Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[B]güzelim ben 2 yıl kadar önce bi aktardan bitkisel diye solea diye bi hap aldım. yine diyet yapamadığım dönemde. sonra tabi diyet yapamadım kaldı. bi gün nete yazdım bu hapı kadınlar klübüyle de bu şekilde tanıştım hatta. o zamanlar ilaç piyasasını da diyet yöntemlerini de bilmiyordum. doğru düzgün bir diyet hiç yapmamaıştım ne hikmetse. yapamam diyordum ve denemiyordum bile. aldım hapı attım eve. kaldı bi kaç ay öyle..

sonra 1 mart 2008 de diyete başladım.önceki günü durakta mor pantolonlu bi kız gördüm nedense kafam attı giyinmiş renkli renkli. incecikti bacakları. ben de benimki de bacak mı diye düşündüm herhalde:) o gün diyete başladım. ilk 2 hafta solea'yı kullandım o gazla. sonra kullanmadım ve baktım hala kg veriyorum. ilaçla bi alakası yoktu bunu gördüm. diyet hakkında bilgi edinmeye başladım. bu sırada çok güzel kg veriyordum. diyetisyene gittim devlete. bir kontrol için. ve daha da sağlıklı beslenmek için. orada ki spor hekimliğinde 1 ay kadar spor yaptım. yürüyüş bandında yani. o sırada doktor istersen reductil yazalım dedi reçeteli. istemem gerek yok dedim düşün. doktor yazacaktı bedava hem de. hayır dedim yan etkiye gerek yok zaten veriyorum. dr da havan batsın demişti:)) o zaman 88 e kadar düştüm 3-4 ayda. sonra sevgili aile vs sorunlarla çoğunu geri aldım kiloların. evde tartı vardı artık ve bi sürü bilgim vardı o yüzden yine de dikkatli sayılırdım. çok mu arttı hemen biraz dikkat ediyorum. 22 ekim 2009a kadar bu sürdü baktım ki ben tekrar 100lere yaklaşıyorum hemen kendime geldim. o günden beri de hala diyetteyim ve 20 kg daha gitti. bu süreçte de hap düşünmedim hiç. çünkü bu güven meselesi. yaparım dediğin zaman ilaca falan bakmıyorsun bile.

annenin durumuna gelince. kg veremediğimde ben de hemen bozuluyorum sabırsızlanıyoruz çok iyi anlıyorum. sen anneni tartıdan uzak tut. 15 günde bir çıplak, aç karna ve wc den sonra sen tart onu. dikkat ederse ve bir sağlık problemi yoksa elbette verecektir.düşün mesela bu hafta 300 gr verdi görse üzülür. diğer hafta belki 1.200 verecek ona sabredemez. ama toptan bakınca 1buçuk kg verdim diye sevinecek. psikoloji çok önemli. destek olmak istiyorsan bunu ilaçla değil psikolojik şekilde yap, telkinle yap.

dediğim gibi her ilaca bir bahane bul hastanelik olmuşlar falan de vazgeçir. sonra da dediğim gibi maydonoz suyu lahana suyu içir illa takviye yapmak istiyorsa.

uzun oldu ama ben de zayıflama hikayemi yazmış oldum böylece:)

[/B] hoşgeldin aramıza canım. a.s.
dilenciii'm perşembe günü pirinç lapası yapalımmı..??

Ben düşünüyorum..

canım bana da lazım bir detoks ama şu ayran detoksu daha kolay geliyor yemesi. sen denedin mi? bir de yemek kartı aldım haftalık okulda olcam keşke bugün deseydin bugün süper olurdu yaa tühh.

