Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kılzar merhaba ben bugun yogun kapıda çalışıyorum danggg danggg danggg sistemin sürekli uyarı vermesi beynimi yedi aaaa...

Sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Bi tutam semizotu

Ara sekersiz türk kahvesi

Öğlen saat 15 00

Yarım kase lokanta kaselerinden ezo gelin
1 ufak yemek tabagi makarna yagsız ve tuzsuz
Semizotlu domatesli salata

Simdilik bu kızlar öğlen yemeğimi zor yedim inanın şuan kusucak gibiyim

Akşam için planım gene yogurt ve salata ayrıca da eve gitmeden bi ayran içicem ara öğün niyetine

merhabalar umarım herkeşler iyidir hastalarımız bonusunda dediği gibi kış çaylarını içtilermi acaba ? bende yeşil çay eşliğinde bir avuç fıstığımı yiyordum size bir bakayım dedim ofisteyim birazdan çıkıp kızımın idmanına gidicem akşamları çok geç idman yapıyor eşimle ben sırayla gidiyoruz artık zor ve uzak spor yapmıyoruz ama spor yapana refegatçilik yapıyoruz iştee size yazarken köpeğimizde üst kata kaçtı yukardan sesler geliyor kesin bir yerleri dağıtıyor yinee ...SSS

YENA cım yarında pek ümitli değilim az bir eksi veya aynı kilo bekliyorum dün o hamur işilerini kaçırmasaydım iyi olucaktı bugün iyi geçti bu saatden sonra bişey yemem herhalde

Yilbasi listesine girmiycenmi gız

Yena ben ne zaman basliyim platese sence hayir seni kiskandigimdan degilde sadece meraktan soruyorum 90 a inmeden yapmasam mi ?

Bonuscum valla ben geç kalmışım öyle dedi hoca...
Doktor da 2 aylıkken yüzme ve plates öneriyorum şiddetle demişti. . Fakat ben korktum napıyım. .
Spor da su an 120 kg biri var..

Haftada iki kere yaparsan sahane olur. 3 gün de yürürsün miss temiz is..

Korkuyorum kendime güvenim de Yok herhalde

Zayıflamamda lazım nasıl olcek bilmiyorum

Yada yaz sen beni iki haftaüstüste veremesem çıkartırsın 10 kilo hedefim 2 li basamaklara da rağzıyım

Korkmak ne demek frida duymamis olayim.
Hadi artık elele verip üstesinden gelelim bu ağırlığın sonra koruma yaparız yine biraradayiz yani. .

İyi akşamlar
Dün misafirlerimiz gittiler onlar gittikten sonra küçük kızımın kitaplarını almaya gittik uykusuzdum bir de yoruldum bugün de kızlar evdeyken annemlere kahvaltıya gittik öğlen küçük kızım okula gitti biz büyükle biraz daha oturup döndük
Yorgunluk ve halsizlik var elim kolum kalkmıyor
Komşu aşure yapmış ondan yedim yemek de atıştırma şeklinde oldu ama fazla kaçtı malesef
Yarın ve cumartesi oruçlu olacağım inşallah
Yani yarın da beni affedin sonrasında düzelmem lazım
Tüm hastalara şifa versin Rabbim
Hepinizi özledim seviyorum artık buralardayım inşallah

Geçmiş olsun adaş misafirden yaniii dinlen bir iki gün tutacağın oruçlarıda Allah kabul etsin :)

Bende seni dinlen bolca insallah donusun muhtesem olsun.

Eyvallah bacimsiniz

E eboe bizim kardiyonun bide hitt versiyonu varmis gordunmu aman ya rabbim baslangic kardiyoda geberiyodum bunu yapsam nasil olurum acaba
Hitt versiyonu da eksik kalsın :) epeydir spor yapmıyorum ya geçen gün yürüyüşe çıktık bacaklarım ağrıyo iki gündür :) aşurelerden sonra ben de sıkı bi şekilde başlıyorum. Bi atakla 90ın altına inmek hedefim :)

Dr bana plates kesin yapma demisti ya o zaman icinmi gecerliydi acaba?

Muhterem hocana bi sorsan ya 3 aydir diyette 10 kilo verdi artik yapabilirmi diye?
Diyetisyen kaslara yonelik spor plates falan yok demisti

Ben senden once inerim belki nihahaha once senin yanina 96 ya sonra 90 a insallah ya rebbim

3 hafta kaybim var elif su an arti temizlemek yerine 97,5 olabilirdim kafama .......

Dr bana plates kesin yapma demisti ya o zaman icinmi gecerliydi acaba?

Muhterem hocana bi sorsan ya 3 aydir diyette 10 kilo verdi artik yapabilirmi diye?
Diyetisyen kaslara yonelik spor plates falan yok demisti
Bence Dr nilüş hızlı kilo veriyor diye pilates tavsiye etmiş neticede sıkılaşmaya yönelik bir spor ama kilo vermeye ve metıbolizma hızlandırmaya yönelik spor ancak kardio oluyor nilüşünde dediği gibi iki gün plates yapıp 3 gün kardio yapılabilir istiyorsan

Bana bunlarla gel frida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…