Bu sabah ki kilonu biliyorsan onu söyle bildirim olarakyol üstü keşke eczane olsa yok malesef canım ayrıca moral bozukluğu olmazmı tüm günün öde miyle falan gerçek kilo çıkmaz ay bilemedim şimdi allahım bu nasıl bir ikilem. Neyse du bakim inofolic bittiydi netten nöbetçi eczane bakim de eşime ilaç alcam bahanesiyle eczaneye saptırayım ama hiö sağlıklı olmayacak ve ben yine hüsran bence
Bonus canim benim zayiflamak pesind eolan biri olarakdan icimden geldi o sozler canim benim be d eburaya kadar geldim aimsi kalan kilolarimi veriyorum
Tesekkurler
Ametist birde hmmm kondurayim. Taze zencefili corbaya rendeleyerekmi katiyosun yoksa buyuk bi parca koyup tekrar cikariyomusun icinden piserken
Ben kuru tozunu katiyordum
Hayırlı sabahlar...
Ben hastanedeyim...aşımın bir senesi doldu ilaç değişiyo bugun 4 kere iğne olucam ve 7 hafta olucak sonra tekrar aylığa döncez...çok kalabalık daraldım...
olur la türk gahvesi şifadır .. zeki olur çocuk
Yok kuzum yaa ama sıkıntılı bi hafta oldu koşturmaca telaşe bitmedi...öyle işte bdvye çevirmiyim burayı...
Buralardayım gözüm üzerinde ona göre he...
Selam güzeller nasılsınız ben bir haftadır hastalık baş ağrısı derken kaçırdım baya hatta çok bitkinim bı ara vazgeçmeyi bu işe ara vermeyi bile düşündüm demir hapimi iki haftadır almadım sinüzit oldum bitkinlik ve yorgunluk sebeplerim bunlar sanırım
Kilo bildirimiiii
Geçen hafta: 98
Bu hafta: 96.3
Fark: -1.7
Spor: 80 dk
Bizi anlayan birilerinin olmasi ne guzel :)
Ne kadar kilo verdin? KK da verdiysen hangi baslikta verdin?
Fulyacim noldu ya hayirdir? Ciddi bisey degildir ins
Çok başım ağrıyor depresyondayim sinüzit de oldum üstüne, tüm bunları ilk kez yaşıyorum moralim sıfır şimdi araştırdım kabızlık yapıyor diye denir hapima 2-3 hafta ara vermiştim vücut direnci düşer depresyon yapar sinüzit olur falan yazıyor sebebi buldum şükür hapimi hemen içtim kabızlığa dayanicaz artık bu çok daha berbat çünkü
Kiz ben bi sayfa eksik okumusum simdi isilin alintida gordum.
Aklima ilk sen geldin demek
Niye umut yok ışıl? Ben cokmu iyiyimde devam ediyorum?
2 kasik yemek icin nefsime yenik dusuyorum.
Yine yedim yaaa diyim birakirsam 1 ay sonra 120 kiloyum.
Hep 80 demi kalican saniyosun sen yavas yavas alirsin farketmeden.
Herseyi denedim kilo veremiyorum mu diyosun?
Yani umutsuz vaka kismin nerde?
20 kiloyu sen vermedin mi?
Bana yazmış nerdesin diye ondan bende buradan yazayım dedim msj larina baktım doğum yapmış kızı olmuş maşallah diyelim güle güle büyütsünKiz merhaba canim.naslsin gormeyeli .
Evet ya bende merak etdim @balinmaz sogum yapdimi diye ben onu hamile biliyorum canim burdasa bi yazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?