Son düzenleme:
kızlar çikolata askerden bir ay kadar erken döndü:)))

piko olarak yani benim tabirimle sebzeli çikolata olarak geldi:) napayım hoşgeldin dedim ben de:)) ama mesafemi koruyacağım yine de:))

canım yaaa ellerıne kollarına saglık cok ama cok guzel anlatmıssın annem kendını bıldı bıldı hem sısmanmıs zaten evlendıgı zamanlarda balık etlıymıs yıne ama keske o zamanlara donebılsem der bı de mıllet sureklı zayıfla zayıfla dedıkce daha kotu olup kendını yemege vermıs sonuc 113 ıste( su an valla herkese tembıhledım lutfen karısmayın dedım zayıfla da demeyın hıc bı sey soylemeyın dedım kendı halınde zaten hergun sporunu yapıyor masallah daha oncede cabası oldu ama bu seferdı bı baska sankı cok daha azımlı gordum kendısını ve de ısteklı

kac kere gıttı dıyetısyene de artık hıc bırını sevmıyor da gıtmeyı de dusunmuyor acıkcası boyle 1100 kalorılık bı dıyet vermıs dıyetısyen anneme ama annem de hıc bı seyımı olcmedı bakmadı dırekt herkese verdıgınden verdı yapmıyorum dedı ondan sonra da hıc dıyet falan yapmadı

bılmıyorum elınde bı dıyet lıstesı olsa acaba daha mı ıyı olur su an aksam bellı bı saatten sonra yeme olayını kaldırdık o pek guzel oldu onun dısında gunduz cok dıkkat ettıgını dusunmuyorum ama yıne de azalttım dıyor ben de cok karısmak ıstemıyorum

ayy ben de cok fazla yazdım kusura bakmayın topıgınıze mısafır oldum

BU arada bız de detox kuru yapacagız bu salı ve carsamba buyrun ıstersenız beraber yapalım lıstemız hazır detox oncesı kılolarımızı yazdık sonra da detox sonrası kıloları yazacagız

cok cok kolay gelsın cok tesekkurler kılolar gıtsın gelmesın ınsallah amın

bence sen anneni bizim topiğe getir.. bi de sadece cumadan cumaya tartılacak senin hesabınla da katılabilir bi hesap da açabilirsin.. ne dersin hoş olmaz mı :)

Son düzenleme:
kızlar temizliği yaptıktan sonra mesajlarımızı atıyorum.. herkes kontrol etsin.. forumu belki okumayan olur diye özel mesajla atıyoruz.. hadi hayırlısı.. bu cuma çok heyecanlı olacak :)a aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2

1100 kalorilik diyet mi:1shok: deli mi o doktor ya o kilodakine vermiş. hakkaten bakmadan vermiş eline listeyi.

belli saatten sonra yememek değil de yemeği 7 de yemiş olmak o saaten sonra da bi bardak light yoğurt, bir meyve falan yesin. birden oruçlu gibi olmak kolay değil çünkü.

6 öğünlük bir beslenme planıyla hedefine ulaşır inşallah.
detoks kürü dediğin nasıl bişey yazar mısın arada bi iyi geliyo bu tarz şeyleryerimseniben

arkadaslar beni tekrar araniza alirmisiniz????
uzun bir ara verdim yine rahatsizdi midem..
cok sükür simdi iyim ve tekrar basliyorum insallah:))

sabah kahaltimi yazayim hemen: 1 dilim kepek ekmegi üzerine kasar ve salam 1 yumurta 3 zeytin bukadar aksama allah kerim öpüyorum hepinizi cok özlemisim ya:))

PINARCIĞIM;

Çok çok tebrik ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.Mürvetler gör,çok mutlu ol ve çok mutlu et sevdiklerini.Herzaman bizi de güzel haberlerinden mahrum etme.....

Herkese ıYı GÜNLER,ıYı PAZARLAR.....Çok iyi başladın kitkurdu.Ben senden ümitliyim.Belli ki kiloları atmayı çok istiyorsun.Bu istekte başarı için ilk şart.Haydi kolay gelsin hepimize.....

DERııNNNNN gel benim gelinim ol annem sen.Ben hiç hamur işi yapmayı bilmem.Çok güzel yemek yaptığımı söylerler ama hamur işi tıııııssssss....Kurtarayım seni bu hamurişi kraliçesi kayınvalideden.....opuyorumnanaktan
Canım hoş geldin.
Başladığın diyet konusunda YENA ya %100 katılıyorum.Kilo veremez değilsin hatta hemen verebilirsin ama hemen geri alırsın bu diyetle hatta kendin bile inanamazsın 1 ayda verdiğin kiloyu 3 günde geri aldığında şaşar kalırsın.
En sağlıklısı YENA nında dediği gibi 3 ana 3 ara öğünle yediklerini protein,karbonhidrat ve yağ dengesini kurarak azaltmak ve hareketi çoğaltmak.
Amacım sana ahkam kesmek değil sadece yardımcı olmak amaçlı deneyimlerimi paylaşmak istedim.Yine de sen bilirsin tabii ama sağlığını tehlikeye atma ve; denedim yanıldım öğrendim.Çoğunuz hatta hepiniz b iliyorsunuz ama tekrarlayayım:

