Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tadina bakmadan kisir yaptim kokusundan bayilicam ya rabbim yutkundum beeyaa
Dur hele gozlemeyi koydum oda kokar simdi bayiltan cinsten.

Cani bisey isteyipte gercekten alamayanlari dusunuyorum esas can cekmesini onlar yasiyor allah yardim etsin.
Of zor perşembe olmasaydı yerdin yanlış günde yapmışsın aslında 10, 20 günde bir öğlen veya ikindi gibi kısır yenilebilir bence bulgurla yapılıyor Zaten. ofis arkadaşım yapıcak bize dur dürteyim de yarın yapsın :)

Inşallah asum. . Olmazsa olmazısın buranin. .

Dr bana plates kesin yapma demisti ya o zaman icinmi gecerliydi acaba?

Muhterem hocana bi sorsan ya 3 aydir diyette 10 kilo verdi artik yapabilirmi diye?
Diyetisyen kaslara yonelik spor plates falan yok demisti

Ins unutmam da yarin sorarım kuzum. .
Acaba sen doktorunu dinleyip sadece yuruyusmu yapsan bir süre daha bilemedim ki. ..

Heee dimii ama :))

Bakma sen ben çok güzel diyet yaparımda ah şu iradesizliğim olmasa

Ben seni hep taylan kümelinin değişik listeleriyle hatırlıyorum :)

Unuttum sana söylemeyi.. berfo hastanedeyken ziyaretimize kim geldi bil bakalım. . ?
Ipucu vereyim geçmişten ikimizin tanıdığı biri...

iyi akşamlar kızlar bugün kafamda deli düşünceler yeni kararlar

Iyi aksamlar..
Hayırlara vesile olsun yeni kararlarin canım. ..

Bu arada nette bir hikayeler dönüyor bilemedim gerçekmi. 3 haftada 7 kilo verdiriyor yada ayda 9 kilo verdim gibi. Sen yaptığında da oldumu boyle şeyler ne kadar zamanda ne verdin.

ben de tövbe Allah bir şey için zayıflamaya çalışmam. genel olarak zayıflama isteğim var o kadar.

ben akapunktur ve diyetle 40 günde 11,5 kilo vermiştim. ki arada kaçamak yapmıştım. kaçamak yapmasam daha fazla verirdim. aktif spor da yapmamıştım. ama olay şu: akapunktur iştahı dengeliyor. yoksa olay diyette bitiyor.

geçmiş olsun canım.

YENA iyi oldu hatirlattigin belimdi domatesti derken tablo gecikmis olabilir ama geciksede o tablo bizim tablomuz.

beni unutmuşsun

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar günaydınnn hapşuuu
geçmiş olsun canım.

Jale mi ?

Evet :)
Çok şaşırdım ve cok duygulandim...
Benden sonra aynı doktora o da ameliyat oldu söylemiştim. bu vesileyle sık sık telefonlasip bilgi alisverisin de bulunuyoruz..
Iste duyunca hastane de olduğumuzu ziyaret saatin de geldi sağolsun. ..

Güzeeel aynı şehirdesiniz yakınsa semtleriniz görüşürsünüzde :) ameliyata rağmen onda süreç yavaş ilerliyor gibi sanki ben çok uzun zaman oldu görüşmedim amelyat kısmına filan hiç girmedik yaniii

Yeni kararlarda ne olakii ben anca cuma günü kısırı yiyim diye karar alabildim ne kadan ayıp dimiii
şimdilik söylemeyeyim. bir toparlayayım kendimi de düşüncelerimi de şu r.... de geçsin

60kiloyum canım yarın başlangıç kilonu geçen hafta ve bu hafta ki kilonu yazarmisın pliss..
son iki haftadır 81 im yenacım yarınkini sabah yazarım

Slm kizlar
Bonus ISILDURU baska hasta ve hastasi olan hatirlayamadigim diger arkadaslarima da gecmis olsun

Menum
Sabah cilekli mama
Ara turk kahvesi
Ara seftali
Ogle tarhana corbasi cacik orman kebabi 1 top kepek ekmek
Ara 1 çb beyaz leblebi
Aksam yogurtlu kuru kayisili hurmali yaban mersinli bademli mama ( yarisini yiyebildim tatli geldi cok kesdi bende zorlamadim bitircem diye)
Ara 2 mandalina (birazdan yicem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…