İyi akşamlar hanımlar....Kimse yok ama gelen olur diye iyi dileklerle başlamak istedim....
Hanımlar cumartesi diye programlar yapılır ,gezmeler,misafirler falan aman diyeyim nefsimize yenilmeyelim.
Ben en büyük hatamı böyle yaptım da tecrübedir paylaşayım dedim.
Gelelim bugünkü yediklerime.
Sabah: 2 dlim çavdar ekmeği,domates,yeşillik,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar,1 haşlanmış yumurta.
Ara: 1 adet keçi boynuzu
Öğle+akşam: 2 parça ızgara tavuk,yeşil salata,1/2 kase yoğurt,1 ince dilim ekmek
Öğle yemeğini atlamak zorunda kaldım.Eşimi taş kırma merkezine kontrole ve göz doktoruna götürdüm.Oradanda haftalık alışverş için dolaştık.Öğle saatinde dışardaydık ve lokantada yemek istemedim işin ucu kaçmasın diye zaten sabah bunu düşünerek fazla yemiştim.
Şimdide çayımı içiyorum.Çok acıkırsam ya meyva yada yine keçi boynuzu imdadıma yetişir.Bu günü böyle kapatabilirsem çok iyi olacak.
BEYZUS'çum menün süper..Eşin daha iyileşmedimi..??
BEYZUS,unutmadan söyleyeyim şu keçi boynuzları tehlikeli değilmi..:jeyyar:
Sadece masumane bir soru..:))
İyi akşamlar YENACIĞIM.
Eşimin taşı tamamen kırıldı canım.Süreç biraz uzundu.5seansta tamamaen kırabildiler.
Yaklaşık pinpon topu büyüklüğünde bir taş ve çok yoğun yapıda.Allahtan kırılanları
dökmesi ağrısız oluyor.Yoksa dayanamazdı.Sağlığı iyi şükür.Geçen gün bazen gözümde
ışık parlamaları oluyor dedi;ödüm patladı.Anlıyorsun beni değilmi.Aklıma hiç iyi şeyler
gelmedi.Şükür korktuğum gibi değilmiş ama lazerle bir yakma işlemi gerekecek galiba.
Başka bir hekim daha görsün emin olalım diyorum çünkü gittiğimiz özel hastaneydi
birde devlet hastanesi doktoru görsün de malum sırf para kazandırmak için gereksiz
bir işlem yaptırmayalım.Neyse canım olan böyle olsun.Şükür...
Sen ara verdin ilaç kullandığın için galiba,ama lütfen aşırıya kaçma bu arada lütfen ben çooook pişmanım.Tüm emeklerim neredeyse heba oldu.......
Böyle bişeyin anketi olurmu..??
Anneniz illaki zayıflama ilacıyla zayıflıyacaksa doktor kontrollü zayıflasa daha iyi olmazmı..??
nıye olmasın ınsanlar kullanmıs bana soyle oldu soyle olmadı dıye yorum yaparlar bılgı paylasımı degıl mı amac amaca hızmet eden bı anket
zayıflama ılacı degıl ek destek sporunu yapar yedıklerıne dıkkat eder ustune de bıtkısel, ıcerıgı bılenen bı sey kullanır
ankete baksaydınız zaten gorecektınız lutfen ama lutfen kullanan ınsanlar yorum yapsın demıstım
o kadarr zayıflaınmı sen cnm yaa
neler yaptın acabaa
Şeniz
Pınar'cım inanamıyorum...Çok sevindim..Çok güzel bir haber...
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım...
Yediklerine dikkat edip sporunu yapan birinin kilo problemi olucağını zannetmiyorum..
Kendimden biliyorum çünkü..
Ayrıca bitkisel dediğiniz ürünlerin çoğu kimyasal ve etken maddeleri sibutramin..Araştırırsanız yan etkileri hep ağız kuruluğu,enerji patlaması,kalp çarpıntısı..
Ayrıca çok iyi gözlem yapan biride,iyi bir kullanıcı kadar tecrübe sahibi olabilir..İlla kullanıp hastanelik olmama gerek yok diimi..
