YENA geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin
Liste için ellerine sağlık
Kilo verenleri tebrik ederim
Yenacım çok geçmiş olsun. Bende diyet yapıyorum zannedip açlık grevine girdiğim bir dönemde safra kesesinden olmuştum. Canım taşları düşürürken kanalı genişleten ilaç veriliyor sanırımHayırlı cumalar ..
Bonus 255 dk. sporum....
Topraam gelemedim sağlık sorunum vardı biraz.. aşırı ağrı ve bulantı... dün acillik oldum dayanamadım artık.. Meğer safram da iltihaplanma ve nurtopu gibi taşlarım oluşmuş..
İlk duyduğum da çok üzüldüm yine ameliyat çünkü. Sonra Allah beterinden korusun dedim...neler var...
Antibiyotik tedavisine başladık bakalım ben erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim yeni okullar açıldı.. henüz 6 ay önce aldım bir sürü anestezi... Zira anca atılıyor vücudumdan...
beyleyken beyle işte. :)
Bu arada spor hocası sporun faydası olur belki taşlar kendiliğinden düşer falan bişeyler dedi ama kanalı tıkarsa o da tehlike..
Hasılı iki ucu gaitalı değnek..
hayriyecim sakın öyle bir hataya düşme. Bu topige geldigimden bu güne ilk defa bu yaz izin aldım. Üçlü rakamlara çıkıp geri döndümSelamun aleykum hayırlı cumalar
Geç kaldım bu arada gelemıyorum farkındayım ne olur kusura bakmayın haklarınızı helal edin ben bir süreliğine izin istiyorum benı listelerden cıkarırsanız sevinirim kızlar gelrıdonıcem inşallah ama bu ara hıc konsantre olamıyor um hepinizi cok seviyorum ve opuyorum
Bagirsaklar 3 kilo yiyecek tasir yediklerinizdendirBenden de pek guzel bir haber yok bugun -500 beklerken +500 de kaldim.
Arti beklemiyodum umutluydum cokta iyi baslamistim.
Nedenleri nicinleri beynimde dolanip duruyo kendimi zincire vurasim var.
Aksama misafirim var islerle ugrasiyorum.
Ugrayamam daha sanirim.
Toplu cevap veririm hepinize artik.
Kendi adima takimdan ozur diledim sizdende ozur dilerim diger arkadaslarim cabalarken ben bu sekil cabaladigim icin.
cakil80 bak bende eksi goremedim.
Ne zaman ay geçti yahu hala aynı yerdeyim başımda ağrıdan catliycak listeler için teşekkürlerAYIN 1. si _______ - 3,6 kg. _____YENA
AYIN 2.si _______ - 3,2 kg. ____cakil80
AYIN 3. sü ______ - 2,3 kg. ___Bulamiyorum
Hayırlı cumalar ..
Bonus 255 dk. sporum....
Topraam gelemedim sağlık sorunum vardı biraz.. aşırı ağrı ve bulantı... dün acillik oldum dayanamadım artık.. Meğer safram da iltihaplanma ve nurtopu gibi taşlarım oluşmuş..
İlk duyduğum da çok üzüldüm yine ameliyat çünkü. Sonra Allah beterinden korusun dedim...neler var...
Antibiyotik tedavisine başladık bakalım ben erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim yeni okullar açıldı.. henüz 6 ay önce aldım bir sürü anestezi... Zira anca atılıyor vücudumdan...
beyleyken beyle işte. :)
Bu arada spor hocası sporun faydası olur belki taşlar kendiliğinden düşer falan bişeyler dedi ama kanalı tıkarsa o da tehlike..
Hasılı iki ucu gaitalı değnek..
Canimsan benim tatlim ne yapsakda biz Azerilerin Turk şivesine catamayiz nerde konuşursak anlaşilir azeriyiz olsun canimKilom 80.8
Sporum 240 dk
Senin Azeri şiveni sevsinler aybalam, çat bakalım hedefine
Rabbim şifa versin inş...liste içinde eline sağlık...
YENA noşum geçmiş olsun yaa önce ilaç tedavisi demek yaa büsürü yok taşı eritiyor yok kolay düşmesini sağlıyor diye sıvılar hazırlanıyor birde onlardan mı hazırlayıp içsen acaba kesin amelyat mı ilaçla düzelmiyor mu a merak ettim ...
Adaş yaa bişey diycem ben bu ara hiç içmediğim kadar yeşil çayda içiyorum günde iki büyük bardak filan Yok yok yok ilede yaramıyor sonra o moral bozukluğuyla bir yiyorum artılar geliyor ....İyi akşamlar
Bugün de epeyce yürüdüm çok da yemedim şükür
Yeşilçay da aldım yarın demlerim uzun zamandir içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?