Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzun uzun yaziyorum goz hakkinizi helal edin ama napiyim yazarak iletisim kurulan bir ortam burasi :)) dinlene dinlene okuyun neydim

Walkers senin kendine guvenmen lazim ben cok guveniyorum sana cakil80 sanada oyle.
Bu kadar ayrinti dusunen ince dusunen birisi basaramiycak kadar gucsuz olamaz.

Hassasliktan oluyor bu karamsarliklar son zamaninda yasadigin seyler cok etkiliyor.

Hangimizi etkilemiyor ki. Neler yasiyoruz yazamadigimiz.
Gecen haftalardaydi mide ilaci basladim stresten uzuntuden cok agridi diye.
Kilo vermeye, odem atmaya, artilarimi temizlemeye, spor yapmaya calisinca ilaci unuttum inan. Agrimda olmadi demek.
Cunku en cok yara aldigim yerden mutlu oldum.

Ablam bana cok kizdi soylendi 4-5 gun biraktim kendimi diyet yapmadim diye.

Yakin cevreden neler duydum ben hersey soylenmiyo dedi.
Yarin bir gun kilo veremediginde gamsızlıktan veremedi bile derler dedi.
Ya sen ki sabah 6 da kalkip yurumeye ciktin iyi kotu 10 kilo verdin dahasi yok dedi.
Kim duysa sasirdi bonusmu yuruyo diye dedi. (Delimisin tabiki agliyorum bunu yazarken)
O kadar alismislar ki benim bu goruntume oyle tembel bir izlenim birakmisim ki simdi inanamiyorlar yani.
Oyle yuzume karsi kimsedende kotu bi laf duymadim ama hersey soylenmiyor iste.

Kendi icimde yasadim hep en buyuk derdim yaptim bunu gercekten bir derde donustu.

Ben cok agladim cok kahrettim yillarca kac gece boyunca yedim.
En cokta yapamiycak olmama agladim.
Doldum doldum tastım.
Yazik ettim yillarima gunlerime gecelerime.

En son gecen ramazan oncesi ugrastim pek bisey yapamadim.
cydnz_1 destek oldu butun herkes gibi.
Liste gonderdi bana biraz yaptim biraz durdum.
Ramazana odaklandim oncesinde versemde ramazanda alicam en iyisi beklemek dedim.
Ramazandan 10 gun once falan yaptirdim bu tahlilleri bayramdan sonra basliycam ve geri donusu olmiycak diye karar verdim.

Basladim cok sukur. En buyuk basarim kendi adima geri donmemek.
Sadece bunu basari sayiyorum cunku bu beni ileri goturucek yillarca geri goturdugu gibi.

Yapmak zorunda olmak icin takima girdim iki laf isitip kendime gelirim dedim.

Isittimde Ausencia bazen cok sert cikti cok agladim gercekten cok agladim :))
Bi gun oyle agliyodum ki o hizla YENA ya yazdim cikicam takimdan falan dedim :))
Hep ayni anlayisiyla cevap verdi bana
Tabi yedimde o arada.
Cokta kotu oldum yediklerim rahatsiz etti.
Bir iki gun dusundum cuma oldu vazgectim.
Simdi kovsalar gitmem. Hedefime ulasip mezun olacagim insallah.

Ara ara cok uzulunce yeme ataklari yasiyorum ama cabuk gecmesini saglamaya calisiyorum.

3 ayda cok sey basarabilmem lazimdi ama ben cok yavas gittim bu kotu aliskanliklar yuzunden. Kac hafta sabit kaldim.
Ama fikir olarak hic geri donmedim eskiden yaptigimi yapmadim.
Hala cok sevdigim cok yedigim seyleri gorunce bocaliyorum yemeden duramiyorum.
Hic yemedigim gunlerde gelicek insallah.

Ben hedefimi gorecegim buna cok inaniyorum. Bunu yazarken bir kat daha inandim.

Yavasda gitse hizlida gitse sabitte kalsa kilom bir sekilde gidicek ve pisman olmiycam.
Devam ettigim birakmadigim icin hep iyi ki diycem.

Sizinle birlikte demek istiyorum.

