Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ameliyat olmadinmi peki.?
Ilaclamı düzeldi.?

Ilgincmis...
Zor bulunuluyormus ama bakayım bakalım ...
Sağol canım. .
Gerçekten çok değişikmiş ama ben bu kızın yazılarını seviyorum işki uygulamak genelde denenmiş kabul görmüş işe yarayan şeyler yayınlar yazar ....
Yapabilirsen yap bence kullanıcı yorumlarında okuyabilirsin

Kızlar merhaba ben bugün gececiyim beni bugün affedin liste paylaşamıcam kamera önünde nöbetteyim bugün uzun uzun yazamıyorum. bugünki tek kaçamağım aşure oldu 1.5 kase kadar farklı zamanlarda ve erken saatte yedim karnım ara ara ağrıyor huzursuz hissettiriyor beni. Şu haftada bitse de hafta tatilime çıksam hiç sevmedim bu haftayı ya aman of...

Kolay gelsin...

Aşure çok lezzetli ama epey cısslı
Sağlam kalori..

Mefkurem aklıma geldin... Umarım yoluna girmiştir seni burdan uzaklaştıran meseleler...
Sağolasın yenacım hatırlanmak güzel
Çok şükür moralim daha iyi, yoluna girdi

Sadece bana kalan artılar oldu
Bende ağır yaşamlardaki gibi 200 kilo olmaya niyetlenmiştim

Geçte olsa bugünkü bildirimi yapayım
En son bildirimim 88.9
Bugün 93

Geçmişe hiç bakamadım inş.herkesde herşey yolundadır

Kolay gelsin...

Aşure çok lezzetli ama epey cısslı
Sağlam kalori..
Sorma valla birde tatlı yaptım mecbur kayınpeder baya tatlı seviyor o yüzden şekeri fazla koydum... Neyse hafta tatilime eve yapıcam yapmışken şekeri çok koymam. Bu arada çok kötü hissediyorum kendimi ya ben. Afedersiniz günümü bekliorum gelmedi daha geçen ayki düşükten dolayımı yoksa neyden anlamadım ama sancılarım vuruyor ara ara ve ben huzursuzlanıyorum. Demin oldum sandım ama gittim bişi yok gene... Aslında olsunda istemiyorum ama bu gelen ağrı huzursuz ediyor beni iş yerindeyim diye birde heralde... Midem de bulanıyor psikolojik heralde...

Ameliyat olmadinmi peki.?
Ilaclamı düzeldi.?
ben ameliyat oldum canım. Geçen sene kp sancılandı ameliyat dediler. Bir arkadaş burda bir aktar var ona gidin dedi. Ben ölecektim ağrıdan aktara gittim üç günde düşürdüm taşları dedi. Aktara gittik peceteye tükür dedi. Tükrügune baktı film lere baktı amca senin taşların büyük düşmez kanalda kalırsa kötü olur dedi. Ben üç tane ilaç veriyorum.birisi taşı kayganlastiriyor. Biri gaz yapıp taşı itiyor. Diğeride kanalı genişletiyor taşın kolay düşmesini sağlıyor. Bir haftada taş düşüyor. Ama sen ameliyat olmalısın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…