Of zor perşembe olmasaydı yerdin yanlış günde yapmışsın aslında 10, 20 günde bir öğlen veya ikindi gibi kısır yenilebilir bence bulgurla yapılıyor Zaten. ofis arkadaşım yapıcak bize dur dürteyim de yarın yapsın :)Tadina bakmadan kisir yaptim kokusundan bayilicam ya rabbim yutkundum beeyaa
Dur hele gozlemeyi koydum oda kokar simdi bayiltan cinsten.
Cani bisey isteyipte gercekten alamayanlari dusunuyorum esas can cekmesini onlar yasiyor allah yardim etsin.
Heee dimii ama :))Bana bunlarla gel frida
İyi akşamlar
Dün misafirlerimiz gittiler onlar gittikten sonra küçük kızımın kitaplarını almaya gittik uykusuzdum bir de yoruldum bugün de kızlar evdeyken annemlere kahvaltıya gittik öğlen küçük kızım okula gitti biz büyükle biraz daha oturup döndük
Yorgunluk ve halsizlik var elim kolum kalkmıyor
Komşu aşure yapmış ondan yedim yemek de atıştırma şeklinde oldu ama fazla kaçtı malesef
Yarın ve cumartesi oruçlu olacağım inşallah
Yani yarın da beni affedin sonrasında düzelmem lazım
Tüm hastalara şifa versin Rabbim
Hepinizi özledim seviyorum artık buralardayım inşallah
Dr bana plates kesin yapma demisti ya o zaman icinmi gecerliydi acaba?
Muhterem hocana bi sorsan ya 3 aydir diyette 10 kilo verdi artik yapabilirmi diye?
Diyetisyen kaslara yonelik spor plates falan yok demisti
Heee dimii ama :))
Bakma sen ben çok güzel diyet yaparımda ah şu iradesizliğim olmasa
iyi akşamlar kızlarbugün kafamda deli düşünceler yeni kararlar
Çok haklısın bu zaten her diyette aynı değilmi. Bir çoğumuz malesef kilo verme işini belli bir şey için yapıyoruz. En azındam ben öyleyim. Ablamın düğünümü olcak ay kilo vermeliyim. Ay düğünüm olacak gelinlik giyecem zayıf olmalıyım ayy yaz geldi denize gircem eee sonra bitince olay homini gırtlak gömüldüm. Şuan da evet hamile kalmayı çok istiyorum ama kilo vermeyi gerçekten istediğimi 3 ay önce doktorum şuan kullandığım ilacı vermek istediğinde anladım. Kabul etmedim çünkü. Derdim hamile kalmam lazım değil de kalırsam ben bu halde ne yaparım oldu.. Ve doktorum yuzume karşı diyince senin işin diyet falan değil diyet yapamazsın spor yapman lazım diye o zaman daha net anladım ki ben hayat boyu boyle olmaya mahkumum. 97 kusur kiloyum boyum 1.65. Eğer diyet yapmazsam veririm belki ama yavaş veririm. Sadece acelem şu ki bir an önce kilo vermem lazım yada biraz toparlamam lazım ki daha sonra doktorun dediği gibi kontrolüm spor olsun. Çünkü kabul etmek lazımki hayat her daim diyetle sürmez mide küçülse bile hiçmi tatlı yemicem ben yicem zaten sorunum bu değilmi tatlı yedimmi insülinim coşmuyormu evet yeme ataklarına sebep olmuyor mu evet o zaman yesem bile spor yapmalıyım ki bir düzende gidebilmeliyim. Şuan dediğim gibi kafamda sadece bu var bir an önce zayıflamak ve belli bir düzene girmek. Gerçi hamile kalırsam bırakacam da neyse kar kardır o zamana kadar.
Bu arada nette bir hikayeler dönüyor bilemedim gerçekmi. 3 haftada 7 kilo verdiriyor yada ayda 9 kilo verdim gibi. Sen yaptığında da oldumu boyle şeyler ne kadar zamanda ne verdin.
İyi akşamlar
Yataktan bildiriyorum çok hastayımmm
Sabah hiçbir şey yoktu ama ögle sonu kötü oldum,bogazlarım fenaa acıyor..
