Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DOST SESİ DUYUNCA ÇİÇEKLENDİK BAHAR DALLARI GİBİ.
KESİNLİKLE VARIM HADİ SEN ÖDEVLERİMİZİ VER KONTROLDE SENDE .NE DERSEN PEŞİNDEYİM :enbuyukkk:

KESİNLİKLE VARIM HADİ SEN ÖDEVLERİMİZİ VER KONTROLDE SENDE .NE DERSEN PEŞİNDEYİM :enbuyukkk:

tamam ben 4 yıl kadar halkegıtımde dikiş ögretmenlıgı yaptım ama ödevi bence beyzus annem versin.:kedi:

yarın belkı dogru kararı verırız..tamammı canım boshayallersmile
heeee bu arada senı cok hırslı gordum heeee.daha yenı geldın haddını bıl bızı gecem falan deme.
bak yoksa sopa gelır heeeklava:
şaka şaka inşallah diledigin kadar kılo verır ve burdan mezun olursun tatlış.:1hug:

BEYZUS YOK GALİBA
NASIL HIRSLANMAYAYIM KİLO KONUSUNDA DOKTORA SAHİBİ OLACAK KADAR GEÇMİŞİM VAR.mafoldumben
ANACIĞIM boy uzun kiloda olunca eşte biraz minyonsa kayınpederde arada dokunduruyorsa(.geçen malum eşorfmanla görünce şöyle bir bakış attı herkes gelin güzel derken ne oldu filan diyince çok bozuldum.)klava:

sakın üzülme tatlım boyle seyler hepımız az cok yasadık ama onlar bu sefer gorecek ve utanacaklar insallah..bende esıme hırslandım inan verıcem bu kılolarırı..
hepınızı opüyor ve cıkıyorum sabah gorusuruz..
ıyıuykular ruyanızda yemek gormeyın heeee.:roflol: :roflol: :roflol:

Bende sizleri çok sevdim canım...

Sizleri artık yalnız bırakmam;sizi yalnız bırakmam demek benim yalnız kalmam demek hayatım.Artık buradayım....
Ödev işi yi olur arkadaşlar.Motivasyonumuz artar.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tamam ben 4 yıl kadar halkegıtımde dikiş ögretmenlıgı yaptım ama ödevi bence beyzus annem versin.:kedi:

Oooooo örtmenler biraraya gelmiş.Bu arada bende biyoloji mezunuyum ve pedogoji formasyonum var ama hiç örrrrtmenlik yapmadım.Malum mezun olduğum yıllar anarşi almış başını gidiyor;korktum bilmediğim memleketlere gitmeye ;oralarda bizim canım yurdumuz ama cahillik işte....Nasip değilmiş......
Madem ilk ödev verme şerefini bana bağışladınız:Ben derim ki bu hafta 3 ana,3 ara öğün konusunda kararlı olalım ve aralarda süt,galeta,meyva,kuru meyvalar tüketelim ve ASLA AMA ASLA şekerli,hamurlu ,yağlı ve kızartma yemeyelim......Ne dersiniz?????

okey derım anammmm.
annelerin sözü dinlenır demi yaaaaa.....
bırazda hareket katsan anacıgımm olmazmı..
ben cıktım by...:lepi:

ÇOK SEVDİĞİM BİR SÖZ : "NE HÜLYA İLE YATARSAK O RÜYA İLE UYANIRIZ."
BANA MÜSADE HERKESE İYİ GECELER DOSTLARIM opuyorumnanaktan

:roflol:
:roflol::roflol::roflol: ne kadar güldüm abla yaaaaaa haikatten çok zorlanıyorum en çok sevdiğim kilo almama sebep yiyecekler çünki yoksa ben kızartma çok nadir yerim çaya şeker senelerdir atmam beyaz ekmek 6 senedir yemem amahamurişleri ve tatlılar beni mahvediyor işte onlar mantı ile ekmek yerler çorba makarna ile ekmek yrler yinede 50 60 kilolar sinir oluyorum ben o yemeklerle asla ekmek yemem lmaz: ama inşallah sizlerle burada kilolarıma veda edeceğim ablacım:enbuyukkk:

benim sayfam açık kalmış kızımı uyuttum meyva filan yedik hatta beyzus ablama mesaj yazarken eşim çağırmıştı gittim odaya mesaj bile yarım kalmış çamaşır as derken bu saati buldum kimsede kalmamış herkeze iyi geceler
ben bugün maalesef kv yüzünden sabah ve öğleyi hamur işi ile geçöirdim akşam allahtan sağlıklı geçirdim balık salata 1 dilim çavdarlı yulaflı ekmek hindiba salatası
inşallah sabah tartıda çok fazla farketmiş olmam kesin öğle ve sabah yediklerim yüzünden 1 kilo farkedecek

ınşallah bebeğim.

ıstedikten sonra olur..

Yalnız sıkı diyet sonrası bir gün geliyor ki sabrımız taşıyor ve isyanla birlikte kendimizi

yemeklerin kucağına atıyoruz.Tamda bu kırılma noktasında birbirimizin elinden tutup

yardımcı olmalıyız.Bu duruma gelince herkes söylesin bence etkili bir takım görüşler

mutlaka bize yardımcı olur....

