[B]güzelim ben 2 yıl kadar önce bi aktardan bitkisel diye solea diye bi hap aldım. yine diyet yapamadığım dönemde. sonra tabi diyet yapamadım kaldı. bi gün nete yazdım bu hapı kadınlar klübüyle de bu şekilde tanıştım hatta. o zamanlar ilaç piyasasını da diyet yöntemlerini de bilmiyordum. doğru düzgün bir diyet hiç yapmamaıştım ne hikmetse. yapamam diyordum ve denemiyordum bile. aldım hapı attım eve. kaldı bi kaç ay öyle..canım yaa sen ne guzel vermıssın 107 oldugun zamanlarda (annem de 117ydı su an 113) ılac destek falan dusenmedın mı hıc ne bılıyım yaa hepsı bırbırını tamamlayacak dıye dusunuyoruz bı de korkuyorum bırakacak dıye hemen olumsuzluga kapılıyor tartıda degısme olmayınca en azından tek kutu tek bır ay tartıya bıraz daha yansımasına yardım etse bıraz daha motıve etse kesınlıkle haklısın saglık herseyın basında ama lw6090 kullandım su kadar kılo verdım dıyen ınsanları da okuyunca ek destek gıbı onu da alsak dıyoruz yoksa tamamen katılıyorum ama bı yandan da korkuyorum vereliniortak
hoşgeldin aramıza canım. a.s.slm ben arkadaşlar ben şu anda 98 kiloyum ve bu gün elma diyetini uygulamaya başlayacağım size hergün haber verceğim bkalaım ne ler olacak allahım ne olur bana yardım et herkes eskiden saçlarımdan tutun gözlerime yüzüme kadar barbilere benzetirlerken şimdi herkes şokta ama onlar bi şok daha yaşayacak bakalaım daha 26 yaşıma bikaç gün önce girdim ve 3 senedir böle kiloluyum bu sefer başarmam lazım ne olur allahım yoksa psikolojim hiç iyi değil umarım u sefer olacak 2 gün sonra yazcam bakalım kaç kilom gitmiş olacak işe yararsa bu sefer yılmamaya çalışacağım allah bizimle olsun
dilenciii'm perşembe günü pirinç lapası yapalımmı..??
Ben düşünüyorum..
canım yaaa ellerıne kollarına saglık cok ama cok guzel anlatmıssın annem kendını bıldı bıldı hem sısmanmıs zaten evlendıgı zamanlarda balık etlıymıs yıne ama keske o zamanlara donebılsem der bı de mıllet sureklı zayıfla zayıfla dedıkce daha kotu olup kendını yemege vermıs sonuc 113 ıste( su an valla herkese tembıhledım lutfen karısmayın dedım zayıfla da demeyın hıc bı sey soylemeyın dedım kendı halınde zaten hergun sporunu yapıyor masallah daha oncede cabası oldu ama bu seferdı bı baska sankı cok daha azımlı gordum kendısını ve de ısteklı
kac kere gıttı dıyetısyene de artık hıc bırını sevmıyor da gıtmeyı de dusunmuyor acıkcası boyle 1100 kalorılık bı dıyet vermıs dıyetısyen anneme ama annem de hıc bı seyımı olcmedı bakmadı dırekt herkese verdıgınden verdı yapmıyorum dedı ondan sonra da hıc dıyet falan yapmadı
bılmıyorum elınde bı dıyet lıstesı olsa acaba daha mı ıyı olur su an aksam bellı bı saatten sonra yeme olayını kaldırdık o pek guzel oldu onun dısında gunduz cok dıkkat ettıgını dusunmuyorum ama yıne de azalttım dıyor ben de cok karısmak ıstemıyorum
ayy ben de cok fazla yazdım kusura bakmayın topıgınıze mısafır oldum
BU arada bız de detox kuru yapacagız bu salı ve carsamba buyrun ıstersenız beraber yapalım lıstemız hazır detox oncesı kılolarımızı yazdık sonra da detox sonrası kıloları yazacagız
cok cok kolay gelsın cok tesekkurler kılolar gıtsın gelmesın ınsallah amın
