- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Sıhhatler olsun canım güle güle kullan saçınıIyi aksamlarrrr
Bir süredir kestirmek istedigim saclarimi kestirdim sonunda,kus gibi hafifledim:) Uzun sac sevmiyor,kullanamiyordum zatii iyi oldu:)
Olmasini istedigimden biraz fazla kisaltmis olabilirim lakin sorun degil kökü ben de uzar nasilsa:)
Züürt tesellisinde üzerime yokbakalim esim ne diyecek görünce:)
İyi akşamlar
Bugünki yediklerim başarılı idi bence şimdi tehlikeli akşam saatlerini atlatmak lazım
1 saat de yürüdüm
Hava epey serin hatta soğuk fazla su içemedim malesef
Iyi aksamlarrrr
Bir süredir kestirmek istedigim saclarimi kestirdim sonunda,kus gibi hafifledim:) Uzun sac sevmiyor,kullanamiyordum zatii iyi oldu:)
Olmasini istedigimden biraz fazla kisaltmis olabilirim lakin sorun degil kökü ben de uzar nasilsa:)
Züürt tesellisinde üzerime yokbakalim esim ne diyecek görünce:)
İyi geceler canlar nasılsınız yoğunum gribim halim yok işte çok evde katılmıyorum sohbete öpüyorum hepinizi
Yazayım yediklerimi :))
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillikler 2 dilim kadar ekmek
Kahvaltıdan önce 1 erik ve azcık üzüm yemistim
Saat 4 gibi nescafe 3 bisküvi
Akşam
Yarım kıymalı pide taze fasulye tarhana
Az önce çay ile az tuzlu fındık yedim
1 saat yürüdüm
Su 1 litreden fazladır 2 yoktur ama
Afiyet olsun canım biz birde ona ceviz sarıp yeriz çok güzel olur bu sene üzümler fermante oluyor şarap için en son gelin ilgileniyordu bizim şaraplar ne oldu bilmiyorum hafta sonu sorayım babam pekmez yaptığımızı sanıyor şüphelendi gerçi kül yutmaz zatii :))Bugün yediklerim,
Sabah,
Tereyağli sahan da yumurta
Biber
Acur
2 zeytin
Ara,
Pek organik pestil 1 parça. .
(Mardinli is arkadaşım var ondan aldım. .Şeker ilavesi yok. Üzümün kendi şekeri şahane bişey..tülbent gibi incecik.. peçete gibi katlanmış.. Ayrica Mardinin üzüm ve Mardin uzumunden elde edilen şaraplar dünyaca ünlüymüş. . Adım adım türkiyede Mardin yöresinden sevgiler.
74FRIDA hep senden ötürü )
Ve duble kahve.
Öğle,
Börülce salatası
Ara,
Üzüm
Aksam,
Kıymalı kabak
yoğurtlu semizotu
Ara,
Henüz belli değil belki süt içmeye zorlarim kendimi...
Spor.. 60 dk. Aerobik plates
25lerde olan insülin açlık yazan değer o 13.6 çıkmış. Homa da 3.32 çıkmış. Kötü kolestrol denilen kolestrol 134 çıkmış sınır 130 du. Evet çok sıkı diyet yapamadım düzensiz yaşam ve düzensiz diyet spora bile hala gidemiyorum bir zaman yaratıp seans olduğu saatler ya eşimle uymuyor vardiyamız ya illa bir işimiz çıkıyor
Geçmiş olsun Ceydacimgünaydıııııınnnn
bugün çok daha kötüyüm , işe neden geldim onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?