Ağzına sağlık bonus cum çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim motivasyonun için. Bugün sabah giremedim siteye kalkıp hemen gittim akapumktura gözlerim dünden şişti zaten balon gibi gözlerle gittim. Neyse işte kadına gösterdim tahlilleri bana dediki homa n yüksek ilaç kullanman lazım. Dedimki dahiliye doktoru bana hamile kalmak istiyorsan bu ilacı kullanamazsın dedi dedim. Evet dedi kullanamazsın zararlı ama bence sen bu hamilelik işini 3 ay ertele dedi sonra iğneleri sokuşturmaya başladı bana acıyı hissedenmi var o an kadın çıktı ben başladım ağlamaya ama tutmaya çalışıyorum kendimi olmuyor neyse azcık kapadım gözlerimi falan neyse sonra bitti seans çıktım eşime anlattım durumu bana bunu dedi ddimsuratım asık gozler dolu dolu saçmalama kalk dedi doktora gidiyoruz. Aldık tahlilleri dahiliyeye gittik hemen baktı evet dedi sana ilaç yazmam lazım ama evlimisin dedi evet ddm çocuk varmı dedi yok ama istiyorum dedim o zaman diyete diyetisyene devam dedi. Peki ddm hamileyken bişi olurmu ddm insülin hayır dedi olmaz hiç bişi... O kadar rahatladım ki tabi sonra kv ye gittik kahvaltıya kepek ekmeğimi aldım gittim kahvaltı ettik....
Benim insulin 21.1 cikmis homair 4.22 cikmis :))
Aclik dedigin ne? Sekerle ilgili birde sedimentasyon yaziyo oda 19 muş o zaman.
3 aylik seker 4.9 muş ki cok cok iyi benim kilom icin.
Annemle insulin direnci oranimiz ayni ama onun 3 aylik sekeri yuksek seker hastaligina dogru gidiyosun demisti.
Valla kolesterolu hic anlamiyorum
Kolesterol 171
Trigliserid 115
HDL kolesterol 49
LDL kolesterol 99 muş.
Birde karaciger enzimlerim yuksekti tabi.
Kilit nokta su ki dr ilac vermedi seninkinden yuksek homaya ragmen.
Kilo vericeksin dedi sadece verince dusucek dedi.
Benim o zamanlar cok ani bas agrilarim ve titremelerim oluyodu cok moralim bozuluyodu.
Ara ogunu 10 dk gecirsem titriyodu ellerim agliyodum hep boyleli olucam diye.
Aclik tokluk sekerimi olcuyodum.
Hamdolsun daha acikip titremiyorum zaten acta kalmiyorum. Sadece normal aclik hissediyorum oyle ter dokmek falan olmuyo.
Bas agrilarimda kesildi.
Bazen cok nadir biseyler kacirdimmi basimda bi gariplik oluyo anliyorum vucudum zorlaniyo diye.
Ilac cozum degil yani bunu cok iyi anladim.
En kisa zamanda gidip yeniden olcturucem merak ediyorum degerleri.
Ben kendimde hissediyorum mutlaka bir farklilik gorecegime inaniyorum.
Iste boyle ayni sorunu yasiyoruz benim tek artim evdeyim kendime ogun hazirliyorum.
Oda hic kolay olmuyodu ilk 1 ay sonra onada alistim.
Kendi yasam sekline gore mutlaka ayarlaman lazim bunu yapacak olan sadece sensin.
Spor hele diyorlarki bu isi duzgun yapanlar yemek yemeye vakit varsa sporada vardir.
Ortada olan sadece bahanedir.
Belimde fitik varmis kalcam agriyarak yuruyuse basladim 30 dk sonra agrim cok artiyodu.
Tam 30 dk ya alistim derken ayagim incindi heralde 2 hafta hic bisey yapmadim.
15-20 dk ile yeniden basladim ara sira basarken agridi onemsemedim yurumem lazim diye. Sonra artirdim.
Ayagim icin gidecegim bir ortapedi dr unun kilo ver demesine tahammul etmemek icin dr gitmedim.
31 yaşımdayım canım...Kaç yaşındasın ki
günaydıııııınnnn
bugün çok daha kötüyüm , işe neden geldim onu da bilmiyorum
Hava bugun günluk guneşlik ohh icimiz isinsin
Yaaaa yok simdi ogrendim Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucaklasin inşallah.
Ha şöyle kendine gelmis mesajlarini okiyim :)
Kuşlarınmı var bahar? Muhabbetmi? Cok severim benimde bakmisligim var.
Her yerinin mr ini cektircekmissin oh cok sevindim ne var ne yok gorelim :))
Etiketlerini seveyim :) ausa ne diyodun yarim kalmis.
Hamile oldu kendisi artik onunla ilgili biseymiydi?
Hoşdöndün canımGunaydin
YENA biraz yazasim var canim :)
Cuma gunu heryerimin mrini cektiriyom yurumeme engel olan sol diz kapagim yine cildirdi iyiki git gel yapiyorum okula hemen agrilar artti belimde oyle
Bonus cakil80 misali yazini okuyunca o halden bu hale geldim. Çok motive edicisin. :)
Bulamiyorum gibi dusunuyom birazda spor ekleyebilsem
asumanzeynep gibi dusunuyom biraz da suyu artirabilsem
Hepiniz düsuncelerime tercuman olmuşken
Ausencia gibi
Sagolasin asu haklisin mevsimselde olabilir komsum gecen yil bu aylarda yine ayni sikayetlerin vardi diyor.Hoşdöndün canım
Geçmiş olsun
Mr için iyi yapmışsın neyse görünsün herşey
Mevsim de etkiliyor ağrı sızı meselesini kendimden biliyorum :)
Şükür halimize
Burası da güneşli ama soğuk şimdi öğlen iyi olur gibi bir gezesim var ama fırsat olur mu bilmem
Herkese günaydın
Havalar soğuyunca artıyor ağrılarSagolasin asu haklisin mevsimselde olabilir komsum gecen yil bu aylarda yine ayni sikayetlerin vardi diyor.
Senin orgu islerin devammi
Sagolasin asu haklisin mevsimselde olabilir komsum gecen yil bu aylarda yine ayni sikayetlerin vardi diyor.
Senin orgu islerin devammi
kıskanma smiley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?