Yenacım çok geçmiş olsun. Bende diyet yapıyorum zannedip açlık grevine girdiğim bir dönemde safra kesesinden olmuştum. Canım taşları düşürürken kanalı genişleten ilaç veriliyor sanırım
hayriyecim sakın öyle bir hataya düşme. Bu topige geldigimden bu güne ilk defa bu yaz izin aldım. Üçlü rakamlara çıkıp geri döndüm
Adaş önce az yemek lazım yoksa napsın yeşilçay :)Adaş yaa bişey diycem ben bu ara hiç içmediğim kadar yeşil çayda içiyorum günde iki büyük bardak filan Yok yok yok ilede yaramıyor sonra o moral bozukluğuyla bir yiyorum artılar geliyor ....
Kendime bahaneler buluyorum yaa ondan yenoşum yoksa başka bir açıklaması Yok yani yarın bir Ankara yapıcam pazar döneyim pazartesi yine bakarım artık .....Sen nasılsın neden hala toparlanamadin ki
Bende mağlum dönem yaklaştı herhalde bugün inanılmaz tatlı kalorili şeyler yedim akşamda kahvaltı iyice işi batırdım yaniiAdaş önce az yemek lazım yoksa napsın yeşilçay :)
Öyle deme eskiden yeşil çay yesem bile artıyı engelliyordu yok yok benim metabolizma yerin yedi kat dibinde çalışmıyor arkadaşAdaş önce az yemek lazım yoksa napsın yeşilçay :)
http://www.kozmikbakim.net/2015/10/safra-kesesi-tas-ve-polipten-nas.html
YENA şurdaki yazıyı ve yorumları okurmusun yapabilirsen işe yarışacağını düşünüyorum
Gerçekten çok değişikmiş ama ben bu kızın yazılarını seviyorum işki uygulamak genelde denenmiş kabul görmüş işe yarayan şeyler yayınlar yazar ....Ilgincmis...
Zor bulunuluyormus ama bakayım bakalım ...
Sağol canım. .
Kızlar merhaba ben bugün gececiyim beni bugün affedin liste paylaşamıcam kamera önünde nöbetteyim bugün uzun uzun yazamıyorum. bugünki tek kaçamağım aşure oldu 1.5 kase kadar farklı zamanlarda ve erken saatte yedim karnım ara ara ağrıyor huzursuz hissettiriyor beni. Şu haftada bitse de hafta tatilime çıksam hiç sevmedim bu haftayı ya aman of...
Bi tsh t3 t4 demir b12 d vitamini baktirsanaÖyle deme eskiden yeşil çay yesem bile artıyı engelliyordu yok yok benim metabolizma yerin yedi kat dibinde çalışmıyor arkadaş
Tek başına yeşil çay bize ne yapsınYeşilçay tek başına bir ise yaramıyor bence ...
Elbet etkisi yadsınamaz ama yiyip yiyip Yeşilçayın faydası yok demekte bahane.
Benimde yarın yemeğe misafirim var eltim kaynım kayınvalide annem babam ve çocuklar daha ne olsunYarın calisiyormusun74FRIDA
Benim yemege misafirim var yarın akşam. .
Geçen duğunu olan taze çift gelecek...
Sağolasın yenacım hatırlanmak güzelMefkurem aklıma geldin... Umarım yoluna girmiştir seni burdan uzaklaştıran meseleler...
Sorma valla birde tatlı yaptım mecbur kayınpeder baya tatlı seviyor o yüzden şekeri fazla koydum... Neyse hafta tatilime eve yapıcam yapmışken şekeri çok koymam. Bu arada çok kötü hissediyorum kendimi ya ben. Afedersiniz günümü bekliorum gelmedi daha geçen ayki düşükten dolayımı yoksa neyden anlamadım ama sancılarım vuruyor ara ara ve ben huzursuzlanıyorum. Demin oldum sandım ama gittim bişi yok gene... Aslında olsunda istemiyorum ama bu gelen ağrı huzursuz ediyor beni iş yerindeyim diye birde heralde... Midem de bulanıyor psikolojik heralde...Kolay gelsin...
Aşure çok lezzetli ama epey cısslı
Sağlam kalori..
ben ameliyat oldum canım. Geçen sene kp sancılandı ameliyat dediler. Bir arkadaş burda bir aktar var ona gidin dedi. Ben ölecektim ağrıdan aktara gittim üç günde düşürdüm taşları dedi. Aktara gittik peceteye tükür dedi. Tükrügune baktı film lere baktı amca senin taşların büyük düşmez kanalda kalırsa kötü olur dedi. Ben üç tane ilaç veriyorum.birisi taşı kayganlastiriyor. Biri gaz yapıp taşı itiyor. Diğeride kanalı genişletiyor taşın kolay düşmesini sağlıyor. Bir haftada taş düşüyor. Ama sen ameliyat olmalısın dedi.Ameliyat olmadinmi peki.?
Ilaclamı düzeldi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?