Ayyy ne dertlendimm,:)hastaykende hiç çekilmiyorum heeee,kendime tahammülüm yok o derece
Yarına toparlarım inş..
YENA iyi oldu hatirlattigin belimdi domatesti derken tablo gecikmis olabilir ama geciksede o tablo bizim tablomuz.
Ve kuralim kural haberiniz olsun.
1 ay sabit kalani cikaracagim tablodan.
2 hafta eksi olursa tekrar ekleyecegim.
Tabloda kalanlar tikir tikir eksilirken cikanlar melül melül bakicaklar.
Bu tablo cok onemli bizim icin.
Hayatimizda sinirimizi bozan bizi uzen kimse dahil degil tabloya.
Sadece biz ve hedefimiz.
Bocalamaksa hic bana demeyin ben alasini yasiyorum.
Dun iki hurma icin nefsimle savastim ve dayamadim yedim yemesem ölmezdim ama yedim ekmeksiz gecirdim gunu diye avuttum kendimi.
Bocalasakda arada yorulsakta devam edicez.
Etmek zorundayiz.
Bu seneyi bitirirken kendimize koydugumuz hedefi basaramiycak kadar aciz gucsuz sorumsuz degiliz hamdolsun.
Aciz gibi davranmiycaz.
Yeni seneye 2018 e şu halimizden eksik girecegiz.
Milletin agzini kapatip gozlerini portleticez insallah.
Bogazimizi tutucaz el birligiyle.
Birimiz yerken kaçircakken hep digerini dusunsun.
O yemedi bende yemiyim diye diye destek olalim.
YENA
@baharnaz
@asumanzeynep
@eboe
@y.o.l.c.u
Bulamiyorum
@cakil80
@dafi
@DelyDoly
@cydnz_1
@simeranya7
@Amethyst_1
@hergaf
@OGULCUKLARIM
@Derin
ISILDURU
Walkers
Unuttugum varsa ekleyin hatirlatma icin
geçmiş olsun canım.Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar günaydınnn hapşuuu
Jale mi ?Inşallah asum. . Olmazsa olmazısın buranin. .
Ins unutmam da yarin sorarım kuzum. .
Acaba sen doktorunu dinleyip sadece yuruyusmu yapsan bir süre daha bilemedim ki. ..
Ben seni hep taylan kümelinin değişik listeleriyle hatırlıyorum :)
Unuttum sana söylemeyi.. berfo hastanedeyken ziyaretimize kim geldi bil bakalım. . ?
Ipucu vereyim geçmişten ikimizin tanıdığı biri...
Iyi aksamlar..
Hayırlara vesile olsun yeni kararlarin canım. ..
Yeni kararlarda ne olakii ben anca cuma günü kısırı yiyim diye karar alabildim ne kadan ayıp dimiiiiyi akşamlar kızlarbugün kafamda deli düşünceler yeni kararlar
Jale mi ?
Güzeeel aynı şehirdesiniz yakınsa semtleriniz görüşürsünüzde :) ameliyata rağmen onda süreç yavaş ilerliyor gibi sanki ben çok uzun zaman oldu görüşmedim amelyat kısmına filan hiç girmedik yaniiiEvet :)
Çok şaşırdım ve cok duygulandim...
Benden sonra aynı doktora o da ameliyat oldu söylemiştim. bu vesileyle sık sık telefonlasip bilgi alisverisin de bulunuyoruz..
Iste duyunca hastane de olduğumuzu ziyaret saatin de geldi sağolsun. ..
şimdilik söylemeyeyim. bir toparlayayım kendimi de düşüncelerimi deYeni kararlarda ne olakii ben anca cuma günü kısırı yiyim diye karar alabildim ne kadan ayıp dimiii
son iki haftadır 81 im yenacım
Bonus canım bence pilates için biraz daha bekle önce zayifla sonra başla demişti spor hocası banada 75 lerde başlamayı düşünüyorum
:))) 5 kilo daha verücü sonraSen 20 kilo devirdin daha ne kadar zayiflayip bekliycen acaba :)
Heee dimii ama :))
Bakma sen ben çok güzel diyet yaparımda ah şu iradesizliğim olmasa
Bonus um geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?