:kedi: solea kullandım tatlm..sadece solea ile verdim kiloları..tüm tetkiklerim de normal çıktı..bir zayıflama hapını tavsiye etmek istemem arkadaşm ama bunu bir araştırmanızı tavsiye ederm..opuyorumnanaktan
allah razı olsun bitanecik yenacığm..hemşehrim..o kadar buluşma oldu birinde bile buluşmak nasip olmadı..önümüzdeki buluşmaya inşallah tanışırız tatlıcığm.. opuyorumnanaktan
Herkese ıYı GÜNLER,ıYı PAZARLAR.....Çok iyi başladın kitkurdu.Ben senden ümitliyim.Belli ki kiloları atmayı çok istiyorsun.Bu istekte başarı için ilk şart.Haydi kolay gelsin hepimize.....günaydınlar arkadaşlar haftasonu en tehlikeli zamanlar galiba ailece kahvaltı filan diyince biraz abartılıyor.dünü ufak tefek diyet kazalarıyla atlattım.bugün çavdar ekmeği haşlanmış yumurta peynir dmt sltk derken ucunu kaçırmadan noktaladım.herkese iyi pazarlar olumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar
dilenci sana sözümü tutamadım döv beni canımmmmm kahvaltıda 3 tane etli ekmek yedim yağsız ama hamur işte sonıçta çay ile beraber halbuki sabah tartıda düşüş vardı çok sevinmiştim bugün ne yapsamda eritsem bunlar ıklava: klava: klava:
slm ben arkadaşlar ben şu anda 98 kiloyum ve bu gün elma diyetini uygulamaya başlayacağım size hergün haber verceğim bkalaım ne ler olacak allahım ne olur bana yardım et herkes eskiden saçlarımdan tutun gözlerime yüzüme kadar barbilere benzetirlerken şimdi herkes şokta ama onlar bi şok daha yaşayacak bakalaım daha 26 yaşıma bikaç gün önce girdim ve 3 senedir böle kiloluyum bu sefer başarmam lazım ne olur allahım yoksa psikolojim hiç iyi değil umarım u sefer olacak 2 gün sonra yazcam bakalım kaç kilom gitmiş olacak işe yararsa bu sefer yılmamaya çalışacağım allah bizimle olsun
ben sen anneni bizim topiğe getir.. bi de sadece cumadan cumaya tartılacak senin hesabınla da katılabilir bi hesap da açabilirsin.. ne dersin hoş olmaz mı :)
arkadaslar beni tekrar araniza alirmisiniz????
uzun bir ara verdim yine rahatsizdi midem..
cok sükür simdi iyim ve tekrar basliyorum insallah:))
sabah kahaltimi yazayim hemen: 1 dilim kepek ekmegi üzerine kasar ve salam 1 yumurta 3 zeytin bukadar aksama allah kerim öpüyorum hepinizi cok özlemisim ya:))
PINARCIĞIM;
Çok çok tebrik ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.Mürvetler gör,çok mutlu ol ve çok mutlu et sevdiklerini.Herzaman bizi de güzel haberlerinden mahrum etme.....
beyzus abla tamam annecim sen benim kv ol vallahi bıktım yaaaaaaaaaaaa tam diyetin en güzel günlerinde yaaa hamur işi yapar ya mntı ya su böreği bilmemen büyük kayıp değil ablacım yaaaaa sağlıklı değiller zaten bende herşeyi yaparım oklava ile hamur açmayı bilmem biliyorum öğrensem çok sık yapacam bilerek öğrenmiyorum vllahi dediğin gibi ne pişirsem bayılırlar çok severler allahtan töbe yarabbim kp hastalandıda çok sık yapmıyor yinede önceden hergün geldiğimde hamur tahtası ortada olurdu şimdi kp yiyecek diye yinede arada yapıyor onlara bişey olmuyor ablacım onların bünyedemi bişey bvar benim bünyedemi bilmiyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?