Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de düzenli bakım yaptıgım söylenemez,arada kendi çapımda takılıyorum öyle:)
Senin yavrular var kuzuu,enes paşa biraz daha büyüsün daha çok zaman ayırabilirsin kendine..
Bana bakma sen,benimki tamamen boşluktan

Gunes var ama bugun hep usudum ortasi yok dedigin gibi ya yaniyoz ya donuyoz

Balik afrika papagani simdide muhabbet kuslari balik 5 balikta olsa daha zor gibi gelmisti bakimi

Ilgincmis

Taze zencefil cayini nasil yapiyorsunuz ?

Canim ben demleyerek yapıyorum,suyu kaynatıp altını kapattıktan sonra halka halka dogradıgım zencefil ve limonu katıyor (bazen kabuk tarçında koyuyorum)4-5 dakika demleyip bal koyarak içiyorum..
Yanısıra taze zencefili mercimek,ezo gelin gibi çorbalara atıyor,siyah ve yeşil çay içinede koyuyorum güzel bir aroma veriyor,biz çok seviyoruz..
Siyah çayla içerken demlige atmıyorum ama bardagima incecik keserek bir dilim zencefil koyup fondipliyorum:)

Son düzenleme:
İyi akşamlar canlarim ben geldim...
baharnaz cydnz_1 çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize...

Bugun çok yoğun ve stresli bir iş gunuydu hiç uğrayamadım valla buraya ya şimdi azcıkın okudum geçmişi baya güldüm ne renkli muhabbetler dönmüş. Keşke uğrayabilseydim dedim kendi kendime daha keyifli olurdum ama baya yoğundum işte...

Gelelim yediklerimeeee...

Sabah
3 dilim e denk kepekli ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 haslanmis yumurta

Saat 13 00şekersiz türk kahvesi

Saat14 30

75 grmlık sandwic ekmeğine 1 kutu ton balığı yanında az biraz domates

Saat 16 30 ikisi bir arada nescafe

Saat 19 00
1 bardak ayran
10 tane falan parmak galeta

Daha bişi yemedim acıkmadım çünkü 2.1 lt su gun içinde içtim şimdi evde devam ediyorum suya...
Bakalım bu hafta nasıl olacak...

Tesekkurler
Ametist birde hmmm kondurayim. Taze zencefili corbaya rendeleyerekmi katiyosun yoksa buyuk bi parca koyup tekrar cikariyomusun icinden piserken
Ben kuru tozunu katiyordum

Gunaydin kızlar nasılsınız... Moraller kotu Galiba olsun hepimizin boyle anları geliyor geçiyor ben misal bu hafta çok kilo verebileceğimi hissetmiyorum dikkatliyim ama neden böyle anlamadım suda içiyorum aslında.neyse artık olur böyle anlarımız.. Şimdi gelelim dun akşamaaaa dediğim gibi bişicik yemedim su içtim ve uyudum. Kocişle bir karar aldık spora başlıyoruz başlarkende kötü alışkanlıkları bırakıyoruz kamu spotu gibi sansür koyalım siz anlayın artık. Hadi hayırlısı kociş karardan vazgeçmezse bende geçmem hadi bakalım neler olacak göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…