Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler güzeller
Bugün misafirlerim vardı
Aslında misafir sayılmaz gelinler geldiler. En son gelen gelinimiz tahinli pide tarifi almış denemek istemiş evde malzeme yokmuş. Diğer eltinin geliniyle konuşmuşlar . oda ben yengeme gidiyorum onda malzeme vardır sende gel orda yapariz demis. Geldiler tahinli pide yaptilar. Cokta guzel olmuş. Aslinda pek sevmem ama çok güzel olmuş beğendim.
Akşam yemegine kp de geldi. Balkon kapısının kilidi bozulmuş. Kapı acilmadı. Sigara içemiycem diye kalmadı.Az once gittiler. Bende hemen buraya damladim.

Bugünün menüsü

Sabah
1 parça yufkanın içine biraz peynir, yarım domates, 3 yaprak marul, bir tutam maydanoz koyup dürüm yaptım.
1 kupa kahve

Ögle
1 elma

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 mini tahinli pide
Salata
1 dilim kavun

2 bardak çay

Menu yaziyim elime yapismaz

Persembe saf pro 1.gun

Sabah 9:00
2 yumurta biraz peynir.

Oglen 13:30
2 yumurtayla beyaz peynirli omlet
3-4 kasik mercimek corbasi

17:00
Turk kahvesi, 4-5 minnak taze hurma

Aksam 20:00
4-5 kasik kadar haslanmis et

Su 1 litre.
Detoks suyu ve dukan 1,3 litre

Corbadan almam ve hurma saf promu bozdu ama bozulmamis gibi devam ettim.

Cuma 2.gün saf pro

Sabah 10:30
4-5 tane kofte, 1,5 haslanmis yumurta
1 kk beyaz, 1 kk koy peyniri ( protein deyince öldüren bonus)

14:00
Bir kupa tarcinli süt
10 tane cig findik

Akşam 19:00
4-5 kofte kadar haslanmis tavuk memesi
3 tepeleme kasik yogurt+ 1 cay kasigi zencefil, tarcin, zerdecal karisimi

Saf proda kuruyemis yoktu ben bugunluk yemis oldum. Normalde sadece persembeleri yapiyorum ve sadece saf pro seklinde.

Su 750 ml
1 litre detoks suyu
1 litre dukan uyumadan tekrar icecegim.

Yogurt kurunden sonra o aksam ve ertesi gun cok su icilmesi gerekiyormus baharatlar vucuttan atilcaklari rahatca atabilsin diye.

Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar geleöedim maalesef hic de iyi durumda değilim felaket artılarla geldim bıgım yazmaya bile utanıyorum bana yoğunluk kosturöa gelmiyor bunu anladım hemen ipin ucu kactı buna bir durdememlazım yoksa giden kilo hop gelecek biliyorum ama artılarıöı teöızleöem en az 2 hafta mi alır bir ay kafadan bos oşdu yani kendi düşen ağlamaz yapacak birşey yok

Vucudumda ruhunda yorgun cok bu aralar rabbım ıkısınıde ferahlık versin sakınlesmeye ıhtıyocım var ama nasıl

Aman neyse benı dınlersemız mızmızlanmam bitmez sizler neler yaptınız herkez iyidir umarım tam okuyamadım geçmişi artık

Kilom cok artılarım var ama aynı olmak istiyorum listede o kıloları görmek istemiyorum eğer mümkünse
tabiki listeye dayalı değil yenam hep aklımda sınız inan utancından ve yoğunluk tan yazamıyorum hepinizi bende cok seviyorum
Ve sana ayrı tesekkur ederim düştüğünde benı bir şekilde bulup kaldırdıgım için

Hayrisim dun aklima geldin bende etiketledim seni liste icin.

Uzulme canim benim bir sure arti olmanda sıkıntı yok yeter ki iyi ol kilo nedir ki veririz ins. Allah gonlunu ferahlatsin sıkıntılarını gidersin su mubarek gunlerin hurmetine...

Benim nacizhane fikrim karatayi bir sure birakman.
Yaptiginda cok sıkı yapiyorsun.
Kiloluyuz ve istahimiz var nefsimiz herkesinkinden daha cok istiyo biseyleri.

Karatayla iki lokma yesen bozmus oluyor duzeni kurali.
Normal beslensen en azindan bi tatli istesen meyve yersin.
Az bi pilav yesen ekmege sayarsin olur yani dengelersin.
Nefsede eziyet etmemek lazim.

Selamun aleyküm
hayırlı sabahlar güzeller
Akşam yatarken ne hikmetse acayip açlık hissettim. Midem kazındı sanki. Gece birbuçukla 1 tahinli pide yiyeyim imsaktan öncede bir su içer yatarım dedim. Küçük 1 pide aldım hepsini bitiremedim. Sahur vakti kalktım aman Allahım midem kavruluyor hazımsızlıktan. Daha kendime gelemedim sanirım niyetlenemiycem bir süt içersem belki rahatlar. Berbat hissediyorum.

Hayriyecim sendemi kayıplardaydın. En son hatırladiğım çok güzel veriyordun.
Canim maddi manevi her ne sıkıntın varsa Rabbim ferahlatsın

10 ve 11 ide tutulabiliyor ya abla oyle yap istersen.
Aslinda tek tahin mide yanmasina iyi gelirde hamur ve yag kotu yapmis olabilir usutmede aman tam hastalik zamani.

10 ve 11 ide tutulabiliyor ya abla oyle yap istersen.
Aslinda tek tahin mide yanmasina iyi gelirde hamur ve yag kotu yapmis olabilir usutmede aman tam hastalik zamani.
Pazar günü köye gidiyoruz canım pek tutamıyorum .onun için bu gece kalkmak istedim ama kısmet olmadı

Dafi
Ogulcuklarim döndünuz ya artik burdasiniz insallah. Artilar gider.

Bonus haklisin canim.
Dukan yada karatay tarzi beslenen kizlar birakip kaybolduklarinda epey artilarla donuyorlar.
İnşallah baharcım

Hayriye canım bende iki ay önce gördüğüm rakama hala ulaşamadım bu tatil gezmeler misafirler regl derken denge bozuluyor karatayda evet çok güzel kilo gidiyor ama küçük bir kaçamağı bile artı sayıyor diğer türlü de hiç kilo veremediğim için gene mecburen karatay

Mecburen deme ışıl bi mecburiyet yok çünkü canim.
Diger turlu derken zaten kacamaklarla bozmus oluyorsun ne anladik bu isten?

3 ogun dene derim erken kalkan insansin.

2 ogun devam etsende yediklerini degistirebilirsin.
Herseyden yiyerek kilo vermek diye bisey var bu en iyisi yemeyi bizim gibi seven insan icin.
Sen ekmek yemiyosun yeniden cok yemeye baslayana kadar bazi gunler ekmek eklersin kahvaltina.
Sekeri zaten hepimiz biliyoruz.
Haftada 1 gun tek ogun kacamak serbest yapalim canimizin cektigini o gun yiyelim mesela daha oncede yapiyoduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…