Çakıl,al sana Teo :)
O normal kilo verebilen insanlar için bonuscum benim metabolizma çok bozuldu normal diyetle kilo veremiyorum çok denedim üstelik günde 3-4 saat sporada gidiyordum
Mecburen deme ışıl bi mecburiyet yok çünkü canim.
Diger turlu derken zaten kacamaklarla bozmus oluyorsun ne anladik bu isten?
3 ogun dene derim erken kalkan insansin.
2 ogun devam etsende yediklerini degistirebilirsin.
Herseyden yiyerek kilo vermek diye bisey var bu en iyisi yemeyi bizim gibi seven insan icin.
Sen ekmek yemiyosun yeniden cok yemeye baslayana kadar bazi gunler ekmek eklersin kahvaltina.
Sekeri zaten hepimiz biliyoruz.
Haftada 1 gun tek ogun kacamak serbest yapalim canimizin cektigini o gun yiyelim mesela daha oncede yapiyoduk.
Hayirdiriyi akşamlar kızlarbugün kafamda deli düşünceler yeni kararlar
AminGunaydin
Hayirli cumalar
Rabbim darda kalan kullarinin yardimcisi olsun.
O normal kilo verebilen insanlar için bonuscum benim metabolizma çok bozuldu normal diyetle kilo veremiyorum çok denedim üstelik günde 3-4 saat sporada gidiyordum
Ok boyle daha kolay oldu sanki bir tablet bor telefon yapinca karistiriyordum kendi msjimdan devam.edim
Gunaydin cakilcigim :)) siteye girdiginde gecmisi tam okumak istiyorsan kendi yazdigin en son mesaji acip o sayfadan devam et o zaman kacirmazsin mesajlari.
Ben telden giriyorum tarayicida en son yazdigim sayfa acik oluyo zaten.
Okurken bi mesaja cevap ver tekrar geri don okumaya devam et zor oluyor bunun icinde okurken cevap vermek istedigin mesajlarin altinda +çoklu alinti yaziyor ya ona tiklayip mesaj yerine gelince alintilari ekleye basicaksin hepsine toplu yazicaksin.
Her kisinin mesaji ismiyle Şeklinde gozukuyor.
Seninle uğraşmakta öyle bonuscum at hele bir listede yapak görek
Seninle ugrasmak cok keyifli isil :))
Canom benim yanilgiya dusuyosun.
Boyle devam ederek zaten veremedigini kendin soyluyosun.
3-4 saat spor yapan kiside kilo veremez duzgun oda yanlismis onuda sonradan anladin eminim ki.
Bu isin en onemli kismi irade ve sureklilik bu net.
Kilo verirkende, verdigini korurkende iradeli ve sureklilik seklinde olucaksin.
Yediklerimizde sporumuzda birakmayacagimiz sekilde normal sınırda olucak ki uzun aralar verip kontrolu kaybetmeyelim.
Geri almakta cok kotu. Yine sen bilirsin ama diyet bozmak yerine herseyi listene sokmak en dogrusu.
Metebolizman ancak oyle duzene girer.
Hepiniz sahitsiniz ben kac kere yazdim ani kan sekeri yukselmesine bagli bas agrilarimi uykularimi falan.
Titremelerim halsizliklerim listeye uyunca gecti.
Gunaydin hayirli cumalar kilom 92.5 yavas ilerler oldum gec saatte yemek yemek iyi gelmiyor anlasilan. Hergun 30 dakika yuruyorum 150 dakika spor sayilir mi ise giderken yolum uzun bu hafta yeni yere alismaya calistim
Seninle uğraşmakta öyle bonuscum at hele bir listede yapak görek
Hayırlı cumalar
Spor yok
Kilo 79.7
Yerleşmemiş kilo hızla iner dedim ama cıx daha sıkmam lazım.
Bol eksili günler herkese
Bonuscum annemde fibromiyalji zor bi rahatsızlık net bir tedavisi yok üzüntüyle vs artıyor. Rabbim şifa versin yenilen yiyeceklerin etkilediğini bilmiyordum.
Piskolojik ilaç kullanıyor evet. Ama agrıları oluyor üzülmeyip hep mutlu olması gerekiyor anladıgım bu hastalıkta. Fıtıkları tansiyonu başka rahatsızlıllarıda var. Evet hacemat arada yaptırıyo bende yapmıştım öğrenip benim yapmam iyi gelmedi çok yaptık galiba. Ama hatırlatayım yıne
Net fibromiyalji demedi ama ona uygun nöral terapi yapti dr. Kronik psikolojik agrilar.
Kilo vericeksin dedi. Belimde boynumda fitik var onlarda kilodan ve kas zayifligindan normalden daha cok agri yapiyormus.
Spor ve kilo verme dedi sadece.
Sakinlesririci kullaniyomu annen cok ilac kullanan hastalar var gurupta okuyorum uzuluyorum.
Kas gevseticiye antidepresana bagli yasamak cok zor.
Hacamat yaptirin anne ne her ilkbahar ve sonbaharda.
Allahin izniyle sifa olsun.
Piskolojik ilaç kullanıyor evet. Ama agrıları oluyor üzülmeyip hep mutlu olması gerekiyor anladıgım bu hastalıkta. Fıtıkları tansiyonu başka rahatsızlıllarıda var. Evet hacemat arada yaptırıyo bende yapmıştım öğrenip benim yapmam iyi gelmedi çok yaptık galiba. Ama hatırlatayım yıne
Rabbim tüm hastalara şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?