Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ağzına sağlık bonus cum çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim motivasyonun için. Bugün sabah giremedim siteye kalkıp hemen gittim akapumktura gözlerim dünden şişti zaten balon gibi gözlerle gittim. Neyse işte kadına gösterdim tahlilleri bana dediki homa n yüksek ilaç kullanman lazım. Dedimki dahiliye doktoru bana hamile kalmak istiyorsan bu ilacı kullanamazsın dedi dedim. Evet dedi kullanamazsın zararlı ama bence sen bu hamilelik işini 3 ay ertele dedi sonra iğneleri sokuşturmaya başladı bana acıyı hissedenmi var o an kadın çıktı ben başladım ağlamaya ama tutmaya çalışıyorum kendimi olmuyor neyse azcık kapadım gözlerimi falan neyse sonra bitti seans çıktım eşime anlattım durumu bana bunu dedi ddimsuratım asık gozler dolu dolu saçmalama kalk dedi doktora gidiyoruz. Aldık tahlilleri dahiliyeye gittik hemen baktı evet dedi sana ilaç yazmam lazım ama evlimisin dedi evet ddm çocuk varmı dedi yok ama istiyorum dedim o zaman diyete diyetisyene devam dedi. Peki ddm hamileyken bişi olurmu ddm insülin hayır dedi olmaz hiç bişi... O kadar rahatladım ki tabi sonra kv ye gittik kahvaltıya kepek ekmeğimi aldım gittim kahvaltı ettik....

3 kepek ekmegi
Domates salatalik
1 kk peynir
5 zeytin

Kahvalti sonrası zoraki 1 kk büyüklüğünde gozleme yedim peşinden de 2 tatlı kaşığı aşure attım ağzıma...

Sonra eve geçtim saat 4 gibi 1 ufak patlıcanla kabağı dilip tost makinasına bastım arasına kaşar koydum ekmeksiz yağsız tuzsuz yedim

Saat 19 30 da
çoban salata az yağlı
3 kaşık kavurmanın üstüne 2 yumurta kırdım yedim
Ekmek yok

Saat 23 00 1 kase pulbiberli ve limonlu yoğurt.

Kaç yaşındasın ki
31 yaşımdayım canım...

Iyi geceler kizlar
Bonus cnm sana inancim cok ve bizleride cok guzel motive ediyorsun hepberaber boyle devam edelim ( kendi adima konusayim bi de spora duzenli baslayabilsem tam olacak )

günaydıııııınnnn
bugün çok daha kötüyüm , işe neden geldim onu da bilmiyorum

Gecmis olsu cnm

Menumu yazayim

Sabah bademli muzlu mama
Ogle corba musakka 1 top ekmek cacik
Ara k bar bitter cikolatali
Aksam cilekli bademli mama + 4 sarma (bu kacamak oldu)
Ara cay ve antep fistigi

Gunaydin

YENA biraz yazasim var canim :)

Cuma gunu heryerimin mrini cektiriyom yurumeme engel olan sol diz kapagim yine cildirdi iyiki git gel yapiyorum okula hemen agrilar artti belimde oyle

Bonus cakil80 misali yazini okuyunca o halden bu hale geldim. Çok motive edicisin. :)
Bulamiyorum gibi dusunuyom birazda spor ekleyebilsem
asumanzeynep gibi dusunuyom biraz da suyu artirabilsem
Hepiniz düsuncelerime tercuman olmuşken
Ausencia gibi

Hava bugun günluk guneşlik ohh icimiz isinsin

Ha şöyle kendine gelmis mesajlarini okiyim :)
Kuşlarınmı var bahar? Muhabbetmi? Cok severim benimde bakmisligim var.

Her yerinin mr ini cektircekmissin oh cok sevindim ne var ne yok gorelim :))

Etiketlerini seveyim :) ausa ne diyodun yarim kalmis.
Hamile oldu kendisi artik onunla ilgili biseymiydi?

Yaaaa yok simdi ogrendim Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucaklasin inşallah.

Bende istiyorum en kolay sekilde bakilacak bi hayvan turu cocuklar cok seviyolar.

Dun evde degildim okuldan sonra kv ye girdim yolun ustunde zaten.
Yemek yapiyodu kalin dedi.
Kizlari birakip pazara gittim dondurucu icin biraz fasulye azda barbunya aldim.
Haftaya biraz daha alirim ins.

Barbunya hemen aksam bittide fasulyeyi şoklamak yada kavurmak lazim o beklesin aksami.

1 limon,
Yarim yesil elma

Kabuk tarcin,10 karanfil

Hepsini 3-4 dk kaynattim altini kapayinca 8 dal maydanoz koydum saplariyla birlikte bi guzel demlendi.
Kapagini actim simdi sogusun.

Orta boy caydanliklarin altiyla yaptim suyu 1,5 litre kesin vardir suzunce gorucem artik.

Ayni sekil geceden bekletincede cok guzel oluyor ama bu ara boyle demleyerek yapmak istiyorum.

Hoşdöndün canım
Geçmiş olsun
Mr için iyi yapmışsın neyse görünsün herşey
Mevsim de etkiliyor ağrı sızı meselesini kendimden biliyorum :)
Şükür halimize
Burası da güneşli ama soğuk şimdi öğlen iyi olur gibi bir gezesim var ama fırsat olur mu bilmem
Herkese günaydın

Sagolasin asu haklisin mevsimselde olabilir komsum gecen yil bu aylarda yine ayni sikayetlerin vardi diyor.
Senin orgu islerin devammi

Sagolasin asu haklisin mevsimselde olabilir komsum gecen yil bu aylarda yine ayni sikayetlerin vardi diyor.
Senin orgu islerin devammi

Off ben ilkbaharda fena oluyorum ölüyorum agridan bahar. 2 senedir hep ayni.
Oncedende oluyodur illakide zamanina boyle dikkat etmiyodum.

Hacamati nasil bekliyorum o zaman.
Sonbahar hacamatini olmadim henuz vakit yok nasil olucak bilmiyorum.

Ama senede 1 kere mutlaka yaptiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…