Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 9 da canım... ne bileyim sol kasıktan bacaga vuran ağrı yumurtalıkla alakalı olurmu dersin.. Adetmi olcam diorum gidiyorum geliyorum yok bişi...
Geçmiş olsun üşütüyormusun acaba biraz sıcak tutmaya çalış kendini yada eşine ulaşıp acile filan mı gitsen

Yarın calisiyormusun 74FRIDA

Benim yemege misafirim var yarın akşam. .
Geçen duğunu olan taze çift gelecek...
Yok canım çalışmıyorum yarın akşam Ankarada düğün var hayırlısıyla ona yetişmeye çalışacağız öğlen gibi çıkarız kardeşlerim çalışmasaydı erken çıkardık ama oda mümkün olmadı kazasız belasız gider geliriz inşallah .....

Bi tsh t3 t4 demir b12 d vitamini baktirsana
Sağol canım b12 takviyesi alıyorum 6 aylık kan hapı kullanmamda Yeni bitti tabi epey zaman geçti Dr gitmeyeli yeniden bir baktırmak lazım...

Seninde yarın epey bir misafirin varmış hemde çocuklar var kolay gelsin :)

Geçmiş olsun üşütüyormusun acaba biraz sıcak tutmaya çalış kendini yada eşine ulaşıp acile filan mı gitsen
İnanki sabahı beklemeye razıyım şimdi nöbetçi memur bul ara derdini anlat izin al eşimi uyandırıp getirtmek var bide. O yüzden sabahı beklerim ben napim. Uzattim bacaklarımı ztn... Uykum geldi galiba ya

Canim sen bir test yap kendini yokla hamilelik testi

İnanki sabahı beklemeye razıyım şimdi nöbetçi memur bul ara derdini anlat izin al eşimi uyandırıp getirtmek var bide. O yüzden sabahı beklerim ben napim. Uzattim bacaklarımı ztn... Uykum geldi galiba ya
Gunaydin kiz akşamdan aklim fikrim sende kaldi naslsin canim benim agrilarin kecdimi şimdi nasil oldun.ya merak etdim seni kiz adetin oldumu ya hala olamadinmi olmadiysan test yap olduysanda ayaklarini sicak sakla ya bend easlinda adetimi cetin oluyorum agri falan oluyor

Hayırlı sabahlar güzeller
Nedense bugün pazar gibi hissettim
Hasta olanlar Rabbim hepinize acil şifalar ihsan eylesin. Kızlar bu günlerde çoğunuz rahatsızlandınız Allah afiyetler versin
Gününüz sağlık, afiyet , huzur, mutlulukla geçsin. Aklınızdan geçen bütün güzellikler sizinle olsun

Sabah 9 da canım... ne bileyim sol kasıktan bacaga vuran ağrı yumurtalıkla alakalı olurmu dersin.. Adetmi olcam diorum gidiyorum geliyorum yok bişi...

Geçmiş olsun inşallah iyisindir. ..
Gaz sancısı da olabilir. .

Hayırlı yolculuklar canım.

Amin

3 bucukta yattim ne zaman uyudum bilmiyorum.
7:10 du okula gec kaldik diye bi hopladim baktim okul yok kalktim az spor yapim diye.

Dunden yorgunum odun gibi vucudum kasilmis gibiyim.
Sporla acilirim sandim yapamadim zaten eyice mala bagladim oturuyorum

Dun okuldan eve grip getirdiler ins ilerlemez.
Basim kutuk gibi.

15 dk 1 mile lesli
10 dk airobik dans

Ilk ve son denememdi sanirim dans ya da cok yanlis bir anımda denedim bilmiyorum.

Yoğurt içine katılan karışım var ya zencefil Zerdeçal tarçın üçlüsü onu Bala karıştırıp yediriyorum . Oglan da grip başlangıcıydi faydası oldu ilerlemedi... dene istersen...
Keçi boynuzu da içiriyorum. Bu sabah hafif öksürük var o da geçer inş...

Gunaydin
Dun mr cekildi 10 gun sonra ne cikicak bakalim. Agrilarim devam ediyor.
Yuruyen arkadaslar spor yapan arkadaslar sagliginizin kiymetini bilin. Tabiki yapmayanlarda. Bende bugunlerde bi nesesizlik var nasil yenebilirim ?

Walkers. Merak ediyorum nasil oldun. Gecmis olsun

Dafi kp gittigi kisiye sasirdim . Sonra ne oldu peki

Frida gule gule gidin kazasiz belasiz donun insallah

Mefkurem hosgeldin geldin ya +3 gider canim

Bonus gecmis olsun sen pek dans etmezdin :)

Yena kolay gelsin. Nasil oldun

Isilduru sanada kolay gelsin.

Iyiyim baharcim sagolasin
Antibiyotige bağlı mide bulantısı ve ağızda acılık var onun Dişin da şükür. ..
Senin de sonuçlar iyi çıkar inss

Keyifsizligin ağrıdandir insanın neresi ağrırsa canı orda .

Oğlan nasıl okula alıştımi .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…