-KıMYASAL VEYA BıTKıSEL ıLAÇLARDAN MEDET UMMAK YANLIŞ.HERKESTE BAŞARILI OLMUYOR VE OLUMSUZ YÖNLERı OLABıLıYOR.

-TEK BESıNLE ZAYIFLAMAYA ÇALIŞMAK SAĞLIK SORUNLARINA YOL AÇABıLıYOR.HIZLA KıLO VERıR VE HIZLA GERı ALIRIZ.HEMDE FAZLASIYLA.

-HAREKETı ARTTIRMADAN ıSTEDıĞıMıZ KADAR ZAYIFLAYAMAYIZ.DıYET BıR YERE KADAR KıLO VERMEMıZE YARAR SONRA HAREKETı ARTTIRMAK VE DÜZENLı OLARAK YAPMAK GEREKıR.

Bunlar öğüt değil sevgili hanımlar.Sakın böyle anlaşılmasın.Bu hataları hep yaptım ve olan bana oldu.Kilo verdim ve fazlasıyla aldım.Yanlışlar yapıp zaman kaybetmeyelim istiyorum.Sadece paylaşalım istedim...

ben sen anneni bizim topiğe getir.. bi de sadece cumadan cumaya tartılacak senin hesabınla da katılabilir bi hesap da açabilirsin.. ne dersin hoş olmaz mı :)

CANDY ye katılıyorum.Annen gelsin bizim aramıza.Belki paylaşım ve sohpet hoşuna da gidebilir.Bu da bir motivasyon sonuçta.....

Hoşgeldin HÜZÜN.....

Çok geçmiş olsun canım.Umarım bundan sonra hiç sağlık sorunun olmaz rahat rahat diyetine odaklanabilirsin.
Bende uzunca bir süre ara vermiştim.Birlikte dönüş yaptık.Haydi hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
PINARCIĞIM;

Çok çok tebrik ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.Mürvetler gör,çok mutlu ol ve çok mutlu et sevdiklerini.Herzaman bizi de güzel haberlerinden mahrum etme.....

canım beyzuşum bitnm çok sağol..dilerim rabbimden hepimizin sevinçleri karışsın birbirine..işte o zaman gerçek bir mutluluk olacak yaşadığımız..
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

haftasonu da pek bişey kaçırmıyormuşum yani.. bu ne kimse yok.. kuş uçmaz kervan geçmez bi topic olmuş :roflol:

Bügünkü yediklerim canlarım.....

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar,domates,biber,kuzukulağı.
Ara: 2 adet kuru kayısı,bitki çayı
Öğlen: 1 kepçe yağsız tarhana çorbası,1 dilim ekmek
Ara: 1 türk kahvesi
Akşam: Haşlanmış karnabahar, 1 kase yoğurt ve salata (henüz yemedim,plan)
Ara:Bitki çayı ve 1 meyva....

ınşallah böyle kapatırım.
Bu arada koşu bandında 3 km yürüdüm. 35 dakika.

herkese selamlarr... bugün yediklerim
sabah...2 dilim çavdar ekmeği,beyaz peynir,salatalık ve 1 tane haşlanmış yumurta
ara.... 1 bardak sahlep
öğle....2 dilim çardar ekmeğiyle yapılmış peynir,domates ve marullu sandviç
akşam...5 kaşık sossuz makarna ve 1 kase yoğurt
15 dakika tempolu kondüsyon bisikleti ,ve 30 tane mekik

