iki üç kuru kayısı yedim valla saat üçten beri bişey yemediydim...
vatandaş bu gazla 1 aya kalmaz 80 lerde inş...
anam spora bak bide herkes yazsın diyo delimi ne ben daha spor yaptım demicem fena utandım...
Lansacmalama boyle basliycan iste artirican sende
bugun fuara gittik çoluk çocuk büyük kızım nezamandır kitap istiyodu bende özlemişim 7 8 kitap aldık öyle mutluki anlatamam...okumayı çok seviyo yatakta kitaplarıyla beraber uyuyo okumadanda uyumaz asla bu hali çokk mutlu ediyo beni..istediğim bikaç kitap vardı ama kıza çok alınca bu seferlik kendime almadım...ama kaç senedir fuara gidememiştim nasıl özlemişim...
Belki menü yazmak zorunlu olsa hem daha çok dikkat ederiz hemde daha disiplinli olabilirizBen takima yazinca burayada kopyaliyorum menu.
Yarisi yaziyo menu yarisi yazmiyo
Maşallah canım kv herkesin yanında bu koşu bandına çıkıyor aman o ne ses gürültü falan diyince çıkmadım kacgundur gitsede çıksam poff
İlk mesaja gel koptumara ara okunur bu iyiymiş
Niye kendini aç bırakıyon cnm akşam normal yemeyini yeseydinyaiki üç kuru kayısı yedim valla saat üçten beri bişey yemediydim
Olurmu tatlım yapılan hiç bi spor boşa gitmezanam spora bak bide herkes yazsın diyo delimi ne ben daha spor yaptım demicem fena utandım.
Normalde bantta hergün yürüyomusun ışılcımMaşallah canım kv herkesin yanında bu koşu bandına çıkıyor aman o ne ses gürültü falan diyince çıkmadım kacgundur gitsede çıksam poff
Uyuycum dedim bırak diyor kendileri
Niye kendini aç bırakıyon cnm akşam normal yemeyini yeseydinya
Olurmu tatlım yapılan hiç bi spor boşa gitmez
Kız bakma benim 2 gündür yaptığıma aslında çok tembelim spor olarak hiç istikrarım yok
Önemli olan azda olsa düzenli yapmak
Zamanla artırırsın
Bir mani çıkmazsa evet canım yürüyorumNormalde bantta hergün yürüyomusun ışılcım
Iyi yemiş olsanda baya erkenmiş cnmaslında özellikle aç bırakmadım baya sağlam yemiştim o saatte şimdiye kadar tuttu oğlan uyuyunca uyumaktı niyetim ama pcde takılmayıda özlemişim oturdum kaldım...öyle yani...
menü paylaşmaya gelince haklısın zaten normalde öylede yapıyoduk ama hergün düzenli beslenemeyince yazmakta zor geliyo bana açıkcası...
Alışkanlık yapmış olman çok güzel cnmBir mani çıkmazsa evet canım yürüyorum
Koşsam bina inliycekAlışkanlık yapmış olman çok güzel cnm
Uzun süredir yürüdüğün için vücudun alışmıştır Aralarda koşmalı yaparsan dahada etkili olur heralde
Gerçi bilmeden yazdım belkide öyle yapıyosundur :))
İyi geçti Ankara düğün çukurabarda meyra plas daydı bugünde bir askerimizi ziyaret ettik Anıtkabiri gezdik geldik şimdi evimdeyim ....
Alışkanlık yapmış olman çok güzel cnm
Uzun süredir yürüdüğün için vücudun alışmıştır Aralarda koşmalı yaparsan dahada etkili olur heralde
Gerçi bilmeden yazdım belkide öyle yapıyosundur :))
Hayırlı geceler guzeller
Köyden geldim yorgunum
Ben bu haftayı köyde geçirebilirim. Cevizler yere akmaya başlamış. Turşuluk almıştım sabah turşuları yapayım. Duyduğuma göre akşama gelinler toplanıp bize gelmeyi planliyorlarmis. Boş bulunmayayım aşure yapayım. Salı öğlende hacamata gidicem. Sonrada köye ceviz toplamaya gideriz büyük ıhtimal hafta sonuna kadar kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?