yenı gelen arkıdişler hoşgelmişler....aklinialirimsmile
beyzus,derin,kitkurdu nasılsınız c.a.n.l.a.r.ı.mmmmmmm.kaydirigubbakcemile3
hafta sonunuda kacamaksız gecırdıgım ıçın cok mutluyum.
beyzus annem seni gercekten cok sevdım bızı sakın buralarda yanlız bırakma.şevkatine çooook ihtiyacımız var.:asigim:
kızlar diyorumkı yarından baslıyarak bır program tespıt etsek (mesela bugun 10 dak mekık sabah,ögle,aksam.)yanı ödevmıs gıbı uygulasak.herkes bırbırıne hatırlatsa...:teytey:
DOST SESİ DUYUNCA ÇİÇEKLENDİK BAHAR DALLARI GİBİ.
KESİNLİKLE VARIM HADİ SEN ÖDEVLERİMİZİ VER KONTROLDE SENDE .NE DERSEN PEŞİNDEYİM :enbuyukkk:
BEYZUS YOK GALİBAyarın belkı dogru kararı verırız..tamammı canım boshayallersmile
heeee bu arada senı cok hırslı gordum heeee.daha yenı geldın haddını bıl bızı gecem falan deme.
bak yoksa sopa gelır heeeklava:
şaka şaka inşallah diledigin kadar kılo verır ve burdan mezun olursun tatlış.:1hug:
BEYZUS YOK GALİBA
NASIL HIRSLANMAYAYIM KİLO KONUSUNDA DOKTORA SAHİBİ OLACAK KADAR GEÇMİŞİM VAR.mafoldumben
ANACIĞIM boy uzun kiloda olunca eşte biraz minyonsa kayınpederde arada dokunduruyorsa(.geçen malum eşorfmanla görünce şöyle bir bakış attı herkes gelin güzel derken ne oldu filan diyince çok bozuldum.)klava:
yenı gelen arkıdişler hoşgelmişler....aklinialirimsmile
beyzus,derin,kitkurdu nasılsınız c.a.n.l.a.r.ı.mmmmmmm.kaydirigubbakcemile3
hafta sonunuda kacamaksız gecırdıgım ıçın cok mutluyum.
beyzus annem seni gercekten cok sevdım bızı sakın buralarda yanlız bırakma.şevkatine çooook ihtiyacımız var.:asigim:
kızlar diyorumkı yarından baslıyarak bır program tespıt etsek (mesela bugun 10 dak mekık sabah,ögle,aksam.)yanı ödevmıs gıbı uygulasak.herkes bırbırıne hatırlatsa...:teytey:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizDOST SESİ DUYUNCA ÇİÇEKLENDİK BAHAR DALLARI GİBİ.
KESİNLİKLE VARIM HADİ SEN ÖDEVLERİMİZİ VER KONTROLDE SENDE .NE DERSEN PEŞİNDEYİM :enbuyukkk:
tamam ben 4 yıl kadar halkegıtımde dikiş ögretmenlıgı yaptım ama ödevi bence beyzus annem versin.:kedi:
okey derım anammmm.
annelerin sözü dinlenır demi yaaaaa.....
bırazda hareket katsan anacıgımm olmazmı..
ben cıktım by...:lepi:
Bende sizleri çok sevdim canım...
Sizleri artık yalnız bırakmam;sizi yalnız bırakmam demek benim yalnız kalmam demek hayatım.Artık buradayım....
Ödev işi yi olur arkadaşlar.Motivasyonumuz artar.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Oooooo örtmenler biraraya gelmiş.Bu arada bende biyoloji mezunuyum ve pedogoji formasyonum var ama hiç örrrrtmenlik yapmadım.Malum mezun olduğum yıllar anarşi almış başını gidiyor;korktum bilmediğim memleketlere gitmeye ;oralarda bizim canım yurdumuz ama cahillik işte....Nasip değilmiş......
Madem ilk ödev verme şerefini bana bağışladınız:Ben derim ki bu hafta 3 ana,3 ara öğün konusunda kararlı olalım ve aralarda süt,galeta,meyva,kuru meyvalar tüketelim ve ASLA AMA ASLA şekerli,hamurlu ,yağlı ve kızartma yemeyelim......Ne dersiniz?????[/
SEN HOCALARIN HOCASISIN DEĞERLİ BAŞÖGRETMENİMa.sturkbayragi
İŞTE BUDUR .SEN SÖYLE BİZ YAPALIM .BİRAZDA HAREKET OLSUN MU?
