- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
tabiki listeye dayalı değil yenam hep aklımda sınız inan utancından ve yoğunluk tan yazamıyorum hepinizi bende cok seviyorum@Derin
OGULCUKLARIM
Bu kadar ara yetmezmi arada bi CEE deyiverin ..
Dikkat etmeseniz de sizi ve gelmeyenleri merak ediyoruz ..
Dostluğumuz sadece listelere dayalı değil öğrenmedinizmi hala.
Listeyi bırakınca buraya uğramayı kesenlere çok üzülüyorum çünkü seviyorum sizi farklı bi gönül bağımsız oluştu kendi adıma sizlerle. .
Beyle işte...
Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar geleöedim maalesef hic de iyi durumda değilim felaket artılarla geldim bıgım yazmaya bile utanıyorum bana yoğunluk kosturöa gelmiyor bunu anladım hemen ipin ucu kactı buna bir durdememlazım yoksa giden kilo hop gelecek biliyorum ama artılarıöı teöızleöem en az 2 hafta mi alır bir ay kafadan bos oşdu yani kendi düşen ağlamaz yapacak birşey yok
Vucudumda ruhunda yorgun cok bu aralar rabbım ıkısınıde ferahlık versin sakınlesmeye ıhtıyocım var ama nasıl
Aman neyse benı dınlersemız mızmızlanmam bitmez sizler neler yaptınız herkez iyidir umarım tam okuyamadım geçmişi artık
Kilom cok artılarım var ama aynı olmak istiyorum listede o kıloları görmek istemiyorum eğer mümkünse
tabiki listeye dayalı değil yenam hep aklımda sınız inan utancından ve yoğunluk tan yazamıyorum hepinizi bende cok seviyorum
Ve sana ayrı tesekkur ederim düştüğünde benı bir şekilde bulup kaldırdıgım için
Hayriyecim sendemi kayıplardaydın. En son hatırladiğım çok güzel veriyordun.Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar geleöedim maalesef hic de iyi durumda değilim felaket artılarla geldim bıgım yazmaya bile utanıyorum bana yoğunluk kosturöa gelmiyor bunu anladım hemen ipin ucu kactı buna bir durdememlazım yoksa giden kilo hop gelecek biliyorum ama artılarıöı teöızleöem en az 2 hafta mi alır bir ay kafadan bos oşdu yani kendi düşen ağlamaz yapacak birşey yok
Vucudumda ruhunda yorgun cok bu aralar rabbım ıkısınıde ferahlık versin sakınlesmeye ıhtıyocım var ama nasıl
Aman neyse benı dınlersemız mızmızlanmam bitmez sizler neler yaptınız herkez iyidir umarım tam okuyamadım geçmişi artık
Kilom cok artılarım var ama aynı olmak istiyorum listede o kıloları görmek istemiyorum eğer mümkünse
tabiki listeye dayalı değil yenam hep aklımda sınız inan utancından ve yoğunluk tan yazamıyorum hepinizi bende cok seviyorum
Ve sana ayrı tesekkur ederim düştüğünde benı bir şekilde bulup kaldırdıgım için
Selamun aleyküm
hayırlı sabahlar güzeller
Akşam yatarken ne hikmetse acayip açlık hissettim. Midem kazındı sanki. Gece birbuçukla 1 tahinli pide yiyeyim imsaktan öncede bir su içer yatarım dedim. Küçük 1 pide aldım hepsini bitiremedim. Sahur vakti kalktım aman Allahım midem kavruluyor hazımsızlıktan. Daha kendime gelemedim sanirım niyetlenemiycem bir süt içersem belki rahatlar. Berbat hissediyorum.
Pazar günü köye gidiyoruz canım pek tutamıyorum .onun için bu gece kalkmak istedim ama kısmet olmadı
10 ve 11 ide tutulabiliyor ya abla oyle yap istersen.
Aslinda tek tahin mide yanmasina iyi gelirde hamur ve yag kotu yapmis olabilir usutmede aman tam hastalik zamani.
İnşallah baharcımDafi
Ogulcuklarim döndünuz ya artik burdasiniz insallah. Artilar gider.
Bonus haklisin canim.
Dukan yada karatay tarzi beslenen kizlar birakip kaybolduklarinda epey artilarla donuyorlar.
Hayriye canım bende iki ay önce gördüğüm rakama hala ulaşamadım bu tatil gezmeler misafirler regl derken denge bozuluyor karatayda evet çok güzel kilo gidiyor ama küçük bir kaçamağı bile artı sayıyor diğer türlü de hiç kilo veremediğim için gene mecburen karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?