slm arkadaşlar ben 26 yaşına bi kaç gün önce girmiş 5 yaşında bir erkek çocuk annesiyim eşimin görevi nedeniyle erzurumda bulunuyoruz doğumdan sonra tüm kilolarımı vermiştim fakat bende daha sonra guatr çıktı yavaş yavaş kilo alırken ben aldırmadım doktora bile düzenli gitmedim ne bilirdim bu kadar kilo yapacağını daha sonra ben 75 ila 80 arası gidip gelirken erzuruma geldikten sonra sonuma doğru yaklaşıyodum çünki burda öle fazla bizim yaşımıza yada hayat tarzımıza uygun gezip eğlenecek ortam yok daha yeni bi alışveriş merkezine kavuştu düşünün neyse imkan olsada hava şartlarından dolayı öle hadi bi çıkalımda nefes alalım gezelim olayı olmay olmaya ben evde otura otura tam bi pis boğaz oldum sürekli yedim ama saat yada yemek farketmeksizin yedim ben kilo aldıkça hastalık tavan yaptı ben kilo aldıkça iyice eve kapattım kendimi kimse ile görüşmedim doğru dürüst ve sonuç ne 104 kilo şimdi 1 ayda kendi çabalarımla 98e indim bu gün itibarıyla elma diyetine başladım umarım herşey yolunda gider ben vazgeçmem eşim bana o kadar destek oluyo ki anlatamam ona ve beni seven dostlarıma bu kez mahcup olmak istemiyorum :kedi:

beyzus abla tamam annecim sen benim kv ol vallahi bıktım yaaaaaaaaaaaa tam diyetin en güzel günlerinde yaaa hamur işi yapar ya mntı ya su böreği bilmemen büyük kayıp değil ablacım yaaaaa sağlıklı değiller zaten bende herşeyi yaparım oklava ile hamur açmayı bilmem biliyorum öğrensem çok sık yapacam bilerek öğrenmiyorum vllahi dediğin gibi ne pişirsem bayılırlar çok severler allahtan töbe yarabbim kp hastalandıda çok sık yapmıyor yinede önceden hergün geldiğimde hamur tahtası ortada olurdu şimdi kp yiyecek diye yinede arada yapıyor onlara bişey olmuyor ablacım onların bünyedemi bişey bvar benim bünyedemi bilmiyorum vallahi

Şanslılar anacığım onlar ,doğuştan şanslı....

Zaten hayatta en kıskandığım tiplerdir.alsanaalsanasmileYeyip yeyip kilo almayanlar.

Sen yine iyi dayanıyorsun demekki,ben bu kadar hamur işi yapılan evde yaşasam

kapılardan sığmamda evin içindeki kapıları bahçe kapısıyla değiştirmek zorunda kalırız...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ARKADAŞLAR sabahki menüyü yazmıştım .
Öğlen ..... bir parça simitle geçiştirdim dışardaydım.
akşam......balık ve salata yedim .Ardından( çayı boş içmeyi hiç sevmiyorum )birtane hoşbeşle şekersiz çayımı içtim.eşim çerez yiyor ama ben garfiıld gibi yalansamda canım çok çeksede yememek için dişimi fırçalayıp netin başına geçtim.BEYZUS KARARLIYIM OKKA.En büyük destekçim sizsiniz çünkü bu serencama (maceraya )sizlerle başladım.
Kendimi sorumlu hissediyorum.sizlerin çizelgesindeki hafiflemeyi görünce neden olmasın diyorum...olumunekankayizsmile
GALİBA BUGÜN SUYU AZ İÇTİM .:1no2:
Yarın zorlu bir hafta başlıyor .şimdiden güzel ve diyet açısından başarılı bir hafta diliyorum.
a.s.

yenı gelen arkıdişler hoşgelmişler....aklinialirimsmile
beyzus,derin,kitkurdu nasılsınız c.a.n.l.a.r.ı.mmmmmmm.kaydirigubbakcemile3
hafta sonunuda kacamaksız gecırdıgım ıçın cok mutluyum.
beyzus annem seni gercekten cok sevdım bızı sakın buralarda yanlız bırakma.şevkatine çooook ihtiyacımız var.:asigim:
kızlar diyorumkı yarından baslıyarak bır program tespıt etsek (mesela bugun 10 dak mekık sabah,ögle,aksam.)yanı ödevmıs gıbı uygulasak.herkes bırbırıne hatırlatsa...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…