Ne olduysa dizime kosu bandinda kosmali tempoya baslayinca oldu. Simdi sakat gibiyim dogru yolda bile zorlaniyorum. Hic tavsiye etmiyorum
Imkani olan Bonus gibi acik havada yurusun.
Kolay gelsin.
Yolcu. The walking dead. Bol zombili dizi.
Huzurlu, mutlu haftalaaarrr
Dün gece betül gazdan dolayı çok ağladı 1.5 saat uyanıktık 3ten 4buçuğa kadar... Ev soğuk, sıkı giydiriyorum ama yerlere yatıyo halıyı bırakıp... Sabah da geç kaldık, bakıcı gelince uyandık servisi kaçırdık, kendi arabamızla geldik..
Dersim boş, dışarda yağmur var, telefonun çektiği bi köşe buldum, size bakınıyorum.
Ben epeydir menü yazamadım, bugünden itibaren yazayım inşallah. Aslında iyi gidiyorum da yazamıyorum bi türlü..
Son olarak sizi seviyorum ve özlüyorum
22 kasim diye bi tarih gordum yanlista gormus olabilirimThe walking dead mi dediniz... anam başladımı ben onu bekliyodumm... Başlangıç ne zamanmış ben netten birhafta ilerden takip ediyorum da geçen hafta başladıysa bu hafta çıkar ilk bölümü
Onu duymadım cnm benMefkurem
Salata evt haklisin baklagillerle yogurt olmaz diye bi arkadasimiz uyarmisti bende birakmistim.
Kahvaltim hafta sonu haric standart boyle
senle gurur duyuyorum soylemişmiydimGunaydinnnyeni haftaya bismillah
Bir adet kahve ile spora geciyorum.
geçmiş olsun elifcinHuzurlu, mutlu haftalaaarrr
Dün gece betül gazdan dolayı çok ağladı 1.5 saat uyanıktık 3ten 4buçuğa kadar... Ev soğuk, sıkı giydiriyorum ama yerlere yatıyo halıyı bırakıp... Sabah da geç kaldık, bakıcı gelince uyandık servisi kaçırdık, kendi arabamızla geldik..
Dersim boş, dışarda yağmur var, telefonun çektiği bi köşe buldum, size bakınıyorum.
Ben epeydir menü yazamadım, bugünden itibaren yazayım inşallah. Aslında iyi gidiyorum da yazamıyorum bi türlü..
Son olarak sizi seviyorum ve özlüyorum
inşallah inşallah tez gitsinKahvaltın gayet güzel olmuş cnm hatta yeşillik vs.ekliyebilirdin
Öğlen niye yemek yok, sabahı geçmi yedin yoksa 2 öğünmü yapıyosun
Normalde bakliyatları öğlen tercih etsek daha iyi olur
Ama akşam yiyeceksen bile bence hiç pilava bulaşma ikiside karbon sonuçta
Fasülyenin yanına salata yoğurt daha güzel olur nacizane
En azından artıların sebebini biliyosun cnm
Bugünden daha dikkatli olursan cumaya kadar atarsın inş.
Hoşgeldin cnm
Ne artı olduysan olmuş bitmiş cnm
Geçmişi değiştiremiyeceğimize göre önümüze bakalım
Baştan kendini sıkma, aç kalma ama doğru tercihler yap
Kaçamak olmadıktan sonra çabuk gelen çabuk gider
Yoğunluğun neyse kolay gelsin cnm
Yürüyüş yapabilirsen başağrınada iyi gelir
Geçen sezon yorumlarda ekim yazıyodu ama kasım da olabilr tabi doğrudur çok heycanlı yeni bölümleri ya bekliorum heycanla22 kasim diye bi tarih gordum yanlista gormus olabilirim
akşam yoğurt salata yiyebilirsin cnmİyi akşamlar
Bugün yürüyüş yaptım beslenme karbonhidratlı oldu ama erken yedim 2 bucuk gibi pise yedim Akşam geçiştirmek lazım
E eboe geçmiş olsun kuzuya
OGULCUKLARIM toparlarsin canım güveniyorum ben sana
bugün pek sağlıklı olmamış cnmmenüm:
kahvaltı yok
bir ara ayak üstü bir dilim ekmek üstü çiko...
bir ara bir dilim ıslakkek...
arada git gel bikaç hurma...
akşam azcık pilav üstü kuru bol salata yoğurt...feci şiştim..sorsanız diyetteyim offf...
Hadi insallah. Rabbim kolaylik versin. Pes etme,aldigin kararlar guzel,uygularsan başarirsinSelamun aleykum ben geldim
Heba ettiğim hayatımı toparlamaya geldim bu sızsız imkansız cokkk artıdayım buraya kendime itiraf edemeyeceğim kadar artıda cabuk gelen cabuk gıder diye avutuyorum ama inşallah öyle olur
Kendime bir liste yaptım @zeze_84 kadar güzel olmasa da günlük yapmama gerekenleri sıraladım en az 21 günlük tekrar alışkanlık yapıcaktır diye düşünüyorum inşallah
Her gün burda iyi kotu menü payşasıcam yarından itibaren
Tartının pilini çıkardım 3 kasım sınır koydum ozaman tartılıcam bana iyi gelecek bu inanıyorum ozamana kadar ben ızıınlı olursam sevinirim en azından artıklardan kurtulmak amacım
yarın pazardan maydonoz alicam maydonoz kurune başlamayı düşünüyorum inşallah
Bismillah dedim nıyet ettim rabbım utandırmasım
Yazdıklarına göre yapmamışın cnmS.a hanimlar
Buralara sık ugrayamiyorum , calistigim icin çok yorgun oluyorum. Bazı zamanlar okuyorum ama yazmaya mecalim olmuyor,kusuruma bakmayin.
Menum
Sabah8.00 karatay kahvalti
Ara,sekersiz icecekler,ayran
Akşam17.30, bol salata,haslama et
Su,1,5 l
Kacamak yapmadim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?