Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sıhhatler olsun canım güle güle kullan saçını

Sagolasin ablacim..

Paylaş yediklerini de karar verelim başarılımı değilmi.

Kesin güzel olmuştur ve sana çok yakışmıştır..

Daha iyileşemedinizmi.? Tekrar geçmiş olsun...

Topraaam ben yakistirdim kendime,son zamanlarda cok yipranmisti saclarim,bakimida zorluyordu beni:)iyi geldi degisiklik:)

günaydıııııınnnn
bugün çok daha kötüyüm , işe neden geldim onu da bilmiyorum

Canim cok gecmis olsun.Simdi nasilsin?daha iyisindir umarim..

Tesekkürler rakibem,esim de cok beyendi:) Ben genelde uzun sac kullanmiyorum zaten ama son yil kestirmemis ve uzatmistim ama bakimi vb cok zor..Erkek saci gibi cesaret edemem sanirim,o kadar kisa degil benim ki omuzlarimda sayilir:)
Brokoliyi ben de özlemistim,cok severim:) Ilk aldim ben de ama burda yaz boyunca vardi marketlerde..Bilhassa köftesi cok güzel oluyor

baharnaz Cok gecmis olsun canim..

Bonus Gözümm hem duygulanarak hem de taktir ederek okudum mesajlarini,beslenme konusunu cok iyi oturttun,böyle de devam edecegine gönülden inaniyorum..

Basaracaksin kuzuuuum,basaracagiz...

Güzel günler görecegiz,günesli günler...Öyle güzel günler ki yüklerimizden kurtulmus,gönüllerimizde de günesleri actiran günler..

Slm kizlar

Bende aslinda emine icin balik alayim diye dusunuyordum japon baligi bakimi kolay diye ama babasi istemiyor artik zeynepte azicik buyusun aliriz insallah

Kavanoz baliklari zor hasibe ya iyi kotu kucuk bi akvaryum yaparsan daha iyi olur uzun yasarlar.

Bende hep bir beta istemisimdir :)) aksi huysuz ama guzel.

Uzun seneler esim akvaryumda balik besledi cok kucuklerden degil buyukler vardi.
20 cm lik kopek baliklari vardi kocaman zor yuzuyolardi akvaryumda.
Cok buyuk bi filtresi vardi 8-9 ay bazen senede bir filtre temizligi yapiyodu.
Cok zor filtre temizligi ama degiyor.
Kucuk bisey olsa bana daha iyi olur en fazla 5 balik olsun.

bonuscan bende istiyorum hacamat cumartesi hacamat günü olması lâzım yaptırabilsem iyi olacak. Omuzlarım ısırgan dalamış gibi uğuşuyor

bonuscan bende istiyorum hacamat cumartesi hacamat günü olması lâzım yaptırabilsem iyi olacak. Omuzlarım ısırgan dalamış gibi uğuşuyor

Sen cok calisiyosun abla normal agrimasi.
Fitik duzlesme kirecleme yoksa eger kas agrisina direk iyi geliyor zaten.
Ama digerlerinde bazen tekrar istiyo.
Ol mutlaka guzel niyet al oku kendine yapilirken sifa olsun ins

Yaaaa yok simdi ogrendim Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucaklasin inşallah.

etikete gerek yok bonus :))) aus sensörlüyüm ben

baharnaz aminnnnnnnnnnnnn.

ben de balık çok severim ama bi kere annem küçük fanusumu düşürmüştü içinde 2 balık ile birlikte
o günden sonra almadım

2 tane de kuşumuz vardı biri dişi biri erkek , 8 tane yumurtladı , 6 sı çıkmıştı
evde bir cümbüş oluyordu resmen .

Gectigimiz yillarda bize muhabbet kusu hediye gelmisti,3-4 ay kadar biz baktik evimizde,sonra evimize misafir gelen özürlü bir genc kizimiz cok sevmisti ona hediye ettik dogum gününde..Ara ara ziyaretlerine gidiyoruz görmeye,bizden güzel bakiyor ilgileniyor..

Kedi ve muhabbet kuslarini seviyorum ben de ama evde bakimi cok zor,ya da ben beceremedim bilemiyorum ama muhabbet kusumuz varken cok zorlanmistim ben,elimden süpürge düsmüyordu her yerde tüy ariyordum falan filan:)

Büyük ve bahceli evler daha uygun sanirim,cocuklarin merhamet duygularinin gelismesinde cok faydali oldugunu duymustum..

ceydaaaa

ben gittikçe daha kötü oluyorum, bugün bi toplantı vardı mecbur geldim
bütün ofisi hasta edicem ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…