Siz topiğimize gelip fikir verin diye yazınca,bende annenizi düşünerek yorum yazdım...
Haa kullanıpta hiç rahatsız olmayan,çok faydasını gören yokmudur,vardır muhakak...
canım teşekkür ederim. sen de başaracaksın inşallah..dilenci sen ne güzel kilo vermişin.darısı başımıza .kilo çizelgelerine bakarken farkettim.yavaş yavaş açılacağım mazur görün.Çocuklar uyudu ,tvde birşey yok kitabıda citol gibi bıraktım yorulunca. ama kimseler yok herhalde nette .
Yedıklerıne dıkkat edıp spor yapmaya 1aydır basladı ıste ben de rahatsız olmayan faydasını goren kısılerden yorum alayım da bana yardımcı olsunlar da oyle bı urun kullansın annem dıye yazmıstım hatta tam ıstedıgım yorum- bak canım su urunu aman sakın kullanma soyle duymustum su gıbı zararı varmıs ama sunun hakkında da olumlu duymustum gıbı herneyseee yıne de tesekkurler merak eden var mıdır bılemem de lw6090a karar verdık sanırım
kolay gelsın herkeslere gıtsın bı daha da gelmesın kılolar ınsallah amın
günaydın arkadaşlar
dilenci sana sözümü tutamadım döv beni canımmmmm kahvaltıda 3 tane etli ekmek yedim yağsız ama hamur işte sonıçta çay ile beraber halbuki sabah tartıda düşüş vardı çok sevinmiştim bugün ne yapsamda eritsem bunlar ıklava: klava: klava:
ben anlamıyorum ki sağlıklı beslenmeye spora geçtiyse neden hala bir ilaç araştırmasındasınız?
insan çaresiz anlarında, diyet gücünü bulamadığında böyle şeylere merak salıyor. mesela ben geçen sene boyunca ara ara LW6090 sayfasında gezindim mesaj attım nasıl bi ilaç ben de mi alsam, ay yarın alayım diye diye. ve o benim diyet yapamadığım dönemdi. şimdi mesela aklımın ucundan geçmiyor almak ilaç.
kimsenin yorumu bir değil. arkadaşım biber hapı kullanıyor yan etkileri fazla değil diyor, bir başkası hastaneye kaldırılıyor. yorumlar fayda etmez. genel yorumların olumlu olduğu bir ilaç bile kullansanız, anneniz olumsuz bir istisnai örnek teşkil ederse napacaksınız? risk almaya gerek yok. illaki bir takviyeye ihtiyacı varsa ona plasebo etkisi dediğimiz herhangi bir bitkinin yağ yaktığını iddaa ederek suyunu falan içirin o bile etki eder. psikolojik taktikler yani.[/B]
slm ben arkadaşlar ben şu anda 98 kiloyum ve bu gün elma diyetini uygulamaya başlayacağım size hergün haber verceğim bkalaım ne ler olacak allahım ne olur bana yardım et herkes eskiden saçlarımdan tutun gözlerime yüzüme kadar barbilere benzetirlerken şimdi herkes şokta ama onlar bi şok daha yaşayacak bakalaım daha 26 yaşıma bikaç gün önce girdim ve 3 senedir böle kiloluyum bu sefer başarmam lazım ne olur allahım yoksa psikolojim hiç iyi değil umarım u sefer olacak 2 gün sonra yazcam bakalım kaç kilom gitmiş olacak işe yararsa bu sefer yılmamaya çalışacağım allah bizimle olsun[/QUOTE]
Hoşgeldin,
pepee oğlumun çok sevdiği program..:))
Diyetine hemen yanlışla başlıyosun..elma diyeti çok katı ve sağlıksız,seni ilk günlerden bıkkınlığa iter..
Onun yerine düşük kalorili 3 ana,3 ara öğün ve yürüyüşle başlasan aralarda tıkandığında kilo veremediğin durumlarda şok diyet yapsan olmazmı..??
Kolay gelsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?