Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yeşilçaaaayyy ne kayfee hiçbişi yok bana bugün su bilem yok. Başka nöbet yerine verdiler beni el yordamıynan yemek yedim falan neyseki cozutmadım sadece su içemedim ya... Bu akşam kv ye gidicekmişiz eşim şimdi aradı ve kalıcaz orda sabah nasıl tartılıcam ben... Buna çözümünüz varmı kızlar c. Tesi yapabilşomuyuz tartı bildirimini

İşten çıkınca yol üstündeki bi eczanede tartılsan...

Bonus sen bütün gün yeşilçaymı içtin lo...
Ben eve yeni geldim...hastanede aylık misafirimde geldi sancıdan kıvranıyım fena...sıcak su torbasıyla ikiz gibi oldum...oğlanı uyuttum anca rahat ettim...fırınada balık attım bizim taze gelinde salata yapcak akşam yemeğimde bu yanii günü sormayın...

y.o.l.c.u Rakibem, menülerin nerde?

Böylemi sollayacaksın beni cuma'yaYeşil çayini fondipleyip romantizmin dibinemi vuruyorsun yoksa

Yok kuzum yaa ama sıkıntılı bi hafta oldu koşturmaca telaşe bitmedi...öyle işte bdvye çevirmiyim burayı...
Buralardayım gözüm üzerinde ona göre he...

Selam güzeller nasılsınız ben bir haftadır hastalık baş ağrısı derken kaçırdım baya hatta çok bitkinim bı ara vazgeçmeyi bu işe ara vermeyi bile düşündüm demir hapimi iki haftadır almadım sinüzit oldum bitkinlik ve yorgunluk sebeplerim bunlar sanırım

Niye yani listenin başına koyuyon benide gözüme gözüme sokuyon kendimi he de bakim...ne güzel diğer listede alfebetik sırayla yapıyodun görünmüyodum benn...

Kiz ben bi sayfa eksik okumusum simdi isilin alintida gordum.
Aklima ilk sen geldin demek

Beni unutmuş bu kez bende çıkar listeden beni benden umut yok yazacadim

Niye umut yok ışıl? Ben cokmu iyiyimde devam ediyorum?
2 kasik yemek icin nefsime yenik dusuyorum.
Yine yedim yaaa diyim birakirsam 1 ay sonra 120 kiloyum.
Hep 80 demi kalican saniyosun sen yavas yavas alirsin farketmeden.
Herseyi denedim kilo veremiyorum mu diyosun?
Yani umutsuz vaka kismin nerde?
20 kiloyu sen vermedin mi?

Beni unutmuş bu kez bende çıkar listeden beni benden umut yok yazacadim

nerelerdesin sen kız dicektimki bi önceki mesajda yazmışın....geçmiş olsun...Rabbim sıkıntılarını gidersin...

way way...ne diyim şimdi bilemedimki...

Cuma

Sabah 8:30
Protein yapacagimi unutup yarimdan a kepekli tost yedim.
Duble tarcinli turk kahvesi

Oglen 13:00
4-5 kk eski kasar ( az tuzlu)
500 ml ayran

Aksam 18:30 -19:00
Peynir tabagi diyim
3-4 kasik lor, az beyaz, az kasar peyniri
Ayranla yogurt kuru

Su 1 litre + 1 litre hibiskuslu yesilcayli dukan icildi.

1 litre elmali maydanozlu su icilcek.

yol üstü keşke eczane olsa yok malesef canım ayrıca moral bozukluğu olmazmı tüm günün öde miyle falan gerçek kilo çıkmaz ay bilemedim şimdi allahım bu nasıl bir ikilem. Neyse du bakim inofolic bittiydi netten nöbetçi eczane bakim de eşime ilaç alcam bahanesiyle eczaneye saptırayım ama hiö sağlıklı olmayacak ve ben yine hüsran bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…