Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar tattılamadım bu akşam sabah tartılmadım ben olmazsa aynı sayın beni kızlar ya yarın kv de de aşure yapıcam mecbur burda kalıcam normalde eve gidicem diye düşündüğümden tartılmadım ama dediğim gibi bu hafta olmazsa aynı sayın kilomu...

Gunaydin
Hayirli cumalar

Yolcu igneler alerji icin dimi gecen yil yapilmisti sanirim. Her yil boylemi olcak. Simdiden insallah sifa olsun

Yena yi goremiyom ???

Bonus listen ne olursa olsun cok iyi masallah sgrilarinla 60 dk nasil yuruyon

Cakil vayy hem tatil hem kilon süpersin bi gidip geliyorsun hemen hoopp fazlaliklar gidiyor sen sifreyi cozdun :))masallah

Ben yine ayni bildiriyom ( 90.50
Sanirim haftaya ayni olursa listeden cikicakmiyim

Bahar yurudukce biraz yoruluyorum belki ama inan daha az agriyor belim.
Omuriligi cevreleyen bel ve karin kaslari ne kadar guclu olursa agri o kadar az olurmus.
Spordan sonra baya rahatliyorum bazen.

Okudum sayfa sayfa kizlar kilo verememe dunyanin ilaki sonu degildir yeterki siz kilolarla savaşin birgun giderler yeterki insan kendine olan öz guvenin itirmesin .insan oglu her seyi beceriyor sadece olarak birazcik cenemizi tutarsak ne kadar inadci kilolar olursa olsun gitcek birgun .
Sadece dikkat etmek gerekiyor birde spor hepnize bol basarilar

Selamün aleyküm...
hayırlı cumalar...

of bugun fena şişim güzel eksi görmeyi bekliyodum ama yüzüğüm yerinde kıpırdamıyo bile balon olmuşum...malum dönemin etkisi sanırım....rakibem okadar artislik yaptım ama fena fos çıktım bu hafta...

kilom:104,7
spor 75 dakika daha fazla yürüdüm aslında ama onlar spordan sayılmaz...bu arada yürürken belim ve kalça eklemlerim çok ağrıyo tutulup kalıcak gibi oluyorum beldeki fıtıktanmı kaynaklı acaba...

evet canım alerji fakat yılda bi kere değil her ay gidiyorum iğneye...şimdi ikinci bi ilaca başladık 7hafta haftalık gidicem sonra oda aylığa dönücek en az üç sene sürücek böyle duruma göre 5 6 seneyede çıkabilir...inş gerek kalmaz ama çok yorucu bi süreç...

hayırlı cumalar
kilo bildirimi maalesef aynı
hayrat ediyorum dun sabah limonlu maydonozlu su ile güne başladım butun günde limonlu detoks suyu içtim birde 1.5 saat yuruyuş yapmışımdır çok azda yememe rağmen hiç eksiye geçmemişim ...yalnız vucudumda incelme çok kendimi hiç şiş hissetmiyorum ağrılarım azaldı bu kilo niye 125te takıldı anlamıyorum...birgün kaçamak yapıyorum 126.5 oluyorum ertesi gün yemeyince 125.5 hemen bir aydır bu kiloda takılı kaldım...aşureyi bile hafta sonuna bıraktım bugun eksi çıkmak için olmadı yarın aşure yaparım artık inşallah abartmadan yerim...
bonus listeden çıkıyorum heralde canım iki hafta üst üste aynı olanlar çıkıyordu değilmi

bonus benimde sporum var artık 250 dakika yürüyüş az olsun bizim olsun

Benden de pek guzel bir haber yok bugun -500 beklerken +500 de kaldim.
Arti beklemiyodum umutluydum cokta iyi baslamistim.

Nedenleri nicinleri beynimde dolanip duruyo kendimi zincire vurasim var.

Aksama misafirim var islerle ugrasiyorum.
Ugrayamam daha sanirim.
Toplu cevap veririm hepinize artik.

Kendi adima takimdan ozur diledim sizdende ozur dilerim diger arkadaslarim cabalarken ben bu sekil cabaladigim icin.

cakil80 bak bende eksi goremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…