedim bu sayfayiHepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar günaydınnn hapşuuu
Derin
OGULCUKLARIM
Bu kadar ara yetmezmi arada bi CEE deyiverin ..
Dikkat etmeseniz de sizi ve gelmeyenleri merak ediyoruz ..
Dostluğumuz sadece listelere dayalı değil öğrenmedinizmi hala.
Listeyi bırakınca buraya uğramayı kesenlere çok üzülüyorum çünkü seviyorum sizi farklı bi gönül bağımsız oluştu kendi adıma sizlerle. .
Beyle işte...
Amethyst_1 nasıl oldun canım. .
simeranya7 sen de rahatsizdin umarım iyisindir. .
y.o.l.c.u kayinvalden nasıl oldu.?
Amethyst_1 nasıl oldun canım. .
simeranya7 sen de rahatsizdin umarım iyisindir. .
y.o.l.c.u kayinvalden nasıl oldu.?
baya zor bi ameliyat geçirdi sıkıntısı geçmeyince ikinci bi operasyon 15 gün kadar hastanede yattı şimdi hafif ağrıları olmakla beraber daha iyi...
rakibemin nesi vardı geçmiş baya birikmiş ilk fırsatta gelip okucam inş...oğlanın peşine koşturmaktan hiç bişeye vakit bulamıyorum...diyet zaten neydi unuttum gitti...bonusum sen beni peşinen at o listeden artılardayım ama nekadar bende bilmiyorum....neyse şimdilik kaçıyorum az ortalık toplıyım yemek yapıyım işim biterse gelirim inş...
seviliyorsunuz...
Ara yapıyorum şu an. Şeftali yiyorum en Sulusundan ve en yeme kurallarini ihlal etme sekliylen
Telimde battı size yazıcam diye :)
Bonus sen ne yiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?