Dünde güneşliydi ama soğuktu ben çok üşüdüm aaayyy ne kötü daha kış bastırmadan bu havalarda üşüyoruz artık sonbahar ve ilkbahar çok etkili değil yaaa soğuk yaa sıcaaak ortası pek kalmadı ....Hava bugun günluk guneşlik ohh icimiz isinsin
Sıhhatler olsun canım güle güle kullan saçını
Paylaş yediklerini de karar verelim başarılımı değilmi.
Kesin güzel olmuştur ve sana çok yakışmıştır..
Daha iyileşemedinizmi.? Tekrar geçmiş olsun...
günaydıııııınnnn
bugün çok daha kötüyüm , işe neden geldim onu da bilmiyorum
Selamün aleyküm...
güle güle kullan saçlarını...eee eşin ne tepki gösterdiii...bende istiyom erkek başı yapam bırakmıyo öyle bi süpriz yapsam nolur hayal bile edemiyom...
brokoliyi özledim bende ama daha görmedim burda pazarda yada marketlerde....
Slm kizlar
Bende aslinda emine icin balik alayim diye dusunuyordum japon baligi bakimi kolay diye ama babasi istemiyor artik zeynepte azicik buyusun aliriz insallah
bonuscan bende istiyorum hacamat cumartesi hacamat günü olması lâzım yaptırabilsem iyi olacak. Omuzlarım ısırgan dalamış gibi uğuşuyor
Off ben ilkbaharda fena oluyorum ölüyorum agridan bahar. 2 senedir hep ayni.
Oncedende oluyodur illakide zamanina boyle dikkat etmiyodum.
Hacamati nasil bekliyorum o zaman.
Sonbahar hacamatini olmadim henuz vakit yok nasil olucak bilmiyorum.
Ama senede 1 kere mutlaka yaptiririm.
bonuscan bende istiyorum hacamat cumartesi hacamat günü olması lâzım yaptırabilsem iyi olacak. Omuzlarım ısırgan dalamış gibi uğuşuyor
Ha şöyle kendine gelmis mesajlarini okiyim :)
Kuşlarınmı var bahar? Muhabbetmi? Cok severim benimde bakmisligim var.
Her yerinin mr ini cektircekmissin oh cok sevindim ne var ne yok gorelim :))
Etiketlerini seveyim :) ausa ne diyodun yarim kalmis.
Hamile oldu kendisi artik onunla ilgili biseymiydi?
Yaaaa yok simdi ogrendim Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucaklasin inşallah.
ben de balık çok severim ama bi kere annem küçük fanusumu düşürmüştü içinde 2 balık ile birlikte
Kavanoz baliklari zor hasibe ya iyi kotu kucuk bi akvaryum yaparsan daha iyi olur uzun yasarlar.
Bende hep bir beta istemisimdir :)) aksi huysuz ama guzel.
Uzun seneler esim akvaryumda balik besledi cok kucuklerden degil buyukler vardi.
20 cm lik kopek baliklari vardi kocaman zor yuzuyolardi akvaryumda.
Cok buyuk bi filtresi vardi 8-9 ay bazen senede bir filtre temizligi yapiyodu.
Cok zor filtre temizligi ama degiyor.
Kucuk bisey olsa bana daha iyi olur en fazla 5 balik olsun.
ben de balık çok severim ama bi kere annem küçük fanusumu düşürmüştü içinde 2 balık ile birlikte
o günden sonra almadım
2 tane de kuşumuz vardı biri dişi biri erkek , 8 tane yumurtladı , 6 sı çıkmıştı
evde bir cümbüş oluyordu resmen .
ben gittikçe daha kötü oluyorum, bugün bi toplantı vardı mecbur geldimSagolasin ablacim..
Topraaam ben yakistirdim kendime,son zamanlarda cok yipranmisti saclarim,bakimida zorluyordu beni:)iyi geldi degisiklik:)
Canim cok gecmis olsun.Simdi nasilsin?daha iyisindir umarim..
Tesekkürler rakibem,esim de cok beyendi:) Ben genelde uzun sac kullanmiyorum zaten ama son yil kestirmemis ve uzatmistim ama bakimi vb cok zor..Erkek saci gibi cesaret edemem sanirim,o kadar kisa degil benim ki omuzlarimda sayilir:)
Brokoliyi ben de özlemistim,cok severim:) Ilk aldim ben de ama burda yaz boyunca vardi marketlerde..Bilhassa köftesi cok güzel oluyor
baharnaz Cok gecmis olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?