ben ameliyat oldum canım. Geçen sene kp sancılandı ameliyat dediler. Bir arkadaş burda bir aktar var ona gidin dedi. Ben ölecektim ağrıdan aktara gittim üç günde düşürdüm taşları dedi. Aktara gittik peceteye tükür dedi. Tükrügune baktı film lere baktı amca senin taşların büyük düşmez kanalda kalırsa kötü olur dedi. Ben üç tane ilaç veriyorum.birisi taşı kayganlastiriyor. Biri gaz yapıp taşı itiyor. Diğeride kanalı genişletiyor taşın kolay düşmesini sağlıyor. Bir haftada taş düşüyor. Ama sen ameliyat olmalısın dedi.
Arkadaslar çok fenayım ya ölecem ağrıdan of bu ne yaaa... Soldan vuran ağrım var komple bacağımı felç etti.
Geçmiş olsun üşütüyormusun acaba biraz sıcak tutmaya çalış kendini yada eşine ulaşıp acile filan mı gitsenSabah 9 da canım... ne bileyim sol kasıktan bacaga vuran ağrı yumurtalıkla alakalı olurmu dersin.. Adetmi olcam diorum gidiyorum geliyorum yok bişi...
Yok canım çalışmıyorum yarın akşam Ankarada düğün var hayırlısıyla ona yetişmeye çalışacağız öğlen gibi çıkarız kardeşlerim çalışmasaydı erken çıkardık ama oda mümkün olmadı kazasız belasız gider geliriz inşallah .....Yarın calisiyormusun74FRIDA
Benim yemege misafirim var yarın akşam. .
Geçen duğunu olan taze çift gelecek...
Sağol canım b12 takviyesi alıyorum 6 aylık kan hapı kullanmamda Yeni bitti tabi epey zaman geçti Dr gitmeyeli yeniden bir baktırmak lazım...Bi tsh t3 t4 demir b12 d vitamini baktirsana
İnanki sabahı beklemeye razıyım şimdi nöbetçi memur bul ara derdini anlat izin al eşimi uyandırıp getirtmek var bide. O yüzden sabahı beklerim ben napim. Uzattim bacaklarımı ztn... Uykum geldi galiba yaGeçmiş olsun üşütüyormusun acaba biraz sıcak tutmaya çalış kendini yada eşine ulaşıp acile filan mı gitsen
Canim sen bir test yap kendini yokla hamilelik testiSorma valla birde tatlı yaptım mecbur kayınpeder baya tatlı seviyor o yüzden şekeri fazla koydum... Neyse hafta tatilime eve yapıcam yapmışken şekeri çok koymam. Bu arada çok kötü hissediyorum kendimi ya ben. Afedersiniz günümü bekliorum gelmedi daha geçen ayki düşükten dolayımı yoksa neyden anlamadım ama sancılarım vuruyor ara ara ve ben huzursuzlanıyorum. Demin oldum sandım ama gittim bişi yok gene... Aslında olsunda istemiyorum ama bu gelen ağrı huzursuz ediyor beni iş yerindeyim diye birde heralde... Midem de bulanıyor psikolojik heralde...
Gunaydin kiz akşamdan aklim fikrim sende kaldi naslsin canim benim agrilarin kecdimi şimdi nasil oldun.ya merak etdim seni kiz adetin oldumu ya hala olamadinmi olmadiysan test yap olduysanda ayaklarini sicak sakla ya bend easlinda adetimi cetin oluyorum agri falan oluyorİnanki sabahı beklemeye razıyım şimdi nöbetçi memur bul ara derdini anlat izin al eşimi uyandırıp getirtmek var bide. O yüzden sabahı beklerim ben napim. Uzattim bacaklarımı ztn... Uykum geldi galiba ya
Sabah 9 da canım... ne bileyim sol kasıktan bacaga vuran ağrı yumurtalıkla alakalı olurmu dersin.. Adetmi olcam diorum gidiyorum geliyorum yok bişi...
Yok canım çalışmıyorum yarın akşam Ankarada düğün var hayırlısıyla ona yetişmeye çalışacağız öğlen gibi çıkarız kardeşlerim çalışmasaydı erken çıkardık ama oda mümkün olmadı kazasız belasız gider geliriz inşallah .....
Hayırlı sabahlar güzeller
Nedense bugün pazar gibi hissettim
Hasta olanlar Rabbim hepinize acil şifalar ihsan eylesin. Kızlar bu günlerde çoğunuz rahatsızlandınız Allah afiyetler versin
Gününüz sağlık, afiyet , huzur, mutlulukla geçsin. Aklınızdan geçen bütün güzellikler sizinle olsun
3 bucukta yattim ne zaman uyudum bilmiyorum.
7:10 du okula gec kaldik diye bi hopladim baktim okul yok kalktim az spor yapim diye.
Dunden yorgunum odun gibi vucudum kasilmis gibiyim.
Sporla acilirim sandim yapamadim zaten eyice mala bagladim oturuyorum
Dun okuldan eve grip getirdiler ins ilerlemez.
Basim kutuk gibi.
15 dk 1 mile lesli
10 dk airobik dans
Ilk ve son denememdi sanirim dans ya da cok yanlis bir anımda denedim bilmiyorum.
Gunaydin
Dun mr cekildi 10 gun sonra ne cikicak bakalim. Agrilarim devam ediyor.
Yuruyen arkadaslar spor yapan arkadaslar sagliginizin kiymetini bilin. Tabiki yapmayanlarda. Bende bugunlerde bi nesesizlik var nasil yenebilirim ?
Walkers. Merak ediyorum nasil oldun. Gecmis olsun
Dafi kp gittigi kisiye sasirdim . Sonra ne oldu peki
Frida gule gule gidin kazasiz belasiz donun insallah
Mefkurem hosgeldin geldin ya +3 gider canim
Bonus gecmis olsun sen pek dans etmezdin :)
Yena kolay gelsin. Nasil oldun
Isilduru sanada kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?