Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah ki kilonu biliyorsan onu söyle bildirim olarak

Iyi aksamlar herkese

Yogun bir gün gecirdim,haftasonu misafirlerim gelicek bugunden biraz temizlik birazda kurabiye vb seyler yaptim,bitmediler gerci kalanini yarin yapicim:)
Kahvemi icip dinlenirken size bakiyim didim,öyle iste ben den havadisler bu kadar:)

Sizler nörüyonuz

Bonus canim benim zayiflamak pesind eolan biri olarakdan icimden geldi o sozler canim benim be d eburaya kadar geldim aimsi kalan kilolarimi veriyorum

Bizi anlayan birilerinin olmasi ne guzel :)
Ne kadar kilo verdin? KK da verdiysen hangi baslikta verdin?

Fulyacim noldu ya hayirdir? Ciddi bisey degildir ins

Selamun aleyküm.. Kaçak ben geldim.. O kadar yoğun bi hafta geçirdimki hiç uğrayamadım. Okul çarptı resmen..
6da kalkıyorum. 7.30 da servis kalkıyo. Yol 1 saat sürüyo. Akşam 5te evde oluyoruz. Yemek bulaşık sonraki güne hazırlık derken betülün yatma saati geliyo, çoğu zaman da onu uyuturken uyuyakalıyorum. Bu arada da diyet yapmaya çalışıyorum :) bakıcı kız da sürekli poğaça börek yapıyo, nefis terbiyesindeyim :)

Tesekkurler
Ametist birde hmmm kondurayim. Taze zencefili corbaya rendeleyerekmi katiyosun yoksa buyuk bi parca koyup tekrar cikariyomusun icinden piserken
Ben kuru tozunu katiyordum

Canim tazesini kullanmanin daha faydali oldugunu duymustum,tozunu güvenilir yerden almak gerek..Hem tazesi buzdolabinda aylarca saklanabiliyor rahatlikla,cabuk bozulan bir sey degil..

Corba konusuna gelicek olursak:)Mercimek corbasini blendirdan gectigi icin rendelemeden ince bir dilim (cips dilimi gibi) kesip atiyorum,birlikte pisiyorlar..Ezo gelin,tarhana,tavuk vb blendirdan gecirmeyecegim corbalarada rendeliyorum..Dikkat edilmesi gereken konu miktari,fazla konursa aci olur nerede kullanacaksan az az ilave et,damak tadiniza göre zamanla miktari artirirsin..Kararinda konulursa güzel bir aroma veriyor herseye,biz seviyoruz..

Zerdecal da öyle,ben her ikisinide kullanmaya calisiyorum mutfakta,saglik acisindan da cok faydaliymis..

Hayırlı sabahlar...
Ben hastanedeyim...aşımın bir senesi doldu ilaç değişiyo bugun 4 kere iğne olucam ve 7 hafta olucak sonra tekrar aylığa döncez...çok kalabalık daraldım...

Canim cok gecmis olsun,asi grip asisi mi? Allah sifa versin tez vakitte..

olur la türk gahvesi şifadır .. zeki olur çocuk

Hayirli olsun ausencia,tebrik ederim.Saglikla,huzurla al yavrunu kucagina insallah..

Yok kuzum yaa ama sıkıntılı bi hafta oldu koşturmaca telaşe bitmedi...öyle işte bdvye çevirmiyim burayı...
Buralardayım gözüm üzerinde ona göre he...

Canim benim oluyor bazen öyle,geldimi üst üste geliyor sIkintilar,telaslar..Allah beterinden korusun guzuuum,gönlüne yük ettigin hertürlü sIkintilarindan feraha cikarsin seni..

Gecmis olsun isilduru,Allah sifa versin..

Bizi anlayan birilerinin olmasi ne guzel :)
Ne kadar kilo verdin? KK da verdiysen hangi baslikta verdin?

Fulyacim noldu ya hayirdir? Ciddi bisey degildir ins

çok aksilik yaşadım ve sinir bozucu şeyler yaşadım canım. akşamüzeri de tartıştım iş arkadaşımla. haddini bilmedi. falan filan yani...

Çok başım ağrıyor depresyondayim sinüzit de oldum üstüne, tüm bunları ilk kez yaşıyorum moralim sıfır şimdi araştırdım kabızlık yapıyor diye denir hapima 2-3 hafta ara vermiştim vücut direnci düşer depresyon yapar sinüzit olur falan yazıyor sebebi buldum şükür hapimi hemen içtim kabızlığa dayanicaz artık bu çok daha berbat çünkü

Kiz merhaba canim.naslsin gormeyeli .
Evet ya bende merak etdim @balinmaz sogum yapdimi diye ben onu hamile biliyorum canim burdasa bi yazsin
Bana yazmış nerdesin diye ondan bende buradan yazayım dedim msj larina baktım doğum yapmış kızı olmuş maşallah diyelim güle güle büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…