Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sen bir test yap kendini yokla hamilelik testi

bendensiniz
Öyle kasilmişimki omuzlarım duvar gibi
Boyun damarlarım beynimi çekiyor sanki
Akşama misafirimde var

Ah keşke nerde öyle bir masaj imkanı off off...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. O akşam baya zorlu geçti benim için zaten gecedeydim eve gelip uyudum dün gecede telim nete bağlanmadı daha doğrusu kk ya girmedi ne hikmetse ama daha iyiydim bu gece hala gelen giden bişi yok. Gunelim dün nolur nolmaz aldım test bu sefer eşimdem gizli aldım ama dün sabah yaptım ama bişi çıkmadı belkide çok erken bilmiyorum. Beklicem bakalım bu haftada zaten bu haftada gelmezse bi sorun var demektir... Zaten daha da olmayıp geç olursam heralde beni ağrı sancı telef eder diye düşünüyorum. Dün saçma yedim gene gece vardiyam die. Sabah 2 adet kaşarlı omlet yedim ekmeksiz... Akşam çok geç kalktım ve işe geç kalacaktım eşime hazır bişi al gel dedim tavuk falan pişmiş oda gtmiş güveç almış yani kır pidesi diyim bazı yerlerde adı güveç diye bilinmiyor. Gece 1.5 lt su içtim birde sabaha karşı bir adet o lala kekinden yedim arkadaş almış illa dedi ye ye neyse yedim ama midem alt üst oldu resmen sabaha kadar istifra etmemek için zor tuttum kendimi

Cantana kuruyemis kutu sut ve kepekli biskuvi koy lutfen.
Evde oldugunda tam bugdayli sandvicler yap strecle koy dolaba iki gun yanina almak kolay olur buyuk boy ayranla ogun yaparsin sandvici.
Sutu meyveyide ara yaparsin.

Cantana kuruyemis kutu sut ve kepekli biskuvi koy lutfen.
Evde oldugunda tam bugdayli sandvicler yap strecle koy dolaba iki gun yanina almak kolay olur buyuk boy ayranla ogun yaparsin sandvici.
Sutu meyveyide ara yaparsin.
Ya aslında yanıma yoğurt aldım da açıkcası kek i yoğurdu yemiyim diye yedim evden hızlı çıkınca bi yoğurt atabildim çantama gece çok uyku bastırdı ve yoğurdu yeseydim uyucaktım ki bu ara çok hassas bir dönemdeyiz iş yerinde gözün bi dakka kapansa köşe başında biri resmini çekiyor anında idarede resmin korkudan napcağımızı bilemedik ki geçen hafta bir arkadaş işten atılmaktan dondu hala durumu kritik. Ama doğru üşengeçliğe geliyor sandwiç hazırlasam dün işe gitmedem onu bile yiyebilirdim.. Haklısın valla yememeliydim.

Ama tatlıyı yiyince midemin bulanmasıda iyi birşey değilmi sizce demekki bünye tepki gösteriyor artık alıştım ben yeme diyor gibi geldi normalde önceden ben o kek in üstğne ooo 2 paket bisküvi bi paket büyük çekirdek 1 pakette cips yerdim yanındada kolayla

Banada cok oluyor o delice tatli istiyorum iki lokma yesem midem kalkiyo ama cok istiyorum bu sefer midemi bastirmak icin tuzlu bisey atiyorum.agzima.

Ayran yogurt uyku yapiyosa alma tabi yanina. Sivi olarak ne olabilir bitki cayi yapabilirsin kucuk termoslara onu icersin.
Kuru meyveyle falan iyi gider.
Sandvicler cok kurtarici oluyo.
Tavuk hasla mesela bol marulla tavukla hazirla durur dolapta sen sadece yanina alirsin cuma cumartesi zaten dimi gece calismasi?

Selam kızlar..
Bu ara burayı çok ihmal ediyorum, aslında ihmal değil de vakitsizlik diyelim.. Hepinizi özlüyorum, inşallah bu tempoya bu hafta alışıp daha sık burda olurum. Diyetime devam ediyorum çok şükür...

Tüm hasta arkadaşlarıum, çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..

Bonus ve yena tablolar için teşekkürler, çabalayan herkesi kutlarım..

simeranya7 hep ders çalışırken aklıma sen geliyorsun
sirius kullandın mı hiç ? 2-3 ayda öğreniliyormuş benim 5 günde öğrenmem lazım
yok canim kullanmadim ama bizim meslekte normal üc günde neler ögrendigimi bilirim bes gün yine çok iyi
Birazdan insallah mutfaga gelince aciktigimi hissettim yemek yedim.
Battaniye kitap ne guzel dedin onu

Kendime kahve termoslarindan alicam insallah.

Simiye bakma turkiyeye geldi delyle iki satir yazmadilar suraya

Valla hic vakit olmadi canim Bes dk bos durmadik
DelyDoly ile kisitli vaktimizi nasil en iyi degerlendiririz ona baktik
Ama çok eglendik..
Seviyorum bu çatlagi

Ama dün 17 saatte 11 vasita degistirerek eve ulasabildim öldüm bi sürü aksilikle
Yani yine yeniden sahalardayim
Çilgin geri döndü

Yedigin ictigin senin olsun gerisini anlatsana

Sahalara hoşgeldin diyelim o zaman :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…