Cokmu uzun oldu aman okuyun be yavas yavas o kadar zirladim ben yazarken azda sizin gozunuz agrisin

Hayırlı sabahlar
Bonusum çok doğru yapıyorsun en önemli nokta vazgeçmemek yılmamak hatta hedefe ulaştiktan sonra bile mücadeleye devam etmek
Boşlamak yok hiç bir zaman
Ben de kilo aldım ama tamamen bırakmadım ipin ucunu bıraksam eskiye dönerdim ve bir daha yapamazdım bunu biliyorum
Neyse aferin bonusuma
Şimdi aile hekimine gittim kan verdim demir eksikliği var biliyorum yine epey sıkıntım var ilacımı düzenli kullanacağım inşallah kilo vermede de etkili biliyorum

6 ay hic araliksiz kullanmak lazimmis eltimde kullaniyo tekrar olcturuyo dr derse yeniden.
Bi arada igne kullanmisti. Carpintisi falan oluyo

Aa çarpıntı demir eksikliğindenmi oluyor ?
Bendede var. Kalp dr.una gittim efor testi yaptım. Holter taktırdım birşey çıkmadı. Haksizligin var uyusuklanip duruyorum. Kahve içmeyi neredeyse bıraktım akşamları içmiyorum
Uzun zamandır değerlerime hiç baktirmadim

Troitlerin normal degilse onlarda carpinti yapiyor dafi abla.
Ihmal etme bari saglik ocaginda yaptir hastane zor geliyosa

Kaç yaşındasın ki

Troitlerin normal degilse onlarda carpinti yapiyor dafi abla.
Ihmal etme bari saglik ocaginda yaptir hastane zor geliyosa
Yaptirsam iyi olacak
Hastahane zor geliyorda aile hekimimizde uzakta yalnız cikamiyorum. bu aralar sık sık düşüyorum korkuyla dışarıya çıkamaz oldum. Dizlerim parçalanacak.
Bir blok ileride hemen dibinde sağlık ocağı var kaydımı aldıramıyorum. Dolu diyorlar.

Selamün aleyküm...

güle güle kullan saçlarını...eee eşin ne tepki gösterdiii...bende istiyom erkek başı yapam bırakmıyo öyle bi süpriz yapsam nolur hayal bile edemiyom...

Yediklerim

Sabah
1 haslanmis yumurta
zeytin
peynir
roka
bir avuc kadar badem

Ara
kahve+incir

Aksam
Yogurt corbasi
brokoli
Izgara köfte + biraz hardal sosu

Ara
kahve+cay+yesil cay

brokoliyi özledim bende ama daha görmedim burda pazarda yada marketlerde....

Ve aleyküm selam

Bonus okudum annem ... yavaş yavaş okudum ... gündüz gördüm de ..cevabı aceleye gelmesin diye bekledim ...

sindire sindire okudum .. he önce diyeyim beni YENA ya şikayet ettiğinden haberim vardı çünkü o dönem burayı da okuyordum ve sana yazdığı bir mesajdan çıkarmıştım ...

Olsun dedim ... he bende ağladım ... sulu gözümdür zaten ...bakma öyle kovada balık yakaladığıma

Sen başaracaksın demiyorum sana ben .
Sen başardın diyorum .
Dönmemeye karar vermektir mesele ... sende dönmeyeceksin başa .
sonra herkes görecek tembel bonus aslında neler yaparmış ...
Ha inat için mi yapıyoruz ? ha millete göstermek için mi ? eveeet desek ne olacak ? incilerimiz mi dökülecek ben biraz da göstermek için başardım ... yeter lan .. diye :)
sen de lan diyecek kadar kararlısın .. hadi o zaman ...sırtla buradaki arkadaşlarını da ... yola devam edin omuz omuza ...
pes edilecek bir şey yok .
yemek yemeğe yenilmeyeceksiniz .
belki bir gün bir öğüne ... o da istediniz diye ... ama hayatınız genelinde artık kazanan siz olacaksınız .
Çünkü yeter lan dediniz ...zilin sesini duydunuz

Beni bilen bilir ...bilmeyen için diyeyim ... 100 kilo nedir iyi bilirim ... öyle doğum kilosu falan değil ... eni konu çocukluktan şişko damgasını yemişlerdenim ..

Şimdi de iskelet , kemik torbası diye dalga geçiyorlar yaranılmıyor anacım bu millete ...

Neyse ... hadi bakalımmmm ... şu Ocak hedeflerinize yaklaşın yaklaşabildiğiniz kadar

güzel olacak her şey

Hiçbirşey beni motive edemez saniyordum artık devam edemeyecegim ama otobüste yazını okudum çok heyecanlandim tekrar o isteği içimde duydum ve o duygu ile eve gelirken bakalım 6 tane küçük kapta çilek gördüm acaip mutlu oldum sanki önümde bir yol oluşuyor gibi hissi anlatmak zor ama icimdeki Buhran sanki uçup gitti. Teşekkürler bonuscan içime huzur verdin seninde için huzur dolsun.

Gelsin Çilekli Detox s suyum başlasın yeni ve tembel olmayan hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…