Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem alinmaca yok canim biz birbirimizi iyi taniyoruz oyle alinacak kimse yok burda inan.

Ben cok alinganim mesela ama size alinmiyorum :)) bisey dogruysa dogrudur degismez.

Dun biraz muhabbete daldim menu gece kaldi yazicam ins.

YENA
y.o.l.c.u
Amethyst_1
dafi
Bonus
E eboe
Bulamiyorum menulerini yaziyor.

Yazmayan vakitsizlikten yazmamistir.

Dürtelim birbirimizi inşallah yazalim.

Huzurlu, mutlu haftalaaarrr

Dün gece betül gazdan dolayı çok ağladı 1.5 saat uyanıktık 3ten 4buçuğa kadar... Ev soğuk, sıkı giydiriyorum ama yerlere yatıyo halıyı bırakıp... Sabah da geç kaldık, bakıcı gelince uyandık servisi kaçırdık, kendi arabamızla geldik..

Dersim boş, dışarda yağmur var, telefonun çektiği bi köşe buldum, size bakınıyorum.
Ben epeydir menü yazamadım, bugünden itibaren yazayım inşallah. Aslında iyi gidiyorum da yazamıyorum bi türlü..

Son olarak sizi seviyorum ve özlüyorum

tmm cnm çoğunluk yazmayınca bende yazmamıştım,inş. yazayım bundan sonra

oyyy kuzuma üşütüyomu acaba
Yerler fayanssa baya soğuk olur

Ne öğretmenisin cnm
Ben daha tam herkesi tanıyamadım

Geçmiş olsun prensese ..
Biz de seni seviyoruz..

Günaydınnnn

Çok şükür artıların 1 kilosu gitmiş kendimi Çok sıkmadığım halde :))

Hızlı gelen kilolar rahat gidiyor. . Önemli olan yerlesmeden gondermek. .

Kahcalti oncesi bi dlm elna bi brd su
Kahcalti 1 dlm b ekm 1 yum 4 zeytin 1 tk bal 1 dlm kasar 1 yk lor 1 dlm b.peynir
Turk kah orta
Turk kahv sekersiz
Bi avuc cekirdek
3 brdk su
Bundan sonrasi yemege nasib olursa
Bi elma 4 parmak grissini
Aksama kurufasulye tursu 2 kasik pilav
Suyuda icmeye ozen gostereyim

Selam güzeller nasılsınız ben sabah sporumu yaptım şükür artilarim çok pek çok, hafta sonu misafirlerle içli köfteler tatlılar dolmalar sarmalar derken hepsini gömdüm kv hala bende büyük kız okula gitti küçük dizimde yatıyor azcık size bakayım dedim di :)

Selamun aleykum ben geldim
Heba ettiğim hayatımı toparlamaya geldim bu sızsız imkansız cokkk artıdayım buraya kendime itiraf edemeyeceğim kadar artıda cabuk gelen cabuk gıder diye avutuyorum ama inşallah öyle olur

Kendime bir liste yaptım zeze_84 kadar güzel olmasa da günlük yapmama gerekenleri sıraladım en az 21 günlük tekrar alışkanlık yapıcaktır diye düşünüyorum inşallah
Her gün burda iyi kotu menü payşasıcam yarından itibaren
Tartının pilini çıkardım 3 kasım sınır koydum ozaman tartılıcam bana iyi gelecek bu inanıyorum ozamana kadar ben ızıınlı olursam sevinirim en azından artıklardan kurtulmak amacım

yarın pazardan maydonoz alicam maydonoz kurune başlamayı düşünüyorum inşallah
Bismillah dedim nıyet ettim rabbım utandırmasım

Slm kizlar
Cok yogunuz daha yeni oturdum insallah azicik dinlenebilirim
Bu hafta biraz daha dikkatli olmaya caliscam kacamaklar konusunda
Basim cok kotu agriyor uykusuzlukta var
Spora da baslamayi dusunuyorum insallah bugun biraz yururum sanirim
Hadi iyi mesailer ☺

Kahvaltın gayet güzel olmuş cnm hatta yeşillik vs.ekliyebilirdin
Öğlen niye yemek yok, sabahı geçmi yedin yoksa 2 öğünmü yapıyosun

Normalde bakliyatları öğlen tercih etsek daha iyi olur
Ama akşam yiyeceksen bile bence hiç pilava bulaşma ikiside karbon sonuçta
Fasülyenin yanına salata yoğurt daha güzel olur nacizane

En azından artıların sebebini biliyosun cnm
Bugünden daha dikkatli olursan cumaya kadar atarsın inş.

Hoşgeldin cnm
Ne artı olduysan olmuş bitmiş cnm
Geçmişi değiştiremiyeceğimize göre önümüze bakalım
Baştan kendini sıkma, aç kalma ama doğru tercihler yap
Kaçamak olmadıktan sonra çabuk gelen çabuk gider

Yoğunluğun neyse kolay gelsin cnm

Yürüyüş yapabilirsen başağrınada iyi gelir

Güzel takip aynen canım cuma ve c. Tesi geceleri gidiyorum normalde yanımda biri olduğunda hiç yemiyorum birsey ama işte tek oldummu Galiba can sıkıntısı vuruyor. Haklısın canım dediğin gibi pratik atıstırmalıklar hazırlamam lazım yanıma iş yerinde herkes şimdiden kilo vermeme odaklandı bu hoşuma gidiyor. Dun bi arkadaşla konuşuyordum tüm kemiklerim ağrıyor dedim eeee dedi bi deri bi kemik kaldın nerdeyse ağrır tabi dedi güldüm abartma dedim ama hemen benden tiyolar almak için sorular sormaya başladı anlattım falan çok hoşuma gitti ne yalan soyliyim... Ama artık çok kafaya takmamaya karar verdim 1 senede 10 kiloda versem kilo vermem 5 yılımıda alsa sıkmıcam canımı aceleye getirmicem acele ettikçe kendimi paralıyorum buda işkence oluyor galiba bunyeme hayat enerjimi sömürdükten sonra ne anlamı varki haftada 2 kilo vermemin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…