Amine Busra doğurdun mu kizceni
Evet 11 temmuzda dogdu miniğim. Şimdi artık aldığım kiloları verme zamanı :)Kiz merhaba canim.naslsin gormeyeli .
Evet ya bende merak etdimAmine Busra sogum yapdimi diye ben onu hamile biliyorum canim burdasa bi yazsin
Gecmis olsunHayırlı cumalar ..
Bonus 255 dk. sporum....
Topraam gelemedim sağlık sorunum vardı biraz.. aşırı ağrı ve bulantı... dün acillik oldum dayanamadım artık.. Meğer safram da iltihaplanma ve nurtopu gibi taşlarım oluşmuş..
İlk duyduğum da çok üzüldüm yine ameliyat çünkü. Sonra Allah beterinden korusun dedim...neler var...
Antibiyotik tedavisine başladık bakalım ben erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim yeni okullar açıldı.. henüz 6 ay önce aldım bir sürü anestezi... Zira anca atılıyor vücudumdan...
beyleyken beyle işte. :)
Bu arada spor hocası sporun faydası olur belki taşlar kendiliğinden düşer falan bişeyler dedi ama kanalı tıkarsa o da tehlike..
Hasılı iki ucu gaitalı değnek..
Masallah diyelim. Nasıl verdiniz,biraz tüyo alsak sizden.Kizlar bu arada kendimden konuşayim 105 kilodan indim 78
Hayirlisi 60 larida gorsem derdim olmaz
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun geçen gün ağır yaşamlar da ameliyat olan birisi az gıda tükettiği için safrasi alındı sebep bu olabilirmiHayırlı cumalar ..
Bonus 255 dk. sporum....
Topraam gelemedim sağlık sorunum vardı biraz.. aşırı ağrı ve bulantı... dün acillik oldum dayanamadım artık.. Meğer safram da iltihaplanma ve nurtopu gibi taşlarım oluşmuş..
İlk duyduğum da çok üzüldüm yine ameliyat çünkü. Sonra Allah beterinden korusun dedim...neler var...
Antibiyotik tedavisine başladık bakalım ben erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim yeni okullar açıldı.. henüz 6 ay önce aldım bir sürü anestezi... Zira anca atılıyor vücudumdan...
beyleyken beyle işte. :)
Bu arada spor hocası sporun faydası olur belki taşlar kendiliğinden düşer falan bişeyler dedi ama kanalı tıkarsa o da tehlike..
Hasılı iki ucu gaitalı değnek..
Senin Azeri şiveni sevsinler aybalam, çat bakalım hedefineAmine Busra kiz bebisin anali babali buyusun canim benim simdi baslasin zayiflama maratonu .
Insalalh hep birlikde zayiflariz bende biara yerimde saydim aylarca 80 kq da kaldim simdi cok sukur gitmeye basladi insallah hedefime catcam .
Aynen oyle yavas yavas vermeye baslamam lazim artikAmine Busra kiz bebisin anali babali buyusun canim benim simdi baslasin zayiflama maratonu .
Insalalh hep birlikde zayiflariz bende biara yerimde saydim aylarca 80 kq da kaldim simdi cok sukur gitmeye basladi insallah hedefime catcam .
Ay kizlar sizin yazilardan okudukca ilham aldim bend size katila bilirmiyim canlarim .
Madem kilo bildirim gunuymus bend ekilomu bildireyim kizlar diyet gunluklerind ebenim de topigim var amma boyle toplumunda faydasi var bazen bilmediklerimizi oyreniyoruz.
Gecmis olsunYENA . Derdini bile cok sirin anlatiyorsun, çok tatlısın. İnsallah bir an once sifa bulursun
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun geçen gün ağır yaşamlar da ameliyat olan birisi az gıda tükettiği için safrasi alındı sebep bu olabilirmi
Selamun aleykum hayırlı cumalar
Geç kaldım bu arada gelemıyorum farkındayım ne olur kusura bakmayın haklarınızı helal edin ben bir süreliğine izin istiyorum benı listelerden cıkarırsanız sevinirim kızlar gelrıdonıcem inşallah ama bu ara hıc konsantre olamıyor um hepinizi cok seviyorum ve opuyorum
Ogulcuklarim yaz bitti ne izni :))
Yena gecmis olsun canim. Yine de durumunu ihmal etme dedigin gibi kanal tehlikeli oluyor Allah korusun. Benim akut pankreatitten dolayi safrakesem alinmisti. Lutfen sagligina dikkat et.
YENA gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?