Sende umarım en kısa zamanda kendi evine taşınır rahat edersin her konuda.

Ablamla gelinide aynen senin konumunda.Altlı üstlüler.Aynı evde gibi

yaşıyorlar.Yeğenimin işi nedeniyle de akşam yemekleri beraber yeniyor.Yalnız onlarda

durum senin tersine .Ablam kızımız diyet yapabilsin diye elinden geleni yapıyor.Kendinin

de diyete ihtiyacı var zaten;ama kızımız çikolata ve çereze dayanamıyor ve hamurişlerine

tabii.Ablam pasta börek yapmıyor diye ben yanlarına gidince bizim kız ilk 5 çayını

hazırlarken''''Anne teyzem kek istiyormuş yanına da kısır yapalım.Yazık teyzem özlemiştir''

deyip yapacağını yapıyor.Aslında kendi istiyor da benim üzerime atıyor ablam izin versin diye.Ben asla yemiyorum desem inanırmısın.Tabii inanmazsın..

Çünkü yiyorum.Göz görünce dayanılmıyor.Seni anlıyorum ama bu ilanihaye devam

edemez;sen elinden geldiğince yememeğe dikkat et.Bence onların evine yemeğe

gitmeden önce bol yağsız salata yeyip su iç orada az yersin.....

Son düzenleme:
iyi akşamalr kızlar
yorgunluktan ölüyorum

elektirikler yoktu gündüz
herifledee nane limonduk
şehir dışına kaçırdı benii
baya bi çozuttumm yemek içme konusundaa
keyifledee suç işledima slında:
kk dan azr-sıla ve nilbera ilede buluştuk
çok güzeldii
öpüldünüz kaçtım ben

Peki çocuklar..??

Adanaya gittiniz demek.. Foto isteriz..

Affettinmi peki enişteyi...
:jeyyar::roflol:

Son düzenleme:
Bugün çok ilginç bişey oldu...

Halen görüştüğümüz liseden bir arkadaşımla buluştuk..Çocuklar evde babalarıyla..Bu arkadaşımın benimde bildiğim bir erkek arkadaşı vardı ama duygusal anlamda diil..neyse işte o erkek arkadaşı bizden biri olmuş...

Çok şaşırdım görünce,bu kadar zarif aynı zamanda zayıf:)) bir baayan görmedim hiç..Çakma sarışın ama doğal duruyor..

Hala kendime gelmiş değilim..O kadar şaşkınımki..Bu konuyu eşimle uzun uzun konuştuk..

Arkadaşımın anlattığına göre ailesi reddetmiş,Alsancakta yanlız yaşıyo ve maalesef malum işi yaparak geçimini sağlıyomuş...

Çok şaşkınım yaa offfff..

Neyse bende menümü yazayım düzenli bildirelim artık...

Sabah: fiyaskoydu yazmıyayım kötü örnek teşkil etmemesi açısından citol hn.etkileniyomuş..:roflol:

Ara:dışarıda kahve,dilencii, istediğimi yaptım..Dışarda kahve içesim var diyodum ya..
ıki saat dışarıda kaldım,50 defa eşimden tel.geldi..zırt nerde vırt nerde..aynı evde yaşıyoruz ama nedense herşeyin yerini bi tek ben biliyorum, te allam ya..

Neyse bazen yazdıklarımı okuyor,düzgün şeyler yazayım..Canım sevgilim benim,seni seviyorum iyiki evliyiz ...:))) :asigim:

Akşam dönüşte balık aldım..Balık,piyaz,salata..Piyazı şöyle yaptım bir gün önceden kuru fasulye yemeğim vardı,onu süzgüde yıkadım içine yeşillik ve soğan doğradım al sana piyaz...:))))

Ne çok yazmışım gece gece...

Bunuda yazıp yatayım..Sabah kızımın 3 kankisi gelicek,önce kahvaltı edicekler sonra ingilizce sınavına çalışıcaklar..dolayısıyla erkenden ayaktayım onlara kahvaltı hazırlıycam...

Bunlardan bize ne diyeceksiniz şimdi..:)) Söylemek istedim sadece tımammı..:))

dilencii,gel gel dedin bak böyle oluyo işte..:))

Çıktım..:))

Asistan candy,mesajını aldım..:))

citolün özeline yollarız kilo bildirimini ok...

gunaydınlar..hayırlı ve bızım ıçın bereketlı haftalar hanımlar.opuyorumnanaktan

canlarım aksam ruyanızda sakın yemek görmeyın dedım ama bana ruyamda arkadasım elmas bır tabak yemek verdı..kaydirigubbakcemile3 allahtan kı maruldan yemek yapmıs onu verdı bende afıyetle yedım...kaydirigubbakcemile3

sebzeya kılo yapmaz demı...:roflol: :roflol: :roflol:
annem bugunkı ödevımızı net olarak bıldırırmısın....:uhm:
ama anne buyıl performans ödevı verme lutfen bende 4 tane okuyan cocuk var.yanı ben zaten cok performans ödevı yapıyorum...
bunun notunuda herhalde mıllı egıtımden alıcam...lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…