Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyide diyete başlamadan önce değerim daha düşüktü ve o sebeple diyet e başladım şuan özellikle son 1 aydır sıkı diyet yapmama hatta kilo vermeme rağmen neden daha yükseldi bu değer neden düşmüyor. Diyetten vazgeçmeyi zaten düşünmüyorum asla düşünmem ama kafamın allah bullak olması sınırlarımı zorluyor sonuçlarımı gördüm göreli ağlıyorum. Bi duş alıp kendime gelmeye çalıştım eşimle konuştum biraz rahatladım. Ama neden böyle oluyor. Ya bebek benim hassas noktam herkesin öyledir tabi ama madem biri desinki kızım şu kadar kilo ver sonra düşün ama kimse demiyorki olmayacak gibiyse eğer madem sadece kilo vermeye odaklanayım ama herşey normal hem şu ilacı kullan hamile kalırsın hem kilo ver demek yıpratıyor beni. Akapuntur yaptırcam ya bişi olursa diorum ilaç kullanmam lazım belki ya bişi olursa diorum ağrı kesici bile kullanırken ya bişi olursa diyorum.kendi isteğimle bıraksam düşünmeyi istemiyorum yani umut verici konuşuyor doktorlar ve vicdan yapıcam biliyorum. Yaşımda artık kaç oldu belkide bu yuzden bekkletmiyor doktorlar. Yarın bi gideyim bakıcam artık doktorla konuşucam konuşmalıyım yani kilo vermem için en iyisi ne ise onu yaparken bebek içinde zararsız şeyler yapmalıyım.

Bu arada sormuşsun sonra farkettim ilk başladığımda 2.51 çıkmıştı sınırdı yani takmadım kafama şuan 3.32 çıkmış.

25 li falan bi deger daha varmi acaba?
Bi gebelik oldu hormonlar alt ust oldu bunun etkisi olabilir belki.

Ne diyetinden nede bebek niyetinden vazgecme.
Her ikisi icinde rabbim yardim etsin.
Cok sıkı diyet yapmadin ama oda bi gercek walkers.
Zaten araya gebelik girdi.
Kilo verdin ama diyetimiz cok onemli onu duzenli ve surekli yapmaliyiz.

Karatay hoca diyodu zaten hamilelikte insulin direnci yuksek olur diye.
Bi sonrakinde dusuk cikicak ins bak gör.
Ilac kullanman gerekirse kullanicaksin.
Kadin doguma sor metformin gurubu olasi gebelik durumunda ve gebelik planlarken kullanilirmi diye.
Sormussundur belkide bende ne diycegimi bilemedim.

Tek bildigim vermen lazim kiloyu.
Esiminde yuksek diye ilac kullaniyo 4-5 senedir ama su anda yuksek.
Ilac o an kurtardi ama cozum degil olmiycakta.

25lerde olan insülin açlık yazan değer o 13.6 çıkmış. Homa da 3.32 çıkmış. Kötü kolestrol denilen kolestrol 134 çıkmış sınır 130 du. Evet çok sıkı diyet yapamadım düzensiz yaşam ve düzensiz diyet spora bile hala gidemiyorum bir zaman yaratıp seans olduğu saatler ya eşimle uymuyor vardiyamız ya illa bir işimiz çıkıyor

Bugun öğlen
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış kaşarlı sosisli tost
Yarım kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık

18 00 de 1 kasede keşkek

Yaptım artık yemek zorundayim bozulmasın başka bir sey yemicem zaten şişiriyor. Kalan saatleri suyla geçiricem kızlar.

Bugün yediklerim,

Sabah,
Tereyağli sahan da yumurta
Biber
Acur
2 zeytin

Ara,
Pek organik pestil 1 parça. .
(Mardinli is arkadaşım var ondan aldım. .Şeker ilavesi yok. Üzümün kendi şekeri şahane bişey..tülbent gibi incecik.. peçete gibi katlanmış.. Ayrica Mardinin üzüm ve Mardin uzumunden elde edilen şaraplar dünyaca ünlüymüş. . Adım adım türkiyede Mardin yöresinden sevgiler.
74FRIDA hep senden ötürü )
Ve duble kahve.

Öğle,
Börülce salatası

Ara,
Üzüm

Aksam,
Kıymalı kabak
yoğurtlu semizotu

Ara,
Henüz belli değil belki süt içmeye zorlarim kendimi...

Spor.. 60 dk. Aerobik plates

Son düzenleme:

Canim lütfen karamsar ve umutsuz olma.. stres kesinlikle insülini çok etkiliyor. . Ayrica bonusun dedigi gibi gecirdigin kimyasal gebelik te etkilemistir kotu anlam da.. Biraz rahat olman gerek. Ben de senin gibiyim fazla takarim inan hiç iyi değil olan yine bize oluyor..
Iyi düşün iyi olsun ve olacakta emin ol...

menüm..

sabah 7,30 gibi bimin tam buğday ekmeğiyle tost yeşilçay...
öğle 12,30 da daha yemek yapmamıştım ama acıkınca peynir zeytin salatalık domates 2 karper bi dilim tam b. ekmek...
arada bi tane cevizli sucuk ve bi dilim pestil....
akşam 19,00 da tarhana çorbası salata yoğurt ve biraz bulgur pilavı...
birazdan yeşilçay demlicem romantik romantik içeriz artıkın...

[TABLE="class: grid, width: 860"][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]

bonusum tabloya beni de ekler misin?
15 eylül 81
22 eylül 81
20 eylül 81.4

Iyi aksamlarrrr

Bir süredir kestirmek istedigim saclarimi kestirdim sonunda,kus gibi hafifledim:) Uzun sac sevmiyor,kullanamiyordum zatii iyi oldu:)
Olmasini istedigimden biraz fazla kisaltmis olabilirim lakin sorun degil kökü ben de uzar nasilsa:)

Züürt tesellisinde üzerime yokbakalim esim ne diyecek görünce:)

Son düzenleme:

pazar günleri çok fena, hele misafir vs bişey varsa.

olur bence, geçen yıl ilk defa yapmıştım epey güzel olmuştu (acemi şansı da olabilir )
sorun dağıttıktan sonra kalan kısım

Misafir falan yoktu tamamen benim pis bogazligimdan kaynaklandi,ne geldiyse basima bu bogazimdan geldi zati
Cesaret edemedim hic asure yapmayi ama bazi tariflerde benim de ilk yaptigimda digerlerine nazaran güzel oluyor.acemi sansindan demekki:)

Romantizm ve yesil cay heee

Ellerine sağlık bonus can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…