Gız nerdesiniz
Kimse ugramamis
Bi yesil caydami icmediniz
ben gelem bi kahve yapta
Sut verim sana kahve olmaz gebe kadina :)
Ne yeşilçaaaayyy ne kayfee hiçbişi yok bana bugün su bilem yok. Başka nöbet yerine verdiler beni el yordamıynan yemek yedim falan neyseki cozutmadım sadece su içemedim ya... Bu akşam kv ye gidicekmişiz eşim şimdi aradı ve kalıcaz orda sabah nasıl tartılıcam ben... Buna çözümünüz varmı kızlar c. Tesi yapabilşomuyuz tartı bildirimini
y.o.l.c.u Rakibem, menülerin nerde?
Böylemi sollayacaksın beni cuma'yaYeşil çayini fondipleyip romantizmin dibinemi vuruyorsun yoksa
Beni unutmuş bu kez bende çıkar listeden beni benden umut yok yazacadimNiye yani listenin başına koyuyon benide gözüme gözüme sokuyon kendimi he de bakim...ne güzel diğer listede alfebetik sırayla yapıyodun görünmüyodum benn...
Niye yani listenin başına koyuyon benide gözüme gözüme sokuyon kendimi he de bakim...ne güzel diğer listede alfebetik sırayla yapıyodun görünmüyodum benn...
Beni unutmuş bu kez bende çıkar listeden beni benden umut yok yazacadim
Beni unutmuş bu kez bende çıkar listeden beni benden umut yok yazacadim
Kiz ben bi sayfa eksik okumusum simdi isilin alintida gordum.
Aklima ilk sen geldin demek
Niye umut yok ışıl? Ben cokmu iyiyimde devam ediyorum?
2 kasik yemek icin nefsime yenik dusuyorum.
Yine yedim yaaa diyim birakirsam 1 ay sonra 120 kiloyum.
Hep 80 demi kalican saniyosun sen yavas yavas alirsin farketmeden.
Herseyi denedim kilo veremiyorum mu diyosun?
Yani umutsuz vaka kismin nerde?
20 kiloyu sen vermedin mi?
Kiz merhaba canim.naslsin gormeyeli .Beni unutmuş bu kez bende çıkar listeden beni benden umut yok yazacadim
Kizlar hepinize başarilar diliyorum inşallah kimin karşisinda ne hedefi varsa salikli catsin hedefine bol eksiler tartida hep yuzunuz gulsun canlar
yol üstü keşke eczane olsa yok malesef canım ayrıca moral bozukluğu olmazmı tüm günün öde miyle falan gerçek kilo çıkmaz ay bilemedim şimdi allahım bu nasıl bir ikilem. Neyse du bakim inofolic bittiydi netten nöbetçi eczane bakim de eşime ilaç alcam bahanesiyle eczaneye saptırayım ama hiö sağlıklı olmayacak ve ben yine hüsran benceİşten çıkınca yol üstündeki bi eczanede tartılsan...
Bonus sen bütün gün yeşilçaymı içtin lo...
Ben eve yeni geldim...hastanede aylık misafirimde geldi sancıdan kıvranıyım fena...sıcak su torbasıyla ikiz gibi oldum...oğlanı uyuttum anca rahat ettim...fırınada balık attım bizim taze gelinde salata yapcak akşam yemeğimde bu yanii günü sormayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?