Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O normal kilo verebilen insanlar için bonuscum benim metabolizma çok bozuldu normal diyetle kilo veremiyorum çok denedim üstelik günde 3-4 saat sporada gidiyordum

Gunaydin cakilcigim :)) siteye girdiginde gecmisi tam okumak istiyorsan kendi yazdigin en son mesaji acip o sayfadan devam et o zaman kacirmazsin mesajlari.

Ben telden giriyorum tarayicida en son yazdigim sayfa acik oluyo zaten.

Okurken bi mesaja cevap ver tekrar geri don okumaya devam et zor oluyor bunun icinde okurken cevap vermek istedigin mesajlarin altinda +çoklu alinti yaziyor ya ona tiklayip mesaj yerine gelince alintilari ekleye basicaksin hepsine toplu yazicaksin.

Her kisinin mesaji ismiyle Şeklinde gozukuyor.

O normal kilo verebilen insanlar için bonuscum benim metabolizma çok bozuldu normal diyetle kilo veremiyorum çok denedim üstelik günde 3-4 saat sporada gidiyordum

Seninle ugrasmak cok keyifli isil :))
Canom benim yanilgiya dusuyosun.
Boyle devam ederek zaten veremedigini kendin soyluyosun.
3-4 saat spor yapan kiside kilo veremez duzgun oda yanlismis onuda sonradan anladin eminim ki.

Bu isin en onemli kismi irade ve sureklilik bu net.
Kilo verirkende, verdigini korurkende iradeli ve sureklilik seklinde olucaksin.

Yediklerimizde sporumuzda birakmayacagimiz sekilde normal sınırda olucak ki uzun aralar verip kontrolu kaybetmeyelim.

Geri almakta cok kotu. Yine sen bilirsin ama diyet bozmak yerine herseyi listene sokmak en dogrusu.
Metebolizman ancak oyle duzene girer.

Hepiniz sahitsiniz ben kac kere yazdim ani kan sekeri yukselmesine bagli bas agrilarimi uykularimi falan.
Titremelerim halsizliklerim listeye uyunca gecti.

Ok boyle daha kolay oldu sanki bir tablet bor telefon yapinca karistiriyordum kendi msjimdan devam.edim

Birde şoyle bir gercek var ben fibromiyalji gurubunda okudum kac kere gluten iceren seylerin ve sekerin agrilari artirdigini.

Kendi adima gercekliginide gordum gecen hafta yataktan kalkarken deli gibi sirt agrilarim yeniden oldu.
Duzensiz fazla karbon almistim.
Dahada nasil inanmiyim ben simdi buna?

Ama sinirli sayida az yiyince bisey olmuyordu. Beyaz undan yiyince agrim artti bi haftalik.

y.o.l.c.u sende farkedersin kendinde

Seninle uğraşmakta öyle bonuscum at hele bir listede yapak görek

Gunaydin hayirli cumalar kilom 92.5 yavas ilerler oldum gec saatte yemek yemek iyi gelmiyor anlasilan. Hergun 30 dakika yuruyorum 150 dakika spor sayilir mi ise giderken yolum uzun bu hafta yeni yere alismaya calistim

Aman cakil bu hafta cok ozen goster insallah. Gec saatin hic bir bahanesi olmasin en gec 8 de yemis ol lutfen.
Ya bisey gotur ya bisey al bunu ayarla.

Seninle uğraşmakta öyle bonuscum at hele bir listede yapak görek

Erken pes ettin :)) cay koysamda kahvaltiya gelseniz gramla tabaklarinizi hazirlasam

Liste isi biraz sana kalmis. Ara ogunler yap kendine sutlu yogurtlu meyveli.

Ogunlerine sabah 2 ogle aksam 1 er dilim ekmek ekle bi kac gun dene bakalim.

Nefis oyle deli gibi istiyorki ben uzun zamandir hamurisi yapmiyorum beslenmede var diye simdi kek borek gecen hafta basladim ve aman allahim dengem bozuldu resmen.

Canim cekiyor baska sey dusunemiyorum hep yemek istiyorum 2 parca borek icin dustugum hale bak yedimde sonunda.
Sıkıntısınida pismanliginida gordum.
Okul donemi boyunca yapacagima gore canimin cekmesine dur demek zorundayim napim.

Hayırlı cumalar
Spor yok
Kilo 79.7
Yerleşmemiş kilo hızla iner dedim ama cıx daha sıkmam lazım.
Bol eksili günler herkese
Bonuscum annemde
fibromiyalji zor bi rahatsızlık net bir tedavisi yok üzüntüyle vs artıyor. Rabbim şifa versin yenilen yiyeceklerin etkilediğini bilmiyordum.

Net fibromiyalji demedi ama ona uygun nöral terapi yapti dr. Kronik psikolojik agrilar.
Kilo vericeksin dedi. Belimde boynumda fitik var onlarda kilodan ve kas zayifligindan normalden daha cok agri yapiyormus.
Spor ve kilo verme dedi sadece.

Sakinlesririci kullaniyomu annen cok ilac kullanan hastalar var gurupta okuyorum uzuluyorum.
Kas gevseticiye antidepresana bagli yasamak cok zor.
Hacamat yaptirin anne ne her ilkbahar ve sonbaharda.
Allahin izniyle sifa olsun.

Piskolojik ilaç kullanıyor evet. Ama agrıları oluyor üzülmeyip hep mutlu olması gerekiyor anladıgım bu hastalıkta. Fıtıkları tansiyonu başka rahatsızlıllarıda var. Evet hacemat arada yaptırıyo bende yapmıştım öğrenip benim yapmam iyi gelmedi çok yaptık galiba. Ama hatırlatayım yıne
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Hacamati bilgili bir haccam yapicak isin manevi boyutuda var.
Fizikende sifa ruhende şeytani şeyler icinde.
Cok sıkta olmuyor.
Baharda en guzel zamani.
Su an mesela ekim kasim hacamat aylari.
Muharrem ayinin icindede ayri guzel olur.
Hep mutlu olan insan yok olamazda.
Hep mutlu olmaya calisan insan olmayi secicek biseyle ugrasicak surekli hastalik ortaminda olmiycak.
Sakinlestiriciler olmadanda oluyor onlarda kullandikca kendine bagimli yapiyor hic bir hastaligida cozmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…