merhabalar umarım herkeşler iyidir hastalarımız bonusunda dediği gibi kış çaylarını içtilermi acaba ? bende yeşil çay eşliğinde bir avuç fıstığımı yiyordum size bir bakayım dedim ofisteyim birazdan çıkıp kızımın idmanına gidicem akşamları çok geç idman yapıyor eşimle ben sırayla gidiyoruz artık zor ve uzak spor yapmıyoruz ama spor yapana refegatçilik yapıyoruz iştee size yazarken köpeğimizde üst kata kaçtı yukardan sesler geliyor kesin bir yerleri dağıtıyor yinee ...SSS
YENA cım yarında pek ümitli değilim az bir eksi veya aynı kilo bekliyorum dün o hamur işilerini kaçırmasaydım iyi olucaktı bugün iyi geçti bu saatden sonra bişey yemem herhalde
Korkuyorum kendime güvenim de Yok herhaldeYilbasi listesine girmiycenmi gız
Zeynep seni oyarım fena oyarım hemdene demek beni peşin at 2018 e böylemi girmek istiyosun?
Biz eksi yazarken sen bakıp üzülmekmi istiyosun?
Kendinden vazgeçmek mi istiyosun?
Ben senden vazgeçmiyorum vazgeçmek istemiyorum.
Sende bizde listeden vazgeçme lütfen.
Bunu yapmak zorundasın zorlana zorlana surune surune.
Bu haftayıda geçen haftayıda yarın aynı anda ekliycem.
Artıda olsan sorun değil diğer haftalar toparlarsın.
200-300 gr bile gitse kardasın ya hepimiz kardayız.
Birimizin artısı hepimizi üzüp moralini bozuyo
Bende kendi vaktimden çalarak buraya geliyorum çünkü sizi seviyorum değer veriyorum.
Böyle bir desteği en yakınımızdan bile görmüyoruz kıymetini bilelim.
Duymiyim görmiyim bi daha bunu yazdığını.
3 hafta 4 hafta artı olsanda enind esonunda yine eksi olursun vazgeçmzsen.
Sen daha önce kilo verdin verebilceğini biliyosun.
Yena ben ne zaman basliyim platese sence hayir seni kiskandigimdan degilde sadece meraktan soruyorum 90 a inmeden yapmasam mi ?
Korkuyorum kendime güvenim de Yok herhalde
Zayıflamamda lazım nasıl olcek bilmiyorum
Yada yaz sen beni iki haftaüstüste veremesem çıkartırsın 10 kilo hedefim 2 li basamaklara da rağzıyım
Geçmiş olsun adaş misafirden yaniii dinlen bir iki gün tutacağın oruçlarıda Allah kabul etsin :)İyi akşamlar
Dün misafirlerimiz gittiler onlar gittikten sonra küçük kızımın kitaplarını almaya gittik uykusuzdum bir de yoruldum bugün de kızlar evdeyken annemlere kahvaltıya gittik öğlen küçük kızım okula gitti biz büyükle biraz daha oturup döndük
Yorgunluk ve halsizlik var elim kolum kalkmıyor
Komşu aşure yapmış ondan yedim yemek de atıştırma şeklinde oldu ama fazla kaçtı malesef
Yarın ve cumartesi oruçlu olacağım inşallah
Yani yarın da beni affedin sonrasında düzelmem lazım
Tüm hastalara şifa versin Rabbim
Hepinizi özledim seviyorum artık buralardayım inşallah
İyi akşamlar
Dün misafirlerimiz gittiler onlar gittikten sonra küçük kızımın kitaplarını almaya gittik uykusuzdum bir de yoruldum bugün de kızlar evdeyken annemlere kahvaltıya gittik öğlen küçük kızım okula gitti biz büyükle biraz daha oturup döndük
Yorgunluk ve halsizlik var elim kolum kalkmıyor
Komşu aşure yapmış ondan yedim yemek de atıştırma şeklinde oldu ama fazla kaçtı malesef
Yarın ve cumartesi oruçlu olacağım inşallah
Yani yarın da beni affedin sonrasında düzelmem lazım
Tüm hastalara şifa versin Rabbim
Hepinizi özledim seviyorum artık buralardayım inşallah
Hitt versiyonu da eksik kalsın :) epeydir spor yapmıyorum ya geçen gün yürüyüşe çıktık bacaklarım ağrıyo iki gündür :) aşurelerden sonra ben de sıkı bi şekilde başlıyorum. Bi atakla 90ın altına inmek hedefim :)
Bonuscum valla ben geç kalmışım öyle dedi hoca...
Doktor da 2 aylıkken yüzme ve plates öneriyorum şiddetle demişti. . Fakat ben korktum napıyım. .
Spor da su an 120 kg biri var..
Haftada iki kere yaparsan sahane olur. 3 gün de yürürsün miss temiz is..
Korkmak ne demek frida duymamis olayim.
Hadi artık elele verip üstesinden gelelim bu ağırlığın sonra koruma yaparız yine biraradayiz yani..
Hitt versiyonu da eksik kalsın :) epeydir spor yapmıyorum ya geçen gün yürüyüşe çıktık bacaklarım ağrıyo iki gündür :) aşurelerden sonra ben de sıkı bi şekilde başlıyorum. Bi atakla 90ın altına inmek hedefim :)
Bence Dr nilüş hızlı kilo veriyor diye pilates tavsiye etmiş neticede sıkılaşmaya yönelik bir spor ama kilo vermeye ve metıbolizma hızlandırmaya yönelik spor ancak kardio oluyor nilüşünde dediği gibi iki gün plates yapıp 3 gün kardio yapılabilir istiyorsan
Dr bana plates kesin yapma demisti ya o zaman icinmi gecerliydi acaba?
Muhterem hocana bi sorsan ya 3 aydir diyette 10 kilo verdi artik yapabilirmi diye?
Diyetisyen kaslara yonelik spor plates falan yok demisti
Bence Dr nilüş hızlı kilo veriyor diye pilates tavsiye etmiş neticede sıkılaşmaya yönelik bir spor ama kilo vermeye ve metıbolizma hızlandırmaya yönelik spor ancak kardio oluyor nilüşünde dediği gibi iki gün plates yapıp 3 gün kardio yapılabilir istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?