SIKI TUTALIM TAM DESTEK HEP DESTEK OLAYI BİTİRELİM
Bende sizleri çok sevdim canım...
Sizleri artık yalnız bırakmam;sizi yalnız bırakmam demek benim yalnız kalmam demek hayatım.Artık buradayım....
Ödev işi yi olur arkadaşlar.Motivasyonumuz artar.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Oooooo örtmenler biraraya gelmiş.Bu arada bende biyoloji mezunuyum ve pedogoji formasyonum var ama hiç örrrrtmenlik yapmadım.Malum mezun olduğum yıllar anarşi almış başını gidiyor;korktum bilmediğim memleketlere gitmeye ;oralarda bizim canım yurdumuz ama cahillik işte....Nasip değilmiş......
Madem ilk ödev verme şerefini bana bağışladınız:Ben derim ki bu hafta 3 ana,3 ara öğün konusunda kararlı olalım ve aralarda süt,galeta,meyva,kuru meyvalar tüketelim ve ASLA AMA ASLA şekerli,hamurlu ,yağlı ve kızartma yemeyelim......Ne dersiniz?????[/
SEN HOCALARIN HOCASISIN DEĞERLİ BAŞÖGRETMENİMa.sturkbayragi
İŞTE BUDUR .SEN SÖYLE BİZ YAPALIM .BİRAZDA HAREKET OLSUN MU?
SIKI TUTALIM TAM DESTEK HEP DESTEK OLAYI BİTİRELİM
Çok sağol sayın öğretmenim.....
Beni çok şımarttınız ama sonra başa çıkamazsanız karışmam ha.....
DEĞERLİ OLAN SİZSİNİZ CANIM GELECEĞİMİZİN MİMARLARISINIZ...turkbayragialkisalkisalkisŞeniz
Hareket tabiiki çok gerekli.Bu kararlaştırdıklarımızı mutlaka yapalım ve bu hafta iyi bir sonuç alalım inşallah.Topikçe bir şaha kalkalım da kk nın hanımları diyet başarısı görsün...
ÇOK SEVDİĞİM BİR SÖZ : "NE HÜLYA İLE YATARSAK O RÜYA İLE UYANIRIZ."
BANA MÜSADE HERKESE İYİ GECELER DOSTLARIM opuyorumnanaktan
Şanslılar anacığım onlar ,doğuştan şanslı....
Zaten hayatta en kıskandığım tiplerdir.alsanaalsanasmileYeyip yeyip kilo almayanlar.
Sen yine iyi dayanıyorsun demekki,ben bu kadar hamur işi yapılan evde yaşasam
kapılardan sığmamda evin içindeki kapıları bahçe kapısıyla değiştirmek zorunda kalırız...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol: ne kadar güldüm abla yaaaaaa haikatten çok zorlanıyorum en çok sevdiğim kilo almama sebep yiyecekler çünki yoksa ben kızartma çok nadir yerim çaya şeker senelerdir atmam beyaz ekmek 6 senedir yemem amahamurişleri ve tatlılar beni mahvediyor işte onlar mantı ile ekmek yerler çorba makarna ile ekmek yrler yinede 50 60 kilolar sinir oluyorum ben o yemeklerle asla ekmek yememlmaz: ama inşallah sizlerle burada kilolarıma veda edeceğim ablacım:enbuyukkk:
iyi akşamalr kızlar
yorgunluktan ölüyorum
elektirikler yoktu gündüz
herifledee nane limonduk
şehir dışına kaçırdı benii
baya bi çozuttumm yemek içme konusundaa
keyifledee suç işledima slında:
kk dan azr-sıla ve nilbera ilede buluştuk
çok güzeldii
öpüldünüz kaçtım ben
sakın üzülme tatlım boyle seyler hepımız az cok yasadık ama onlar bu sefer gorecek ve utanacaklar insallah..bende esıme hırslandım inan verıcem bu kılolarırı..
hepınızı opüyor ve cıkıyorum sabah gorusuruz..
ıyıuykular ruyanızda yemek gormeyın heeee.:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?